Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Orta acılmıyosa da pas verilir sen de dısarda olunca 5-6 atak yapan futbolcu var ama hicbiri ceza sahasında degil hepsi kenarda veya 18in dısında gibi komik bir durum oluyor :)) Böyle ne kadar gol atabiliriz iste bu kadar. Orta acılmıyorsa da acılsın 4 yanlıs bir dogruyu goturur :)) Benim de eksiklerim, hatalarım oluyor. Siz de bana soyleyin. Ama asıl onemlisi biz elimizden geldigince taktik ve mental anlamda eksiklerimizi, hatalarımızı düzeltelim ancak oyle bir takım olabiriz. yoksa basta sen olmak üzere herkes yetenekli takımda. Prolar cok iyi ama takım idare eder. Takım da cok iyi olabilir. Derece yapmak gibi bir derdimiz yok, oyun oynuyoruz iste aksamları, maksat muhabbet ama takım oyunu ve maclar güzel olunca hersey daha keyifli olur diye diorum. Yoksa her turlu eglenioruz biz, hatalarımıza bile gülüyoruz mac icinde:)) Oyun olarak da tatmin olalım diye diorum ;)

KatılıyorumUğur babacım boyu biraz uzat içerde bekle sen yeri geldiğindede dışardan şutunuda çekersin Acayip ortalar açıcam sana

• Az once heading +3 yaptim,10 kafa golu daha atarsam heading +4 passing acc. Tamamlanmasi icin de 6 mac lazim.sonra defans kasip 90 yapicaz insallah
  • alper, tamamıyla katılıyorum söylediklerine. takımın en kazma(!) hagisi olarak formayı gamepad izin verdiği sürece terletiyorum. bence sunu ögrenmemiz lazım: bir kisi topu aldıgında hurra herkes arapas için kosmaya baslıyor. bu sefer, (ömer üründül mode on)bloklar arası boşluk oluşuyor ve kaptırılan toplarda kademeyi saglayamıyoruz (ömer üründül mode off). topu alan arkadas dikine gitmeden önce paralel pası da düsünsün, ama bunun icin yukarıda bahsettigim hurrraaaaa arapas istemekten vazgecmemiz gerekiyor.

bu arada takıma yeni katılan arkadasa müsade ederse "takımın edgar davids'i" demek istiyorum. gercekten cok iyi maclar cıkarttı. uyum sürecinden sonra takıma katkısı büyük olacaktır. bu arada 8 dakka kalmıs saat 10'a katılım olsun goller dolsun diyorum:)
  • Ver-kac akar abi.baska bi caresi yok.bir de..abi farkli bisey yapicam diye oyle kasiliyo ki bazen.kosu yolunda bombos adam varken rakibi sasirtiym diye topu terse atmalar falan..rakibi degil,bizi sasirtiyosunuz hacilar ben yemek yedikten sonra geliyorum,insallah saatinde toplaniriz bu sefer
  • Bugün ilk maçıma çıktım, heyecanlıydım :) Tam verim veremedim, ama elimden geleni yaptım, güzel de vakit geçirdim. Herkesin eline sağlık. Oyunum hakkında yorumlarınızı, yapmam gerekenleri, yapmamam gerekenleri söyleyip, tavsiyeler verirseniz de sevinirim...
  • Ilk iki macta gayet iyiydik.pas hatasi yapilinca,isabetsiz sut cekilince "olsun olsun,super." denildi. Motive edildi surekli takim.ama abi arda yanlis anlama sakin ama hataya en tahammulsuz sensin takimda.aninda "ugur nabiyon yeaaa","cem naabiyon yeaaa" diyosun 802 kere dedim ki :"orta acmak icin oyalanmayin,acin ortayi.carparsa carpsin,korner alirsiniz en azindan." yok abi,yok. Bi sag bi sol..8 kere yapmazsaniz rahat edemiyosunuz yani biz allahimizi sasiiyoruz orta beklerken.frikik hakkibda bisey soyledim birisi "allahim ya" dedi.team menagemente girip bakiyorum devre arasinda kimsede POWER FREE-KICK traiti yok,L1+kare yapip bi koyuyosunuz topa atmosferi geciyo.hava gunesli olur ucgen sonuna kadar doldurulup yerden atilir.3 kisiden gecmez tabi.sonra "top adamlarin ayaguna yakisiyo,aman bee" karli hava geldi 4 kere..hepsinde mi L1+ucgen yapilir? Teke teklerde bile ya ? bu baslikta o kadar konusuyoruz,bosa yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 29 Kasım 2011; 2:13:26 >

