Şimdi Ara

ps3 e 4GB üzeri veri yüklemek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hmmm üzüldüm açıkçası. Ayarlarda şöyle bir seçenek var: Autoload *.srt/.*sub subtitles with the same file name. Bunu görünce umutlanmıstım ama kısmet değilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Hmmm üzüldüm açıkçası. Ayarlarda şöyle bir seçenek var: Autoload *.srt/.*sub subtitles with the same file name. Bunu görünce umutlanmıstım ama kısmet değilmiş.

Bu program ile pc üzerinden ps3 de istediğin videoyu altyazı ile izliyebilirsin. ama kayıt ettiğinde altyaıyı edemiyordun. İnternet üzerinde filimlere nasıl alt yazı gömüceğinle ilgili bir hayli program var istersen bir onları dene
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28661889/mpage_3/key_//tm.htm

bu lınkte bu konu 1 ay oncesınden tartısılmıstı yaw, orda daha cok bilgi var,

uyarımı burdan da yapayım, eger ps3 ve pc yi direk degilde modem aracılıgıyla yaparsanız, (bu bıldıgımız modemler genelde 154 mbps max veri taşıyor yan, daha pahalı modemlerde belkı 1000mbps vardır bılemıyorum) 8 gb uzerı fılmlerde takılma yaşarsınız, ancak pc ile ps3 ü direk cat 5 cross kablo ile baglarsanız ve pc dekı ethernet kartınız 1000 mbps desteklı ise 1000mbps baglantı saglamıs olursunuz hıc bır fılmı takılmadan ızlersınız (mkv veya baska formatlar farketmez cogunu oynatıyor)

ancak modem aracılıgıyla takılmadan ızlıyorum dıyen varsa kalıteden odun verıp ızlıyordur, verdıgım lınkte 1 ve 2 sayfalarını ıyıce okuyabılırsınız,

ii gcler...

• quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

http://forum.donanimhaber.com/m_28661889/mpage_3/key_//tm.htm

uyarımı burdan da yapayım, eger ps3 ve pc yi direk degilde modem aracılıgıyla yaparsanız, (bu bıldıgımız modemler genelde 154 mbps max veri taşıyor yan, daha pahalı modemlerde belkı 1000mbps vardır bılemıyorum) 8 gb uzerı fılmlerde takılma yaşarsınız, ancak pc ile ps3 ü direk cat 5 cross kablo ile baglarsanız ve pc dekı ethernet kartınız 1000 mbps desteklı ise 1000mbps baglantı saglamıs olursunuz hıc bır fılmı takılmadan ızlersınız (mkv veya baska formatlar farketmez cogunu oynatıyor)

ancak modem aracılıgıyla takılmadan ızlıyorum dıyen varsa kalıteden odun verıp ızlıyordur, verdıgım lınkte 1 ve 2 sayfalarını ıyıce okuyabılırsınız,

ii gcler...

Ben burda ps3 e kayıt nasıl yapılır diye anlattım nasıl izlenir diye değil. Birde ps3 e kaydetmek dururken iki sistemi açıp ps3 te filimleri izlemek bana göre iyi değil sonuçta pc ye bağımlı kalıyorsunuz . 4GB üzeri filimleri kaydedebildiğimize göre ps3 atıp izlemek daha avantajlı. sadece mkv dosyaları okumuyor ps3. Onuda çeviriyorum.

Kısaca flash disklerle usb belleklerle uğraşmak yerine pc kullanarak videoları ps3 atmak her halukarda karlı. Bana göre pc üzerinden izlemenin bir avantajı yok

• @1ses1
    hocam ben senin pc'deki akvaryuma bayıldım.adı nedir nereden alabilirim acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozcivan

@1ses1
    hocam ben senin pc'deki akvaryuma bayıldım.adı nedir nereden alabilirim acaba

Pm attım arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

http://forum.donanimhaber.com/m_28661889/mpage_3/key_//tm.htm

ii gcler...

Ben burda ps3 e kayıt nasıl yapılır diye anlattım nasıl izlenir diye değil. Birde ps3 e kaydetmek dururken iki sistemi açıp ps3 te filimleri izlemek bana göre iyi değil sonuçta pc ye bağımlı kalıyorsunuz . 4GB üzeri filimleri kaydedebildiğimize göre ps3 atıp izlemek daha avantajlı. sadece mkv dosyaları okumuyor ps3. Onuda çeviriyorum.

