Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AwesomeKing

beyler bir şey sorucam bluetooth herhangi bir kulaklık 30 tl olsada ps3 de çalışır mı

Mehmet'e sor en son o Jabra almıştı. Fiyatı uygun demişti sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javiflores

quote:

beyler bir şey sorucam bluetooth herhangi bir kulaklık 30 tl olsada ps3 de çalışır mı

Mehmet'e sor en son o Jabra almıştı. Fiyatı uygun demişti sanırım.

can gg den önerebileceğin bir headset var mı 3-40 lirayı geçmiyecek
  • quote:

alper ben dün teknosadan jabra marka bt2035 aldım. oradaki görevliye ps3te calısır mı diye sorma gafletine düşme. kesinlikle çalışmaz cevabını alacaksın. 34tlye aldım. dün kullandım ilk defa güzeldi.

oyun sisteminde 4lü defansın önünde bir adam boş kalırsa (yani 5 kişilik boş yer kalırsa) ben any oynamaya devam ederim. ama sadece en gerideki 4lü kalırsa any oynamak mantıksız oluyor. oyuna dalınca yönettiğim adam sacma sapan yerlerde oluyor.

takımı oturtuyoruz. hadi basarılar dilerim herkese
  • Arkadaslar headset yok bende ancak spikeri ve atmosfer sesini kistim.yani sizin direktifleri alacak ortami olusturdum oyunu da salonda oynuyorum hani headset alip konussam bizimkiler rahatsiz olur bir de surekli "aman beee" diyen sen misin Arda ? Gulmekten geberdim dun gece,o soz klise oldu artik. Her kim soyluyorsa lakabi "aman beee" olacak benim icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Arkadaslar headset yok bende ancak spikeri ve atmosfer sesini kistim.yani sizin direktifleri alacak ortami olusturdum oyunu da salonda oynuyorum hani headset alip konussam bizimkiler rahatsiz olur bir de surekli "aman beee" diyen sen misin Arda ? Gulmekten geberdim dun gece,o soz klise oldu artik. Her kim soyluyorsa lakabi "aman beee" olacak benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: javiflores

ooooooooooo 11 kişi olmuşuz bile yaw... Beyler süpersiniz. Bu takımın kuruluşunda desteği olan Arda(Reoxtr) ve Mehmet'e (Lethalerror) teşekkür ediyorum. Katılım tam olduğunda yenilsek bile oynanan oyun zevk veriyor. Tabii bunda headsetlerin olmasının da etkisi büyük. Herneyse akşama görüşmek üzere.

Takımın Orelyo'su olarak selam ediyorum herkese.

javi bana bi davet gonderebilir misin ?

bi takimda kayitli gorunuyorum ama iptal edemedim bi turlu search u bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Arkadaslar headset yok bende ancak spikeri ve atmosfer sesini kistim.yani sizin direktifleri alacak ortami olusturdum oyunu da salonda oynuyorum hani headset alip konussam bizimkiler rahatsiz olur bir de surekli "aman beee" diyen sen misin Arda ? Gulmekten geberdim dun gece,o soz klise oldu artik. Her kim soyluyorsa lakabi "aman beee" olacak benim icin

o söz cem'e ait.

biraz gec gelicem.

• Arkadaşlar kusuruma bakmayın, takıma hala tam olarak katılamadım, internette olan sıkıntılar yüzünden bugün de yalanım, ama en yakın zamanda takımdaki yerimi alıp, elimden geleni yapmaya çalışıcam, kusuruma bakmayın şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

Arkadaşlar kusuruma bakmayın, takıma hala tam olarak katılamadım, internette olan sıkıntılar yüzünden bugün de yalanım, ama en yakın zamanda takımdaki yerimi alıp, elimden geleni yapmaya çalışıcam, kusuruma bakmayın şimdilik.

