Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel açıklama olmuş başkanım, tekrar tekrar konuşmaya gerek kalmamış...

Tüm takım arkadaşlarıma başarılar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Değişmeyecek kuralları açıklıyorum;

1)Lütfen Klup saatinde(22'de) klupte olmaya özen gösterelim.Her akşam toplanmamız 23'ü buluyor.

2)Takımın sistemi katılım ne olursa olsun 4-3-3'dür.

3)Herkez pozisyonunu koruyacak,adamının altında çıkan okları takip edip oynayacak.Atak yiyoruz herkez defansa,hücum yapıyoruz herkez hücuma çıkıyor.Kimse yerini kaybetmeyecek.Forvette oynayan kişi defansa gelmeyecek,Defansif orta saha oynayan çok ileri çıkmayacak gibi.

4)Paslı oynanacak.Kimse gerekmedikçe yada emin olmadıkça çalıma girmesin.Basit paslarlar tık tık tık oynayacağız.

5)Eğer Forvetimiz çok çok uygun pozisyondaysa ceza sahasına orta yapılıcak,normalde yerden oynanacak.

6)Takım dizilişi aşağıdaki gibidir;

Gk; Hakan(Alper)

Defans; Oyuncu gelirse oynar gelmezse any

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

Parantez içinde yazdıklarım eğer bölgenin oyuncusu yoksa oynayabilir.Ancak Uğur benim eskiden tanıdığım eski klup ve geçen seneki klubunde devamlı oyuncusuydu.İnternetinde problem vardı katılamıyordu artık düzelmiş her akşam bizimle artık.Zaten ortasaha veya hücum hattında mutlaka her akşam bir kaçağımız oluyor.Uğur illaki bir bölgede oynayacak CM veya LW.He olurda tam katılım olursa gerekirse ben adamımı defansa çekerim genede Uğuru oynatırım.O konuda sıkıntı yok.

Kaleci konusuna gelirsek Alper kardeşimizin sınavı var çalışması lazım banada kaleci olmaya devam edeyim daha çok online olurum falan diyor ama ben ders çalışmasına mani olmak istemiyorum sınavı daha önemli.Alper saat 10-11.30 arası oyunda kalıyor.Hakan kardeşimde 11-12 arasında oyuna girebiliyor.Yani alper çıkınca hakan geliyor.O konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ancak eğer ikiside online olursa veya haftasonları daha çok çakışabilir ikisinin takımda olma saatleri ozaman kalecimiz Hakandır.Bu durumlarda Alper isterse Defans oynayabilir.

Bütün konulara açıklık getirdim.

Arda bir şey sorucam ikimizde online olunca niye o kaleci oluyo bir maç bir maç yapalım ve neden benim önüme geçiyor ben zaten 1-2 aç yapıp çıkarım oda devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: AwesomeKing

quote:

1)Lütfen Klup saatinde(22'de) klupte olmaya özen gösterelim.Her akşam toplanmamız 23'ü buluyor.

3)Herkez pozisyonunu koruyacak,adamının altında çıkan okları takip edip oynayacak.Atak yiyoruz herkez defansa,hücum yapıyoruz herkez hücuma çıkıyor.Kimse yerini kaybetmeyecek.Forvette oynayan kişi defansa gelmeyecek,Defansif orta saha oynayan çok ileri çıkmayacak gibi.

4)Paslı oynanacak.Kimse gerekmedikçe yada emin olmadıkça çalıma girmesin.Basit paslarlar tık tık tık oynayacağız.

5)Eğer Forvetimiz çok çok uygun pozisyondaysa ceza sahasına orta yapılıcak,normalde yerden oynanacak.

Gk; Hakan(Alper)

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

Parantez içinde yazdıklarım eğer bölgenin oyuncusu yoksa oynayabilir.Ancak Uğur benim eskiden tanıdığım eski klup ve geçen seneki klubunde devamlı oyuncusuydu.İnternetinde problem vardı katılamıyordu artık düzelmiş her akşam bizimle artık.Zaten ortasaha veya hücum hattında mutlaka her akşam bir kaçağımız oluyor.Uğur illaki bir bölgede oynayacak CM veya LW.He olurda tam katılım olursa gerekirse ben adamımı defansa çekerim genede Uğuru oynatırım.O konuda sıkıntı yok.

Kaleci konusuna gelirsek Alper kardeşimizin sınavı var çalışması lazım banada kaleci olmaya devam edeyim daha çok online olurum falan diyor ama ben ders çalışmasına mani olmak istemiyorum sınavı daha önemli.Alper saat 10-11.30 arası oyunda kalıyor.Hakan kardeşimde 11-12 arasında oyuna girebiliyor.Yani alper çıkınca hakan geliyor.O konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ancak eğer ikiside online olursa veya haftasonları daha çok çakışabilir ikisinin takımda olma saatleri ozaman kalecimiz Hakandır.Bu durumlarda Alper isterse Defans oynayabilir.

Arda bir şey sorucam ikimizde online olunca niye o kaleci oluyo bir maç bir maç yapalım ve neden benim önüme geçiyor ben zaten 1-2 aç yapıp çıkarım oda devam eder

Alper çocuk oyuncağı değil bu bir sen bir o uzatma artık son sözümü söyledim.Sırf devamlı kaleci olmak istiyorsun diye daha fazla online olucam diyorsun sınavın var falan filan benim yüzümden ders çalışma vaktinden kısmanı istemiyorum.Bunun sorumluluğunu alamam ben.Bizim devamlı bir kaleciye ihtiyacımız var hakan olmadığı zaman oynarsın işte.O 11-12 arası gelebiliyor o zamana kadar oyna işte.Gelincede dvam etmek istersen defans oynarsın uzatma artık lütfen.

• quote:

quote:

quote:

Gk; Hakan(Alper)

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

Alper çocuk oyuncağı değil bu bir sen bir o uzatma artık son sözümü söyledim.Sırf devamlı kaleci olmak istiyorsun diye daha fazla online olucam diyorsun sınavın var falan filan benim yüzümden ders çalışma vaktinden kısmanı istemiyorum.Bunun sorumluluğunu alamam ben.Bizim devamlı bir kaleciye ihtiyacımız var hakan olmadığı zaman oynarsın işte.O 11-12 arası gelebiliyor o zamana kadar oyna işte.Gelincede dvam etmek istersen defans oynarsın uzatma artık lütfen.

tamam arda anladım seni beni önemsediğin için teşşekkür ediyorum artık bu konu hakkında laf etmeyeceğim

• arkadaslar bi arkadasim var isterseniz takima katilabilir bugun deneme yapalim ama onunda adami gelismis degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: uusuu

arkadaslar bi arkadasim var isterseniz takima katilabilir bugun deneme yapalim ama onunda adami gelismis degil

Hocam defans oynayacaksa katılsın orta saha ve hücum yeterince dolu zaten.Ancak rica ediyorum şu adamları biraz kasın 80 falan yapın en azından top süremiyorlar yoksa
  • quote:

quote:

Gk; Hakan(Alper)

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

ben kimsenin yerini almadım almamda alper arda kalecimiz olur musun dedi bende kabül ettim daha fazla online ol olma problem degil ben 1 de 2 dede klup varsa oynarım ben 2 kaleci olurum sorun degil gelmedigin günler foruma mesaj bırakman yeterli gelirim ben müsaitsem kaleye kalp kırmaya gerek yok