• günaydın gençler. maçlardaki performansımızı defansif ofansif anlamda degerlendirelim. tamam defansımız kötü her maç gol/goller yiyoruz. kimisi şansa bala oluyor kimisi rakibin çok iyi ataklar gerçekleştirmesiyle oluyor. ama şu gerçek ofansta da cok zayıfız. yani 2 gol yersek 3 gol atacak becerimiz yok. maç boyunca çektiğimiz şut sayısı 4-5i geçmiyor zaten. forvetler sıkılmadan usanmadan mevkisinde bekleyecek abi. baska caresi yok bu işin. her kademe için bu böyle aslında. mevkileri kaybedince takımdaki diğer arkadasın oynadıgı bölgeye kacınca o adamın orada oynamasının bir anlamı kalmıyor. 4-3-3 için konusayım sağ yada sol kanattan giderken st olan kişi sağa yada sola kaçıyor. bu sefer lw veya rw'nin oyun alanını daraltıyor. rakip defansın işini kolaylaştırıyor. yani herkes ayagına top gelsin istiyordur. ama biraz mevkileri koruyarak oynayabilsek güzel olacak.

@alper orta sahada baskı yokken pas için acele etme bence. rakip çıkana kadar topu ileriye taşı. pasta aceleci davranıyoruz (hepimiz).

bir de yeni katılan arkadaslar (sercan-özgür) defans mevkiinde oynayabiliyorlar mı? kalabalık oldugumuzda onları defansa monte etsek nasıl olur?

gençlik herkes iyi herkes kötü. sonucta skor bizim için önemli olsa da eminim hepimiz zevk almak icin oynuyoruz. inanın baskılı oynadıgımız pozisyon zenginliği yasadıgımız bir maçta 4 -0 yenilsek zoruma gitmez. ama çok kısır maçlar çıkartıyoruz.

buraya yazıyoruz. herkes birbirinin yorumuna hak veriyor. ama gece ds3'ü elimize aldıgımızda buraya yazdıklarımızı unutmayalım. hepinizi seviyorum

• 4-3-3un Rm-Lm olmayan varyasyonu ile oynuyoruz.Ldm-Rdm ve Cmvar.takimda bindirme yapacak Lb ve Rb olmadigi icin kimsenin oyun alanini kisitlamadigimi dusunuyorum.Arda kendi kanadindan topu cikarirken,cizgide ilerlerken ben de kanada kaciyorum top almak icin.CPU olan LB'nin alanini mi daraltiyorum yani ? Kanat organizasyonlari facia zaten.yani anlayacaginiz bu konuda hak veremiyorum size...
  • Arkadaşlar yemin ediyorum dün fotoğraf makinesini alıp çekicektim.Abi herkez hurra defansa hurra hücuma çıkıyoruz.Herkez öbek öbek top neredeyse orada toplanıyor.Ayrıca oyunu neden sıkıştırıyorsunuz anlamadım kanat değiştirin abi illa önünüzdeki adama üçgenle pas atmak zorunda değilsinizki atacağınız adam müsaitse atın baktınız sol kanatta sıkışıklık var sağ kanada gönderin topu kanat değiştirelim yada tam tersi benim içinde geçerli.Uğur kendi adıma konuşuyorum topu bekletmem genelde orta açıcağım zaman ama takımın kafa golü atma şansı %10 falan o yüzden bekliyorumki adamlar üstüme gelsin bizden biriside içeri kaçsın pas atıyım yada ceza sahası dışına gelsin vereyim falsoyla yapıştırsın golü diye ama kimse gelmiyor bende açıyorum ortayı tabi.Kornerlerde seninle yaptığımız olay en iyisi bence uğur onu bozmaya lüzum yok.

Mehmet abi yeni katılan arkadaşlar defansa olmazmı demiş.Tabiki olur takımda katılım çok olduğu sürece arkadaşlar defansta oynayacak.Ben zaten onlarla konuştum takıma gelmeden önce esas yeriniz defans az katılım olursa ileri çıkarsınız diye onlarda tamam deyince takıma katılımları gerçekleşti.

Acilen bir kaleci bulmamız gerekiyor.

+ Olarak herkez yerini kaybediyor kaybetmeyin arkadaşlar allah aşkına dün bakıyorum uğur forvet baktım defansta abicim ne işin var orada.Topu kapsak ileride adam olmayacak.SOn kez söylüyorum şu pronuzun altında çıkan okları takip edip oynayın.Forvetin defansta veya CDM adamın forvette işi yok.

