Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

İddianameyi bulmaya çalışıyorum. Bulursam bu gece gelemem. Bulamazsam 15 dk icinde ordayim

Olum ne yapacan iddianameyi avukatmısın sanki gel hadi klube delirtme adamı.

İnka fener zicmis haberin yok :)))))

tamam sıçtıysa banamı sıçtı beni alaka etmez takımımdan başkası hadi gel klube

• 1.5 saattir bekliyorum yav. Gelecekseniz gelin, oyalanmaktan ultimate de bastım, head to head de küme düşecem :)
  • Arkadaşlar pas yapmıyoruz ve çok acele ediyoruz esas sorun budur.Adamlar rahat rahat pas yapıyorlar.Biz hızlı ve acele şekilde çıkıyoruz atağa.Birde vaazgeçin artık sürekli kanatlardan atak yapmaktan.
  • quote:

Arkadaşlar pas yapmıyoruz ve çok acele ediyoruz esas sorun budur.Adamlar rahat rahat pas yapıyorlar.Biz hızlı ve acele şekilde çıkıyoruz atağa.Birde vaazgeçin artık sürekli kanatlardan atak yapmaktan.

%100 Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

Arkadaşlar pas yapmıyoruz ve çok acele ediyoruz esas sorun budur.Adamlar rahat rahat pas yapıyorlar.Biz hızlı ve acele şekilde çıkıyoruz atağa.Birde vaazgeçin artık sürekli kanatlardan atak yapmaktan.

%100 Katılıyorum.

Pas yapmiyoruz ve pas almak icin yaklasmiyoruz da. Pas almak icin yaklasan olursa ona da en son care pas veriyoruz. Herkes bi kere ucgenle pas veriyor hatta l1 ucgen de cok kullaniliyor illa ki kosu yoluna atmaya calisiyoruz paslari hep ya da assist yapmaya calisiyoruz, artik x tusu calismiyor heralde kimse de diye dusunmeye basladim ben. Tamam ben de pas hatasi yapiyorum, ben de top kaptiriyorum ama iddia ediyorum benden hizli pas vermeye calisan bir kisi daha yok tamam cok yetenekli arkadaslar var takimda rakibi hiziyla veya skille gecebiliyorlar da nereye kadar? Surekli pas yapsak da en son adami skille gecebileceksek gecip gol atsak daha yerinde olur. Ama oyun kurma asamasinda hep bi yanindakine bi onundekine x le pas versek kosu yapanin onu bossa veya defans takip etmiyorsa da ucgenle pas versek hersey daha kolay olacak. Bir de asil daha onde takim arkadasimiz varken ona pas vermeyip de skille zorlamanin manasini cozemedim resmen kendi arkadasina da calim atar gibi hicbir zaman anlamadim bunu halbuki ondeki arkadasa pas verip bos kosu ile daha musait pozisyonlara gecmek mantikli olan degil mi? Yanlisim varsa duzeltin lutfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

quote:

%100 Katılıyorum.

Pas yapmiyoruz ve pas almak icin yaklasmiyoruz da. Pas almak icin yaklasan olursa ona da en son care pas veriyoruz. Herkes bi kere ucgenle pas veriyor hatta l1 ucgen de cok kullaniliyor illa ki kosu yoluna atmaya calisiyoruz paslari hep ya da assist yapmaya calisiyoruz, artik x tusu calismiyor heralde kimse de diye dusunmeye basladim ben. Tamam ben de pas hatasi yapiyorum, ben de top kaptiriyorum ama iddia ediyorum benden hizli pas vermeye calisan bir kisi daha yok tamam cok yetenekli arkadaslar var takimda rakibi hiziyla veya skille gecebiliyorlar da nereye kadar? Surekli pas yapsak da en son adami skille gecebileceksek gecip gol atsak daha yerinde olur. Ama oyun kurma asamasinda hep bi yanindakine bi onundekine x le pas versek kosu yapanin onu bossa veya defans takip etmiyorsa da ucgenle pas versek hersey daha kolay olacak. Bir de asil daha onde takim arkadasimiz varken ona pas vermeyip de skille zorlamanin manasini cozemedim resmen kendi arkadasina da calim atar gibi hicbir zaman anlamadim bunu halbuki ondeki arkadasa pas verip bos kosu ile daha musait pozisyonlara gecmek mantikli olan degil mi? Yanlisim varsa duzeltin lutfen...

Katılıyorum abi dediklerine birazdan klupte konuşalım bunları kimsede alınmasın gücenmesin lütfen herkezde hata var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

quote:

%100 Katılıyorum.

a'dan z'ye katılıyorum Alper abi. Dün ortasahada bi kaç maç geçici de olsa oynamaya çalıştım ve hakikaten oyundan keyif aldım, her ne kadar savunma yapma girişiminde bulunmam felaketle sonuçlansa da... Pas işini rayına oturtmalıyız, hatta bi kaç maç sadece pasa dayalı oynayıp alışmalıyız. Gol atmayalım gerekirse. Pas yaptıkça zaten boşta mutlaka adam oluyor. Hücumdan çok, kontrollü oyun denemeliyiz...