• Simdi beyler..Takim konusunda ciddi miyiz,world rankinge girmeye mi calisicaz,keyif almak icin mi oynayacagiz ? Eger biraz ciddiyet varsa isin icinde buradan mac icinde yapilacaklar KESIN bir dille kararlastirilsin. Frikik taktigimiz olsun,kornerleri kimin atacagi belli olsun, ANY'i kim yonetecek belli olsun.Any olmadan olmuyor,basta ben olmak uzere herkes abuk subuk paslar istiyor.kabul ediyorum,ilk macta cidden alisamadigim icin X e basip durdum.yalniz ikinci mac her pozisyonda "ugur mu basti?" deyip durdunuz abi,morali bozuluyo insanin.Sol kanatta oynuyorum kaleci sag kanada dikti,Hakan abi aldi topu "ugur yine.." falan diyosunuz sapik misiniz la ? bir de mikrofonu olanin ozru geciyor,benim yaptigimi mikrofonu olan yapinca "aman bee () diyerek geciliyo..sakasi bir yana arda,alper ve erdi hatta hakan abi bile pozisyon harcayabiliyor.yani keyif icin oynuyoruz su oyunu,ps ile sabahlayip pro kasan asosyal tipler degiliz heralde di mi ? o 4-3-3 olmadi mesela,olmuyor yani.israrla o taktige devam ediliyor ama.. Arda dun "skill yapma" dedi,bu gece kac kere calima girdim ? Hep pasli oynadim..yani biraz birbirimizi de dinlemek gerek.Bir konu da defansif yapma..rakipler her mac ultra ofansif yapiyor gol atip ustune yatiyor.biz direk ultra defansif basliyoruz falan.ayrica hala iyiyim arda gel rankedde aliym pacani assagi

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Simdi beyler..Takim konusunda ciddi miyiz,world rankinge girmeye mi calisicaz,keyif almak icin mi oynayacagiz ? Eger biraz ciddiyet varsa isin icinde buradan mac icinde yapilacaklar KESIN bir dille kararlastirilsin. Frikik taktigimiz olsun,kornerleri kimin atacagi belli olsun, ANY'i kim yonetecek belli olsun.Any olmadan olmuyor,basta ben olmak uzere herkes abuk subuk paslar istiyor.kabul ediyorum,ilk macta cidden alisamadigim icin X e basip durdum.yalniz ikinci mac her pozisyonda "ugur mu basti?" deyip durdunuz abi,morali bozuluyo insanin.Sol kanatta oynuyorum kaleci sag kanada dikti,Hakan abi aldi topu "ugur yine.." falan diyosunuz sapik misiniz la ? bir de mikrofonu olanin ozru geciyor,benim yaptigimi mikrofonu olan yapinca "aman bee () diyerek geciliyo..sakasi bir yana arda,alper ve erdi hatta hakan abi bile pozisyon harcayabiliyor.yani keyif icin oynuyoruz su oyunu,ps ile sabahlayip pro kasan asosyal tipler degiliz heralde di mi ? o 4-3-3 olmadi mesela,olmuyor yani.israrla o taktige devam ediliyor ama.. Arda dun "skill yapma" dedi,bu gece kac kere calima girdim ? Hep pasli oynadim..yani biraz birbirimizi de dinlemek gerek.Bir konu da defansif yapma..rakipler her mac ultra ofansif yapiyor gol atip ustune yatiyor.biz direk ultra defansif basliyoruz falan.ayrica hala iyiyim arda gel rankedde aliym pacani assagi

% 50 keyif,%50 ciddi oynuyoruz.Valla ben direk geçiriyorum lafı herkeze ters birşey yaptımı.He ben çokmu iyi oynuyorum tabiki hayır.Ama huyum böyle laf ederim.Defansif 4-3-3 oynadığımız için orta saha ile hücum hattı arasında çok boşluk oluyor.Madem öyle 4-1-2-1-2 oynayalım.O taktikte iyidir.Forvetin biri hızlı olur arada kanata doğru kayar maç içinde güzel olabilir.Diğer forvette Hakan abi zaten boyu uzun kafa toplarına çıkar falan.Korner ve frikik taktiği yapalım o konuda haklısın.Yalnız onu siz ayarlayın uygulayalım.O işten pek anlamam sen anlıyorsan uğur yaz buraya onu yapalım.Any olayı doğru birinin kesinlikle any oynaması gerekiyor defansta cpu iyi ama top çıkarırken herkez x'e basıyor doğru düzgün top çıkaramıyor defans.Mehmet hocam any iyi oynuyor uygun görürse o oynasın any.Yarından itibaren taktiğimiz 4-1-2-1-2

Uğur yarına kadar korner ve frikik taktiği ayarlada onları uygulayalım

• quote:

Simdi beyler..Takim konusunda ciddi miyiz,world rankinge girmeye mi calisicaz,keyif almak icin mi oynayacagiz ? Eger biraz ciddiyet varsa isin icinde buradan mac icinde yapilacaklar KESIN bir dille kararlastirilsin. Frikik taktigimiz olsun,kornerleri kimin atacagi belli olsun, ANY'i kim yonetecek belli olsun.Any olmadan olmuyor,basta ben olmak uzere herkes abuk subuk paslar istiyor.kabul ediyorum,ilk macta cidden alisamadigim icin X e basip durdum.yalniz ikinci mac her pozisyonda "ugur mu basti?" deyip durdunuz abi,morali bozuluyo insanin.Sol kanatta oynuyorum kaleci sag kanada dikti,Hakan abi aldi topu "ugur yine.." falan diyosunuz sapik misiniz la ? bir de mikrofonu olanin ozru geciyor,benim yaptigimi mikrofonu olan yapinca "aman bee () diyerek geciliyo..sakasi bir yana arda,alper ve erdi hatta hakan abi bile pozisyon harcayabiliyor.yani keyif icin oynuyoruz su oyunu,ps ile sabahlayip pro kasan asosyal tipler degiliz heralde di mi ? o 4-3-3 olmadi mesela,olmuyor yani.israrla o taktige devam ediliyor ama.. Arda dun "skill yapma" dedi,bu gece kac kere calima girdim ? Hep pasli oynadim..yani biraz birbirimizi de dinlemek gerek.Bir konu da defansif yapma..rakipler her mac ultra ofansif yapiyor gol atip ustune yatiyor.biz direk ultra defansif basliyoruz falan.ayrica hala iyiyim arda gel rankedde aliym pacani assagi

ya ugur bırak bu işleri geçen senede aynıydı , yok piyano çaliyom gelemem falan bana pas atmayın ben tek geçerim herkesi

bu arada başarılar gençler gözüm üzerinizde

• quote:

Uğur haklı beyler... Ciddiye alacaksak bu saydıklarının hepsini belirlememiz lazım...

Any'den pas isteme durumunda da sağa atılan topa da yine uğur mu dendi onda da haklı, biraz abarttık x'e basma uyarısını...

Any'den kısa pas istesen bile bazen saçmalıyor hakkaten. Ben dibindeyken pas istiyorum topun dibine girerek, havaya dikip pas falan veriyor. Arda sen de RB oynarken sana da öyle bikaç tane saçma paslar verdi mesela.

