Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam yımah ve M`Shinoda, hosgeldiniz kulube arkadaslar. Memnun oldum simdiden, gorusuruz kulupte ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenophanes

Emir bizim takımımıza uzun süredir hizmet vermiş emeklerini esirgememiş çok değerli bir dostumuzdur. Yımah ile kendisine kulübünüzde başarılar dilerim..

Sağolasın Tufan hocam :)
  • Dün herkez çıktı 5-6 kişi oynadık puanı toparladık biraz kayıpsız bitirdik en azından.Defans alışsın oturucak takım.Defans çok ileri çıkıyor zaten 4-3-3 oynuyoruz 3 forvet oynuyoruz neredeyse CB oynayanlar çıkmasın defanstan biz ataktayken en fazla CDM pozisyonun olduğu yere kadar gelin.RB,LB nerdeyse RW LW oynuyormuş kadar çıkıyor atağa gerisi çok boş kalıyor evet arada bindirme yapacaksınız ama bu kadarda çıkmayın geri resmen beksiz oynuyoruz.Birde sürekli RW LW üzerinden gidiyoruz birazda orta alanı kullanalım sürekli orta açılıcak kafayla gol atılıcak diye birşey yok arkadaşlar:)Ayrıca kanat sıkıştığı zaman orta alandaki arkadaşlara pas atın zorlamayın kanattan gidicez diye çok top kaybediyoruz kanatlarda veya diğer kanattaki bek olan arkadaşa yollayın topu oyunu çok sıkıştırıyoruz.Dün çoğu arkadaş erken çıktı bugün işleri olduğundan dolayı bugün tam kadro olarak daha fazla oynayalımTakım 1 hafta öncesine kadar akşamları 5-6 kişi ile oynuyorduk defans yoktu bu hafta takımda çok değişiklik oldu 5-6 arkadaş yeni katıldı takıma uyum süreci olması gayet normal.

• Ben kornerler harici ileri çıkmıyorum onu da kendisi ileri koyuyo beni zaten Bazen Sercan'a söylüyorum yenilirken defansı önde kuralım diye o kadar sadece. Bizim takımın en büyük sorunu ; herkes direk gole gitme çabasında. Hiç geri veya yan pas atılmıyor oyunu rahatlatmak için. Topu alan kime pas atsam da golle buluştursam yada direk kaleye nasıl giderim diye düşünüyor. Bu da top kaybına sebep oluyor. Sakin oynayıp daha çok pas yapsak zaten rakip dağılıcak daha çok boşluk bulucaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

Ben kornerler harici ileri çıkmıyorum onu da kendisi ileri koyuyo beni zaten Bazen Sercan'a söylüyorum yenilirken defansı önde kuralım diye o kadar sadece. Bizim takımın en büyük sorunu ; herkes direk gole gitme çabasında. Hiç geri veya yan pas atılmıyor oyunu rahatlatmak için. Topu alan kime pas atsam da golle buluştursam yada direk kaleye nasıl giderim diye düşünüyor. Bu da top kaybına sebep oluyor. Sakin oynayıp daha çok pas yapsak zaten rakip dağılıcak daha çok boşluk bulucaz...

