Şimdi Ara

PS3 en iyi oyunlar listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GTA IV'ü unutmadım ve yazmadım , MGS serisinin türüne TPS denilirse vay o oyunun haline Tactical Shooter deyin bari...
    Dünya'nın tür olarak değil bütün olarak en iyi oyunu ne diye sorsalar;
    1)Diablo serisi
    2)MGS serisi
    3)Half Life serisi

Derim ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 3 Ekim 2009; 0:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

Orijinalden alıntı: herospower

ek: son olarak şu linkteki 'ruh hastası' oyuncu arkadaşın kolleksiyonunu gezmenizi öneririm:
    http://kidsnextdoori.blogspot.com/2008/07/otaku-room-56kb-warning.html

Hay maşallah ben bu arşivin korsanını zor yaparım

görmemisin oyun olmus hesabı adamın herseyi almıs dizmis

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş modu

• şaka maka o koleksiyonu yapana ruh hastası dedik ama sağolsun bir arkadaşımız bizi bilgilendirmiş, otaku gerçekten ruh hastalığı imiş ahahah..

ayrıca ben yavaştan ilk postu güncelliyorum sayın değerli yorumlarını buraya yazan kullanıcılar. lütfen bir oyunu söylediğiniz zaman niçin o oyunu seçtiğinizi ve hatta kıyaslamalı olarak anlatıp sonuna birde puan eklerseniz gelmiş geçmiş en iyi donanimhaber ps3 oyun listesini oluşturabilir, ps3'le yeni tanışanların 'oyun alicam ulan ben bana oyun söyleyin oyun oyun oyun' feryatlarına bir son vermiş oluruz.

kabul ediyorum şimdiden, ne kadar liste yaparsak yapalım herkes beğenmeyecek ama en azından oyun adlarını belirlemiş oluruz üç aşağı beş yukarı.
    birde bilindik oyunlardan başka oyun oynayan yok mu yahu aramızda?

killzone, batman, gta, little big planet, gt5 zaten oyun sitelerinin bile HIT olarak seçtiği oyunlar. bunlar dışında tecrübelerini bizlerle paylaşacak 'oyun canavarları' yok mu? hep mi garantici oynuyoruz hehehe..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.