Yine mi taktik ve mevki tartışcaz diyebilirsiniz belki ama bir anlatayım ben yine de :)

Bir de ben tek CDM oynayım öyle deneyelim isterseniz, sanki 4-1-2-1-2 taktiğinde hem taktik iyidi hem ben tek CDM daha iyi oynadım gibi geldi. hatta CDM'yi boş bırakırız ANY'yi de alırım bir de ben denerim ANY. Arka tarafı benle ile Philip Lahm RB'mize bırakırsınız öyle deneriz :), Mehmet ANY iyi oynuyor ama sürekli ANY oynamaktan sıkılabilir ayrıca daha ofansif de oynamak isteyebilir bazen haklı olarak. Cem de daha ofansif oynamak istiyor. Ben tek CDM olayım Mehmet ve Cem CM olsunlar, arasıra yer değiştiririz yine biz aramızda. Zaten iki CDM geri koşarken arasıra defansın da kafasını karıştırıyor bence. Bir de atağa daha yavaş çıkmamıza neden oluyor 2 CM ile ilerde daha kolay çoğalırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Uğur haklı beyler... Ciddiye alacaksak bu saydıklarının hepsini belirlememiz lazım...

Any'den pas isteme durumunda da sağa atılan topa da yine uğur mu dendi onda da haklı, biraz abarttık x'e basma uyarısını...

Any'den kısa pas istesen bile bazen saçmalıyor hakkaten. Ben dibindeyken pas istiyorum topun dibine girerek, havaya dikip pas falan veriyor. Arda sen de RB oynarken sana da öyle bikaç tane saçma paslar verdi mesela.

Yine mi taktik ve mevki tartışcaz diyebilirsiniz belki ama bir anlatayım ben yine de :)

Bir de ben tek CDM oynayım öyle deneyelim isterseniz, sanki 4-1-2-1-2 taktiğinde hem taktik iyidi hem ben tek CDM daha iyi oynadım gibi geldi. hatta CDM'yi boş bırakırız ANY'yi de alırım bir de ben denerim ANY. Arka tarafı benle ile Philip Lahm RB'mize bırakırsınız öyle deneriz :), Mehmet ANY iyi oynuyor ama sürekli ANY oynamaktan sıkılabilir ayrıca daha ofansif de oynamak isteyebilir bazen haklı olarak. Cem de daha ofansif oynamak istiyor. Ben tek CDM olayım Mehmet ve Cem CM olsunlar, arasıra yer değiştiririz yine biz aramızda. Zaten iki CDM geri koşarken arasıra defansın da kafasını karıştırıyor bence. Bir de atağa daha yavaş çıkmamıza neden oluyor 2 CM ile ilerde daha kolay çoğalırız.

Tamamdır anlaştıkta ben sürekli Rb oynayamam adamın özellikler 89dan 79a düştü dfans kasmadım hiçBende anlamadığım şekilde Rb oynarken bayağı top kaptım halbuki defans yapmasını beceremiyorum fifa12 de

Uğur baba akşam klup toplanana kadar senden korner ve frikik taktiği istiyorum.Konuya yazarsın.Sen bu konuda yetkili bir abiye benziyon

• Virtual Pro nedir, nasıl olmalıdır, nasıl geliştirilmelidir :))) erdi işine yarar şeyler var ;) şaka bir yana hepimizin ihtiyacı olabilir diye koyuyorum...

Virtual Pro'nuzun boyu ve kilosu nasıl olmalı:

Kısaca diyor ki test ettim en iyi boy ve kilo dengeleri bu şekilde isterseniz deneyin siz de görün :)))

Now After Tested Some Height And Weight For My Pro .. I Found The Best Height And Weight For The Best Pro >> Its The Best I sure You Can Test It And See

Burası Forvetler için

The Body Type Is Avarage Or Slim Or Stoky

Height: 6'2'' (1.88m) > Weight: 185 lbs (83.8 kg)
    Height: 6'1" (1.85m) > Weight: 165 lbs (75 kg)
    Height: 6'1'' (1.85m) > Weight: 174 lbs (78.7 kg)
    Height: 5'9'' (1.75m) > Weight: 152 lbs (69 kg)
    Height: 5'10" (1.79m) > Weight: 165 lbs (75 kg)
    Height: 5'7'' (1.70m) > Weight: 148 lbs (67 kg)
    Height: 5'9'' (1.75m) > Weight: 132 lbs (60 kg)
    Height: 6'1" (1.85m) > Weight: 161 lbs (73 kg)
    Height: 6'0" (1.83m) > Weight: 174 lbs (78.7 kg)
    Height: 5'10'' (1.78m) > Weight: 175 lbs (79.4 kg)
    Height: 6'1" (1.85m) > Weight: 183 lbs (83.2 kg)
    Height: 6'0'' (1.83m) > Weight: 172 lbs (78.1 kg)
    Height: 5'7'' (1.70m) > Weight: 137 lbs (62 kg)
    Height: 5'11'' (1.80m) > Weight: 179 lbs (81 kg)
    Height: 6'0'' (1.83m) > Weight: 170 lbs (77 kg)
    Height: 6'0'' (1.83m) > Weight: 165 lbs (75 kg)
    Height: 5'7'' (1.70m) > Weight: 148 lbs (67 kg)

Its The Best Height And Weight For This Places MID , ATK (Note This Especially In ATK Or Better In ATK )

============================================

Burası defanslar için

But If You Are A DEF This Is The Best Height And Weight For DEF

The Body Type Is Avarage Or Stoky

Height: 5' 9'' (1.75m) > Weight: 165 lbs (75 kg)
    Height: 6' 3'' (1.91m) > Weight: 169 lbs (76.8 kg)
    Height: 5' 10" (1.78m) > Weight: 172 lbs (78 kg)
    Height: 6' 0'' (1.83m) > Weight: 179 lbs (81 kg)
    Height: 5' 7" (1.70m) > Weight: 141 lbs (64 kg)
    Height: 6' 2" (1.88m) > Weight: 185 lbs (84 kg)

Its The Best Height And Weight For This Place DEF

=============================================

Burası ortasaha için

If You Are A MID This Is The Best Height And Weight For MID

The Body Type Is Avarage Only To Be More Strong And Faster At The Same Time And More Accur Passing

Height: 5' 7'' (1.70m) > Weight: 146 lbs (66 kg)
    Height: 5' 7'' (1.70m) > Weight: 143 lbs (65 kg)
    Height: 5' 9'' (1.75m) > Weight: 153 lbs (69.2 kg)

Its The Best Height And Weight For This Place MID

=============================================

I Tested The All And Write It In Paper And Write It For All To Select The Best Height And Weight For His Favorite Place And To Be One Of The Real Pro

Bunlar da görevlerin çevrilmiş hali, hazırlayan arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

Virtual Pro Skills
    Ball Skills – Top kabiliyetleri
    -Ball Control – Top kontrolü
    -Dribbling – top sürme
    -Curve – falso verme
    Defence - defans
    -Standing Tackle – ayakta top çalma
    -Sliding Tackle- kayarak top çalma
    -Marking - markaj
    Mental
    -Aggression - agresiflik
    -Positioning – pozisyon alma
    -Vision – görüş alanı (anladıgım kadarıyla vision düşükse bizim ibrahim üzülmezin topu alıp kafayı öne egip coşup gitmesi gibi bi durum oluyor :D)
    -Tactical Awareness – taktik bilgisi
    Passing - paslar
    -Short Passing – kısa pas
    -Long Passing – uzun pas
    -Crossing – orta yapma
    Physical - fiziksel
    -Acceleration - hızlanma
    -Sprint Speed – depar hızı
    -Weak Foot Ability – zayıf ayak (sol ayaksanız sag, sag ayaksanız sol ayagınız oluyor)
    -Agility - çeviklik
    -Stamina - dayanıklılık
    -Jumping - zıplama
    -Balance – fizik gücü
    Shooting –şut kabiliyeti
    -Finishing - bitiricilik
    -Long Shots – uzun şutlar
    -Shot Power - şut gücü
    -Penalties - penaltılar
    -Volleys - voleler
    -Heading Accuracy – kafa vuruşu tutturma oranı
    -Free Kick Accuracy – frikik tutturma oranı

