Şimdi Ara

ps3 e plazmamı lcd mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde ps3 te plazma kullanmanın şu dezavantajı var:

Biliyorsunuzdur..plazmalarda burn-in denen uzun süre ekranda kalan görüntünün kalıcı iz yapması sorunu hala var.

Oyunlarda da örneğin: Arabanın göstergesi, can göstergesi vs. oyun boyunca ekranın sabit bölgesinde kalan görüntüler var. Bu da kendinizi kaybedip saatlerce başından kalkamadığınız oyunlarda burn-in'e davetiye çıkarmak demektir.
  • Ben 1 senedir plazma kullanıyorum ama hiç kalıcı burn-in sorunu yaşamadım. Butun birgün ps3 ana menüde kalmışken bile kanal değiştirince veya oyuna girince izlerde yok oluyor. Ben çok memnunum kullandığım plazmadan yanlız 100hz olması sanırım büyük etken her plazmada olmayabilir..
  • Yeni 2007'den itibaren çıkan plazmaların çoğunda burn-in probleminin üzerinden büyük ölçüde gelindi Pioneer,Samsung,Panasonic'in yeni serilerinde Burn-in yok gibi
  • Mümkünse biraz daha para birirktirip Full HD Plazma alın derim.3000 ytl gibi doğubankta var.
  • benim 2005 üretimi pioneer plazmada bile saatlerce ps3 oynadıktan sonra gösterge vs gibi burn-in olayları en fazla 1 saat gibi bir süre tv izledikten sonra kayboluyor...

2-3 ay önce dedemlere panasonic th-42py700f almıştık gerçi sadece tv izliyorlar ama olsun:) gayet memnunlar haliyle bende bikaç defa ps3 ü bağlayıp denedim gerçekten güzel performası. e zaten fiyatıda ucuz denebilir.. tavsiye ederim yani...
  • Bkz: Üst konular
  • quote:

Orjinalden alıntı: europs3

quote:

Orjinalden alıntı: THX

1080P LCD tabiki

paranın ustunu tamamlıcanmı

ya öneri yaparken mantıklı olun ya

Kardeşim madem yardım istiyorsun konu açıyorsun buraya.

O zaman üyelere karşı biraz saygılı ol.
  • Her türlü LCD.
  • ben saygılı davranıyorum ama burda çözünürlük arasındaki fark diye bir soruya adam tabiki full hd diye bi cevap veriyo buda benim sinirimi bozuyo.bütçem belli şeyim belli napayım şimdi full demiş kapatmış konuyu sanki bz bilmioz .nese tam olarak merak ettiğim şey bu 1024 mü yoksa 1366 mı almam gerektiği çözünürlükte?
  • 810i den şaşma,hem ucuz
  • LCD diyorum.
    Modeli sana kalmış.
  • sadece oyun oynanacaksa LCD ancak uydu, kablolu televizyon, film için plazma daha uygun özellikle de SD yayınlarda çok daha iyi görüntü verir, ben olsam plazma alırdım.
  • Sadece PS3 de kullanırım filmle uyduyla işim olmaz dersen LCD alabilirsin, bende çok araştırdım zamanında ve tercihim plasma oldu , 40-40" bişi alıcaksan Plasma al pişman olmazsın. Hem tv izle film izle oyun oyna ne istersen yap, özellikle oyunlarda siyah arka planların gireye dönmediği iyi siyah veren bir plasma alırsan ki tamamı LCD lerden daha iyidir siyahlarda çok rahat edersin, hangi açıdan izlersen izle görüntü kalitesi de değişmez, en temizi git bir mağzaya her ikisinide test et sende plasma dieceksin, ama 32" falan alıcaksan zaaten LCD tek tercih olur plasma yok okadar küçük.
  • plazma büyükse gözünüze dikkat
  • Son 3 ayda 4. televizyonum;

1- LG 42PC51 (Sıfır diye aldık, kutusnu ilk ben açtım yanık çıktı, avrupa dan o şekilde gelmiş, eh normal oranın çöpü geliyor buraya)

2- LG 42PC51 (değişimden geldi, teşhir çıktı, tabiki şut)

3- LG 42LC51

4- Sony 40W3000

Ben TV yi Digiturk, ps3 ve Dvd(upscale) için kullanıpyurm.

Benim deneyimlerinden elde ettiğim LCD daha iyi.
  • Sony ile LG'yi kıyaslarsan elbette LCD daha iyi.
  • Ama ben sadece Sony ve LG nin LCD lerini değil aynı zamanda LG nin Plazma ve LCD lerini de kıyaslıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 31 Mart 2008; 10:06:37 >
  • quote:

quote:

1080P LCD tabiki

hem foruma danışıyor hemde bu şekilde milletle dalga geçiyor.

sen yazdınmı bütçem şu diye.millet ne bilsin senin ne kadar paran var diyecem ama zaten yemişsin cezayı.

işin garip yanı hala sana yardımetmeye çalışan insanlar var.belki yüzün kızarır diyeceğimde sanmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: xanty

quote:

quote:

1080P LCD tabiki

hem foruma danışıyor hemde bu şekilde milletle dalga geçiyor.

sen yazdınmı bütçem şu diye.millet ne bilsin senin ne kadar paran var diyecem ama zaten yemişsin cezayı.

işin garip yanı hala sana yardımetmeye çalışan insanlar var.belki yüzün kızarır diyeceğimde sanmam.

Arkadaşım haklısın çocuk neyin ne olduğunu bilmiyor herlesle kafa yapmaya çalışıyor...Böyle adamları almıyacaksın foruma git araştır neyin ne olduğunu öğren..Saygılar

• Arkadaşlar salona;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG-_PS-63P76FD-PLAZMA-TV,2117.html

63'' Plazma tv almak istiyorum.Şimdi buna Digitürkplus ve ps3 bağlayacağım.Genellikle tabi sd yayınlar izlicem?Önerir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.