aynen katılıyorum.Bende onu diyorum zaten bek oynayan arkadaşlar çok çıkıyor ve arkası çok çok boş kalıyor.Defansı sercanla sen topluyorsun sadece.BEkler birazda defans yapsa çok iyi olucak.+Olarak 2-3 pasla atağa çıkıyoruz barcelona taktiği ile oynuyoruz ama paslaşmıyoruz örnek olsun diye diyorum erdi topu kapıyor uğura pas atıyor uğur koşuyor 1-2 skill move yapıyor bazen kaptırıyor bazen orta açıyor kafayı vuramıyor hakan abi atak heba oluyor.YAda atıyorum özgürde top oda bana veriyor koşturuyorum orta açıyorum gol olursa oluyor olmuyorsa olmuyor.Başka bir taktiğimiz yok habire kanatlardan gitmeye çalışıyoruz.Kanatlardanda öyle çok rahat gitmiyoruz uğur veya ben koşuyorum kanadı kapatıyorlar kalıyoruz öyle.Oyun sıkıştığında oyunun yönünü değiştirsek sağ taraf sıkışıksa sol kanada sol taraf sıkışıksa sağ kanada sürsek oyunu çok iyi olur.Defansa pas atmak artık korkulacak birşeyde değil çok iyi arkadaşlarımız var sıkışırsa oyun dönün defansa onlar açsın oyunu.Geriye dönünce hçkimse bu adam oynamayı bilmiyor demez ki:) + Olarak Nerde sıkışık yer var oradan gitmeye çalışıyoruz.Daha çok pas yapmamız lazım orta alanı kullanmamız lazım ben RW oynuyorum ama ben bile bıktım sürekli kanatlardan gidiyoruz orta alanıda kullansak bizde uğurla arkalara koşu çıkarsak daha faydalı olur bence.Herkez için söylüyorum aşırı ezbere oynuyoruz erdi alıyor direk topu uğura veriyor,sercan alıyor topu bana veriyor bu yani başka bir varyasyonlarımız yok freestyle oynamıyoruz hiç.Uğur son olarak abi fifa zorlaşmış artık zorlama şu skill move işini tamam güzel pas veriyorsun vs ama skill move olayını biraz azalt abi biraz düz oynasak takım olarak yemin ediyorum daha iyi olucak.Rakipleri görüyorsunuz kalecimize çarpıyor dönen topu gol yapıyorlar işte paslaşarak kaleye gelip yanındaki arkadaşına verip gol attırıyorlar.Biz nerde extrem gol var onları atıyoruz:)Hatırlayanınız varmı şu golümüz çok basitti bedavadan gol attık diyebileceğiniz:)?Çok güzel gol atınca direk maçı vermiyor oyun bize madem baş edemiyoruz bizde basit paslarla oynayalım atalım golümüzü bakalım keyfimize

• Herkese şu 2 günlük performansım yüzünden özür borçluyum ve hakikaten özür dilerim arkadaşlar... Kafam vizeler ve annemin rahatsızlıklarıyla dolu çok saçmaladım. RB olarak bölgeme alışmam da zaman alacaktır. Aylardır oynadığım yer CAM ve biraz o yönden de sıkıntım var. Ama zamanla toparlarım. Tekrar performansım için kusuruma bakmayın. Takımda boşluk olduğunda pozisyonumda oynarken daha rahat ederim, RB ye de alışınca toparlarım şahsım adına söz veriyorum :)

Arda o accomplishment lar içinse yaptıysan kusura bakma :) Mental 8 için kendini savunma ya al. Exhibition maçıyla tüm takımı yönet. Kanattan kendi adamına orta aç ve geriye pas ver. Ama rakibin boost team gibi bişi olsun ve cpu gücü 1 lerde olsun.

26 için tam tanımını bilmiyorum. Ama yine takımı yönet kendini 4-3-3 yada 4-4-2 nin forvetinden birine al öbür adamla ilerle ve boyuna penaltı noktasına orta at ve kendi adamınla da gollerini sırala... 20 dk yap maçı da.. Ben o görev için bi maçta 40 a yakın gol attım valla :)

Fiziksel 14 içinde orta alan adamı ol takımının taktiğini hücum yap ve takımda defans olmasın 1.5-5 falan işte :) Neyse sonra defansa yakın topu kaptır kaleye doğru yardır, kalecini aç ve adamın şut unu bekle. Bu da uzun uğraşlar sonucu yapılan bişi. Ama ben bi pro ranked maçta orta alanken kafayla çizgiden çıkardığım topla şans eseri yaptım :)

ve fiziksel 14 içinse bende de 2/3 bitik. Defans taki 1200 tackle ve fiziksel 14 kaldı bi tek :)

Neyse umarım yardımım dokunmuştur. Kolay gelsin aga şimdiden :)

• Tamam özgür sağolasın.Akşam tam kadro olalım beyler
  • Akşam GK yi cpu olarak deneyelim , Ben Yımah ile CB yada CB LB olarak oynayalım, diğer defans arkadaşlarımızda isterlerse bek oynasınlar kanatlara yardım edip, kendimizi bu şekilde görelim. Değişik kombinasyonlara bakalım.

4 3 3 oynuyoruz ama

4-2-3-1 olarak denesek ileride daha çabuk daha etkili atak yapabileceğimizi gösterebiliriz diye düşünüyorum. Özellikle sol kanattan etkili arkadaşlarımız mevcut. Hakan12345'te adamını biraz kısaltıp (6'2 ideal aslında) crouch tarzı yaparsa daha iyi olacaktır. Forvet mevkiinde head seçeneğinin en fazla olduğu ST seçilirse zımbalar kaleye kolaylıkla.
  • gece evde olursam geleceğim ama başka yerde kalma ihtimalimde var. zaten kalabalığız sıkıntı olmaz. katılamazsm başarılar arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Akşam GK yi cpu olarak deneyelim , Ben Yımah ile CB yada CB LB olarak oynayalım, diğer defans arkadaşlarımızda isterlerse bek oynasınlar kanatlara yardım edip, kendimizi bu şekilde görelim. Değişik kombinasyonlara bakalım.