Virtual Pro Secret Skills and Traits

Beat 100 players with skill moves (SECRET) - 100 kişiyi özel çalımlarla geçin.
    Dribbling +4
    Block a shot on goal (SECRET) - bi şutu blocklayın. (şutun önüne atlayacaksınız)
    Marking +1
    Play 5 consecutive matches in defense without being booked (SECRET) - arka arkaya 5 maç üstüste defansta kart görmeyin
    Standing Tackle +3
    Win 10 man of the match awards playing as a defender (SECRET) - defans oynarken 10 kere maçın adamı olun
    Marking +4
    Claim 2 assists with ground passes in a game (SECRET) - bir maçta yerden 2 kere asist yapın
    Short Passing +2
    Find your team mates with 100 crosses in your career (SECRET) - toplamda isabetli 100 orta yapın
    Crossing +4
    Tap in 5 career goals from within 3 yards (SECRET) - 3 yardlık mesafeden (bu ne kadar yapıyor metre olarak bilmiyorum) hafif dokunarak 5 gol atın.
    Reactions +5
    Perform 10 fake shots in the box in your career (SECRET) - ceza sahasında toplamda 10 fake şut yapın. (vuruyormus gibi yapıp vurmayın)
    Agility +2
    Tackle an opponent that has fouled you in a match 5 times in your career(SECRET) - toplamda 5 kere size foul yapan bir adamdan top çalın. (yani diyelim xavi size foul yaptı bu adamdan top çalarsanız bu artacak. Kariyerde 5 kere oldugunda reactions +5 açılacak)
    Reactions +5
    Make 200 career appearances (SECRET) - toplamda 200 maça çıkın.
    Sprint Speed +3
    Hit the target with 3 headers in a match (SECRET) - bir maçta 3 kafa şutu atın (kaleyi bulacak gol olması şart degil sanırım)
    Heading Accuracy +2
    Tuck home a penalty during normal time in a match (SECRET) - 90 dakika içinde bir penaltı golü atın. (maç penaltılara kalırsa o penaltı geçerli kabul edilmiyor bunda)
    Penalties +3
    Beat the keeper with 2 headers in a match (SECRET) - 2 kafa golü atın bir maçta
    Heading Accuracy +3
    Score 2 volleys in one match (SECRET) - bir maçta 2 vole golü atın
    Volleys +3
    Score a brace in 3 consecutive matches (SECRET) - (emin olmamakla beraber anladıgım kadarıyla 3 maç üst üste önde oldugunuz maçta gol atacaksınız. Yani 1-0 öndesiniz siz de katkı yapacaksınız 3 maç böyle)
    Finishing +3
    Score 10 volleys in your career (SECRET) - toplamda 10 vole golü atın
    Volleys +4
    Score 150 goals in your career (SECRET) - toplamda 150 gol atın
    Shot Power +4
    Beat 5 defenders in a match with skill moves (SECRET) - 5 tane defans adamını özel çalımla geçin
    Unlocks Flair trait
    Make 3 goal line clearances in your career (SECRET) - 3 defa çizgiden top çıkartın (defans anlamında)
    Unlocks Acrobatic Clearance trait
    Play 25 Matches in the Rain (SECRET) - yagmurlu havada 25 maç oynayın
    Unlocks Undershirt option

Virtual Pro Ball Skill Upgrades (24)
    1. Smash home a volley in the Arena - arenada bir vole golü atın
    Ball Control +1
    2. Dribble past an opposition player - karşı oyuncunun yanından geçin
    Dribbling +1
    3. Score a chipped penalty in the Arena - (sanırım aşırtma bir penaltı atın arenada diyor :D)
    Ball Control +1
    4. Dribble past an opponent using a skill move - karşı oyuncunun yanından özel çalımla geçin
    Dribbling +1
    5. Juggle the ball 5 times in the Arena - arenada 5 kere top sektirin
    Unlocks 2 Star Moves
    6. Score a finesse shot in the Arena - ustaca bir şut atın arenada
    Curve +4
    7. Claim 5 assists form chipped trough balls in your career - önüne aşırtma pas olacak şekilde 5 asist yapın toplamda
    Ball Control + 2
    8. Dribble past 5 opposition players in a match - 5 oyuncu geçin bir maçta
    Dribbling +2
    9. Chip the keeper & score from inside the box in a match – ceza sahası içinde aşırtma bir gol atın
    Ball Control +2
    10. Dribble past 3 opposition players with skill moves in a match - bir maçta 3 rakip oyuncuyu özel çalımla geçin
    Dribbling +2
    11. Pull off all 2 star skill moves in the Arena Unlocks - 2 yıldız hareketlerin hepsini arenada yapın.
    3 Star Skill Moves
    12. Score 5 curled free kicks in your career - toplamda 5 falsolu frikik golü atın
    Curve +5
    13. Backheel the ball to a team mate - topuk pası verin
    Ball Control +3
    14. Beat 25 players with skill moves in your career - toplamda 25 oyuncuyu özel çalımla geçin
    Dribbling +3
    15. Score with a backheel in a match - topugunuzla gol atın
    Ball Control +3
    16. Dribble past 50 players in your career - toplamda 50 oyuncu geçin
    Dribbling +3
    17. Master all the 3 star skill moves in the Arena - 3 yıldızlı hareketlerin hepsinde ustalaşın
    Unlocks 4 Star Skill Moves
    18. Get credited for an assist from a corner - kornerden bir asist yapın
    Curve +5
    19. Play 3 back-heeled passes in your career - toplamda 3 topuk pası verin
    Ball Control +4
    20. Beat 50 players with skill moves in your career - toplamda 50 oyuncuya özel hareketlerle çalım atın
    Dribbling +4
    21. Claim 15 career assists form chipped trough balls – toplamda önüne aşırtma pas şeklinde 15 asist yapın
    Ball Control +4
    22. Beat 100 players with skill moves (SECRET) - toplamda 100 oyuncuya özel hareketle çalım atın
    Dribbling +4
    23. Score 50 finesse shots in your career – toplamda ustaca 50 gol atın
    Curve +6
    24. Pull off all 4 star skill moves in the Arena. - Arenada 4 yıldızlı hareketlerin tamamını yapın
    Unlocks 5 Star Skill Moves

