Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Gencler hadi! O kadar gelioz diye reklam yaptınız yine yoksunuz :))

Abi o kadar çok yorgundunmki dedim geceyi çıkartamam ben o yüzden uyudum,geceye uyku depoladımGeliyorum birazdan
  • 15 20 dkya geliyorum beyler. Oldurucu paslarla haginiz geliyor. :)
  • Yine jeneriklik yazdim bir tane,kacirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Yine jeneriklik yazdim bir tane,kacirdiniz

Kim yaptı gene asisti
  • Arda,takimda pas alisverisi konusunda cidden `anlastigim` tek kisisin.yapacagim kosulari tahmin edebilen tek kisisin abi.85 mac yaptim takimla,sadece bir kisi ile iyi anlasmam biraz durup dusunmemiz gerektigini gosterir sanki..dun WOLFSBURG takimini alan pro clubun son dakikada attigi golu gordunuz,5-6 kisi iceri gec,orta ac ve gol.Biz kanada iniyoruz...Saga cekiyoruz,sola cekiyoruz,saga cekiyoruz,sola cekiyoruz..Sonunda birisi `hadi beee artik` diyo orta aciliyo ancak icerideki kisi (genelde ben oluyorum) ofsaytta kaliyo..Ya orta sayisini arttiricaz ya da kanada indikten sonra ceza sahasi disindaki arkadaslari gorucez..sutlar basarili olur olmaz sorun degil,orada `napiyosun ya` diyeceginize `olsun olsun,devam` gibi motive edici sozler soylemek gerek..Oyle ufak seyler bile etkiliyor oyunu..
    Ha bu arada golu attigim takimin GK`si vardi..adam olun

• Ben ilerde oynayım biraz daha faydalı olurum gibi geliyor, lw/cam veya 2.st olabilir. Ya herkes yanındakine pas vermeyi dusunmeli illaki arapas vercez diye asist yapcaz gol atacaz diye bisey yok. Ugurun dedigi gibi yenildigimiz takımlara bakın sürekli pas yapıyolar kimse 10-15 sn.den fazla tutmuyor ayagında topu. Bizde ise herkes asistlik pas vermeye calısıyor, gol atmaya calısıyor. Ortasahada her mac en az 10 kosum bosa oluyor o kosulat da hep pas verebilmeniz icin yaptıgım kosular, kısaca gol atmak icin degil pas alıp vermek icin halbuki amacım oyunu acmak, forvetler daha rahat pozisyon alsın diye. ama pas alamayınca hem bosa gidiyor o kosu hem ilerde top sıkısıyor geri kosarken de hızlı olamıyorum ve pozisyon oluyor. Ve son olarak taktik de 41212 en iyisi degistirmeden surekli oynamalıyız bence
  • Arkadaşlar saat 10.30'da klupte olalım.Alper abi seni yerleştiricem ileriye ben klupte konuşalım bu konuyu
  • dün gelemedim özür dilerim ( bir de kesin gelcem diyodum neyse). bu aksam kanald'de umutsuz ev kadınları bitince gelicem
  • quote:

Ben ilerde oynayım biraz daha faydalı olurum gibi geliyor, lw/cam veya 2.st olabilir. Ya herkes yanındakine pas vermeyi dusunmeli illaki arapas vercez diye asist yapcaz gol atacaz diye bisey yok. Ugurun dedigi gibi yenildigimiz takımlara bakın sürekli pas yapıyolar kimse 10-15 sn.den fazla tutmuyor ayagında topu. Bizde ise herkes asistlik pas vermeye calısıyor, gol atmaya calısıyor. Ortasahada her mac en az 10 kosum bosa oluyor o kosulat da hep pas verebilmeniz icin yaptıgım kosular, kısaca gol atmak icin degil pas alıp vermek icin halbuki amacım oyunu acmak, forvetler daha rahat pozisyon alsın diye. ama pas alamayınca hem bosa gidiyor o kosu hem ilerde top sıkısıyor geri kosarken de hızlı olamıyorum ve pozisyon oluyor. Ve son olarak taktik de 41212 en iyisi degistirmeden surekli oynamalıyız bence

lw oynıcaksan 4-3-3 gibi oynamak gerekiyo. cam oynıcaksan 4-1-2-1-2 oynıcaz demektir.. ben ilk adamı rcm için geliştirdim zaten oradada oynarım. yada bende libero yaparım. sol yada sağ bekte olabilir.. kaleci olma fikri var aklımda ama yapabilirmiyim ondna korkuyorum..