Tamam hocam problm yok
  • Bu akşam inanılmaz kötüydük.Klubu kurduğumuzdan beri en kötü akşamdı sanırım.Bu akşam hem kötüydük hemde inanılmaz şanssızdık.Neyse sağlık olsun.Umarım yarın güzel geçer,yarın görüşürüz
  • takımın taktigini sabitlemek lazım ve anladıgım kadarıyla oyuncuya göre taktikten ziyade taktige göre oyuncu yapmamız lazım. yani mesela aynı mevkide oynamak isteyen 2-3 oyuncu oldugunda orta yol olsun diye bol ofanslı taktikler seciyoruz. bu sefer ne ileride ne geride basarılı olamıyoruz.

topu ayağına alan direk ileri oynuyor. ataklar olgunlasmadan en uctaki adam yalnız kaldıgı için cok cabuk top kaybediyoruz ve 90 dakika maç bizim yarı sahamızda geciyor. ne kadar iyi savunma yaparsan yap (hoş biz yapamadık orası ayrı) gol yememek imkansız.

defans orta sahaya orta saha biraz topu sürebilirse sürüyor sonra forvete veriyor. yani bütün maç 3 pasla atak yapıyoruz. bence en büyük zaafımız. pas yapmazsak topun hakimi olmazsak zorlanırız.

yeni arkadaslarla uyum süreci de etkili ama herşey zamanla yerine oturur.

her mevkinin as adamını belirleyelim. sonra o kişi olmadıgında orada oynayacak oyuncuları. ikiside aynı anda oyunda olursa mevkinin asıl sahibi o bölgede oynasın.

yarın daha iyi performansla bol galibiyetli bir gece yaşarız insallah.

• Dün gece sizi yalnız bıraktığım için özür dilerim. Tam ps3'ü açıyordum, birkaç davetsiz misafirimiz oldu, geç saate kadar oturduk. O yüzden de gelemedim oyuna, kusura bakmayın...
  • günaydın beyler. alper dün yokluğun hissedildi valla. top cevirirken zorlandık baya.

taktiği sabitlememiz gerek. mesela en verimli oynadıgımız taktik 4-3-3 oluyor. 4'lü defans 2 CM, CAM, LW, RW, ST.

GK: Alper (Hakan)
    Defans Dörtlüsü : Bence any kalmalı. Yani cpu. Ama kalabalık olduğumuzda Yusuf. Hakan ve Alper ON olduğunda LB-Alper.
    CM: Cem, Alper (Mehmet)
    CAM: Mehmet (Uğur)
    LW: Erdi (Uğur)
    RW: Arda
    ST: Hakan (Uğur)

Parantez içindeki ismler o mevkilerin yedekleri olmalı bence. ama bu kadro genelde on olan isimler. o yüzden yerleşimde sıkıntı yaşayabiliyoruz.

Takıma eğer oyuncu alacaksak kesinlikle ve kesinlikle defans olmalı. yani sabit olarak defansta oynayacak. orta saha oyuncumuz cok fazla.

Eğer kadroya göre bir taktik belirleyeceksek 3-4-3 alışmalıyız. orta saha oyuncu çokluğu yüzünden.

oyundaki online sayımıza göre 3-4-3 ve 4-3-3 kasabiliriz.

uyum sorunu yaşadığımızda tablo ortadaydı. dün gece çok kötüydük. ne top yapabildik ne başka birşey. 90 dakika yarısahamızda gecti maçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

günaydın beyler. alper dün yokluğun hissedildi valla. top cevirirken zorlandık baya.

taktiği sabitlememiz gerek. mesela en verimli oynadıgımız taktik 4-3-3 oluyor. 4'lü defans 2 CM, CAM, LW, RW, ST.

GK: Alper (Hakan)
    Defans Dörtlüsü : Bence any kalmalı. Yani cpu. Ama kalabalık olduğumuzda Yusuf. Hakan ve Alper ON olduğunda LB-Alper.
    CM: Cem, Alper (Mehmet)
    CAM: Mehmet (Uğur)
    LW: Erdi (Uğur)
    RW: Arda
    ST: Hakan (Uğur)

Parantez içindeki ismler o mevkilerin yedekleri olmalı bence. ama bu kadro genelde on olan isimler. o yüzden yerleşimde sıkıntı yaşayabiliyoruz.

Takıma eğer oyuncu alacaksak kesinlikle ve kesinlikle defans olmalı. yani sabit olarak defansta oynayacak. orta saha oyuncumuz cok fazla.

