Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takım kurulduğundan beri söylüyorum Hakan abi boyunu uzat diye ama dinlemiyordu beni sonunda uzattı takım rayına oturdu.Dün pas trafiğimizde çok iyiydi eskiden defans ve defansif ortasahanın birtanesi any olduğu için geriye pas vermeye korkuyorduk.Artık defansımızdada oynayan arkadaşlar var geriye dönebiliyoruz geridekiler hücuma katkı sağlıyor çok güzel pas trafiği yaptık dün akşam

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!]

Bu akşam Beşiktaş maçı dolayısıyla saat gece 12 gibi gelicem izlemeyecek olanlarınız başlasın maçlara mutlaka gelicm 12'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 1 Aralık 2011; 9:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Bluetooth kulaklıkta tercihiniz nedir? Marka ve model??

Jabra bt 2035.

Tavsiye için teşekkür ederim.
    Aslında ben de klupteyim. Ama katılım sağlayamıyorum. En kısa zamanda aranıza tekrar katılmak istiyorum. Bilmediğim şey adamımın bir anda ortadan kaybolması. Galiba kadroları sıfırladım, o zaman uçtu.
    Yeni adam yaptım, ama gelişimini nasıl sağlayacağımı pek bilmiyorum. Bu yüzden de sizin gerinizdeyim ve takımı zora düşürmemek için size katılamadım ve H2H season takıldım bu arada, 2 lig birden yükseldim, şu an div 3 teyim.
    Adamın özellikleri nasıl gelişiyor? Offline friendly mi oynayacaz bol bol?

• Bizim takimdasnda ilk defa msjini görüyorum. Adam geliştirmek kolay accomp. Gorevleri oku tek tek yap yükselirsin. Norml maclardada yapabiliyosun.kariyer maclarindada
  • dün naptık biz öyle yaa aralık ayı bugün başladı heralde. başarılı bir lig geçireceğiz sanki.
  • quote:

Bizim takimdasnda ilk defa msjini görüyorum. Adam geliştirmek kolay accomp. Gorevleri oku tek tek yap yükselirsin. Norml maclardada yapabiliyosun.kariyer maclarindada

Yani cpu ya karşı oynayarak oluyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

dün naptık biz öyle yaa aralık ayı bugün başladı heralde. başarılı bir lig geçireceğiz sanki.

Dün;

Hakan abi kafa golleri ile başta olmak üzere yanında Arda'nın süper ortaları, Uğur'un artık klasikleşmiş skill move'lu içeri kat edişleri...

Orta sahada hem ileri hem geri gerektiğinde de kenarlara destek vererek Mehmet, Cem ve benim organizasyonumuz..

Defansta bir kaç maç düşse de top da geçmez adam da geçmez stoper Sercan, solda Gareth Bale Erdi (süperdin hakkaten), sağda Dani Alves Özgür ile zenginleşen ataklarımız...

Her şey çok çok iyidi.

Özetlemek gerekirse Mehmet'in dediği gibi "dün naptık biz öyle yaa "

Bu takım bunu yapabileceğini gösteriyordu zaten ama kurguda eksikler vardı.

Çok daha iyi olacağımıza inanıyorum ben.

Bir de kalecimiz olsa...

• Dun hakkaten muhtesemdik ya! Farkina vardiniz mi bilmiyorum 4-0 yendigimiz takim 4000 puan civarindaydi. Takimin resmi gol sevinci robotik dans olsun, hakan abi gol atinca atlamayin ustune:)

Sacma pas olayini da cozdum, herseyi assisted yaptim. Anlasildi ki hizli bek olmasi oyunun seyrini deistiriyor. Beklerde oynayan arkadaslari tebrik ediyorum. Basarili bir sezon bizi bekliyor, ancak basgan bize kaleci transfer et artik!
  • ya bek olmak benim işime yaradı zaten. arkadan daha kolay gidiyorum. benim önüme gelen olmadığından daha rahat çizgiye kadar inebiliyorum..

dediğim gibi ugura söyledim oyundada benim ileri driblng yaptığımı gören solda adam varsa arkayı kapasın. git gel yaptımmı ikinciyi 5 dk sonra yapabiliyorum. benim yerimi kapayan adam olursa yavaş geri dönerim tekrar atakta ileri gelebilirim takım.a

şöyle bi durum var eğer düşünürseniz. benim adamı ben baya kastım ama adamım lw iken çok yüksek oluyo ovr.

lw-rw oynadığımda adamım 87 oluyo. lb olduğumda 77ye kadar düşüyo. lm olup lb olduğumdada adam seri olmuyo ama. benim açımdan sorun yok aslında ama lwb olan bi sistem yapalım derim. yada ben akşam evdeyken 4-3-3 pro için taktik yapayım kaptan ben oluyim hemde. oyuna girip hemen değiştiririm arada. yoksa benim adam baya düşük kalıyo.

Ayrıca aynı kadro her gün toplanabilir rahatlıkla. saat 12den sonra aksi bi durum çıkmadıkça bu adamların çoğu online olur. o zamanda görüyosunuz önceden 3000lik adamlar dalga geçiyodu bizimle şimdi 4000lere 4er sallıyoruz.

dün baya iyi pas yaptık aynı şekildede devam edelim bence.

yeni gelen sercan arkadaşı çok beğendim ama söylemeden olmaz. o geldikten sonra takım toparlandı. geride güveniyoruym ona ondan rahat ileri gelip gidiyorum..

