Şimdi Ara

Ps3 En iyi Yarış Oyunu ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
33.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer ps3 un varsa ve simülasyon yarışı seviyorsan kesinlikle gt5 alınmalı ayrıca gt5 saf bir simülasyon oyunu yani gercek sürüş deneyimi için alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gt5 in tek eksisi standart-elit araçlar olarak ayrılması.170 tane elit araç var desek, 830 tane standart araç var ve standart araçlar tümüyle çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertCoD -- 23 Ağustos 2012; 19:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertCoD

Bence gt5 in tek eksisi standart-elit araçlar olarak ayrılması.170 tane elit araç var desek, 830 tane standart araç var ve standart araçlar tümüyle çöp.

içlerinden baktığımda standart arabaların içinde harbi güzel arabalar da var.Ama o arabalarda keşke ayrıntılı bir şekilde tasarlansaydı.
    belki o şekilde daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizeren

quote:

Bence gt5 in tek eksisi standart-elit araçlar olarak ayrılması.170 tane elit araç var desek, 830 tane standart araç var ve standart araçlar tümüyle çöp.

içlerinden baktığımda standart arabaların içinde harbi güzel arabalar da var.Ama o arabalarda keşke ayrıntılı bir şekilde tasarlansaydı.
    belki o şekilde daha güzel olurdu.

Evet, zaten asıl can sıkıcı nokta standart araçlar ile elit araçlar arasında dağlar kadar fark olması. Bari biraz üzerlerinde oynasalardi harika olurdu.

• Bir başka dezavantajı modifiyeleri o kadar iyi değil
  • Blur 10 numaradır.

Artık günümzde CO-OP olmayan araba yarışlarına oyun demiyorum ben.

Arkadaşlar eve gelince bir fifa birde araba yarışı oynanır.
  • PS2'in varsa gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu Midnight Club Dub edition remix Gran Turismo ve NFS serilerine modifiye konsununda fark atar
    grafikler iyi olmasada çok iyi bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Super Egecan

valla sizin gibi spotçulardan almıyorum ben younu gidiyoprum orjinal sony centardan alıyorum o yüzden biraz pahalı oluyor bir oyun aldımmı bir ay onamak isitoyrum

Super Egecan

• quote:

sende çöpsün
  • acaba almışmıdır oyunlardan birini
  • mal gibi pistte araba surmek istersen gt , 4 yıldır ps3 var bı kere oynamadım. aşırı sıkıcı..

free gezınmek ve modıfıye istersen -> midnight club L.A.

drift yapar gibi araba surmek ve guzel bır sehır gormek istersen (dağ taş diyip geçme bence cok guzel gorunuyorlar) -> nfs hot pursit

seneryo iyi olsun , sarsın dersen. kısa ama iyidir bence. -> nfs run

lisanssız arabalar senın ıcın sıkıntı degılse ve aksiyon istiyorsan -> burnout

bunların cogunda online boştur. ama dogru zamanda gırılırse 3-4 kısıyle yarısabılırsın.

eğer online olsun dersen , seneryosu vasat ama oyunun kendisi fena olmayan nfs mostwanted deneyebilirsin. bı hot pursit degıl ama genede zevkli ama cok bı beklentın olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

mal gibi pistte araba surmek istersen gt , 4 yıldır ps3 var bı kere oynamadım. aşırı sıkıcı..

free gezınmek ve modıfıye istersen -> midnight club L.A.

drift yapar gibi araba surmek ve guzel bır sehır gormek istersen (dağ taş diyip geçme bence cok guzel gorunuyorlar) -> nfs hot pursit

seneryo iyi olsun , sarsın dersen. kısa ama iyidir bence. -> nfs run

lisanssız arabalar senın ıcın sıkıntı degılse ve aksiyon istiyorsan -> burnout

bunların cogunda online boştur. ama dogru zamanda gırılırse 3-4 kısıyle yarısabılırsın.

eğer online olsun dersen , seneryosu vasat ama oyunun kendisi fena olmayan nfs mostwanted deneyebilirsin. bı hot pursit degıl ama genede zevkli ama cok bı beklentın olmasın..

Al bendende o kadar. Aldığım oynu 1 yıldır sadece birkaç kez oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mia Toretto

quote:

sende çöpsün

Ne diyorsun arkadaşım sen!.. Haddini aşma, edebinle konuş. Ben şahsi fikrimi söylüyorum. Beğenmiyorsan adam gibi eleştir.

• Blur'un online kısmını tek geçerim
    Her oynayışımda Ölüm Yarışı filmini anımsamadan edemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer genelleme olarak soruyosanız kesinlikle FORZA HORIZON.PS3te GT5 oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Nisan 2013; 13:40:22 >
  • Arkadaşlar nfs: underground 1 ve 2 tarzında bir ps 3 yarış önerisi verebilir misiniz? Bu 2 oyuna göre istediğim tarzı az çok anlamışsınızdır. Çünkü en son onlarda kaldım ve ondan sonra birkaç yarış denedim sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

GT5 gerçekçi fakat sıkıcı. kanser ediyor adamı. hiç bulaşma

+1k gt5 bende var sanki gerçek araba sürüyorsun viraja 200 ile girmek istersen nfs yok ben reeldeki gibi sürücem dersen gt5 bu arada satabilirim sana kutulu+ çiziği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: denyo298

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

GT5 gerçekçi fakat sıkıcı. kanser ediyor adamı. hiç bulaşma

+1k gt5 bende var sanki gerçek araba sürüyorsun viraja 200 ile girmek istersen nfs yok ben reeldeki gibi sürücem dersen gt5 bu arada satabilirim sana kutulu+ çiziği yok

adam GT5'e bulaşmayın diyor Sen GT5 vermeye çalışıyorsun

• Bence Blur oynadığım en iyi yarış oyunu diyebilirim
  • sen şehirde serbest gezebileceğin oyun mu arıyorsun ona göre oyun önereceğim de
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.