Şimdi Ara

PS3'e 2.5'' Harici HDD Bağlayıp,Full HD Film İzleyebilmek?(TS,AVI uzantılı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar başlıkta yazdığı gibi harici HDDyi USB'den bağlayıp Harici HDD'deki Full HD filmleri (TS,AVI uzantılı) oynatmak istiyorum.Ama USB'den bağladığımda PS3 HDD'yi görmüyor.Bununla ilgili forumda araştırma yaptım.Fakat herkes birşeyler yazmış yok HDD formatının FAT32 olması lazım,dosya formatlarının M2TS olması lazım.Bu konuda bilgili bir üyeğimiz açıklık getirebilir mi lütfen?Elimdeki HDD WD 2.5 500GB NTFS formatında ve içerisinde dediğim gibi DivX ve 1080p TS dosyalar mevcut.Bunları nasıl oynatabilirim??

TEŞEKKÜRLER!!!

• HDD'nizin FAT32 ile formatlanması gerekiyor. NTFS formatını algılayamıyor PS3...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

HDD'nizin FAT32 ile formatlanması gerekiyor. NTFS formatını algılayamıyor PS3...

Teşekkürler

4GB üzeri dosya okuyamama sorunu sanırım FAT32'den kaynaklanıyor,anlaşıldı.TS uzantılıları direk okuyor mu?

Net Cafe'de bir arkadaşa yardımcı olmak istiyorum aslında.FAT32 formatındaki HDD takıldıktan sonra dosya seçimi hangi menüler altından oluyor?Direk görüyor ve dosya seçimine mi geçiliyor?
  • 2.5'' harici hdd'ler genelde dışardan beslemeli değiller,şimdi bir yazı okudum.Dışardan beslemeli bir hdd olmadığı takdirde PS3 bu hdd'yi görmez diyor.Doğru mudur?
    Teşekkürler.
  • fat32 ıle format atılmıs hdd e 4 gb uzerı verıler atılmaz kı! nasıl olacak o ıs?
  • bölerek atar ozaman?
  • Harici HDD içerisinde fazla boyutta film olduğu için dosya sistemi değiştirmek yerine DVD'ye yazmaya karar verdim.Daha çok MKV uzantılı dosyalarla ilgili olarak açıklama yapılmış.Nasıl M2TS formatına dönüştüreleceği,nasıl altyazı gömüleceği ve DVD'ye yazılacağı hakkında.MKV'ler için DVD yazım sırasında dosya sisteminin UDF2.5 seçilmesi gerekiyormuş.MKV'ler dışında direk DivX yazıp okutsak yada 4GB'lik TS'leri direk DVDye yazsak okur mu acaba bir bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam PS3'te altyazılı olarak video izlemek (divx hariç) sıkıntılı. Uğraşmaya değmez. Ayrıca bluray playera dvd takıp çıkartmak gözü yorup arızaya yol açabilir. Tavsiyem kendi oyunları hariç bluray playera disk takmaman. Yeni çıkacak olan WD TV HD MEDIA PLAYER almanı tavsiye ederim. Fiyatı da çok makul.
  • quote:

Hocam PS3'te altyazılı olarak video izlemek (divx hariç) sıkıntılı. Uğraşmaya değmez. Ayrıca bluray playera dvd takıp çıkartmak gözü yorup arızaya yol açabilir. Tavsiyem kendi oyunları hariç bluray playera disk takmaman. Yeni çıkacak olan WD TV HD MEDIA PLAYER almanı tavsiye ederim. Fiyatı da çok makul.

Ewet 199YTL'den Vatan'da listeye koyulmuş ama stokta yok henüz:)Bir yakınım net cafeye 2 adet PS3 aldı sadece bu işin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum o kadar:)Zaten desteklenen formatlar sitesinde verilmiş.HDD olayını az çok teorikte anladım.DVD olayını çözmeye çalışıyorum.Format ne olursa olsun DVDye yazılırken illa M2TS'ye çevirilmeli mi?Yazılırken dosya sistemi olarak UDF2.5 seçilme zorunluluğu var mı?
    Teşekkürler.