• bu kadroya berkay'da katıldıgında kale hariç bütün mevkiler sahibini bulmuş oluyor. kalecimiz de oldugunda cok daha iddialı bir takım oluruz. cünkü dün bir maçta hakanın kafa toplarını kaleci cizgiden mıknatıs gibi tutuyordu. o şutlar bizim kaleye gelse 5lik olurduk.
  • quote:

bu kadroya berkay'da katıldıgında kale hariç bütün mevkiler sahibini bulmuş oluyor. kalecimiz de oldugunda cok daha iddialı bir takım oluruz. cünkü dün bir maçta hakanın kafa toplarını kaleci cizgiden mıknatıs gibi tutuyordu. o şutlar bizim kaleye gelse 5lik olurduk.

bikaç gündür katılamadım aranıza kusura bakmayın. bu akşam ve bundan sonraki akşamlar online'ım kısmetse. 1-2 gün içinde de kulaklık alıcam büyük ihtimal bomba gibi geliyorum yani

Joseph Yobo

• quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

bu kadroya berkay'da katıldıgında kale hariç bütün mevkiler sahibini bulmuş oluyor. kalecimiz de oldugunda cok daha iddialı bir takım oluruz. cünkü dün bir maçta hakanın kafa toplarını kaleci cizgiden mıknatıs gibi tutuyordu. o şutlar bizim kaleye gelse 5lik olurduk.

bikaç gündür katılamadım aranıza kusura bakmayın. bu akşam ve bundan sonraki akşamlar online'ım kısmetse. 1-2 gün içinde de kulaklık alıcam büyük ihtimal bomba gibi geliyorum yani

Joseph Yobo

yoboymuşşş..

Onyewu seni

• Normal olan CAM mevkiinde boy-kilo oranım 1.76 ya 70 kg... Ortalamam 90 oluyor bu şekilde... Adamı takımda verilen görev gereği ve sırıtmamak için RB ye çektiğimde 85 e düşüyorum... RB pozisonu için boy kilo öneriniz nedir? Defans da 2-fiziksel de 1 accomplishment ım kaldı, geri kalan alayı bitik ona göre yardım ederseniz sevinirim beyler...

Son olarak Alper herkesi güzel güzel saymışın da abicim Dani Alves Özgür ne ya :) Nefret ederim Alves'ten, ben o kadar çirkefmiyim aga ya!! Tamam 2 sarı kart gördüm ama yani o kadar değilimdir heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesticozgr -- 1 Aralık 2011; 17:14:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

Joseph Yobo

yoboymuşşş..

Onyewu seni

Bazı pozisyonlarda biraz ağır kaldığım olabilir ama yakında Yobo'nun çevikliğine ulaşırım

Akşama biraz erken gelebilenler gelsin de toplanalım ben sabaha kadar online'ım bugün..

• Özgür 5'10 boy 165 lbs kilo yap idealdir.Ayrıca bu akşam beşiktaşın maçı olduğu için saat 12-12.30 arası klube gelicem gece 2'ye kadar oynarız artıkErdi taktik böyle çok iyi sn LM olarak LB oyna abi dünkü gibi işte taktiği bozmayalım artık.Kulaklığı olmayanlarda mutlaka alsın artık iletişim çok önemli maç içinde
  • Abi başkanım diye tüm şeyleri bana yıktınız defansı bile topladım işte kaleciyide diğer başkanlara havale ediyorum transfer edin bi tane
  • benim bi arkadaş var ömrü boyunca hep pes oynamış fifaya zorluyorum. o gelirse kalecimiz hazır olur..

bluetooth kulaklık için bana pm atın ayarlayalım.
  • quote:

benim bi arkadaş var ömrü boyunca hep pes oynamış fifaya zorluyorum. o gelirse kalecimiz hazır olur..

Lan erdi senin sözleşmeni dondurdum şuandan itibaren adamı arıom öğlen sen kimsin diye telefonu açıyor,başkana saygı biraz

Evet Erdiye pm atın kulaklığı olmayan arkadaşlar teknosada çalışıyor yardımcı olur size.Ayrıca Haftasonuna kadar halledin kulaklıkları saygıdeğer klup üyeleri

• quote:

benim bi arkadaş var ömrü boyunca hep pes oynamış fifaya zorluyorum. o gelirse kalecimiz hazır olur..

PM atılmıyo şuan forumda bakım mı ne varmış. Msn'i eklesene benim erdi ordan paslaşalım ben alıcam yarın kulaklık.

berkaytekin1907@hotmail.com

takımdaki diğer arkadaşlar da ekleyebilir.
  • Bu aksam yokum beyler, yarin gorusuruz
  • Dediğim gibi tam kadro olduğumuzda çatır çatır oynuyoruz bugün orta alanı kullanamadık CDM ve RCM boştu CPU'Ya kaldı sadece kanatlardanda git git biryere kadar.yarın görün takımı tam kadro olunca orta alanıda kullanabilicez çatır çatır oynucaz gene.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.