Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evde olanlarla kulup mu yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Yılın golü! Ayağına sağlık uğur ;)

evde olanlarla kulup mu yapsak?

olabilir aslında ben girerim
  • O kadar keyifli bir macti ki..Oyle bir gol atilmasa o maca yazik olurdu resmen. Ama maddi manevi...

Ben bugun evdeyim,buradan haberleselim baslayalim super olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 19 Kasım 2011; 13:47:09 >

• http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/102972515

bunu da ben yükledim farklı açıdan, ardanın müthiş asisti ve uğurun müthiş rövaşatası...

bu arada, benim ps3 açık bekliyorum... başka kimse yok mu evde olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 19 Kasım 2011; 13:59:22 >
  • geliyorum.
  • Berkay,Alper abi ve ben psndeyiz su an..Yok mu baska gelen ?
  • Bu akşam az biraz gecikebilirim beni beklemeyin başlayın siz.Tahminim 11 gibi gelirim.Gece uzun gene

Kaleci Alper sende gel artık kalecisizlik tak etti valla
  • Biraz gecikicem millet basarilar size
  • Geldim beyler. Benim adamı da zenci yaptım bu akşam Lugano yerine Yobo ile aranızdayım bakalım böyle nasıl olucak
  • saat 10 buçuk oldu 3 kişiyiz hala :S
  • Ya nerdesiniz beyler saat 10'da klupte olalım diyoruz saat oldu 12 hiçkimse yok hani 1-2 kişi işi olur anlarımda herkezinmi işi var????
  • Siz Fifadamı Oynuonuz?

"""""Yaşamak İstiyorsan Sahilden Uzaklaş!""""""

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!]
  • bugün niye böyleydi anlamadım çok kötüydük benim zenci mi uğursuzluk getirdi anlamadım ben de pek iyi değildim kabul ediyorum son maçlara doğru takım olarak toparladık ama çok şanssızdık
  • bu ara gelemedim artık gelmeye baslarım
  • takım üzerinde şanssızlık mı desem becerisizlik mi desem birşey var adı konulamayan. rakip ataklarda topa müdahele etsek bile bir şekilde tekrar rakibin önünde kalıyor. kısaca rakip ataklar gol veya aut olmadan sonlanmıyor genelde.

taktik konusuna da değinmek istiyorum. bence any'li oynamalıyız. cpu'dan daha faydalı olur herzaman.

bence en etkili oynadıgımız taktik 4-3-3 (2) bu taktik. LB-CB-CB-RB-LDM-RDM-CM-LW-RW-ST. skor olarak kötü sonuç alsak bile topa hakim olduğumuz pozisyon zenginliği yaşadığımız taktik budur. diğerlerinde hem etkisiz kalıyoruz hemde tabiri caizse dağılıyoruz.

takımda motivasyon kötü durumda. gol yedik mi kopuyoruz oyundan. örnek verecek olursan 10 kişi olan bir rakip vardı dün. defansları yoktu tam L1+üçgenlikti. fark yedik ama yenebileceğimiz bir takımdı.

halen birbirimizi tanıyamadık (alışamadık). gözlemlediğim kadarıyla alper-ben-berkay-erdi tek pas sade oyun seviyoruz. cem-arda-ugur topla oynamayı biraz daha fazla seviyor. cem sade pası da seviyor. hakan pas-çalım karışık gidiyor.

oyun içinde çok mevki kaybediyoruz. bazen kimse olması gerektigi yerde olmuyor. örnek verecek olursak ileri ucta üç kişi yan yana olurken sağ veya sol boş oluyor. belki pas alamayınca canı sıkılıyor ve başlıyor top kapmak için top nereye oyuncu oraya moduna. bir oyuncuya 3 kişi basıyoruz adamın pas vereceği alanları kapatmıyoruz cok rahat paslasıyorlar. bunlar hep handikap.

stilimizi barcelona gibi yapmaya calıssak iyi olur. ayagımıza gelen pası bomboş durumda olsak bile hemen arkadasımıza taşımak istiyoruz. veya tam tersi pas verme zorunluluğumuz olan durumlarda (rakip baskısı altında) calım deniyoruz. yanlış zamanda yanlış işler deniyoruz. bu dediklerim hepimiz için.

mesela dünkü oyunlar hiç zevk vermedi. sanki virtual pro ranked maça girmişim. birbirini tanımayan adamlarla maç yapıyor gibiydim. skor avantajını kaybettiğimiz anda topu alan gidiyor. yani her maç öne gecip galip bitircez diye birşey yok. asıl zevk yeniliyorken öne gecebilmek. rakiplerimiz bunu yapabiliyor biz yapamıyoruz.

bireysel olarak herkesin kumaşı iyi belli. ama takım olarak tutturamadık hala. paslı oyuna alışmamız lazım.

var mı özeltirisi olan

• mehmet abi haklısın tüm dediklerine.nerden baksan sayfalarca zaten konuştuk biz bunları ama olmuyor veya olamıyor.Hala alışamadık birbirimize kaç ay geçti.Dediğin gibi erken kopuyoruz maçtan ve yapmamız gerekirken o işi yapmıyoruz veya yapmamamız gerekirkende yapıyoruz.Yazacak birşey bulamıyorum artık zaten kaç kere yazdık bunları.Böyle devam edemez yani kesinlikle düzelmemiz gerekiyor takım olarak.

+ Olarak çok geç toplanıyoruz.Saat gece 1'de toplandık dün.Böyle birşey görmedim ben 3 senedir pro oynarım.Çok sitemliyim bu konuda herkeze.Doğrudur aramızda evli olanlar,işi gücü olanlar var tabiki saygım sonsuz ancak bu hergün böyle.Benim aklım almıyor hergün tam saat 10'da herkezinmi işi olur hemde hergün.Hani 1-2 kişi geç gelir falan anlarımda sürekli herkez böyle.Hayır saat 8'de klupte olunda demiyorum 10'dan daha makul bir zaman aklıma gelmiyor benim.BU konuda önerisi olan varsa dinlemek isterim.Çünkü sıkıldım bu durumdan.

• Bu arada bugün arkadaşlarla maçı izlemeye gidicem tahminim geç gelirim,siz beklemeyin beni başlayın
  • şimdi kendi adıma konusayım saat konusunda. evli olunca ve evde tek tv olunca problem cıkabiliyor. turnuva maçları olsa saat önemsiz olabiliyor. 2 maç yapıp tekrar off olabiliyorsun ama proda başladınmı tv senin oluyor artık. tvde hergün bir dizi var. bu dizilerde 11de bitiyor. 11den önce nadir on olabiliyorum. beni hoşgöreceksiniz artık
  • ben bugün 12:30 gibi falan evde olmuş olurum. online olan olursa onlineye girerim.
  • Bu gece yokum beyler basarilar size
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.