Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma akşamı olması dolayısıyla tam kadro olalım gece geç saatlere kadar akarız20.30'da tiyatro gidicem kaçta biter bilmiyorum ama taş çatlasın 23'te klupte olurum siz başlayın beklemeyin beni gece uzun bu akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Dediğim gibi tam kadro olduğumuzda çatır çatır oynuyoruz bugün orta alanı kullanamadık CDM ve RCM boştu CPU'Ya kaldı sadece kanatlardanda git git biryere kadar.yarın görün takımı tam kadro olunca orta alanıda kullanabilicez çatır çatır oynucaz gene.

Aynen ya, yine güzel oynadık kanat ataklarıyla ama orta sahada tek başıma kaldığım için dönen toplarda top kapamadım, pres de yapamadım fazla o yüzden devamlılığı sağlayamadık ataklarda; geri koşmak zorunda kaldık hep, kontralarda da gol yedik. Zaten kalecimiz olmadığı için yediğimiz gollerin hepsi çok basit goller...

Takımda iki tane kalecimiz görünüyor ama en az 20-25 maçtır kalecisiz oynuyoruz. Sürekli online olacak bir kaleci bulup bu sorunu çözmeliyiz bir an önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Dediğim gibi tam kadro olduğumuzda çatır çatır oynuyoruz bugün orta alanı kullanamadık CDM ve RCM boştu CPU'Ya kaldı sadece kanatlardanda git git biryere kadar.yarın görün takımı tam kadro olunca orta alanıda kullanabilicez çatır çatır oynucaz gene.

Aynen ya, yine güzel oynadık kanat ataklarıyla ama orta sahada tek başıma kaldığım için dönen toplarda top kapamadım, pres de yapamadım fazla o yüzden devamlılığı sağlayamadık ataklarda; geri koşmak zorunda kaldık hep, kontralarda da gol yedik. Zaten kalecimiz olmadığı için yediğimiz gollerin hepsi çok basit goller...

Takımda iki tane kalecimiz görünüyor ama en az 20-25 maçtır kalecisiz oynuyoruz. Sürekli online olacak bir kaleci bulup bu sorunu çözmeliyiz bir an önce.

Küçük Alper takımdan ayrıldı abi,Hakanda gelmiyor Ultimate sardı sanırım, ben bi dürteyim gene onu ama harbiden kaleci lazım emeklerimize yazık oluyor basit basit gol yiyoruz.Hakandan "gelemicem" cevabı gelirse kaleci arıyalım tüm takım olarak.Bu forumdan bulmak zor kaleci fifa ve pes forumları var oralara bakmak lazım sanırım Hakan abi başka sitelerdede takılıyordu ona bi pm atıyım benSizinde forumdan veya arkadaş çevrenizden fifa oynayan arkadaşınız var biraz yoklayın milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 2 Aralık 2011; 10:25:17 >

• valla ultimate team sardım sarmadım degil ama gerçekten online oldugum saatler belli arkadaşlar ondada lig yaptık o maçları yapip çıkıyorum 1-2 haftaya en azından 2-3 günde olsa 12-1 den sonra kalenizi korurum

• İyi yapmşsında abi adminler kapatır onları alakasız yerde diye
  • quote:

İyi yapmşsında abi adminler kapatır onları alakasız yerde diye

Alakasız değil ya biri PS3 oyunlar bölümünde diğeri de bizim kulup sayfasıyla aynı yerde sadece kaleci için açmış gibi oldu ;)
  • Mental 8 ve 26, Physical 14 ve 37 bu numaralı accomplishmentleri nasıl yaptınız ya yazsanıza bana biBir bunlar kaldı valla
  • Marv Exc. oyuncusuydum, takım oynamayı bıraktığı için ihtiyaç var ise gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Marv Exc. oyuncusuydum, takım oynamayı bıraktığı için ihtiyaç var ise gelebilirim.

hangi pozisyonda oynuyosun?

gk harici pozisyonlarımızda arkadaşlarımız bulunuyor, eger gk oynamak istersen anında kontratı imzalarız
  • sadece defans ve alternatif olarak gk oynarım. İleri uçta yapamıyorum zaten.
  • quote:

sadece defans ve alternatif olarak gk oynarım. İleri uçta yapamıyorum zaten.

