Şimdi Ara

PS3 Fan sessizleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğru yer burası mı bilmiyorum ama bir sorunumu sizlerle paylaşma istiyorum.
    Geçen sene yurtdışından 40 gb lik PS3 almıştım. PS3 ün fanı üç aşamalı çalışıyor ilk iki aşama çok hızlı bir şekilde geçtikten sonra son aşamada fanlar evin içinde uçak varmış gibi çalışıyor. Başka ps3 lerde bu ses bu kadar yüksek değil.
    Yabancı forumlarda takip ettiğim kadarı ile sorunun çözümü pek yok bir kaç yerde servis değişimi yapıldığını okudum. Benimkisi Türkiye garantili olmadığı için o seçeneğim de yok sesi azaltmak için var mı bir çözüm öneriniz ?
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecc -- 12 Ocak 2009; 10:53:45 >

• bnde aynı dertden muzdaribimde kmse bişe demiyo kmsenin başına gelmemiş anlaşılan bi bzm ps3ler manyak
  • Bendekinde de aynı durum söz konusu yok mu fan değişimi yapan yerler.
  • aynı sorun bndede var ama bi türlü çözemedim ndn böle yapıo alet...acaba servise fln mı götürsem aleti?
  • fan hızlı dönüyosa çok ısınıyo demekki.. fanı kısarsan aleti yakarsın
  • bnim ps3 te hep yüksek fan sesi olmuo.bi GtA 4 te tam oyunu takıom oynuom 5-10 dk sora ses aniden artıo. bnde hava sıcaklıgındandr die dedim ama korkuorm bi sorun mu var acaba alette die.
  • 40 GB PS3 ler öyle arkadaşlar fan kademesi az o yüzden fazla ısınmasa bile fan çok gürültülü çalışıyor. benim eski 60 lık vardı onda fan kademesi 8 9 taneydi ses azdı ama sarı ışık hatası verdi yani yandı. korkmaya gerek yok ps3 ne kadar ihtiyacı varsa o kadar çalıştırıyo fanı , 40 gb ler güvenlik amaçlı biraz fazla çalışıyo sanki onada katlanıyoz mecbur.
  • Arkasında uygun açık mesafe bırakyorsunu değil mi?Bir de içi çok tozlanmış olabilir fanların.Bu da ses yapabilir.
  • bnim makinanın her tarafı tamamen açık. toz bakımındanda yni alet daa.. bnim oda evin en sıcak odası old. için fan sesi artıo bunu denedim klimalı biyerde oynadım ses hiç yoktu alette bu bnce sıcaklıktan oluo.çünkü kışın hiç fan sesi yoktu.
  • cihazın fanına ulaşabilirseniz ( içini açmanız lazım :p ) fanın üzerinde mutlaka voltaj ve amper bilgileri falan filan her bişeyi yazar.piyasada her kullanıcıya göre geniş yelpazede fan bulabilirsiniz.artık o cihazın fanı ne ayaksa siz de ona göre bişyler uydurabilirsiniz ; en güzeli :p ( değerler fazla olsun,az olmasın ). gerisi el becerinize kalmış,uğraşamam derseniz en yakın tv ci bile işinizi görür,yapacağı en fazla 3 damla lehim... fana ulaşan varsa eğer isterse değerlerini yazsın,illaki uygununu buluruz ;)
    ben sizler gibi ps3 sahibi olsam (KEŞKEEE:) cihaza uygun kutu gibi bişy yapar,birkaç ATX kasa fanı ile kutuyu fazlasıyla soğutabilirdim diye düşünüyorum.elektronikle uğraşan arkadaşlarınız varsa,bu gibi bir istek onlar için eğlenceli olabilir ;) aranızda d.bakırda olan varsa yardımcı olabilirim...

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merihanac -- 5 Ağustos 2009; 1:28:47 >

• Merhaba Arkadaşlar

Güncelleme sonrası ps3 açtıktan birkaç daki sonra fan max hızda çalışıyor ve hiç durmuyor. Donma yok, oyun çalışıyor, herhangi bir ışık ikaz vermiyor. BU konuda tecrübe eden var mı yada fan hızını düşürme yöntemi bilen var mıdır?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.