Eğer kadroya göre bir taktik belirleyeceksek 3-4-3 alışmalıyız. orta saha oyuncu çokluğu yüzünden.

oyundaki online sayımıza göre 3-4-3 ve 4-3-3 kasabiliriz.

uyum sorunu yaşadığımızda tablo ortadaydı. dün gece çok kötüydük. ne top yapabildik ne başka birşey. 90 dakika yarısahamızda gecti maçlar.

mehmet bencede ben gk olmalıyım beyler söz artık daha çok online olucam bana verin gk liği her akşam en az 4 maç yaparım hem o kadar ter döktüm forma için onu benden almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

takımın taktigini sabitlemek lazım ve anladıgım kadarıyla oyuncuya göre taktikten ziyade taktige göre oyuncu yapmamız lazım. yani mesela aynı mevkide oynamak isteyen 2-3 oyuncu oldugunda orta yol olsun diye bol ofanslı taktikler seciyoruz. bu sefer ne ileride ne geride basarılı olamıyoruz.

topu ayağına alan direk ileri oynuyor. ataklar olgunlasmadan en uctaki adam yalnız kaldıgı için cok cabuk top kaybediyoruz ve 90 dakika maç bizim yarı sahamızda geciyor. ne kadar iyi savunma yaparsan yap (hoş biz yapamadık orası ayrı) gol yememek imkansız.

defans orta sahaya orta saha biraz topu sürebilirse sürüyor sonra forvete veriyor. yani bütün maç 3 pasla atak yapıyoruz. bence en büyük zaafımız. pas yapmazsak topun hakimi olmazsak zorlanırız.

yeni arkadaslarla uyum süreci de etkili ama herşey zamanla yerine oturur.

her mevkinin as adamını belirleyelim. sonra o kişi olmadıgında orada oynayacak oyuncuları. ikiside aynı anda oyunda olursa mevkinin asıl sahibi o bölgede oynasın.

yarın daha iyi performansla bol galibiyetli bir gece yaşarız insallah.

ilk defa sizinle oynadığım için tavsiye bazında eleştrilerimi yazmak istiyorum.

Henüz kendimi geliştirebilmiş değilim dün de çok fazla hata yaptım bunun içinde özür dilerim, bi kaç tane iyi top atabildim gerçi, bayramda biraz kasarım bu konuda :)

Paslaşma konusunda LeThaLeRRor a katılıyorum. Bence çok fazla şişirme top oynuyoruz ve herkes oyuncusunu geliştirdiği için tadını cıkarmak istiyor ve sonucunda topa sahip olan herkes topu sürme isteğinde oluyor. Yakın ve tek paslaşmalar ve illa ileriye değilde bazen paralel ve geriye paslarla boşluk yaratmalıyız. Dün gece oynadığımız ilk maçta böyleydi. Sonraki maçlarda ise dağıldık.

Geri de javi ve LeThaLeRRor ileri de Hakan paslı çıkmayı seviyorlar orta sahada oynayanlar da geriye yaklaşırlarsa verkaçlarla ileriye topu taşımak daha faydalı olabilir.

Defansta sabırla yapılacak paslar ile rakibi üstümüze çekebiliriz böylece defanslarında boşluklar bulabiliriz.

Başka bir tespitimde çok fazla kafa gol deniyor olmamız, dün 4 topu direkten dönen italyan rakip yerden kısa paslar deniyorlardı ceza sahasının çevresinde.

2-3 farkı yakaladığımızda isteyen istediği hareketleri denemeli ama önce takım disiplini ile skoru elde etmeliyiz.

Bir de aut veya degajlarda topu dikmek faydalı olmuyor sadece hücum yediğimizde kontra geliştirmek için kullanılmalı bu tip pozisyonlarda da forvetler kenarlara açılmalı topu rahat alabilmek için.

Kısaca en iyi defans topu ayağımızda tutmak bunun içinde sakin sakin paslaşmak.

Nacizane tespitlerim.

• herşeyi komple çözüme ulaştırmamız lazımki daha rahat edelim.. bana kalırsa 4-3-3 sistemden vazgeçmemek daha karlı olur bizim için..

dün oynayan yusuf arkadaşımız iyi niyetli ama hem pas hatası yapıyo hemde özellikleri düşük adamının.

takım için zaten söylenicek bişey yok. ben solda arda sağda hakan abi ortada oynuyoruz tam arkamızda uğur oynuyo. ver gerisinde 2 adam var..

