Şimdi Ara

PS3 en iyi oyunlar listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gt5p ve logitech driving force gt. Bu ikisi yeter dostum inan bana
  • pes2009 haric hiçbir oyunu oynamıyorum dark sector, the uncharter, rasistance ,dm4 gibi bikaç otun bitirdim hiçbirini beğenmedim. klasik oyunlar wiide futbol ps3de oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

pes2009 haric hiçbir oyunu oynamıyorum dark sector, the uncharter, rasistance ,dm4 gibi bikaç otun bitirdim hiçbirini beğenmedim. klasik oyunlar wiide futbol ps3de oynanır

ps3 almışın oynadığın oyuna bak. yaw pes 2009 pc-ps2 de de oynanır. makinenin hakkını veremiyon bari sat gitsin
  • Dünya'nın en iyi TPS Oyunu: Uncharted (Uncharted II gelene kadar bu) (2. sırada ise Gears Of War 2)
    Dünya'nın en İyi FPS Oyunu: Call Of Duty MW2 , Battlefield Bad Company 2 , Killzone 2
    Dünya'nın en İyi Beat Em Up Oyunu:God Of War 3 (2. sırada ise Batman:AA)
    Dünya'nın en iyi Platform Oyunu: Little Big Planet
    Dünya'nın en iyi Racing Oyunu: GT5 (2. sırada ise Simulasyon bakımından NFS:Shift , Arcade bakımından Dirt 2)
    Dünya'nın en iyi TPS/Open World Oyunu: Mafia 2
    Dünya'nın en iyi Adventure Oyunu: Heavy Rain (2. sırada ise Fahrenheit)
    Dünya'nın en iyi RPG Oyunu: Diablo III (2. sırada ise Final Fantasy)

Bunlar bana göredir. Ayrıca Resistance II çok kötü bir oyun bence yazmazsam gözüm açık giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 1 Ekim 2009; 22:04:20 >

• yaw niye satim cihazı mis gibi pes2009 oynuyorum gow3ü bekliyorum gow1-2çok iyiydi bakalım 3nasıl olacak gerçi öyle yada böyle gow3den sonra satacam cihazı açıkcası pek sevmedim bitirdiğim oyunları varsa şu oyun gerçekten çok sağlamdır dediğiniz söyleyin onuda deneyim (mgs4 hariç mgsleri hiç sewmem)
  • quote:

yaw niye satim cihazı mis gibi pes2009 oynuyorum gow3ü bekliyorum gow1-2çok iyiydi bakalım 3nasıl olacak gerçi öyle yada böyle gow3den sonra satacam cihazı açıkcası pek sevmedim bitirdiğim oyunları varsa şu oyun gerçekten çok sağlamdır dediğiniz söyleyin onuda deneyim (mgs4 hariç mgsleri hiç sewmem)

mgs4 hariç mgs leri sevmem dedi yaw midnight club l.a., gta 4 yada burnout paradise oyna bari. onlar sağlam oyunlardır. ilk başta beğenmesende azıcık zorla kendini

• Yav size ne adam oynasın oynayacağını mutluysa =)
  • kendi adıma oynadığım en muhteşem ps3 oyunları

Metal Gear Solid 4 : Guns of The Patriots ( ki şu anda gelmiş geçmiş en muhteşem oyundur bana göre)

Grand Theft Auto 4 (söze gerek yok sanırım)

Batman: Arkham Asylum (ayrı bişey bu, The Dark Knight hayranı olan beni tam anlamıyla büyülemiştir, işte batman budur diyosun oynadıkça =) )

Killzone 2 (gamepadle fps mi oynanır diyerek, önce bir temkinli yaklaştım fakat sonra aldığı puanlara dayanamayıp aldım, ilk başlarda zor olsada, gamepadle oynaya alıştığında başından kalkamaz hale gelip manyak gibi oynadığını farkediyosun )

Heavenly Sword ( Sunum Olayında MGS4 ile yarışır, god of warın dişi versiyonu =))

The Beatles: RockBand (müzik tarihinin en iyi grubunun şarkılarını çalmak istermisiniz ??? heooo, vaoooo, alla alla alla şeklinde tepkilerle hayatında gitarı eline almamış bana son ses müzikte ayakta zıplayarak gitar çalma olanağı tanımıştır )

Pro Evolution Soccer 2009 (öğrenci evi sabahlamalarını vazgeçilmezi, sadece arkadaşlarla sebeb olduğu diyaloglar bile yeter )

Street Fighet IV (hadoken )