Virtual Pro Defense Upgrades (24)
    1. Win the ball 3 times with a standing tackle in a match –bir maçta 3 kere ayakta top kapın.
    Standing Tackle +1
    2. Make 2 successful sliding tackles in a match - bir maçta 2 kere kayarak top kapın
    Sliding Tackle +1
    3. Block a shot on goal (SECRET) - bir şutu bloklayın.
    Marking +1
    4. Complete 50% sliding tackles in 2 matches as a defender - defans olarak 2 maçta %50 den yüksek oranda başarılı kayarak top kapın. (karışık oldu ama şartlar tam olarak şöyle. Bir maçta en az 2 kere sliding tackle yapacaksınız ve bunun yarısından fazlası başarılı olacak)
    Sliding Tackle +1
    5. Complete 60%standing tackles in 5 matches as a defender - (yukardakinin aynısı 5 maçta %60 başarı oranıyla kayıp top kapacaksınız yani 10 kere kaydıysanız en az 6 sı başarılı olacak. 5 maçta bunu yaparsanız açılacak)
    Standing Tackle +1
    6. Keep a clean sheet playing as a defender - defans oynadıgınız bir maçta gol yemeden tamamlayın
    Marking +1
    7. Complete 50% sliding tackles in 5 games in defence - (yukardakinin aynısı 2 maç degil 5 maç)
    Sliding Tackle +2
    8. Win the ball 3 times with standing tackles 2 games in a row - üst üste 2 maçta 3 er kere ayakta top çalın.
    Standing Tackle +2
    9. Win man of the match as a defender - defans oynadıgınız bir maçta maçın adamı seçilin.
    Marking +2
    10. Complete 60% standing tackles in 10 matches in defence - (deminkinin aynı bunun farkı 10 maçta)
    Standing Tackle +2
    11. Play a match in defence without conceding a foul - defans oynadıgınız bir maçı foul yapmadan bitirin.
    Sliding Tackle +2
    12. Keep 2 consecutive clean sheets playing as a defender - defans olarak 2 maç üst üste gol yemeden tamamlayın maçları
    Marking +2
    13. Play 5 consecutive matches in defence without being booked (SECRET) - defans oldugunuz üst üste 5 maçta kart görmeden tamamlayın
    Standing Tackle +3
    14. Make 2 successful sliding tackles in 2 consecutive matches - üst üste 2 maçta 2şer tane başarılı kayarak top kapın
    Sliding +3
    15. Keep a clean sheet in 3 consecutive matches in defence - üst üste 3 maç gol yemeyin defans olarak oynadıgınız maç olacak
    Marking +3
    16. Win 75 career standing tackles as a defender - toplamda 75 kere ayakta top kapın
    Standing Tackle +3
    17. Make 25 slide tackles in you defensive career - toplamda 25 kere kayarak top kapın
    Sliding Tackle +3
    18. Win 5 man of the match awards playing as a defender - defans olarak 5 kere maçın adamı olun
    Marking +3
    19. Complete 60% standing tackles in 25 matches in defence - yukardakinin 25 maçlı olanı
    Standing Tackle +4
    20. Make 100 career sliding tackles as a defender - defans oalrak topamda 100 kayarak top kapın
    Sliding Tackle +4
    21. Win 10 man of the match awards playing as a defender (SECRET) - defans olarak 5 kere maçın adamı olun 10 maçta
    Marking +4
    22. Make 150 career standing tackles as a defender - defans olarak toplamda 150 kere ayakta top kapın
    Standing Tackle +4
    23. Complete 50% sliding tackles in 10 matches as a defender - yukardakinin 10 maç olanı
    Sliding Tackle +4
    24. Shut out the opposition in 25 matches playing as a defender - defans olarak 25 maçta rakibinizi engelleyin
    Marking +4

Virtual Pro Mental Upgrades (24)
    1. Tackle an opponent that has fouled you - size foul yapan bir oyuncudan top kapın
    Aggression +2
    2. Make a goal line clearance - çizgiden bir top çıkartın
    Positioning +2
    3. Header the ball back as you own keeper - kalecinize kafayla pas verin
    Tactical Awareness +2
    4. Create an assist with a through ball along the ground - (saha boyunca önüne top atarak asist yapın demek istiyor sanırım. Emin olamadım)
    Vision +2
    5. Block 2 shots on goal in a match - bir maçta 2 şut bloke edin
    Aggression +3
    6. Score from within 3 yards 3 yardlık mesafe içinde gol atın - (altıpas diye tabir ettigimiz yer olabilecegini düşünmeye başladım :D)
    Positioning +3
    7. Catch the opposition offside 3 times in a match playing as a defender - defans olarak oynadıgınız bir maçta rakibinizi 3 kere ofsayta düşürün
    Tactical Awareness +3
    8. Create an assist with a chipped through ball - önüne aşırtma top olacak şekilde bir asist yapın
    Vision +3
    9. Win 75 jumping headers in your career - toplamda 75 kere zıplayarak kafa vurun
    Aggression +3
    10. Block 3 shots on goal in your career. - Toplamda 3 şut bloke edin
    Positioning +3
    11. Play 5 consecutive matches without being called offside - üst üste 5 maç ofsayta düşmeyin
    Tactical Awareness +3
    12. Make 25 successful headed passes in your career - toplamda 25 başarılı kafa pası verin
    Vision +3
    13. Tackle an opponent that fouled you in the same match 3 times in your career - toplamda size foul yapan bir oyuncudan 3 kere top çalın (aynı maçta olacak yani 1. Maçta xavi yaptı ondan çalacaksınız 2. Maçta lampard yaptı ondan. Aynı adam yaparsa aynından çalacaksınız :D )
    Aggression +4
    14. Score 3 goals from rebounds off the post in your career - (sanırım kaleye cekilen bir şut sekecek siz de dönen topu gol yapacaksınız. Bu toplamda 3 kere olacak o zaman açılacak :D böyle olması lazım
    Positioning +4
    15. Play 10 consecutive matches without being called offside - üst üste 10 maç ofsayta düşmeyin
    Tactical Awareness +4
    16. Chip the keeper and score from outside the box in a match - ceza sahası dışından aşırtma bir gol atın
    Vision +4
    17. Win 150 jumping headers in your career - toplamda 150 kere zıplayarak kafa vuruşu yapın
    Aggression +4
    18. Block 5 shots on goal in your career - toplamda 5 şut bloke edin
    Positioning +4
    19. Header the ball back to the keeper 5 times in your career - kalecinize toplamda 5 kafa pası verin
    Tactical Awareness +4
    20. Make 50 successful headed passes in your career - toplamda 50 başarılı kafa pası verin
    Vision +4
    21. Block 10 shots on goal in your career - toplamda 10 şut bloke edin
    Aggression +4
    22. Secret Accomplishment (SECRET) - gizli diyor açıklanacak bişey yok :D
    Positioning +4
    23. Play 300 matches as a pro - 300 pro maçına çıkın
    Tactical Awareness +4
    24. Score 5 chipped goals from outside the box in your career - toplamda 5 aşırtma gol atın ceza sahası dışından
    Vision +4

