Şimdi Ara

PS3 e Ubuntu kurun keyfini çıkarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc si olmayan ve sadece ps3 ü olan arkadaşlar özellikle size yardımcı olabilirim şu anda java ve flashı desteklemiyorumpowerpc ama ilerde cıkacak yeni sürümde destekleyecek yani youtube izleyemessin internetten divx ve her türlü formatı indirip izleyebilirsiniz msn icq herşey var .İsteyenlere PM den yardımcı olabilirim

• MSN varken ICQ neden kullanılır anlamıyorum. Odigo kullanan ICQ kullanandan fazla artık. Flash ve Java olmaması korkunç. 10 yıl önce ki PC lerde yoktu bunlar. Artık olmalı ama yok işte. Apple sony ile anlaşsa da Tiger browser' ı PS3 e uyarlasalar. Ya da Apple işletim sistemi MAcOsX' i. Ah be AH!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme sürümü

MSN varken ICQ neden kullanılır anlamıyorum. Odigo kullanan ICQ kullanandan fazla artık. Flash ve Java olmaması korkunç. 10 yıl önce ki PC lerde yoktu bunlar. Artık olmalı ama yok işte. Apple sony ile anlaşsa da Tiger browser' ı PS3 e uyarlasalar. Ya da Apple işletim sistemi MAcOsX' i. Ah be AH!!!
    MSN var abicim herşey var herşey flash ve java yok sadece ama powerpc ps3 olduğu icin şu an yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilimin31

MSN var abicim herşey var herşey flash ve java yok sadece ama powerpc ps3 olduğu icin şu an yok

Alıntıları Göster
    HA bunun oyun konsolu olduğunu unutmayın. Ubuntu bile idare ediyor ben kısme n pc. ps3ün browserı gibi yavaş değil hızlı aynı pc gibi acıyor net sayfalrını divx vs herşey var
  • quote:

HA bunun oyun konsolu olduğunu unutmayın. Ubuntu bile idare ediyor ben kısme n pc. ps3ün browserı gibi yavaş değil hızlı aynı pc gibi acıyor net sayfalrını divx vs herşey var

Alıntıları Göster
    Üff!! Herşey deyip durma şunlara. İnternete giriyor herşey var diyorsun. PSP de giriyor internete. Onda bile Java desteği varken PS3 de yok. Nasıl herşey bu!? Devamlı herşey var, herşey var deme. Video izleyemiyorsun bile Youtube' dan. PSP de onu da yapıyorsun. Her yenilik için süper diyeceksek yeni çıkacaklar eklendiğindede mi süper diyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme sürümü

Üff!! Herşey deyip durma şunlara. İnternete giriyor herşey var diyorsun. PSP de giriyor internete. Onda bile Java desteği varken PS3 de yok. Nasıl herşey bu!? Devamlı herşey var, herşey var deme. Video izleyemiyorsun bile Youtube' dan. PSP de onu da yapıyorsun. Her yenilik için süper diyeceksek yeni çıkacaklar eklendiğindede mi süper diyeceğiz?

Alıntıları Göster
    Yaw bi git

• quote:

Yaw bi git

Alıntıları Göster
    klimin31 sen kullanıyor musun şuanda ? Bende kurmak istiyorum ama kararsızım,kablosuz klavye mouse'u tanır mı mesela ? Birde HDD'ye divx fln atabiliyor muyuz,yoksa CD'den mi oynatıyor divxleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 15 Ekim 2007; 15:53:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4GE

klimin31 sen kullanıyor musun şuanda ? Bende kurmak istiyorum ama kararsızım,kablosuz klavye mouse'u tanır mı mesela ? Birde HDD'ye divx fln atabiliyor muyuz,yoksa CD'den mi oynatıyor divxleri ?

Alıntıları Göster
    Yok pc gibi evet şu anda ubuntudayım zaten pc yok bende
  • quote:

Yok pc gibi evet şu anda ubuntudayım zaten pc yok bende

Alıntıları Göster
    Arkadaş kablolu alsana neden kablosuz alla alla Zaten 4 usb var makinada
  • quote:

Arkadaş kablolu alsana neden kablosuz alla alla Zaten 4 usb var makinada

Alıntıları Göster
    Çok güzel tiyatro yapıyorsunuz alkış
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Alıntıları Göster
    quote:

Al sana tiyatro kendinle karıştırma milleti Link kendi sistemim üstelik türkçe

UBUNTU PS3 TIKLA

• quote:

quote:

Al sana tiyatro kendinle karıştırma milleti Link kendi sistemim üstelik türkçe

UBUNTU PS3 TIKLA

Alıntıları Göster
    bende kurdum ama geri sildim alet aşırı kasıyor divx fln izliceksenız arada takılarak gecıyor ztn hd olarak hıc aklınıza bile gelmesin :D genel olarak performansı çok kötu usb den hdd baglayıp dıvx fln ızleyebılırsınız kablosuz klavyede takarsınız hata blue ray ın ıcındekı oyunların dosyalarını bile görebılırsınız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

bende kurdum ama geri sildim alet aşırı kasıyor divx fln izliceksenız arada takılarak gecıyor ztn hd olarak hıc aklınıza bile gelmesin :D genel olarak performansı çok kötu usb den hdd baglayıp dıvx fln ızleyebılırsınız kablosuz klavyede takarsınız hata blue ray ın ıcındekı oyunların dosyalarını bile görebılırsınız :D

Alıntıları Göster
    Ben gayet memnunum cok iyi
  • quote:

Ben gayet memnunum cok iyi

Alıntıları Göster
    suse 10.3 versiyonuyla da ps3 u desteklemeye baslamis acaba suse 10.3 deneyen oldu mu ps3 unde...
    birkac yorum vardi 1080p mkv dosyalariyla ilgili basarili oldugunu soylemisler ama cok emin olamadim zaten bir iki yerde gordum o yorumlarida
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunwiz

suse 10.3 versiyonuyla da ps3 u desteklemeye baslamis acaba suse 10.3 deneyen oldu mu ps3 unde...
    birkac yorum vardi 1080p mkv dosyalariyla ilgili basarili oldugunu soylemisler ama cok emin olamadim zaten bir iki yerde gordum o yorumlarida

Alıntıları Göster
    su an bu mesaji ps3 den yaziyorum.pc bozuldu serviste.iyikide bozulmus bu sayede modemi ps3 e bagladim tam 24 tane oyun indirdim.saniyede100kb indiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

su an bu mesaji ps3 den yaziyorum.pc bozuldu serviste.iyikide bozulmus bu sayede modemi ps3 e bagladim tam 24 tane oyun indirdim.saniyede100kb indiriyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

suse 10,3 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

suse 10,3 mu?

Alıntıları Göster
    Ben Kurdum Suse'yi, blueray'i arıyorum birtürlü bulamadım. Yellow dogda media altındaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

suse 10,3 mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

suse 10,3 mu?

hayir isletim sistemi kurulu degil.internet browserdan yaziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

suse 10,3 mu?

hayir isletim sistemi kurulu degil.internet browserdan yaziyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaş monolog yapmış canım, abartacak bir durum yok...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.