• arkadaşlar listeler yavaş yavaş yazılıyor teşekkürler ancak buna birde verdiğiniz puanları eklerseniz ben ilk mesaja ortalamalarını alıp sıralarım böylece rekabet ortamı oluşur ehhehe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: milou

ek: son olarak şu linkteki 'ruh hastası' oyuncu arkadaşın kolleksiyonunu gezmenizi öneririm:
    http://kidsnextdoori.blogspot.com/2008/07/otaku-room-56kb-warning.html

gerçekten inanılmaz..adam çok büyük emek sarfetmiş.. yani bide alım gücüde öenmli..adamlar ucuza alıyor .geçen dartye girdim.ps3 call of duty 5 ...170 milyon..sıkıysa yapsın burda öyle bi arşiv:)ama yinede helal olsun emek gözü gibi bakmış..

Yuhh

• OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bu ne yaaaa....

ben bu elemana arşiv dolabı yapmaya kalksam hem hayatım kayar hem de zengin olurum be adresini bulun bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

yaw niye satim cihazı mis gibi pes2009 oynuyorum gow3ü bekliyorum gow1-2çok iyiydi bakalım 3nasıl olacak gerçi öyle yada böyle gow3den sonra satacam cihazı açıkcası pek sevmedim bitirdiğim oyunları varsa şu oyun gerçekten çok sağlamdır dediğiniz söyleyin onuda deneyim (mgs4 hariç mgsleri hiç sewmem)

mgs4 hariç mgs leri sevmem dedi yaw midnight club l.a., gta 4 yada burnout paradise oyna bari. onlar sağlam oyunlardır. ilk başta beğenmesende azıcık zorla kendini

yook yanlış yazmışım benim hatam yani mgs4ü söylemeyin mgslerin hiçbirini sewmem o manada söyledim yanlış anlaşılmasın ben splintercell'ciyim.bu arada niye beceremeyim ben zeldayı 55saatte bitirmişim sen ne diyorsun bana zeldayı 65saatte bitirecek 1tane ps3 kullanıcısı gösterebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 2 Ekim 2009; 13:00:48 >

• En iyi TPS Batman Arkham Asylum
  • Türü mürü bırakın da ps3'de oynadığım en harika oyun mgs 4'tür oyun değildi zaten o başka birşeydi neydi la o
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

yook yanlış yazmışım benim hatam yani mgs4ü söylemeyin mgslerin hiçbirini sewmem o manada söyledim yanlış anlaşılmasın ben splintercell'ciyim.bu arada niye beceremeyim ben zeldayı 55saatte bitirmişim sen ne diyorsun bana zeldayı 65saatte bitirecek 1tane ps3 kullanıcısı gösterebilirmisin

ilk baştan beğenmezsen azıcık zorla kendini diyerek beğenmeye zorla illaki beğenirsin diyorum. kapiş

• quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

Bence en iyi yaris: GT5P
    En iyi Fps: Killzone 2,Resistance 2 ve MW2
    En iyi TPS: Uncharted 2 ve MGS 4 (Batman AA'da olabilir)
    ve bu oyunu ne kategoriye koyacagimi bilmiyorum, kendi kategorisini yaratan tek oyun Little BIG Planet.

Gt5P: Her ne kadarda demo olsada cok guzel grafiklere sahip bir oyun, hele bir direksiyonunuz var ise basindan kalkamayacaginiz bir oyun.
    Grafik:9.2
    Ses:9
    Konu:Demo oldugu icin sadece arcade ve classlari aciyoruz yani konu yok.
    Oynanabilirlik:10

Killzone 2:Playstation 3'un gucunu gosteren oyunlardan biri ve eger multiplayer oynamayi cok seviyorsaniz bu oyun tam size gore.
    Grafik:8.5
    Ses:9.3
    Konu:7 (Konusu guzel ama daha iyi olabilirdi)
    Oynanabilirlik:8.5

Resistance 2 :Iste hikaye iste Nathan Hale ve iste 60 kisilik 0 lag'li multiplayer baska soze gerek varmi?
    Grafik:9
    Ses:8.8
    Konu:9.6
    Oynanabilirlik:9

Modern Warfare 2:Daha cikmadigi icin yorum yapamayacagim ama cok guzel olacak gibi.

Uncharted 2:PS3'un 100% kullanan tek oyun baska soze gerek varmi?
    Grafik:9.8(Uncharted 3'e de birseyler kalsin dimi)
    Konu:(Beta oynadigim icin konusunu bilmiyorum.)