Virtual Pro Passing Upgrades (24)
    1. Play 5 consecutive ground passes without conceding possession - topla oynama oranını dikkate almaksızın üst üste 5 yerden pas yapın (sanırım dogru çevirdim)
    Short Passing +1
    2. Switch play with a lobbed pass across the pitch - uzun pasla kanat değiştirin
    Long Passing +1
    3. Find your team mates with 2 different crosses in a match - bir maçta 2 kere isabetli orta yapın
    Crossing +1
    4. Complete 10 ground passes in a match - bir maçta 10 kere yerden pas atın
    Short Passing +1
    5. Set up a goal with a lobbed pass - orta açarak gol attırın.
    Long Passing +1
    6. Cross along the ground to a team mate that scores - diğer kanada orta açın bu gol olursa yapmış oluyorsunuz en düzgün böyle çevirebildim :D
    Crossing +1
    7. Claim an assist with a ground pass - yerden pasla asist yapın
    Short Passing +2
    8. Play 3 successful lobbed passes in a match - bir maçta 3 tane isabetli orta açın
    Long Passing +2
    9. Cross in the air and find a team mate that scores - sanırım havadaki bir topu ortalayacaksınız ve gol olacak
    Crossing +2
    10. Claim 2 assists with ground passes in a game (SECRET) - bir maçta 2 kere yerden asist yapın
    Short Passing +2
    11. Complete 75% lobbed passes in a match - bir maçta açtıgınız ortaların %75inden fazlası başarılı olsun (bunda kesin en az şu kadar sınırı vardır. Bakmadım ama 4 oldugunu düşünüyorum)
    Long Passing +2
    12. Set up a goal with a cross in 2 consecutive matches - üst üste 2 maçta gol olan bir orta yapın
    Crossing +2
    13. Claim 25% career assist from ground passes - (bunu anlamadım yerden paslardan %25 asist yapın gibi bişey yanlış yazılmış sanırım)
    Short Passing +3
    14. Create 2 goals in a game with lobbed passes - havadan pasla 2 gol atın bir maçta
    Long Passing +3
    15. Set up 2 goals with crosses in a match - bir maçta 2 orta açın (gol olacak)
    Crossing +3
    16. Finish 20 matches with 75% ground passes - 20 maçta %75 başarılı yerden pas yapın
    Short Passing +3
    17. Set up a goal with a lobbed pass in 2 consecutive matches - üst üste 2 maçta havadan pasla gol attırın
    Long Passing +3
    18. Create 10 goals form crosses in your career - toplamda golle sonuçlanan 10 orta yapın
    Crossing +3
    19. Complete 200 ground passes in your career - toplamda 200 yerden pas atın
    Short Passing +4
    20. Play 100 accurate lobbed passes as a pro - toplamda 100 kere başarılı havadan pas atın
    Long Passing +4
    21. Find your team mates with 100 crosses in your career (SECRET) - toplamda 100 kere başarılı orta yapın
    Crossing +4
    22. Create 50 goals with ground passes in your career - toplamda 50 kere yerden pasla gol attırın
    Short Passing +4
    23. Claim 15 career assists from lobbed passes - toplamda 15 havadan pasla asist yapın
    Long Passing +4
    24. Set up 25 goals with crosses in your career - toplamda 25 orta yapın gol olacak bu ortalar
    Crossing +4

Virtual Pro Physical Upgrades (48)
    1. Play 10 matches as a pro – pro olarak 10 maç yapın
    Acceleration +1
    2. Win 5 man of the match awards in your career - 5 kere maçın adamı olun
    Sprint Speed +1
    3. Make your virtual pro debut - virtual pronuzla ilk maçınızı oynayın diyor sanırım :D
    Stamina +1
    4. Score a diving header in a match - bir maçta uçan kafa golü atın :D:D:D
    Agility +2
    5. Score 5 goals with your weak foot in the arena - (zayıf ayak ters ayak ne derseniz) o ayagınızla arenada 5 gol atın. 2 dakkalık iş kolay bu :D
    Weak Foot Ability +1
    6. React first to score a rebound off the post in a match - dönen topa ilk siz hamle yapın gol atın demek istiyor sanırım emin olamadım buna
    Reactions +5
    7. Win 10 man of the match awards in your career - toplamda 10 kere maçın adamı olun
    Acceleration +1
    8. Make 20 appearances as a pro - pro olarak 20 maça çıkın
    Sprint Speed +1
    9. Trent 3500 yards in a match - 3500 yard koşun diyor sanırım
    Stamina +1
    10. Win a jumping header in a match - bir maçta hava topu mücadelesini kazanın
    Jumping +1
    11. Perform a fake shot inside the box in a match - ceza sahası içersinde şut çeker gbi yapın fake şut :D
    Agility +2
    12. Score a bicycle kick in any match bir bisiklet vuruşu yapın. - ( bu top sekiyor önünüzde. Zıplıyorsunuz rovesatavari bi şekilde sol ayak vurur gibi sag ayak ya da tersi sag vurur gibi sol ayak vurup golü atıyorsunuz.)
    Balance +2
    13. Play 30 matches in your career - toplamda 30 maç oynayın
    Acceleration +1
    14. Win 15 man of the match awards as a pro - 25 kere maçın adamı olun
    Sprint Speed +1
    15. Get a match rating of 10 out of 10 - 10 üzerinden 10 alın bir maçta ortalama olarak
    Strength +1
    16. Score 2 diving headers in your career - toplamda 2 kere uçan kafa golü atın
    Agility +2
    17. Make 4 headed passes in a match - bir maçta 4 kafa pası atın
    Balance +2
    18. Travel 3500 yards in 5 matches in your career - 5 maçta toplam 3500 yard katedin
    Stamina +2
    19. Win 20 man of the match awards in your career - toplamda 20 kere maçın adamı olun
    Acceleration +1
    20. Make 40 appearances - 40 maça çıkın
    Sprint Speed +1
    21. Win 10 jumping headers in a match - bir maçta 10 kere ikili mücadelede zıplayarak kafa vurun
    Strength +1
    22. Win 25 jumping headers in your career - toplamda 25 kere zıplayarak kafa vurun (bu da ikili mücadele olacak)
    Jumping +2
    23. Finish 5 matches with 50% stamina remaining - 5 maçı dayanıklılıgınızın yarısından fazlası kalacak şekilde tamamlayın
    Stamina +2
    24. Tap in 5 career goals from within 3 yards (SECRET) - 3 yarddan 5 gol atın hafifce plase vuracaksınız sanırım :D
    Reactions +5
    25. Play 50 matches in your career - toplamda 50 maç oynayın
    Strength +1
    26. Perform 10 fake shots in the box in your career (SECRET) - ceza sahasında 10 kere vurur gibi yapın ama vurmayın :D
    Agility +2
    27. Score 10 career goals with your weak foot - zayıf ayagınızla 10 gol atın
    Weak Foot Ability +1 Star
    28. Score 2 bicycle kicks in your career - 2 bisiklet vuruşu ile gol atın (bisiklet vuruşunu yukarda anlattım :D)
    Balance +3
    29. Travel 3500 yards in 10 matches in your career - 10 maçta 3500 yard katedin
    Stamina +3
    30. Make 2 career goal line clearances - 2 kere cizgiden gol çıkartın
    Reactions +5
    31. Play 60 matches in you career - toplamda 60 maç oynayın
    Sprint Speed +1
    32. Win man of the match 25 times -25 kere maçın adamı olun
    Acceleration +2
    33. Score 5 diving headers in your career - toplamda 5 uçan kafa golü atın
    Agility +2
    34. Make 8 headed passes in a match - bir maçta 8 kafa pası verin