• Başkan şu başlığı [Acil Kaleci Aranıyor] diye değiştirsene ;)

Dizilim de yavaş yavaş aşağıdaki gibi netleşmeye başladı AMA!;

LW(Cem/Mehmet/Erdi) - ST(Uğur) - RW(Arda)
    (Hakan ağabey geldiğinde 2 ST'li taktik ya da Arda veya Cem'in yerinde)

CM/CAM (Alper)
    Beraber 2 CM de oynayabiliriz (Erdi/Mehmet/Cem'le beraber)

CDM (Sercan/Özgür)
    2 CDM oynayacaksak 2. CDM (Mehmet/Alper)

LB(Cpu) - CB(Özgür/Secan) - CB(Berkay) - RB(Cpu/Philip Lahm :))

GK(Aranıyor)

AMA! bu taktiğin tek eksiği RB ve LB'nin çok önemli olması onlar olmadı mı LW/RW geriye gelip top almak zorunda kalıyor o zaman da Uğur ilerde kanatlara kaymak zorunda kalıyor. Tek CDM'li 2CM'li (kanatlara yaklaşıp yardım eden) oynasak daha mı başarılı oluruz diye düşünüyorum. ya da iki ST'li kanatlar daha geride (4-1-2-1-2 lm/rm'li) mi oynasak. aslında 3'lü defans da denenebilir ama riskli biraz... Çünkü tamam 4-3-3 varyasyonları(4-2-3-1) güzel tüm dünya buna geçti artık ama bizde dani alves, sergio ramos, marcelo, maicon yok o yüzden eksik kalıyor sanki takım, aksıyor bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 29 Kasım 2011; 10:21:40 >

• Lan ben lwb olsam olmazmı ya :D arkadan bindiririm topla. oranın adamı yok zaten.
  • Arkadaşlar ben defansa geçmek istemiyorum hiçbir durumda,benim defans görevlerinin hiçbiri yapılı değil ayrıca H2H te bile defans yapamıyorum ben,beceremiyorum.Fifa 09'dan beri kanat oynadım ben kluplerde

+ Olarak yeni gelen arkadaşları Sercan Ve Özgür takıma defans olarak almıştım.Özgür arkadaşıyla birlikte takıma girmek istediğini söylediğinde özel mesaj ile ben ona sadece defans boş oynayacaksanız gelin dedim.Oda kabul etti o şekilde takıma alındılar.Herkezin sabit mevkisini yazıcam birazdan buraya katılım az olduğunda mevkiler değişebilir defanstakiler ileri pozisyona geçebilir ancak katılım tam olduğunda asla mevkiler değişmeyecektir baştan söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 29 Kasım 2011; 13:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Arkadaşlar ben defansa geçmek istemiyorum hiçbir durumda,benim defans görevlerinin hiçbiri yapılı değil ayrıca H2H te bile defans yapamıyorum ben.Fifa 09'dan beri kanat oynadım ben kluplerde

Başkan kimse defansa geç demiyor ki sana zaten. Ara sıra rb oynuyosun diye philip lahm şakası yapıyoruz yoksa sen zaten rw'de çok iyisin... Kalabalık olduğunda ben de geçerim rb/lb farketmez. Philip lahm olmasam da bizim Sabri'den iyi olurum heralde :)) Ben sadece oynadığımız taktikte biz üstüne pek düşmesek de çok önemli aslında lb/rb demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

Lan ben lwb olsam olmazmı ya :D arkadan bindiririm topla. oranın adamı yok zaten.

Erdi sende zaten Gareth Frank Bale (lwb) havası yok değil. Biraz kas yapıp biraz boy uzatsan pro'nun aynısınız :)))

• Benim kafamdaki takım budur herkezin oyun içindeki hal/hareketlerine göre bu tarz oluşturdum takımı.Herkezin oynayabileceği pozisyon budur bence.Beğenmediğiniz bir yrleştirme varsa söyleyin tabiki.

Dediğim gibi tam katılım olduğunda takım bu şekilde dizilecektir.Mevki oynaması yoktur.Erdi kardeşimizde bek olabilirim ancak lwb demiş evet bekler kesinlikle bindirme yapmalı zaten.Beklerin kesinlikle Speed görevlerinin hepsini yapması gerekiyor.Tüm speed görevleri man of the match olmakla ilgili görevleri 5 tane Man of the match görevi var.İşte 5 kere olun 10 kere olun 20 kere 25 ve 30 kere olundu sanırım.Eğer game settingste Cpu'nun özelliklerini düşürüp oynarsanız hiçbirşey yapamadıkları maç içinde sizin kaleciniz 0 hata ile oynuyor ve isterseniz 100 tane gol atın kaleciniz maçın adamı oluyor.Bu yüzden 4 dakikalık maç açın maç içerisinde hiçbirşey yapmayın Cpu zaten gol atamaz sizin takıma sonra dakika 90'da sizin adamınızla gol atın direk maçın adamı olursunuz.