• Skill laflarinin ucu bana dokunuyor anlasilan. Skill yaptigim anlara dikkat etsenize.Teke tek kaldigim,yardima kimsenin gelmedigi,caresiz oldugum anlarda skill yapiyorum.Yaptigim mukemmel kosular gorulmuyo,gec pas aliyorum.Ofsayta giriyorum oyle pas atiyorsunuz.Sonra `ugur ofsayta cozum bul.`pasi gec atan vaktinde atmaya cozum bulmali esas.Ofsayta dustugum pozisyonlarda bilerek x e basmiyorum tekrarini gorun diye,ofsaytta degilken kosuyorum pas atilmiyo.Ofsayta dusuyorum,geri kosarken pas atiliyor.Sirf o geri kosusumu gorun diye.Neyse,eskisinden daha iyi oynuyoruz,ben sikayetci degilim..Yalniz anlamadigim sey su: Her sey tikirinda giderken,Hakan abi leblebi gibi gol atarken taktik neden degisiyor? Hakan abi neden boyunu kisaltiyor?Bayiliyoruz isleyen bir seyi bozmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 4 Aralık 2011; 22:33:09 >
  • lafları bırakında klube gelin konuşalım bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Skill laflarinin ucu bana dokunuyor anlasilan. Skill yaptigim anlara dikkat etsenize.Teke tek kaldigim,yardima kimsenin gelmedigi,caresiz oldugum anlarda skill yapiyorum.Yaptigim mukemmel kosular gorulmuyo,gec pas aliyorum.Ofsayta giriyorum oyle pas atiyorsunuz.Sonra `ugur ofsayta cozum bul.`pasi gec atan vaktinde atmaya cozum bulmali esas.Ofsayta dustugum pozisyonlarda bilerek x e basmiyorum tekrarini gorun diye,ofsaytta degilken kosuyorum pas atilmiyo.Ofsayta dusuyorum,geri kosarken pas atiliyor.Sirf o geri kosusumu gorun diye.Neyse,eskisinden daha iyi oynuyoruz,ben sikayetci degilim..Yalniz anlamadigim sey su: Her sey tikirinda giderken,Hakan abi leblebi gibi gol atarken taktik neden degisiyor? Hakan abi neden boyunu kisaltiyor?Bayiliyoruz isleyen bir seyi bozmaya.

Ben senin skill denemelerine hic laf etmedim ustune alinmana gerek yok ugurcum. Beni yaninda tek pas atarak hemen beni goruyorsun ;) ama su ofsayt konusunda hem fikir degiliz kulaklik al diye o yuzden dioruz pas at diyebilirsin ya da pas atan ugur geri cik veya simdi kos diyebilir. Iletisim kuramadgimiz icin ya ofsayta dusuyorsun ya da ofsayta dusmeyim diye geri cikinca atilan pas bosa gidiyor ;)

• Olm sanki ekranin gorunmeyen tarafindan kaciyorum.kulaklik bahane.dun tek kiside bile kulaklik olmayan 9 kisilik takim 4 tane takti gitti.
  • quote:

Olm sanki ekranin gorunmeyen tarafindan kaciyorum.kulaklik bahane.dun tek kiside bile kulaklik olmayan 9 kisilik takim 4 tane takti gitti.

Kulaklık al
  • quote:

Olm sanki ekranin gorunmeyen tarafindan kaciyorum.kulaklik bahane.dun tek kiside bile kulaklik olmayan 9 kisilik takim 4 tane takti gitti.

quote:

Onlar skype kullaniomus, ben sordum.
  • Bu akşam iyi oynadık. Pas trafiği yavaş yavaş oturmaya başladı. Erdi ve Alper abi olsaydı daha iyi pas yapabilirdik bu akşam. Biraz daha geri ve yan pas yapmamız lazım. Bide son olarak üstüne basa basa söylüyorum orta sahada pas yaparken X kullanın koşu yoluna pas atmayın.

Dipnot : Uğur kulaklık al
  • ya dün ben biraz geç kaldım gelemedim. özgür gece 2de msj atmış bana geç kaldın diye.

uğur istanbuldaysan eğer gel olm benim yanıma alalım sana kulaklık. biz senle iyi anlaşıyoruz ben bek sen lw iken.

kulaklıkta olsa soldan yıkarız rakipleri.

not: defalarca konuştuk. akşam daha katı olun belli kurallarda. herkes ceza sahasına yakın olmadığı sürece 5 saniyeden fazla top tutmasın yoksa ceza verelim. alışırız zamanla.
  • günaydın beyler. kollektif futbol dün meyvelerini vermeye başladı. pas trafiğini artırdığımızda oyun ve seyir zevki üst düzeyde maçlar çıkarıyoruz. insanın ps3ü kapatası gelmiyor sadece bir maçta takımdan çok kişi düştü. oyuncumuz kadar any vardı. o maç sıkıntılı geçti. özgür-ugur dün bence takımın en iyileriydiniz. özgür hücum hattını zenginleştirdin. uğur pasların cok güzeldi. arda'nın dediği oldu bir nevi. yani orta sahada pas yapınca kanat bindirmeleri çok daha rahat işledi. paslar rakibin dengesini bozdu. ilk defa forumda konustuklarımızı fifa12de hayata geçirebildik. kısaca lafta kalmadı.

herkesi tebrik ederim. bu mantaliteyle devam edersek en baştada belirttiğim gibi seyir ve oyun zevki yüksek maçlar çıkarırız.

• Uğur iyi ama bi Alex değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Uğur iyi ama bi Alex değil.

• Defans hava toplarını alırsa sıkıntı olmaz. Gerisini bana bırakın.

Pas trafiğini arttırmak kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 5 Aralık 2011; 14:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Defans hava toplarını alırsa sıkıntı olmaz. Gerisini bana bırakın.

Pas trafiğini arttırmak kolay.

Katılıyorum,
    Jumping ve Heading görevlerini yapmak lazım ve tabi ki boyu uzatmak lazım. LB'ler ile RB'ler ve de CDM çok kısa olmamalı; bir de CDM, CM'ler kadar ileri çıkmamalı ki rakip orta açacağı zaman CB'lerin arkasında veya önünde kademeye girebilsin veya kafa topuna çıkabilsin.

Arka sağlam olursa önde paslaşmak kolay dediğin gibi...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.