4lü defansı kesinlikle anynin kontrol etmesi lazım.. tek bir defans kontrolde olunca işler çok karısıyo. senin ani hareketin anynin orda kafasını karıştırıyo ve araya giren adam gol pozisyonuna giriyo..

orta saha ve ileri için dicek şeyde var. benimde ardanında uğurunda bunda suçu var. topu aldıgımızda çok ayakta tutuyoruz.. birbirimizle pas yapıp yaklaşmamız lazım ceza sahasına.. orta sahadan adamlardan birine top geldiğinde ardayla benim kanatlardakilerin yani kanada doğru çıkması lazım.. hakan abi forvete adamını yönlendirmeli orda sabit kalmalı.. uğur bize yaklaşıp sıkıştıgında topu almalı.. online oynayıp bizi yenen yada zorlandıklarımız direk pas yapıyolar. başka hiçbirşey yapmadılar.. hızlı hızlı nerden baslayıp nereye kadar geliyolardı.. ben kendi sucumu söyliyim benim adamım güçsüz ben ondan dolayı giderken ani dönüp ya orta açıyorum ya pas veriyorum. boş kalmadıkça şutta atmıyorum..

bizim mecburi olarak paslaşmamız lazım oyunda.. dün ayyuka çıkan alan dikiyo ileri. zaten benle ardanın boyunu toplasan 2 metre zor oluyoruz bana kafa topu geliyo. bundansa any oyuna yerden başlasın orta alan ileriye getirsin topu biz kanatlara çıkarız ilerde hakan abi ben uğur ve ardanın yapıcakları sonucu belirlesin.. dün cidden çok sıkıcıydı maçlar. bluetooth kulaklıkta yok bazı arkadaşlarda mecburi alttan msjlarla uğraşıyoruz. anlatana kadar derdimizi gol yiyoruz zaten..

özellikle kaptan ben değilim beni pek ilgilendirmez ama makarasına takılan adam çok var takımda. kaptanlar bi ikaz etsin daha dikkatl olsak yenildiklerimizin bazılarınıda yenerdik

Ayrıca bana adamımın fizik durumunu geliştirmek için hızlı olarak ne yapmam gerektğini söyleyin lütfen. 1-1 kaldıgımda çoğu adam benden alıyo topu. buda beni uyuz ediyo. ayrıca çok çabuk yoruluyo adamım.. bununla ilgili çözümü bilen varsa anlatsın bana lütfen

• 4-3-3 en ideali bence de

ama burada orta üçlünün koordinasyonu çok iyi yapması lazım sürekli boşa çıkarak oynaması lazım. basit paslar yapmalıyız en önemlisi. her zaman çalım atamayız, her zaman derin paslar atamayız hatta asist yapamayız. barcelona örneği, hangi futbolcu sürekli çok zor paslar deniyor ya da sürekli çok zor çalımlar deniyor? Orta alandaki üçlü ve kenar oyuncuları sürekli yer değiştirerek ve paslaşarak oynarsak herkesi yenebiliriz. Başarılı verkaçlar ve ara paslar hep kazandırır. Bunu daha önce yaptık ve sürekli hale getirebiliriz...

@erdi

Fiziksel görevleri (physical accomplishments) yapmış olduğunu düşünerek tavsiyede bulunayım :) Fiziksel özelliklerinde değişiklikler deneyerek en uygun şeklini bulabilirsin. Boyu ve kiloyu düşürdüğünde çok hızlanıyor ama güçsüzleşiyor ben onun yerine orta boy ve orta kilo tercih ediyorum mesela. Kendime en uygun halini deneye deneye buldum. Ama tabi ben ortasahada oynuyorum, kendi mevkine göre ayarlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

4-3-3 en ideali bence de

ama burada orta üçlünün koordinasyonu çok iyi yapması lazım sürekli boşa çıkarak oynaması lazım. basit paslar yapmalıyız en önemlisi. her zaman çalım atamayız, her zaman derin paslar atamayız hatta asist yapamayız. barcelona örneği, hangi futbolcu sürekli çok zor paslar deniyor ya da sürekli çok zor çalımlar deniyor? Orta alandaki üçlü ve kenar oyuncuları sürekli yer değiştirerek ve paslaşarak oynarsak herkesi yenebiliriz. Başarılı verkaçlar ve ara paslar hep kazandırır. Bunu daha önce yaptık ve sürekli hale getirebiliriz...