Ayrıca takımın taktiği 4-3-3'dür.Katılım az olduğunda defanstaki arkadaşları ortaya çekebiliriz ancak katılım tam olduğunda takımın dizilişi bu şekilde

• quote:

Benim kafamdaki takım budur herkezin oyun içindeki hal/hareketlerine göre bu tarz oluşturdum takımı.Herkezin oynayabileceği pozisyon budur bence.Beğenmediğiniz bir yrleştirme varsa söyleyin tabiki.

Dediğim gibi tam katılım olduğunda takım bu şekilde dizilecektir.Mevki oynaması yoktur.Erdi kardeşimizde bek olabilirim ancak lwb demiş evet bekler kesinlikle bindirme yapmalı zaten.Beklerin kesinlikle Speed görevlerinin hepsini yapması gerekiyor.Tüm speed görevleri man of the match olmakla ilgili görevleri 5 tane Man of the match görevi var.İşte 5 kere olun 10 kere olun 20 kere 25 ve 30 kere olundu sanırım.Eğer game settingste Cpu'nun özelliklerini düşürüp oynarsanız hiçbirşey yapamadıkları maç içinde sizin kaleciniz 0 hata ile oynuyor ve isterseniz 100 tane gol atın kaleciniz maçın adamı oluyor.Bu yüzden 4 dakikalık maç açın maç içerisinde hiçbirşey yapmayın Cpu zaten gol atamaz sizin takıma sonra dakika 90'da sizin adamınızla gol atın direk maçın adamı olursunuz.

Ayrıca takımın taktiği 4-3-3'dür.Katılım az olduğunda defanstaki arkadaşları ortaya çekebiliriz ancak katılım tam olduğunda takımın dizilişi bu şekilde

Kulüp Başkanı ve Menajeri Arda açıklama yapıyor, NTV Spor'u açın beyler

Başkan, taktiksel ve oyun anlayışımız konusundaki tüm soru işaretlerine cevap vererek son noktayı koydu. Artık tartışmak yok, yoksa başta ben olmak üzere burayı telegole çeviriyoruz. Fikirlerimizi Başkana iletelim, o da gerekli gördüğü yorumları dikkate alıp gerekli değişiklikleri bizlerle paylaşır.
    Bundan sonra futbol konuşsun

Şaka bir yana güzel çalışma olmuş Arda, eline sağlık

• Takımı değiştirin bari. Tottenham yada Chelsea olalım

Bek oldum gaza geldim bari formam iyi olsun daha iyi dribbling yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

Takımı değiştirin bari. Tottenham yada Chelsea olalım

Bek oldum gaza geldim bari formam iyi olsun daha iyi dribbling yaparım

Bencede takımı değiştirelim Los Angeles Galaxy takımının 2 forması var sıkıntı çıkıyor bazen formalar benziyor rakiple.Chelsea Tottenham değilde böyle daha bilinmedik bir takım olsun o takımları hrkez yapıyor zaten: Fransa liginden bir takım olabilir mesela onların formaları çok iyi oluyor

• quote:

Arkadaşlar yemin ediyorum dün fotoğraf makinesini alıp çekicektim.Abi herkez hurra defansa hurra hücuma çıkıyoruz.Herkez öbek öbek top neredeyse orada toplanıyor.Ayrıca oyunu neden sıkıştırıyorsunuz anlamadım kanat değiştirin abi illa önünüzdeki adama üçgenle pas atmak zorunda değilsinizki atacağınız adam müsaitse atın baktınız sol kanatta sıkışıklık var sağ kanada gönderin topu kanat değiştirelim yada tam tersi benim içinde geçerli.Uğur kendi adıma konuşuyorum topu bekletmem genelde orta açıcağım zaman ama takımın kafa golü atma şansı %10 falan o yüzden bekliyorumki adamlar üstüme gelsin bizden biriside içeri kaçsın pas atıyım yada ceza sahası dışına gelsin vereyim falsoyla yapıştırsın golü diye ama kimse gelmiyor bende açıyorum ortayı tabi.Kornerlerde seninle yaptığımız olay en iyisi bence uğur onu bozmaya lüzum yok.