Bu arada ben bu akşam gelemiyorum. dün gece elektrikler gitti tav oldum zaten.. bu gece mağazada çalışma var. kvk mağaza yapıyo bende başlarında beklicem adamların ne yapıyolar diye.. yarın öğlen 1-2 den sonra hep online olurum. eleman olursa maç yapabilrizde.

arda senle ben sağ sol bek olalım olm süper olur. cafu carlos.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

dün gelemedim özür dilerim ( bir de kesin gelcem diyodum neyse). bu aksam kanald'de umutsuz ev kadınları bitince gelicem

Hocam send piyasada ne dizi varsa seyrediyorsun.Yada senin hanım kitliyor televizyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

dün gelemedim özür dilerim ( bir de kesin gelcem diyodum neyse). bu aksam kanald'de umutsuz ev kadınları bitince gelicem

Hocam send piyasada ne dizi varsa seyrediyorsun.Yada senin hanım kitliyor televizyonu

doğru cevap b şıkkı

• Ben ST`ye alistim abi beni yerimden oynatmayin. cok yirtici oynuyorum
  • Any oynadigim 8-9 macin sadece 1 tanesini kaybettik,digerleri ya berabere ya da galibiyet.Any+ ST oldugum maclarda yoktan gol var etme ve mutlak puan garantisi vaad ediyorum ve bu is sabitlensin artik.any oynayacakLAR belli olsun
  • Dün oynadığımız son 2-3 maçta gayet iyidik bu şekilde devam etmeliyiz. Sercan'ın takıma gelmiş olması iyi oldu. Bir de düzenli kalecimiz olsa "her şey çok güzel olacak" :) Berkay, Sercan ve kaleci ile kontra atak yer miyiz korkusu olmadan çok daha rahat atak yaparız, geriye koşalım diye yırtınmayız.

Bu arada Uğur alemsin sen ya, kardeşim güzel oynuyosun any de, st de eline sağlık da; en iyimiz sensin belki de. AMA Uzun boylu st yapıosun kendini, ya kenardasın ya dışarı çıkıp pas bekliyorsun. sen ceza sahasında ol, sen orada olursan birileri seni tutmaya çalışır kenarda ve dışardaki adamların da önü açılır. sen dışarı çıkarsan defans rahatlar kenara ve ortaya daha çok pres yapar bunlar bir zincirdir. hareketli forvet olmak istiyorsan 10 numara olmak istiyorsan kısalt boyunu başka biri pivot forvet oynasın senin yanında. Ama sen, "yok ben hem boyum uzun olsun kafa golü atarım, hem sprinter forvet olurum, hem kenara/dışarı çıkar şut çekerim, hem asist yaparım" diosan bilemem, kolay gelsin derim sadece. Biz de sana yardımcı olmaya çalışırız napalım...