Balance +3
    35. Finish 10 matches with 50% stamina remaining - 10 maçı dayanıklılıgınızn yarısından fazlası kalacak şekilde tamamlayın
    Stamina +3
    36. Score from outside the box with your weaker foot in a match - zayıf ayagınızla ceza sahası dışından bir gol atın
    37. Win 50 jumping headers in your career - toplamda 50 zıplayarak kafa vurun
    Strength +1
    38. Play 70 matches in your career - toplamda 70 maç oynayın
    Acceleration +2
    39. Win 100 jumping headers in your career - toplamda 100 zıplayarak kafa vurun
    Jumping +2
    40. Get a match rating of 10 five times in your career - 5 kere 10 üzerinden 10 alın
    Sprint Speed +2
    41. Travel 3500 yards in 25 matches in your career - 25 maçta 3500 yard katedin
    Stamina +4
    42. Tackle an opponant that has fouled you in a match 5 times in your career - toplamda size foul yapan rakibinizden 5 kere top çalın (SECRET)
    Reactions +5
    43. Make 50 appearances in your pro career - toplamda 50 kere maça çıkın
    Strength +1
    44. Play 150 matches in your career - toplamda 150 maça çıkın
    Acceleration +2
    45. Make 200 career appearances (SECRET) - toplamda 200 maça çıkın
    Sprint Speed +3
    46. Play 250 matches as a pro - pro olarak 250 maç yapın
    Stamina +4
    47. Score 25 career goals with your weaker foot - zayıf ayagınızla toplam 25 gol atın
    48. Score 5 goals from rebounds from the post in your career - toplamda dönen toplardan 5 gol atın
    Reactions +5

Virtual Pro Shooting Upgrades (48)
    1. Beat the keeper with a finesse shot inside the box in a match - ceza sahası içinden ustaca bir şutla gol atın
    Finishing +1
    2. Curl in a finesse shot from outside the box in a match - ceza sahası dışından ustaca falsolu bir gol atın
    Long Shots +1
    3. Score a laces shot in the arena - arenada gelişine dümdüz sert bir şutla gol atın
    Shot Power +1
    4. Hit the target with 3 headers in a match (SECRET) - bir maçta 3 kere kafa şutu atın
    Heading Accuracy +2
    5. Volley home with your stronger foot in a match - esas ayagınızla bir vole vurun
    Volleys +2
    6. Tuck home a penalty in the arena - arenada bir penaltı golü atın
    Penalties +2
    7. Score 2 finesse shots in a match - bir maçta 2 ustaca gol atın
    Finishing +1
    8. Bag in a laces shot from outside the box in a match - bir maçta ceza sahası dışından gelişine falsosuz sert bir şutla gol atın
    Long Shots +1
    9. Score a laces shot inside the box in a match - ceza sahası içinde gelişine falsosuz sert bir şutla gol atın
    Shot Power +1
    10. Beat the keeper to score with a jumping header in a match - zıplayarak kafa vuruşu ile gol atın
    Heading Accuracy +2
    11. Curl in a free kick in the arena - arenada falsolu bir frikik atın
    Free Kick Accuracy +2
    12. Score a volley with your weaker foot in a match - bir maçta zayıf ayagınızla bir vole golü atın
    Volleys +3
    13. Get on the scoreboard in 2 consecutive matches - üst üste 2 maçta skortabelasına adınızı yazdırın :D
    Finishing +1
    14. Score 2 laces shot in a match - bir maçta gelişine sert falsosuz şutlarla 2 gol atın
    Shot Power +2
    15. Head a goal in 2 consecutive matches - üst üste 2 maç kafa golü atın
    Heading Accuracy +2
    16. Score 2 goals from outside the box in a match - bir maçta ceza sahası dışından 2 gol atın
    Long Shots +2
    17. Curl in a free kick in a match - bir maçta falsolu bir frikik atın
    Free Kick Accuracy +3
    18. Tuck home a penalty during normal time in a match (SECRET) - 90 dakika içinde bir penaltı golü yazın
    Penalties +3
    19. Score a hat trick in a match - bir maçta hat trick yapın (3 gol atın)
    Finishing +2
    20. Bang one in from 30 yards or further in the arena - arenada 30 yard mesafeden bir füze yollayın :D
    Long Shots +2
    21. Smash in a driven free kick in the arena - arenada bir frikik atın parçalayıcı bi şekilde :D
    Shot Power +2
    22. Score 50 goals in your career - toplamda 50 gol atın
    Finishing +3
    23. Beat the keeper with 2 headers in a match (SECRET) - bir maçta 2 kafa vuruşu yapın
    Heading Accuracy +3
    24. Score 2 free kicks in a match - bir maçta 2 frikik golü atın
    Free Kick Accuracy +4
    25. Curl in 20 finesse shots in your career - toplamda ustaca 20 falsolu şut atın
    Finishing +2
    26. Score 10 headed goals in your career - toplamda 10 kafa golü atın
    Heading Accuracy +3
    27. Thump one in from 30 yards or further in a match - bir maçta 30 yard veya daha uzak mesafeden gol atın sert şutla
    Long Shots +3
    28. Drill in a driven free kick in a match - bir maçta çalışılmış bir frikik atın diyor sanırım tam çeviremedim bunu da
    Shot Power +3
    29. Score 2 volleys in one match (SECRET) - bir maçta 2 vole golü atın
    Volleys +3
    30. Keep your cool and score in a penalty shootout - penaltı atışlarında bir gol atın
    Penalties +4
    31. Score a brace in 3 consecutive matches (SECRET) - üst üste 3 maçta gol atın (brace olacak şekilde bu ne anlamadım)
    Finishing +3
    32. Claim 10 career goals from outside the box - toplamda ceza sahası dışından 10 gol atın
    Long Shots +3
    33. Score 20 laces shots in your career - toplamda sert falsosuz gelişine şutlarla 20 gol atın
    Shot Powers +3
    34. Get credited for 25 headed goals in your career - toplamda 25 kafa golü atın
    Heading Accuracy +4
    35. Thump home a volley from outside the box in a match - ceza sahası dışından bir vole golü atın
    Volleys +4
    36. Score 15 free kicks in your career - toplamda 15 frikik golü atın
    Free Kick Accuracy +5
    37. Get on the scoresheet 5 matches running - 5 maçlık periyodda skor tabelasına girin
    Finishing +3
    38. Score 25 headed goals in your career - toplamda 25 kafa golü atın
    Heading Accuracy +4
    39. Smash in 25 goals from outside the box - ceza sahası dışından 25 gol atın füze gibi olsun haa :D
    Long Shots +4
    40. Score 10 volleys in your career (SECRET) - toplamda 10 vole golü atın
    Volleys +4
    41. Bang in 50 laces shots in your career - toplamda sert falsosuz gelişine şutlarla 50 gol atın.
    Shot Power +4
    42. Score 6 consecutive penalties in the arena - arenada üst üste 6 penaltı golü atın
    Penalties +5
    43. Get credited for 100 career goals - toplamda 100 gol atın
    Long Shots +4
    44. Score 150 goals in your career (SECRET) - toplamda 150 gol atın
    Shot Power +4
    45. Claim 200 career goals - toplamda 200 gol atın
    Finishing +4
    46. Bang in 20 volleys in your career - toplamda 20 vole golü atın
    Volleys +4
    47. Tuck home 15 penalties in your career - toplamda 15 penaltı golü atın
    Penalties +6
    48. Claim 25 career goals from free kicks - toplamda 25 frikik golü atın
    Free Kick Accuracy +6
    Virtual Pro New Celebrations (2)
    1. Perform all available running celebrations - yapılabilen tüm sevinçleri yapın
    Unlocks Celebrations 1 & 2
    2. Celebrate a goal with all finishing moves - tüm bitiriş hareketleriyle bir gol atın
    Unlocks Celebrations 3 & 4
    Virtual Pro Traits (10)
    1. Dribble past 150 players in your career - toplamda 150 kişi geçin
    Unlocks Skilled Dribbling trait
    2. Beat 5 defenders in a match with skill moves (SECRET) - bir maçta 5 defansı özel çalım hareketleriyle geçin
    Unlocks Flair trait
    3. Score 50 headed goals in your career - toplamda 50 kafa golü atın
    Unlocks Power Header trait
    4. Take 25 throw ins over the course of your career - 25 taç atışı kullanın
    Unlocks Long Throw trait
    5. Make 3 goal line clearances in your career (SECRET) - toplamda çizgiden 3 top çıkartın
    Unlocks Acrobatic Clearance trait
    6. Get credited for 25 career assists from throught balls - toplamda koşuyolu pasıyla 25 asist yapın
    Unlocks Through Ball trait
    7. Score 20 laces shots from outside the box in your career - toplamda ceza sahası dışından sert gelişine falsosuz şutlarla 20 gol atın
    Unlocks Outside of Foot trait
    8. Win the league in manager mode or be a pro seasons - şampiyon olun menajer modunda ya da pro sezonda
    Unlocks Crowd Favourite trait
    9. Play 100 matches as a pro - 100 pro maçı oynayın
    Unlocks Second Wind trait
    10. Take 10 long throw ins over the course of your career - toplamda 10 tac atın
    Unlocks Giant Throw trait
    Virtual Pro Accessories (12)
    1. Celebrate a goal with any finishing move - herhangi bir gol sevinci yapın
    Unlocks Shirt Untucked option
    2. Play a match in the rain - yagmurlu havada maç yapın
    Unlocks Long Sleeves option
    3. Win 10 free kicks for your team during your career - 10 frikik kazanın kariyerinizde
    Unlocks Ankle Tape option
    4. Make your online debut - online da sahne alın :D
    Unlocks a selection of Black Boots
    5. Win a cup in manager mode - menajer modunda bir kupa kazanın
    Unlocks a selection of White Boots
    6. Get a club promoted in be a pro seasons or manager mode - pro sezonda ya da menajer modunda lig terfisi yapın (2. Ligden 1. Lige çıkmak gibi)
    Unlocks a selection of White Boots
    7. Take 10 throw ins through your career - kariyerinizde 10 taç atışı kullanın
    Unlocks Wrist Tape options
    8. Brave 10 matches in the snow - karlı havada 10 maç yapın
    Unlocks Gloves option
    9. Play 25 Matches in the Rain (SECRET) - yagmurlu havada 25 maç yapın
    Unlocks Undershirt option
    10. Win consecutive leagues in BAP or Manager mode - be a pro modu ya da menajer modunda üst üste ligler kazanın (ingilterenin en alt liginden başlayıp çıkın ligleri üst üste hiç sezon ara vermeden)
    Unlocks a selection of Blue Boots
    11. Play 25 matches online - online 25 maç yapın
    Unlocks a selection of Red Boots
    12. Represent any club 50 times - herhangi bir kulupte 50 maç yapın
    Unlocks a selection of Coloured Boots