@erdi

Fiziksel görevleri (physical accomplishments) yapmış olduğunu düşünerek tavsiyede bulunayım :) Fiziksel özelliklerinde değişiklikler deneyerek en uygun şeklini bulabilirsin. Boyu ve kiloyu düşürdüğünde çok hızlanıyor ama güçsüzleşiyor ben onun yerine orta boy ve orta kilo tercih ediyorum mesela. Kendime en uygun halini deneye deneye buldum. Ama tabi ben ortasahada oynuyorum, kendi mevkine göre ayarlayabilirsin.

yapamadıgım için tavsiye istedim zaten

• Creatin center'dan "bya boosting team" indirip "exhibition match" ya da "be a pro match" seçeneklerinden birine girip maç başlamadan game settingsten cpu ayarlarını iyice kolaylaşıtırarak görevin açıklamasına göre ortasahada oynaman gerekiyorsa ortasahada, forvetteyse forvette, defanstaysa defansta oynayıp hızlıca yapacaksın. Bunları biliyorsundur diye anlatmamıştım.

Edit: Bu arada arkadaşlar bugün geç geleceğim, çünkü bu akşam da biz misafirliğe gidecekmişiz. Evli olan arkadaşlar halimi anlarlar, bekar arkadaşlara da anlatsınlar :)) Umarım bu akşam çok başarılı olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 2 Kasım 2011; 17:15:56 >
  • Değişmeyecek kuralları açıklıyorum;

1)Lütfen Klup saatinde(22'de) klupte olmaya özen gösterelim.Her akşam toplanmamız 23'ü buluyor.

2)Takımın sistemi katılım ne olursa olsun 4-3-3'dür.

3)Herkez pozisyonunu koruyacak,adamının altında çıkan okları takip edip oynayacak.Atak yiyoruz herkez defansa,hücum yapıyoruz herkez hücuma çıkıyor.Kimse yerini kaybetmeyecek.Forvette oynayan kişi defansa gelmeyecek,Defansif orta saha oynayan çok ileri çıkmayacak gibi.

4)Paslı oynanacak.Kimse gerekmedikçe yada emin olmadıkça çalıma girmesin.Basit paslarlar tık tık tık oynayacağız.

5)Eğer Forvetimiz çok çok uygun pozisyondaysa ceza sahasına orta yapılıcak,normalde yerden oynanacak.

6)Takım dizilişi aşağıdaki gibidir;

Gk; Hakan(Alper)

Defans; Oyuncu gelirse oynar gelmezse any

Rdm; Cem

Ldm; Mehmet

Cm; Alper (Uğur)

Rw; Arda

St; Hakan

Lw; Erdi (Uğur)

Parantez içinde yazdıklarım eğer bölgenin oyuncusu yoksa oynayabilir.Ancak Uğur benim eskiden tanıdığım eski klup ve geçen seneki klubunde devamlı oyuncusuydu.İnternetinde problem vardı katılamıyordu artık düzelmiş her akşam bizimle artık.Zaten ortasaha veya hücum hattında mutlaka her akşam bir kaçağımız oluyor.Uğur illaki bir bölgede oynayacak CM veya LW.He olurda tam katılım olursa gerekirse ben adamımı defansa çekerim genede Uğuru oynatırım.O konuda sıkıntı yok.

Kaleci konusuna gelirsek Alper kardeşimizin sınavı var çalışması lazım banada kaleci olmaya devam edeyim daha çok online olurum falan diyor ama ben ders çalışmasına mani olmak istemiyorum sınavı daha önemli.Alper saat 10-11.30 arası oyunda kalıyor.Hakan kardeşimde 11-12 arasında oyuna girebiliyor.Yani alper çıkınca hakan geliyor.O konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ancak eğer ikiside online olursa veya haftasonları daha çok çakışabilir ikisinin takımda olma saatleri ozaman kalecimiz Hakandır.Bu durumlarda Alper isterse Defans oynayabilir.

Bütün konulara açıklık getirdim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.