Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basladi la. bugun oldum bi tanesini..Haftaya da var..su iki hafta vize haftasi anlayacagin..Sonra Ocakta girecegim enstruman vizesi icin kasmaya basliycam ama bu klup hayatimi etkilemeyecek raad olun
  • Bu aksam yokum. Basarilar size
  • bu gece bende yokum gençlik...
  • dün gece toplanmadık. arda onlineydi ama fifa12de değildi. neyse bu akşam dünün acısını çıkarırırz.
  • Ben de gece 12'den sonra girdim baktım kimse yok görev yaptım biraz, eskisinden daha iyi olacak yeni pro ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Ben de gece 12'den sonra girdim baktım kimse yok görev yaptım biraz, eskisinden daha iyi olacak yeni pro ;)

Umut işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Ben de gece 12'den sonra girdim baktım kimse yok görev yaptım biraz, eskisinden daha iyi olacak yeni pro ;)

Umut işte :D

Get up, Stand up, Don't give up the fight! Bizim felsefemiz bu hocam...

- kova yok kova. kova olsa... :D
  • Akşam 10'da klupte olalım.
  • Bu aksam sizlerleyim beyler.Kulubede oturmak hirslandirdi beni
  • Hani neredesiniz abi kimse yok ya ?
  • Yeni geldim nerdesiniz?
  • şu hürrem bitsin geliyorum gencler
  • Fifa Virtual Pro'yu Fifa10'dan bu yana hep ST/LW/CAM olarak oynadım eski kulüplerimde, Turk Power'a CAM olarak başladım, sonra CM/CDM ye geçtim. Geçenlerde LB falan derken ANY yaptınız beni sonunda :)) Bu bir şikayet değil yanlış anlamayın kulübümden de mevkimden de memnunum, ANY oynamak baya zevkli geldi bana hatta. Orta sahanın gerisi benden sorulur bundan sonra ;) akıllı olun!

Dün Any oynarken farkettiğim bir kaç şeyi söylemek istiyorum bir de, bence Cem CDM yerine CAM oynamalı kızacak belki bana ama dribbling yapmayı seviyor Cem, çoğu zaman da geçiyor o yüzden orta sahanın ilerisinde oynarsa hem takıma daha faydalı olur hem de topu kaybetse bile çok problem olmaz, Forvet oynadığı maçları hatırlıyorum gayet iyi top taşıyordu kale önüne kadar, çok pozisyona giriyordu, çok pozisyon yaratıyordu. CDM'yi bir de Mehmet denesin bence benim gibi daha sade oynamayı seviyor Mehmet hatta dün birkaç pozisyonda baya iyi oldu geri gelip top alması hemen ileri pas vermesi çok rahatlattı defansı. Forvette Uğur/Hakan Ağabey birlikte veya tek forvet iyiler biri yokken ikinci forvet Erdi/Arda da iyiler, (Erdi adamını geliştir biraz 3 günde geçtim seni level olarak :D) hatta Cem de ara sıra forvet olabilir Uğur/Hakan Ağabey biri yokken. Bu dediklerimi bir değerlendirin isterseniz. Ben her türlü keyif alıyorum oyundan da sizden de hatta philip lahm sağ tarafta olduğunda oyun daha keyifli oluyor :)) sonuç önemli değil, sadece gördüklerimi söylemek istedim. Orta sahanın gerisi de bende, umarım çok gol yemem :))

Bu arada akşam tiyatroya gidiyoruz ama geç de olsa gelirim, idare edin gelene kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 17 Kasım 2011; 16:37:17 >

• Alper baba yorumcu olmalıymışsın,harcanıyorsun buralarda.Her kelimesine katılıyorum cem dribbling seviyor,cam geçmesi bencede uygundur.Mehmet abide sade oynuyor aynen katılıyorum cdm geçerse basit paslarla top çıkartabiliriz ortasahadan.Uğur tam beşiktaştaki quaresma gibi oynadımı dağıtıyor maçta oynamadımı kayıplarda.Benim farkettiğim şeyse tam oalrak hala tanıyamadık birbirimizi herkez H2H de nasıl oynuyorsa ona göre hareket ettiriyor prosunu ve ona göre pas atıyor ama mesela ben o şekilde oynamadığım için o pasın oraya doğru kaçırmıyorum adamımı:) Genel sorun budur bence.Ama artık bir diziliş belirleyelim sürekli farklı yapıyoruz bence tek forvet ile iyi olmuyor.Akşam 4-1-2-1-2 deniyelim 10'da klup binasında olalım.