Kısaca flash disklerle usb belleklerle uğraşmak yerine pc kullanarak videoları ps3 atmak her halukarda karlı. Bana göre pc üzerinden izlemenin bir avantajı yok

iyide zaten divx leri ps3 de izlemek cok basit:D
    yani mkv oynatamadıktan sonra ne gerek var bu kadar ugraşıpta 89734543965 saat çevirme yapmaya ??

herneyse yeni başlayanlar icin giriş aşaması şeklinde degerlendirilebilir bir konu

kolay gelsin, mkv izlemek isteyip beceremeyen olursa 10 larca arkadaşa yardımcı oldugum gibi pm ile veya linkteki konu ile yardımcı olabilirim,
    ii gunlerr

• divx ler için yada mkv ler için açmış olduğum bir konu değil bu. Konu başlığında yazıyor niçin açtığım 4GB üzeri veri atmak ile ilgili buda 720p 1080p filimleri ps3 e atmak demek . ki 1080p bir filmi ps3 atmak imkansız usb belleklerle.

Amaç büyük dosya atıp farklı bir aygıta muhtaç kalmadan ps3 ün tamamiyle kendi sistemin de açması.

Çevirme programı için bana pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 8 Mart 2009; 19:36:48 >
  • bu kadar uğraşmaya ne gerek var laptop tan lcd tv ye aktararak sorunsuz izleyin

tabi görüntüden birazzcık ödün vererk

yoksa filmi bul!
    indir!
    format degiştir!
    uygun altyazı bul!
    altyazıyı gömm!!
    tabi sorun cıkmadan ps3 e aktarabilirsen otur bigüzel seyret vs vs

cok meşakkatli iş şöyle bişey var düşünenler için sonuçta cogu ps3 ün yanında iyi kaliteli full hd lcd tv mevcut
    http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4583

• quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

bu kadar uğraşmaya ne gerek var laptop tan lcd tv ye aktararak sorunsuz izleyin

tabi görüntüden birazzcık ödün vererk

yoksa filmi bul!
    indir!
    format degiştir!
    uygun altyazı bul!
    altyazıyı gömm!!
    tabi sorun cıkmadan ps3 e aktarabilirsen otur bigüzel seyret vs vs

cok meşakkatli iş şöyle bişey var düşünenler için sonuçta cogu ps3 ün yanında iyi kaliteli full hd lcd tv mevcut
    http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4583

iyi siz öyle yaorsınız. Sadece mkv dosyalarıda çevirme işlemi yapıyorsunuz okadar. mecbur değilsiniz izleyip izlememekte.

• sağolun öncelikle her$ey icin. her mesajı tek tek okudum fakat aradığım cevabı bulamadım, biraz da acelem var gereksiz bi post atıyorsam affola.. neyse gelelim mevzuya...

bende de ps3 ile pc aynı router a bağlı. 2sinden de cok rahat internete girebiliyorum fakat ne media playerdan ne de burada bahsettiğiniz programdan ps3 ile bağlantı kurulamıyor, kısacası pc ps3 ü görmüyor. bi port falan mı açmam lazım yada yapmam gereken ne war, yardımcı olursanız minnettar kalırım. sağolun.
  • Vista kullanıyorsan Ağ ve Paylaşım Merkezinden Ağ Bulma ve Medya Paylaşımının açık olduğuna bak. Kapalıysa aç ve öyle dene bir de
  • arkadasında dediigibi fat32 deil ntfs sanırsam.bu arada benim kullanıdgım pc ekranıyla ps3 ekranı aynı full hd bendede baya bi full hd film var.pc ekranı dvıla baglı full hd görüntü alıyorum ole deilmi?yoksa ps3 temi izlemeliyim?onada altyazı halledemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

arkadasında dediigibi fat32 deil ntfs sanırsam.bu arada benim kullanıdgım pc ekranıyla ps3 ekranı aynı full hd bendede baya bi full hd film var.pc ekranı dvıla baglı full hd görüntü alıyorum ole deilmi?yoksa ps3 temi izlemeliyim?onada altyazı halledemedim.

kardeş pc eer tv nın yanındaysa ve fılmlerı takılmadan gosterecek ozellıklere sahıpse ( ekran kartı ıslemcı ram vs.)
    o zaman ps3 le ugrasmana gerek yok, ama cogu ınsan ben dahıl pc alt katta ps3 salonda olunca salona bırde pc tasıyamıyoruz, o yuzden ps3 le ızleyebılıyoruz rahatca, ama senın ıcın gereksız olur ps3 le ugrasmakk, goruntude farketmezz kodeklerın ıyıyse pc de kalıtelı sekılde ızlersın ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.