Batman Arkham Asylum:Guiness Rekorlar Kitabina goren oyun.
    Grafik:8
    Ses:8.8(Joker here haha)
    Konu:10(Cok begendim)
    Oynanabilirlik:8.3

Elim yoruldu yaw umarim yardimci olabimisimdir

• quote:

ek: son olarak şu linkteki 'ruh hastası' oyuncu arkadaşın kolleksiyonunu gezmenizi öneririm:
    http://kidsnextdoori.blogspot.com/2008/07/otaku-room-56kb-warning.html

bu %90 amerikada yasayan japon kokenli bir bayan ve ayrica kendisi bir otaku

otaku olmak soyle ozetlene bilir "evden disari cikmayip saplanti haline getirdikleri ugrasilarini kendilerine dunya olarak yaratmis ruh hastalarini ifade eden bir kavram"

bu sahista otakulugu tam manasiyla gerceklestirmeyi basarmis zaten resimlerin altindaki yorumlardada yazmis oynamaya firsatim olmasada okumaya firsatim olmasada die ama almayi biriktirmeyi birakmamis

• quote:

quote:

ve bu oyunu ne kategoriye koyacagimi bilmiyorum, kendi kategorisini yaratan tek oyun Little BIG Planet.

Gt5P: Her ne kadarda demo olsada cok guzel grafiklere sahip bir oyun, hele bir direksiyonunuz var ise basindan kalkamayacaginiz bir oyun.

Killzone 2:Playstation 3'un gucunu gosteren oyunlardan biri ve eger multiplayer oynamayi cok seviyorsaniz bu oyun tam size gore.

Resistance 2 :Iste hikaye iste Nathan Hale ve iste 60 kisilik 0 lag'li multiplayer baska soze gerek varmi?

Modern Warfare 2:Daha cikmadigi icin yorum yapamayacagim ama cok guzel olacak gibi.

dostum Resistance 2 nin grafiği 9 ken killzone un ki nasıl 8.5 oluyor??? ayrıca şu ana kadar uncharted 2 dahil hiçbir oyun ps3 ü %100 kullanabilmiş değil. muhtemelen gow3 ve gt5 de %100 kullanamayacak. %100 için daha çook zaman var. çok uzun ömürlü bir konsol olacak ps3.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

quote:

quote:

dostum Resistance 2 nin grafiği 9 ken killzone un ki nasıl 8.5 oluyor??? ayrıca şu ana kadar uncharted 2 dahil hiçbir oyun ps3 ü %100 kullanabilmiş değil. muhtemelen gow3 ve gt5 de %100 kullanamayacak. %100 için daha çook zaman var. çok uzun ömürlü bir konsol olacak ps3.

Yok dostum bencede 100% kullanmiyor ama haberlerde hep deniyor ps3u 100% kullanacak tek oyun diye eger bu grafikdeki oyun 100% kullaniyor ise
    heavy rain
    gow3
    gt5 onlar ne kadar kullaniyor?
    birde ben grafik olarak hepsini goze alarak soyledim kan efekti su efekti buglar fln onlara bakarak yoksa olesine birini getirip karsisina kz2 ve re2 yi koy adam bana bakip dalga mi geciyosun tabiki kz2 der

bu arada MGS 4 unutmusum

MGS4 : Snake, Liquid ve Otacon
    Grafik : 8.5
    Ses : 10
    Konu : (Simdi bu oyunun hikayesine 10 dersem diger oyunlarin hikayesi en azindan 2-3 puan asagi dusmeli onun yuzunden bu oyuna Imkansizi basaran yine basardi diyorum)
    Oynanabilirlik : 10

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Dünya'nın en iyi TPS Oyunu: Uncharted (Uncharted II gelene kadar bu) (2. sırada ise Gears Of War 2)
    Dünya'nın en İyi FPS Oyunu: Call Of Duty MW2 , Battlefield Bad Company 2 , Killzone 2
    Dünya'nın en İyi Beat Em Up Oyunu:God Of War 3 (2. sırada ise Batman:AA)
    Dünya'nın en iyi Platform Oyunu: Little Big Planet
    Dünya'nın en iyi Racing Oyunu: GT5 (2. sırada ise Simulasyon bakımından NFS:Shift , Arcade bakımından Dirt 2)
    Dünya'nın en iyi TPS/Open World Oyunu: Mafia 2
    Dünya'nın en iyi Adventure Oyunu: Heavy Rain (2. sırada ise Fahrenheit)
    Dünya'nın en iyi RPG Oyunu: Diablo III (2. sırada ise Final Fantasy)

Bunlar bana göredir. Ayrıca Resistance II çok kötü bir oyun bence yazmazsam gözüm açık giderim

Gta4 u unuttun sanirim

Edit:En iyi tps mgs4,racing f1 championship edition,beat em up ise batman aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 2 Ekim 2009; 23:32:05 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.