The PLAYSTATION 3 system will support videos on the following types on discs:

* DVD Video with either region 2 or ALL1
    * DVD-R/-RW, DVD+R/+RW1,2
    * Blu-ray Discs (BD) containing video content with region code B4,6
    * BD-ROM, BD-R, BD-RE2,3,4,6

The following types of video file types are supported:

* Memory Stick Video Format
    * MPEG-4 SP (AAC LC)
    * H.264/MPEG-4 AVC Main Profile (AAC LC)
    * MP4 file format
    * H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
    * MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
    * MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
    * MPEG-2 TS (MPEG2 Audio Layer 2)
    * AVI
    * Motion JPEG (Linear PCM)
    * Motion JPEG (μ-Law)
    * AVCHD (.m2ts / .mts)
    * DivX
    * WMV
    * VC-1(WMA Standard V2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 3 Ocak 2009; 12:23:28 >

• *.avi uzantılı divx,xvid dosyalarını bir DVD'ye normal bir şekilde yazdığınızda görür. UDF 2.5 yapmanıza gerek yok. Altyazı eklemek istediğinizde AVIAddXSubs programıyla altyazıyı filmin içine atarak izleyebilirsiniz.Aşağıdaki linkten bu programı indirebilirsiniz.

http://www.videohelp.com/tools/AVIAddXSubs
  • quote:

Orjinalden alıntı: furtem

*.avi uzantılı divx,xvid dosyalarını bir DVD'ye normal bir şekilde yazdığınızda görür. UDF 2.5 yapmanıza gerek yok. Altyazı eklemek istediğinizde AVIAddXSubs programıyla altyazıyı filmin içine atarak izleyebilirsiniz.Aşağıdaki linkten bu programı indirebilirsiniz.

http://www.videohelp.com/tools/AVIAddXSubs

Çok Teşekkürler İyi Haftasonları!!!
  • Arkadaşlar bende netten hd film indiriyorum benimde merak ettiğim sorulardan biriydi bu ps3 ün bunları açıp açmayacağı.
    arkadaş hangi formatların açabilceni yukarda göstermiş.
    fakat benim indirdiğim filmler mkv. formatında hepsi
    yukarda bunu göremeyince merak ettim
    saygılar
  • en kolay yöntemlerden biri ps3 media server programı ile stream etmek.dönüştürme altyazı ekleme gibi şeylerle uğraşmıyorsunuz.çok başarılıdırlar kendileri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

en kolay yöntemlerden biri ps3 media server programı ile stream etmek.dönüştürme altyazı ekleme gibi şeylerle uğraşmıyorsunuz.çok başarılıdırlar kendileri.

dostum bu konuya bıraz acıklık getırebılır mısın?nasıl yapacagız bu işi...ben bı cok 4 gb uzerı fılmı arda_can arkadasımızın verdıgı bılgıler dogrultusunda mkv2vob programı ıle bolerek ızledım yalnız bu işlemi 1280 600 ve üzerı pıksellerdekı fılmlerde basarabıldım..bunun altındakı yanı 1280 544---1280 533 gıbı pıksellerdekı fılmlerı mux edemedım..codeclerını degıstırmem veya bastan rıplemem gerekıyormus bunuda bır turlu anlayamadım..
  • arkadaslar ben Ps3 Media Server adlı program ile HD mkv. uzantılı filmleri alt yazıları ile stream ediyorum... cok egLenceli 1080p filmler için en az croe 2 duo Lazım ama
  • Peki media server olayı nasıl yapılıyor?
    Ve görüntüde bozulma oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Peki media server olayı nasıl yapılıyor?
    Ve görüntüde bozulma oluyormu?

evet bunu bırısı bı sekılde anlatsın bıze..bı kac fılmımı tsmuxer mkv2vob ıle falan ıkıye bolup ızledım yalnız bı kac fılmımde codec sorunu yasadım bu medıa server ıle nasıl halledecegız o işi..?
  • merhaba arkadaşlar benim sorum ps3 te bluray film izlerken true hd olarak görmediği konusunda rivayetler var bu ne kadar doğrudur ben bır kulaklık aldım sony mdr-ds 7000 bu kulaklık ile 7.1 ses alabılıyorum ayrıca denon 1909 anfi receiver ile true hd olarak izlemek istiyorum acaba ps3 ile seyrederimiyim bir ayarmı vardır yada bluray player mı almak zorunda kalıcam şimdiden yardımlar için tşk.
  • media server da bazen altyazı gösteriyor cogu zaman göstermiyor
    biraqz ayarlarını kurcaladım ama mkv de hic gösteremedi bazı divxlerde gösteriyor tüm film ve altyazı dosyalarını aynı isimlerde kaydetmeme ragmen
  • Harici hard diskteki HD filmi TV'den nasıl izlerim bilen var mı ? TV2nin usb bağlantısı var. USB bağlantısı ile HD yayın izlenir mi, yoksa nasıl bir bağlantı yapmam lazım acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.