Şimdi Ara

ps3 e plazmamı lcd mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plazma buldum 94 ekran fakat 1024*768 diğer lcdlerin 1366*768 şimdi hangi çözünürlük daha iyi ps3 için anlamadım

• lcd,plazmadan daha yeni teknolojidir.Zaten artık Sony plazma üretmiyor lcd üretiyor.

• Arkadaşım git paşalar gibi lcd al alabiliorasan full hd al lcd ler şuan çok iyi özellikle samsung öneririm Samsung 32r81b al baya iyi ps3 ve xbox 360 ta
  • 82 ekran istemiyorum şöle 102 yada 106 varmı tavsiyeleriniz fakat ucuz yollu yani 2 mılyarın üstüne gitmeyin
  • 1080P LCD tabiki Samsung 40N87-40M87-Sharp 42X20E bakmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 27 Mart 2008; 18:32:47 >
  • plazma büyükse oynanmıyoır sana söyliyim..gözleri çok yoruyor..lcd al..bende lcd alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

1080P LCD tabiki

paranın ustunu tamamlıcanmı

ya öneri yaparken mantıklı olun ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lcd den şaşma kardeş
  • Plazma al derim, LCD mde var Plazmamda fakat LCD nin yüzüne bakmıyorum Plazma kesinlikle daha net ve gerçekçi görüntü veriyor.
  • her ikisininde artı ve eksileri var
    plazma başta ekran çözünürlüğünden ve panelindeki cam yüzey nedeni ile yansıma yapmasından kaybediyor ama sd yayınlarda lcdden daha iyi performans veriyor.Plazma full hd alırsan çok pahalı 5000-6000 ytl al derim.
    Lcdye gelince bütcenize göre en doğrusu lcd dir ama almış iken full hd al derim dün reklamlarda gördüm samsungun bir modeli 2300 ytl civarındaydı inan full hd görüntü farkı var, çünkü kendim plazma ve lcdde denedim plazma lcd arasında kalmışdım ama full hd lcddeki ps3ün görüntüsünü görünce direk 42" full hd aldım tabi almışken en az 42" al bu arada izleme mesafeside önemli çok dar bir oda ise olmaz rahatsız eder...
  • LCD hem daha ucuz hemde daha kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

LCD hem daha ucuz hemde daha kaliteli

Aslında kaliteli denmez. Evet ikisininde artı eksileri var ama hala iyi bir plazmadan iyi görüntü veren bir LCD yok malesef. Sadece şirketlere maliyeti ucuz geldiği için LCD yi tercih ediyorlar.

Mesela benim plazmam kaliteli sayılır çok iyi bir LCD de var salonda ( çözünürlügüde daha yüksek ) fakat yüzüne bakmıyorum görüntü LCD lerde biraz bulanık gibi plazma kadar net görüntü veremiyor. Ama plazmamı sorarsan çok saat kullandıgım için ekranlarda morluklar oluştu leke gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Aslında kaliteli denmez. Evet ikisininde artı eksileri var ama hala iyi bir plazmadan iyi görüntü veren bir LCD yok malesef. Sadece şirketlere maliyeti ucuz geldiği için LCD yi tercih ediyorlar.

Mesela benim plazmam kaliteli sayılır çok iyi bir LCD de var salonda ( çözünürlügüde daha yüksek ) fakat yüzüne bakmıyorum görüntü LCD lerde biraz bulanık gibi plazma kadar net görüntü veremiyor. Ama plazmamı sorarsan çok saat kullandıgım için ekranlarda morluklar oluştu leke gibi.

arkadaşım para sende gani galiba

şaka bi yana beyler siz bu parayı nerden buluyonuz yaherkes full hd almış gidiyo biz daha alamadık lcd

• 2.300 yada 2.400 du sanırım suan yenı fıyat dustu samsung 40r81 hd ready lerin 1 numarasıdır ben 3.300 ytl civarındayken aldım bunu öle cok eski degil eylül bası (off amma cabuk dusmus kerata) hani 3.300 ytl lik fiyatına degecek bir ürün ben verdigim paranın 1 kurusuna acımadım performansından dolayı öyle söyleyim şiddetle tavsiye ederim hem konsol hem pc hemde SD yayında bende sürekli 3 ude baglı tv ye suana kadar en ufak bir sorun yasamadım bu fiyata hayatta kaçmaz eger param olsa gider 32r81 alırım direk odama koymak için şuanki fiyatlar çok uygun
  • tepki süresi yüksek olan lcd tv lerde nasıl oyun oynuyorsunuz anlayamıyorum.
  • Bende w106 hd ready Plazma ar ama hiç LCD ile oynamadığım için bilmiyorum hangisi daha iyi. Film lerde filan Plazma daha iyi diye düşünüyorum ama oyunlarda nasıl olur bilmiyorum ama harkas lcd daha iyi diyor
  • LCD'ler plazmalara göre daha keskin daha parlak daha canlı görüntü ve daha net görüntü verirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

LCD'ler plazmalara göre daha keskin daha parlak daha canlı görüntü ve daha net görüntü verirler

LÜtfen üzerine alınma ama yanıltıcı bir tarif yapmışsın.Lcd-plasma arasında seçim yapmak üzere olan arkadaşlar,ilgili forum başlığında uzun saatler sizi bekliyor.Ben 1 ay araştırdım ve plasma aldım.Ne plasma satıcıları benim akrabam ,ne de lcd üreticileri düşmanım.Kısaca,daha doğal renkler,gerçekçi geçişler için;saatlerce başındayken gözünüzün rahatlığı için plasma diyorum.Bunun yanında,eğer ben televizyonda seyredeceğim,dvd'de seyredeceğim diyorsanız zaten hiç düşünmeyin bile.
  • quote:

Bende bugün susup oturamama günümdeyim galiba,kusura bakma
    Alışveriş arefesindeki,yeterince bilgisi olmayan insanların bu forumda okudukları tek cümleyle bile etkilenebileceklerini unutmadan yorum yapmamız gerekmezmi sizce de?
  • Adam oyun oynayacam diyor oyun için en uygunu lcd'dir ben hayatımda sırf oyun oynama amaçlı plazma alan insan duymadım ama dvd, uydu yada digiturk için 1024x768 olan plazmalar daha uygun olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.