Bir de kulaklık al hakkaten, önüne pas atacak oluyorum koşunu kesiosun birden bire ofsayta düşememek için çıkıosun geri muhtemelen ama attığımız pas boşa gidiyor. Kulaklığın olsa devam et koşmaya ara pas atcam deriz en azından.

son olarak cem lw'de çok iyidin bence ;)

• Kulaklık al harbiden uğur olmaz böyleAyrıca dün akşam güzel oynadık bu akşam geç kalmayın
  • quote:

Kulaklık al harbiden uğur olmaz böyleAyrıca dün akşam güzel oynadık bu akşam geç kalmayın

Olm Uğur sana kaç kere dedim gel bende var vereyim sana kullan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Kulaklık al harbiden uğur olmaz böyleAyrıca dün akşam güzel oynadık bu akşam geç kalmayın

Olm Uğur sana kaç kere dedim gel bende var vereyim sana kullan :D

erdi dediğin kampanyaya baktım abi. 500tl'lik pc 5 adetmiş. böyle indirimleri önceden haber ver. hatta alabiliyorsan sen alırsın benim adıma ben sana para cıkartırım. diyalog halinde kalalım %67 indirimi kaçırdık yav

• quote:

Dün oynadığımız son 2-3 maçta gayet iyidik bu şekilde devam etmeliyiz. Sercan'ın takıma gelmiş olması iyi oldu. Bir de düzenli kalecimiz olsa "her şey çok güzel olacak" :) Berkay, Sercan ve kaleci ile kontra atak yer miyiz korkusu olmadan çok daha rahat atak yaparız, geriye koşalım diye yırtınmayız.

Bu arada Uğur alemsin sen ya, kardeşim güzel oynuyosun any de, st de eline sağlık da; en iyimiz sensin belki de. AMA Uzun boylu st yapıosun kendini, ya kenardasın ya dışarı çıkıp pas bekliyorsun. sen ceza sahasında ol, sen orada olursan birileri seni tutmaya çalışır kenarda ve dışardaki adamların da önü açılır. sen dışarı çıkarsan defans rahatlar kenara ve ortaya daha çok pres yapar bunlar bir zincirdir. hareketli forvet olmak istiyorsan 10 numara olmak istiyorsan kısalt boyunu başka biri pivot forvet oynasın senin yanında. Ama sen, "yok ben hem boyum uzun olsun kafa golü atarım, hem sprinter forvet olurum, hem kenara/dışarı çıkar şut çekerim, hem asist yaparım" diosan bilemem, kolay gelsin derim sadece. Biz de sana yardımcı olmaya çalışırız napalım...

Bir de kulaklık al hakkaten, önüne pas atacak oluyorum koşunu kesiosun birden bire ofsayta düşememek için çıkıosun geri muhtemelen ama attığımız pas boşa gidiyor. Kulaklığın olsa devam et koşmaya ara pas atcam deriz en azından.

son olarak cem lw'de çok iyidin bence ;)

Tum paragrafi tek soru ile yikabilirim abi. ICERIYE ORTA ACILIYOR MU ? Autlari,kornerleri indiriyorum,st oynadigim icin biraz boy uzattim.Hizi az olsa bile gideri var pronun Arada uzaktan yokluyorum kusura bakmayin yani.Kaleci CPU oldu mu dayanamiyorum

• Orta acılmıyosa da pas verilir sen de dısarda olunca 5-6 atak yapan futbolcu var ama hicbiri ceza sahasında degil hepsi kenarda veya 18in dısında gibi komik bir durum oluyor :)) Böyle ne kadar gol atabiliriz iste bu kadar. Orta acılmıyorsa da acılsın 4 yanlıs bir dogruyu goturur :)) Benim de eksiklerim, hatalarım oluyor. Siz de bana soyleyin. Ama asıl onemlisi biz elimizden geldigince taktik ve mental anlamda eksiklerimizi, hatalarımızı düzeltelim ancak oyle bir takım olabiriz. yoksa basta sen olmak üzere herkes yetenekli takımda. Prolar cok iyi ama takım idare eder. Takım da cok iyi olabilir. Derece yapmak gibi bir derdimiz yok, oyun oynuyoruz iste aksamları, maksat muhabbet ama takım oyunu ve maclar güzel olunca hersey daha keyifli olur diye diorum. Yoksa her turlu eglenioruz biz, hatalarımıza bile gülüyoruz mac icinde:)) Oyun olarak da tatmin olalım diye diorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.