• quote:

Fifa Virtual Pro'yu Fifa10'dan bu yana hep ST/LW/CAM olarak oynadım eski kulüplerimde, Turk Power'a CAM olarak başladım, sonra CM/CDM ye geçtim. Geçenlerde LB falan derken ANY yaptınız beni sonunda :)) Bu bir şikayet değil yanlış anlamayın kulübümden de mevkimden de memnunum, ANY oynamak baya zevkli geldi bana hatta. Orta sahanın gerisi benden sorulur bundan sonra ;) akıllı olun!

Dün Any oynarken farkettiğim bir kaç şeyi söylemek istiyorum bir de, bence Cem CDM yerine CAM oynamalı kızacak belki bana ama dribbling yapmayı seviyor Cem, çoğu zaman da geçiyor o yüzden orta sahanın ilerisinde oynarsa hem takıma daha faydalı olur hem de topu kaybetse bile çok problem olmaz, Forvet oynadığı maçları hatırlıyorum gayet iyi top taşıyordu kale önüne kadar, çok pozisyona giriyordu, çok pozisyon yaratıyordu. CDM'yi bir de Mehmet denesin bence benim gibi daha sade oynamayı seviyor Mehmet hatta dün birkaç pozisyonda baya iyi oldu geri gelip top alması hemen ileri pas vermesi çok rahatlattı defansı. Forvette Uğur/Hakan Ağabey birlikte veya tek forvet iyiler biri yokken ikinci forvet Erdi/Arda da iyiler, (Erdi adamını geliştir biraz 3 günde geçtim seni level olarak :D) hatta Cem de ara sıra forvet olabilir Uğur/Hakan Ağabey biri yokken. Bu dediklerimi bir değerlendirin isterseniz. Ben her türlü keyif alıyorum oyundan da sizden de hatta philip lahm sağ tarafta olduğunda oyun daha keyifli oluyor :)) sonuç önemli değil, sadece gördüklerimi söylemek istedim. Orta sahanın gerisi de bende, umarım çok gol yemem :))

Bu arada akşam tiyatroya gidiyoruz ama geç de olsa gelirim, idare edin gelene kadar...

abi sen de benim tersinir tepkime sürecinden geçmişsin:) hiç de kızmam, hatta süper olur. dün aksam ciddi ciddi takımdan çıkmayı düşündüm, benim adam mı rezil ben mi rezilim anlayamadım ben cdm'ye yeni gelen arkadaşlara yer açılsın diye geçmiştim. pozisyon benim için çok sorun değil, maksat sohbet muhabbet ve takım çalışması :)

o yüzden takım içerisinde hangi pozisyonda oynamam gerekirse seve seve oynarım. madem öyle, bu akşam cam olarak deneyelim bir de benim saçma sapan pro'yu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javiflores -- 17 Kasım 2011; 19:11:48 >

• Uzaktan yokluyorum bu ara kaleyi,attim mi kahraman oluyorum.atamadigimda feryatlara sahit oluyorum Benim anlamadigim sey su,madem orta acmiyoruz ceza sahasi disina top cikartalim..Kanada iniyoruz iyi tamam da..Bir de karsi karsiyalarda sut cekelim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Uzaktan yokluyorum bu ara kaleyi,attim mi kahraman oluyorum.atamadigimda feryatlara sahit oluyorum Benim anlamadigim sey su,madem orta acmiyoruz ceza sahasi disina top cikartalim..Kanada iniyoruz iyi tamam da..Bir de karsi karsiyalarda sut cekelim yahu

Kaleciyle karşı karşıya kaldığınızda Yanınızda gelen klup üyesi müsait ise pas atın değilse vurun kaleye bu kadar basit arkadaşlar

• En onemlisini soylemedim :bu gece de yokum onumuzdeki haftayi da atlattik mi tamamdir
  • arda bakıyorumda satmıssın selcugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

En onemlisini soylemedim :bu gece de yokum onumuzdeki haftayi da atlattik mi tamamdir

Sözleşmeni askıya alıyorum uğur kusura bakma yabancı sınırlaması var
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.