4 3 3 oynuyoruz ama

4-2-3-1 olarak denesek ileride daha çabuk daha etkili atak yapabileceğimizi gösterebiliriz diye düşünüyorum. Özellikle sol kanattan etkili arkadaşlarımız mevcut. Hakan12345'te adamını biraz kısaltıp (6'2 ideal aslında) crouch tarzı yaparsa daha iyi olacaktır. Forvet mevkiinde head seçeneğinin en fazla olduğu ST seçilirse zımbalar kaleye kolaylıkla.

Emir hocam zaten 4 3 3 yada 4 2 3 1 oynuyoruz biz.Bana uyar dediklerin akşam klupte konuşuruz detayları.Evet Hakan abide boyunu biraz kısaltması lazım geçen gün uzat demiştim vur dedim öldürdü oda 6'9 yapmışAyrıca kulaklıkların şarjını fulleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 3 Aralık 2011; 18:06:22 >

• Orta sahada topla buluştuğunuzda kaleyi düşünmeyin pas yapmayı düşünün. zaten 4-5 saniye içinde rakip geri çekiliyo biz de sercanla 2 stoper orta sahaya kadar geliyoruz defans çizgi olarak geriye de dönebilirsiniz oyunu açarız bikaç pastan sonra zaten rakibin başı dönücektir ve bizim kanat adamlarını veya hakan abiyi kaçırırlar defans arkasına elbet boş alan bulunur yani pas yaptıkça.

Bu arada ben bu akşam biraz geç katılabilirim şimdiden söyliyim yani en geç 12 gibi gelirim.
  • Peki aranızda erken gelebilecekler yok mu? Isınma turları atalım biraz :P :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Akşam GK yi cpu olarak deneyelim , Ben Yımah ile CB yada CB LB olarak oynayalım, diğer defans arkadaşlarımızda isterlerse bek oynasınlar kanatlara yardım edip, kendimizi bu şekilde görelim. Değişik kombinasyonlara bakalım.

4 3 3 oynuyoruz ama

4-2-3-1 olarak denesek ileride daha çabuk daha etkili atak yapabileceğimizi gösterebiliriz diye düşünüyorum.Özellikle sol kanattan etkili arkadaşlarımız mevcut. Hakan12345'te adamını biraz kısaltıp (6'2 ideal aslında) crouch tarzı yaparsa daha iyi olacaktır. Forvet mevkiinde head seçeneğinin en fazla olduğu ST seçilirse zımbalar kaleye kolaylıkla.

Emir hocam zaten 4 3 3 yada 4 2 3 1 oynuyoruz biz.Bana uyar dediklerin akşam klupte konuşuruz detayları.Evet Hakan abide boyunu biraz kısaltması lazım geçen gün uzat demiştim vur dedim öldürdü oda 6'9 yapmışAyrıca kulaklıkların şarjını fulleyin.

Arda dikkatini cekmek istiyorum..
    Ayrica hafta ici daha uzun kaliyoruz lan klupte bu nasil is ? Hafta sonu erkenden dagiliyoruz

• Biraz gecikicem beyler, 12 civari katilirim araniza.
  • arkadaslar clubumuz muhabbet sonuç soru-görüş vs diğer tarafdan devam ediyoruz artık...
  • hadi toplanalım vakit geldi
  • Yine Acun,yine tv sorunu..
  • İddianameyi bulmaya çalışıyorum. Bulursam bu gece gelemem. Bulamazsam 15 dk icinde ordayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

İddianameyi bulmaya çalışıyorum. Bulursam bu gece gelemem. Bulamazsam 15 dk icinde ordayim

Olum ne yapacan iddianameyi avukatmısın sanki gel hadi klube delirtme adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

İddianameyi bulmaya çalışıyorum. Bulursam bu gece gelemem. Bulamazsam 15 dk icinde ordayim

Olum ne yapacan iddianameyi avukatmısın sanki gel hadi klube delirtme adamı.

İnka fener zicmis haberin yok :)))))
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.