Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yarın akşamdan cumartesi akşamına kadar yokum vizelerim var. takımı diğer takım kaptanlarından biri toplasın
  • Yeni transfer çabuk silindi türk futbolundan :))
  • yazıııkk acıdım simdi
  • Abi surekli online olacak kaleci bulmamiz lazim her seyden once..Kimse kirilip gocunmasin,kale demek guven demek.3-4 gunde bir online olmayla olmaz bu is.gerekirse baska forumlardan adam bulalim..
    Edit:bu aksam yokum,vizeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 21 Kasım 2011; 20:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Abi surekli online olacak kaleci bulmamiz lazim her seyden once..Kimse kirilip gocunmasin,kale demek guven demek.3-4 gunde bir online olmayla olmaz bu is.gerekirse baska forumlardan adam bulalim..

Tamam uğur haklısın sen yetkili birine benziyorsunSeni transferden sorumlu başkan ilan ediyorum.Ara,tara,bul bize bir kaleci
  • bir siteye konu actim.klupten her uye bir siteye konu acsa buluruz olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Abi surekli online olacak kaleci bulmamiz lazim her seyden once..Kimse kirilip gocunmasin,kale demek guven demek.3-4 gunde bir online olmayla olmaz bu is.gerekirse baska forumlardan adam bulalim..

Tamam uğur haklısın sen yetkili birine benziyorsunSeni transferden sorumlu başkan ilan ediyorum.Ara,tara,bul bize bir kaleci

dogru diyosun ugur ben bu aralarda giremedim kalecesiz de olmuyor kırılmam

• bu aksam da yokum arkadaslar size basarılkar
  • Alper arkadaşımız sınavlarından dolayı zaman bulamıyor ve erken yatması gerekiyormuş.Klupten ayrılmıştır bilginize.Hakanla konuşucam devamlı kalecimiz olursa gerek yok kaleciye ama olmazsa kaleci bulmamız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javiflores

bu aksam da yokum arkadaslar size basarılkar

2 gündür antremanlara çıkmıyorsun cem, ne iş bu böyle?

Sanırım bugünde klup yapmazsınız.Cem,ben,uğur falan yok.Denk gelirseniz yapın tabi 4-5 kişi olursanız.Yalnız baştan diyorum cumartesiye kadar yokum klubü boşlamayın sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 21 Kasım 2011; 22:45:01 >
  • valla hakan, ben, alper, erdi, berkay denk gelirsek yaparız belki.
  • bu akşam yapalım.

ben erken gelebilirim hem bu akşam, psn'yi açar herkesi chate davet eder beklerim gelecek olanları ;) bence 4 kişi falan olsak yeter millet 2 kişi bile maç yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

bu akşam yapalım.

ben erken gelebilirim hem bu akşam, psn'yi açar herkesi chate davet eder beklerim gelecek olanları ;) bence 4 kişi falan olsak yeter millet 2 kişi bile maç yapıyor.

Dediğim gibi 4 kişi oldunuzmu başlayınBugünki vizeleride güzel biçimde atlattım ama uykusuzum dün gece hiç yatmadım ölmek üzereyim 12 saattir üniversitedeydim yeni geldim
  • iki vizenin notu 80-77.Bu gaz ile online oluyorum bu aksam
  • quote:

iki vizenin notu 80-77.Bu gaz ile online oluyorum bu aksam

Botanik 85

Kültür Bitkileri 55

Alıcam hesapladım 1 gecede 2 ders 150 sayfa ezber.Heç yoktan iyidirBotanik derside latince bu arada

• Benden bu hafta hayir yok millet:( foruma "bu aksam geliyorum" yazana kadar yokum. Basarilar size.
  • salt cogunlugu yakalayamıyoruz. bu gecede yalan olduk. trabzona bak hele 1-1 maç:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

salt cogunlugu yakalayamıyoruz. bu gecede yalan olduk. trabzona bak hele 1-1 maç:)

Ya abi bizim takım ne zaman tam saatinde toplandıki 11-11.30 bizim toplanma saatleri oluyor genelde hakan abi-erdi-sen-alper baba falan olursanız toplanın cemde yokmuş bu hafta zaten
  • Benim psn acik chat yolladim herkese bekliyorum gelenlerle yapalim mac
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

salt cogunlugu yakalayamıyoruz. bu gecede yalan olduk. trabzona bak hele 1-1 maç:)

psndeyiz hadi abi takmiyosunuz erdi ile birlikte.sinir krizi geciriyoruz alper ile
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.