Gk görevlerini yaptınmı hocam sen?Defansımızda herakşam olmasada 1-2 kişi gelmiyor bazen o zaman defans oynarsın tam kadro olduğumuzda kalemizi korursun hocam.Takıma hayırlı uğurlu olsun yeni transferimiz kaleci sorununuda böylece çözmüş olduk :) Takım her akşam 22'de toplanıyor bazen 23'ü bulunuyor toplanmamız takımın yaş ortalamasının biraz yüksek olmasından dolayı.HAftaiçi gece 2'ye kadar cuma günleri ve haftasonları gece 3-4'e kadar oynuyoruz hocam.2 Kişi dışında takımda herkezde kulaklık var umarım sendede vardır:) Hocam sen beni ekle psn'e ekle, klube davet at ben kabul edeyim,akşama klupte görüşürüz.

Bu arada 20.30'da tiyayroya gidicem,tahminim 11-11.30 gibi klupte olurum siz beni beklemeden başlayın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 2 Aralık 2011; 18:46:46 >

• Takım için Yımah'ında kabul ederseniz aramızda olmasını isterim, yedek kalmak problem olmaz bizim için hiç bir zaman , takımın puan toplaması amaçtır temel olarak.

cb ve gk olarak değişimli oynayabiliriz, ihtiyaç halinde çift CB geçeriz. Düşünürmüsünüz ? En azından denemenizden zarar çıkmayacağı kanısındayım.
  • quote:

Takım için Yımah'ında kabul ederseniz aramızda olmasını isterim, yedek kalmak problem olmaz bizim için hiç bir zaman , takımın puan toplaması amaçtır temel olarak.

cb ve gk olarak değişimli oynayabiliriz, ihtiyaç halinde çift CB geçeriz. Düşünürmüsünüz ? En azından denemenizden zarar çıkmayacağı kanısındayım.

Tamam hocam yımahı uzun süredir tanırım iyi oyuncu kendisi klube hoşgeldiniz yalnız dediğim gibi sadece gk pozisyonu boştu onuda yımahın adamı 88 overall demişsin pm de onu koyarız yani kafadan banko demeyimde gelmeyen oluyor akşamları 1 kişi bile olsa senide yerleştiririz defansa o zaman ama tam kadro gelirse herkez yedek kalmak problem olmaz benim için dediğin için sorun olmayacak sanırım :)

• Destek için buradayız. Eğlenmek için oynuyoruz, sıkıntı olmaz elbette.
  • Akşama 10-11 gibi geçerim kulübe. Kulaklık aldım bugün Erdi'nin dediğinden Jabra 2035. Kaleci sorununu çözmemiz çok iyi oldu hiçbir hata yokken basit goller yiyoduk bunu aşarsak çok iyi sonuçlar alırız. Hadi akşama görüşmek üzere
  • quote:

Destek için buradayız. Eğlenmek için oynuyoruz, sıkıntı olmaz elbette.

arkadaslar hosgeldiniz klübe
  • quote:

Destek için buradayız. Eğlenmek için oynuyoruz, sıkıntı olmaz elbette.

İzindeyiz usta.

Hoşbulduk..
  • Emir bizim takımımıza uzun süredir hizmet vermiş emeklerini esirgememiş çok değerli bir dostumuzdur. Yımah ile kendisine kulübünüzde başarılar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 2 Aralık 2011; 21:20:04 >
  • Abi aglamak uzereyim daha mutlu olamazdim,takim tamamlandi resmen
    Dun alinan maglubiyetler umrumda degil,pozisyona giriyoruz.Keyif aliyorum ya,bitti...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.