Bayram tatilinde sıkı çalışın özellikle yeni katılan arkadaşlar :)
    Bayram tatilinden sonra çok daha iyi bir sezon başlasın, o zamana kadar da taktik, dizilim, mevki, organizasyonu halledelim 2 gün boyunca yapacağımız maçlarda...

Bir de world ranking kasmasak bile iyi oyun daha keyifli oluyor. Kasacaksak da kasalım nedir yani :)))

• Alper baba o görevler fifa 10 için yalnız fifa 12 de görevler %80 daha farklı
  • quote:

Alper baba o görevler fifa 10 için yalnız fifa 12 de görevler %80 daha farklı

Başkanım,

Haklısın farklı, birebir aynı değil ama fifa12'ye uyarlayarak anlamak çok zor değil o kadarı da çözülür artık diye düşündüm ;)

Kaldırayım işe yaramaz diyorsanız..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Alper baba o görevler fifa 10 için yalnız fifa 12 de görevler %80 daha farklı

Başkanım,

Haklısın farklı, birebir aynı değil ama fifa12'ye uyarlayarak anlamak çok zor değil o kadarı da çözülür artık diye düşündüm ;)

Kaldırayım işe yaramaz diyorsanız..?

YOk Alper baba dursun haklısın bazı terimleri bilmeyn arkadaşlar için faydalı olur

• Bu arada takımın yeni dizilişini yazdım ilk sayfaya.Forvet oynamayı sevmiyorum ancak akşam ilk 1-2 maç deneyeceğim H2H de yaptıklarımı yapabilirsem eğer çok iyi olur.Speed 92 Stamina 96 benim adamın.Adamım hızlı olduğu için sağ kanada doğru adamımı kaçırıp hakan abiye kafa golu attırma planlarım var.Deneyelim akşam bi.Cem geçen gün demişti yavaş yavaş kale pozisyonuna doğru kayıyorum diye.Bu seferde RB oldun cem ustaŞaka bir yana akşama ayaarlarız onu takıma katılan herkezin adı olsun diye öyle yazdım cem hocam seniAma bir şekilde artık yerleri oturtmamız lazım artık.Bİr ara 3lü defans yapalım diye düşündüm ama o zamanda çok zayıf kalır defans.Şuan tk sorun Rb'de kim oynayacak.Neyse ben fakülteye gidiyorum şimdi akşama yazdıklarınızı okurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 3 Kasım 2011; 11:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

Gk; Hakan(Alper)

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

ben kimsenin yerini almadım almamda alper arda kalecimiz olur musun dedi bende kabül ettim daha fazla online ol olma problem degil ben 1 de 2 dede klup varsa oynarım ben 2 kaleci olurum sorun degil gelmedigin günler foruma mesaj bırakman yeterli gelirim ben müsaitsem kaleye kalp kırmaya gerek yok

hakan(adın hakan değilse özür dilerim) bu yaptığın incelik için çok teşşekkür ederim.ben sınava hazırlanıyorum bu sene ama giriyorum ps ye ben şu saatlerde online oluyorum hafta içi ve hafta sonu :22:00-00:00 bu saatlerde online oluyorum senin online olma sürelerin ne bir yaz ona göre kim ne zaman girecek karar verelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

Gk; Hakan(Alper)

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

hakan(adın hakan değilse özür dilerim) bu yaptığın incelik için çok teşşekkür ederim.ben sınava hazırlanıyorum bu sene ama giriyorum ps ye ben şu saatlerde online oluyorum hafta içi ve hafta sonu :22:00-00:00 bu saatlerde online oluyorum senin online olma sürelerin ne bir yaz ona göre kim ne zaman girecek karar verelim

ismim hakan alper tamam 12 ye kadar sen takılırsın 12 den sonra ben girerim o zaman müsait oluyorum zaten sorun yok saatlerde

• Arkadaşlar merhaba,

biz klüpten ayrılıyoruz, hem adamlar gelişmediği için takıma zararımız oluyor, hemde paslı oynanmadığı için keyif alamıyoruz :) Maksat önce kazanmak sonra keyif ama sürekli rakipten hucum yiyince karman çorman bişiler oluyor. Müdahalelerde zamanlamam zaten iyi değil defans yapmakta zor oluyor.

Head to head kasmak isteyenlerle istedikleri zaman oynayabiliriz :)

Herkese iyi eğlenceler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.