Şimdi Ara

## PS3'e taktığımız AKSESUARLAR ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burda herkes makinasına (ps3) taktığı aksesuarları ve ps3 te çalışıp çalışmadıklarını yazarlarsa

hangi donanımların ps3 te çalıştığını görebiliriz.

Ben şu ana kadar olympus x-530 (xd kart kullanıyor) taktım ve içindeki resimleri çok hızlı bir şekilde izleme olanağım oldu.

ikinci olarak apache 500 serisinden(usb) web cam denedim ama bu aygıtı tanımadı.

üçüncü olarak microsoft laser mouse (usb) taktım direk tanıdı ve browser olayında da baya pratik.

• WEST sende herkes elindekileri ortaya koysun akımı görüyorum : ))) herkes göstersin elindekini die topik açacaksın die korkuyorum anket mi yapıyorsun yoksa

alınmazsın umarım şaka bi yana soruna cevap. Daha PS3 üme 2 tane USB controller dan başka bişe baglamadım.. Nba Live da 4 kişi OWN the Court oynuyoruz(2 sxxs 1snopy 1logitech contrllr) süper eğlenceli :) her controlleri tanıyor sanırım otomatik olarak alet.

• usb klavye
    kontroler
    psp
    usb bellek
    memory stick (duo pro)

yaw e bayda wireless data transfer aparati var ps3 için arkadaşlar 4.99 dolarda fiyati var...
  • wireless data transferi nasıl oluyormuş??
  • nasıl yani? PS3 20 GB lar için Wireless aparatımı?
  • valla ben şok oldum e bayda satiliodu usb wireless data transfer for ps3 diodu fiyatta 4.99 dolardi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

nasıl yani? PS3 20 GB lar için Wireless aparatımı?

evet 20gb lıklar için.
  • POHAHAH : )) ne yani 50-60 ytl ye 40 GB daha hD alsak 70 milyona 500 milyon pahalıya satılan PS3 ü elde etmiş mi olacaz? hadi bide card reader takalım 10 $ lık 24 in1 :P eheeh çok ii ya. uamrım ps3 içindir ve gerçektir. (bazen ebayda fason şeyler çıkıyorda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 18 Nisan 2007; 13:01:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

POHAHAH : )) ne yani 50-60 ytl ye 40 GB daha hD alsak 70 milyona 500 milyon pahalıya satılan PS3 ü elde etmiş mi olacaz? hadi bide card reader takalım 10 $ lık 24 in1 :P eheeh çok ii ya. uamrım ps3 içindir ve gerçektir. (bazen ebayda fason şeyler çıkıyorda)

bu söylediklerin tamamen doğru , çoklu card reader ile deneme yaptım çalışıyor

not: zaten usb girişi olduktan ve yazılımsal olarak desteklediği sürece usb girişinden her türlü parçayı takabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.