Şimdi Ara

Ps3 En iyi Yarış Oyunu ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
33.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuna70

splint second yada burnout nasıldır?

iyidir diye duydum oynamadan bilmezsin tabi :D
  • Arkadaşlar bir de ben test drever diye oyun duydfum o oyunun son sersini adı ne bilyormusunuz ve almaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Egecan

quote:

Orijinalden alıntı: xcaylakx

Ya bi sorum olcak benim ps3 e oyunları internet kafeden yükletiyorum yani cd almıyorum eğer cd alıp takarsam oyunlar silinirmi lütfen yardım ediin

tabikide silinmez :D

Babam bana alırken silinir demiştide peki bi şey daha sorcam ps2 oyunlarını ps3 e yüklettirebilirmiyim

• quote:

quote:

quote:

Ya bi sorum olcak benim ps3 e oyunları internet kafeden yükletiyorum yani cd almıyorum eğer cd alıp takarsam oyunlar silinirmi lütfen yardım ediin

Babam bana alırken silinir demiştide peki bi şey daha sorcam ps2 oyunlarını ps3 e yüklettirebilirmiyim

ps3 fat mi slim mi ? birde hdd si kaç gb ?

• Bak yaşınız ufak tamamda kardeşim yahu yeter be valla bak millet o kadar oyun önerdi al bi tanesini al artık.her yarış oyunu nasıldır diye soracak mısın ya?
    forumda bütün sorduğunuz oyunların konuları var aç bak işte, ne diye soruyon her şeyi, you tube aç gameplay izle oda mı zor?
    yok abi konu bak ne zaman açılmış hala onu mu alsam şunu mu alsam la farkında mısın oyun alacan oyun, araba seçmiyosun kendine.
    abi şu oyun var nasıl bi oyun diyenleri de hiç anlamıyorum ya aklınız yok mu?oturur oyun videolarını izler inceleme yazılarını okursun seversen alırsın.hey allahım adam gelir bf forumuna bf alayım mı der yok ordaki bütün insanlar manyak küfür ede ede oynuyo, ulan tabi al dicek.her şeyi başkasına soruyosunuz, bişey almadan başkasının gazı lazım size.konularda hep şey var abi şu oyunu alıcam ama bak aslıdan aklımda şey var yaaa ulan o aklında şeyi al işte ne olacak oyun alıyosun.milyon dolarlık yat alırken istersen aylarca düşün.bakın 1 sene önce cidden böyle değildi, bu sene hergün banko 3 konu çıkıyo şu oyun nasıl diye

• valla sizin gibi spotçulardan almıyorum ben younu gidiyoprum orjinal sony centardan alıyorum o yüzden biraz pahalı oluyor bir oyun aldımmı bir ay onamak isitoyrum
  • quote:

valla sizin gibi spotçulardan almıyorum ben younu gidiyoprum orjinal sony centardan alıyorum o yüzden biraz pahalı oluyor bir oyun aldımmı bir ay onamak isitoyrum

haha bak bakayım veteran nickli arkadaş spotçular hakkında konu açmıştı, bak bakayım ne yazmışım :)

bursada uludağ kazıkçısı hariç spotçu yok kardeşim imkanımız yok zaten spotçu için ''seve seve'' mağzalardan alıyoruz oyunları.sen bi konuda para bol yazmıştın, noldu la sıkıya gelince mi paran azaldı.

konuşmadan azıcık araştır.bu dediğim oyun alırkende geçerli kendi kararını veremeyen arkadaşım :)

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 27 Temmuz 2012; 16:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

valla sizin gibi spotçulardan almıyorum ben younu gidiyoprum orjinal sony centardan alıyorum o yüzden biraz pahalı oluyor bir oyun aldımmı bir ay onamak isitoyrum

haha bak bakayım veteran nickli arkadaş spotçular hakkında konu açmıştı, bak bakayım ne yazmışım :)

bursada uludağ kazıkçısı hariç spotçu yok kardeşim imkanımız yok zaten spotçu için ''seve seve'' mağzalardan alıyoruz oyunları.sen bi konuda para bol yazmıştın, noldu la sıkıya gelince mi paran azaldı.

konuşmadan azıcık araştır.bu dediğim oyun alırkende geçerli kendi kararını veremeyen arkadaşım :)

edit:imla

yoo sadece bir tane araba yarşışı alıcam öylesine bulunsun koleksiyonda yoksa pek oynamam :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

slim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaylakx -- 27 Temmuz 2012; 18:24:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

slim sanırım

o zamn ps2 oyunlarınızı ps3 nüzde çalıştıramazsınız :D

• Gran Turismo 5 Ondan sonra Dirt Serileri özellikle showdown
  • Midnight Club:Los Angeles oyununu dün gece bitirdim oyunu bitirince garaj senin oluyo herşey bedava
  • quote:

Midnight Club:Los Angeles oyununu dün gece bitirdim oyunu bitirince garaj senin oluyo herşey bedava

evet bende onu alıcamda hiç bir yerde bulamadım sen nerden ve ne zamn aldın ?
  • gt5 için ps3 aldım ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

gt5 için ps3 aldım ben :)

ciddi misin god of war ve uncharted için alanı duydumda ilk defa gt için duydum :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

gt5 için ps3 aldım ben :)

ciddi misin god of war ve uncharted için alanı duydumda ilk defa gt için duydum :D

gow3 te var tabi ama logitech dfp ile gazlamak çok zevkli.pc de bu kadar iyi yarış simulatörü yok.Lfs ve gtr2 güzel ama kısıtlı.Shift serisi yeterince sim değil...
  • quote:

quote:

Midnight Club:Los Angeles oyununu dün gece bitirdim oyunu bitirince garaj senin oluyo herşey bedava

kadıköyde bi yerden yüklettirdi babam ismini hatırlıyosa sorarım babama
  • quote:

quote:

quote:

kadıköyde bi yerden yüklettirdi babam ismini hatırlıyosa sorarım babama

hddye yüklettir di dimi ? ben öyle istemiyorum cd sini arıyorum :D

• en baba yaris oyunu GRID dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogomogo

en baba yaris oyunu GRID dir.

/>
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.