Mehmet abi yeni katılan arkadaşlar defansa olmazmı demiş.Tabiki olur takımda katılım çok olduğu sürece arkadaşlar defansta oynayacak.Ben zaten onlarla konuştum takıma gelmeden önce esas yeriniz defans az katılım olursa ileri çıkarsınız diye onlarda tamam deyince takıma katılımları gerçekleşti.

+ Olarak herkez yerini kaybediyor kaybetmeyin arkadaşlar allah aşkına dün bakıyorum uğur forvet baktım defansta abicim ne işin var orada.Topu kapsak ileride adam olmayacak.SOn kez söylüyorum şu pronuzun altında çıkan okları takip edip oynayın.Forvetin defansta veya CDM adamın forvette işi yok.

Arda ANY`i yonetiyorum.Kendi adamimi alip saga sola kaydirmiyorum,oyle bir vaktim yok.O dedigin bir macta oldu,en son macta.Frankfurt`a karsi oynadigimiz.Onda da nasil oldu anlamadim.Tek maclik seyleri sayacaksak roman yazarim burada.

Kafa golu atma sansi %10 ise neden kanatlardan oynayarak kasiyoruz ? Gobekten gelin,herkes boyunu 1.60 yapsin. ST`de iyi oldugumu dusunuyorum,kararlara saygi duyarim tabi ki,nereye uygun goruyosaniz oraya gecerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

quote:

Arkadaşlar yemin ediyorum dün fotoğraf makinesini alıp çekicektim.Abi herkez hurra defansa hurra hücuma çıkıyoruz.Herkez öbek öbek top neredeyse orada toplanıyor.Ayrıca oyunu neden sıkıştırıyorsunuz anlamadım kanat değiştirin abi illa önünüzdeki adama üçgenle pas atmak zorunda değilsinizki atacağınız adam müsaitse atın baktınız sol kanatta sıkışıklık var sağ kanada gönderin topu kanat değiştirelim yada tam tersi benim içinde geçerli.Uğur kendi adıma konuşuyorum topu bekletmem genelde orta açıcağım zaman ama takımın kafa golü atma şansı %10 falan o yüzden bekliyorumki adamlar üstüme gelsin bizden biriside içeri kaçsın pas atıyım yada ceza sahası dışına gelsin vereyim falsoyla yapıştırsın golü diye ama kimse gelmiyor bende açıyorum ortayı tabi.Kornerlerde seninle yaptığımız olay en iyisi bence uğur onu bozmaya lüzum yok.

Arda ANY`i yonetiyorum.Kendi adamimi alip saga sola kaydirmiyorum,oyle bir vaktim yok.O dedigin bir macta oldu,en son macta.Frankfurt`a karsi oynadigimiz.Onda da nasil oldu anlamadim.Tek maclik seyleri sayacaksak roman yazarim burada.

Kafa golu atma sansi %10 ise neden kanatlardan oynayarak kasiyoruz ? Gobekten gelin,herkes boyunu 1.60 yapsin. ST`de iyi oldugumu dusunuyorum,kararlara saygi duyarim tabi ki,nereye uygun goruyosaniz oraya gecerim.

Ya uğur bir sana söylemiyorumki ben bunu sadece örnek verdim Sercanda forvete kadar geliyor evet yeri geldiğinde gelmesi gerek zaten yeniliyorsak falan ama sürekli gelmemesi gerekiyor CDM oynayan adamın oralarda işi yokki. herkez böyle top nereye gidiyorsa öbek öbek toplanıyorsunuz bi yerde yemin ediyorum akşam klupte foto makinesini hazır tutucam bir çekeyimde görün ne demek istediğimi + Olarak Takımın taktiği 4-3-3 kafa golü atamıyoruz çünkü kimse içerde durmuyor.Bence orta açılacağı zaman Cam oynayan arkadaş ceza sahasının dışında dursun top geri gelebilir diye oralardan çok gol oluyor Atıyorum ortayı ben açıcam LW ve ST içeri girsin.4-3-3 oynayacağımız için st olacak hakan abi boyunu biraz daha uzatması gerekiyor hızlı olmasına gerek yok boyu uzun olsun içeriyi karıştırsın biz rahat girelim sağdan soldan ve kafa golü atabilsin.Uğur sende dışarıdan vurmayı çok seviyorsun benim gibi o yüzden Lw oynarsan daha faydalı olucak gör bak,hem zaten 3 forvetle oynuyoruz gibi birşey 4-3-3 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 29 Kasım 2011; 20:05:32 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.