Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbolla az çok ilgilenen biri olarak önce taktik hakkında bi kaç söz söylemek, görüşümü belirtmek istiyorum.
    4-3-3 dizilimi hakikaten zor bi dizilim, mevki kaybettirecek ve dikkat gerektirecek sıkıntılı bi taktik. Sistemler arasında şu an dünyada en iyi 2 sistemden biri evet ama oyun olarak zor. Orta saha oynayanlar için özellikle... Taktiği 4-5-1 tarzı, 4-2-3-1 yapsak 2 cdm, 1 cam ve kanatlarla. hem cam oynayan elemanın içeri kat etmesi yada oyunu, pas açılarını görmesi için daha iyi olur gibime geliyor...

Ve takıma yeni katılan ben ve Sercan olarak, mevki olarak, Sercan zaten CB olarak kastı adamını ve 93 lük tüm defans accomplishment larını bitirdi... Ben de pas'a dayalı, oyun yönlendiren ve sadece pas atabilen bi ortasaha. Ama bunu Reox la da konuştuk, bulunmaz hint kumaşı değiliz, Tevez de değiliz huzursuzluk çıkarcak halimiz yok :) Maksat eğlenmek, sporumuzu yapmak :P İlk tercihim orta alan ama takım doluyken sizlere de uyarım sıkıntı yok şahsen, Sercan da zaten CB...

Neyse bi kaç gün vizelerden dolayı giremicem, kusuruma bakmayın. Gözlerinizi de yordum. Nacizane önerilerimi yapiyim dedim :) Bugünlük Allah yardımcınız olsun, iyi eğlenceler...

• Bluetooth kulaklıkta tercihiniz nedir? Marka ve model??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Bluetooth kulaklıkta tercihiniz nedir? Marka ve model??

Jabra bt 2035.
  • Takım nerdesiniz? Bugün hiç muhabbet yok...
    (erdi bir arkadaşa tavsiyede bulunmuş sadece, neden buraya yazdıysa o arkadaş da?. Neyse benim tavsiyem de sony ps3 orjinal kulaklığı. Ben kullanıyorum)

Noldu bütün problemlerimizi çözdük mü? Şöyle yapalım, böyle yapalım diye yazan bile olmamış? Yoksa sıkıldınız mı? Gerçi dün başkan son noktayı koydu tartışmalara ama olsun, tartışma olmasın da muhabbet dönmeden olur mu?

Akşam 23.15'de online olurum bu arada, görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Takım nerdesiniz? Bugün hiç muhabbet yok...
    (erdi bir arkadaşa tavsiyede bulunmuş sadece, neden buraya yazdıysa o arkadaş da?. Neyse benim tavsiyem de sony ps3 orjinal kulaklığı. Ben kullanıyorum)

Noldu bütün problemlerimizi çözdük mü? Şöyle yapalım, böyle yapalım diye yazan bile olmamış? Yoksa sıkıldınız mı? Gerçi dün başkan son noktayı koydu tartışmalara ama olsun, tartışma olmasın da muhabbet dönmeden olur mu?

Akşam 23.15'de online olurum bu arada, görüşürüz.

dün bence kötü değildik.. diğer maçlara göre baya iyi oynadık. adamlar bu sistemde devam edersek daha iyi oluruz.

• Dil dokmekten,`YAPIN` demekten yoruldugum frikik taktigim dun nihayet takim tarafindan takildi ve ise yaradi.`off basladi yine` diyenler bosa konusmadigimi anlamistir umarim.Bu taktigin uygulanmasi ve sonuc vermesimuthis bi ilerleme bence takim adina.Arda kullansin butun kornerleri.O neden degisti durduk yere anlamis degilim.Abi Cem her mac komik pas atiyor en az 5-6 tane..Onun veya baskasinin yaptigi hatalar `tamam tamam,olsun.Iyi iyi guzel`,`valllaaaa oraya atmadim yuaaaa`,`abi sana attim` denerek gecistirilirken (ki paslar manuel degilse alakasiz bir yere atmasi mumkun degil.) ,kulakligi olmayan benim yaptigim en ufak hatada yukleniyorsunuz.Bu arada Cem,paslar manuel mi degil mi oyuna girdiginde kontrol etsene abi..60. dakikada bi bakiyosun `manuelmis yaaaaaa`falan diyorsun.Yani ben dahil herkesin hatasi var,su an Cem`in yaptigi aklima geldi,yanlis anlamasin kimse.Bi 2 hafta sonra da yeni konusulanlari yapmaya baslariz.Saat 22:00`da toplanmayiz her zamanki gibi..O yuzden 22:30 gibi gelirim,haberlesiriz..her yerinizden optum sevgili Rustuler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 30 Kasım 2011; 20:59:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Dil dokmekten,`YAPIN` demekten yoruldugum frikik taktigim dun nihayet takim tarafindan takildi ve ise yaradi.`off basladi yine` diyenler bosa konusmadigimi anlamistir umarim.Bu taktigin uygulanmasi ve sonuc vermesimuthis bi ilerleme bence takim adina.Arda kullansin butun kornerleri.O neden degisti durduk yere anlamis degilim.Abi Cem her mac komik pas atiyor en az 5-6 tane..Onun veya baskasinin yaptigi hatalar `tamam tamam,olsun.Iyi iyi guzel`,`valllaaaa oraya atmadim yuaaaa`,`abi sana attim` denerek gecistirilirken (ki paslar manuel degilse alakasiz bir yere atmasi mumkun degil.) ,kulakligi olmayan benim yaptigim en ufak hatada yukleniyorsunuz.Bu arada Cem,paslar manuel mi degil mi oyuna girdiginde kontrol etsene abi..60. dakikada bi bakiyosun `manuelmis yaaaaaa`falan diyorsun.Yani ben dahil herkesin hatasi var,su an Cem`in yaptigi aklima geldi,yanlis anlamasin kimse.Bi 2 hafta sonra da yeni konusulanlari yapmaya baslariz.Saat 22:00`da toplanmayiz her zamanki gibi..O yuzden 22:30 gibi gelirim,haberlesiriz..her yerinizden optum sevgili Rustuler

Uğur hangisi o frikik taktiği? L2+X olayınımı diyorsun?

+ Olarak biraz orta sahadan yürümeyi deneyelim bugün birde kanat değiştirin abi sol taraf sıkışıksa gönderin sağ kanada yada aynısını ben yapayım.Birde uğur rica ediyorum tamam abi Skill Move Kralısında biraz az kullan kıvamını tuttur gadasını aldığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 30 Kasım 2011; 21:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Dil dokmekten,`YAPIN` demekten yoruldugum frikik taktigim dun nihayet takim tarafindan takildi ve ise yaradi.`off basladi yine` diyenler bosa konusmadigimi anlamistir umarim.Bu taktigin uygulanmasi ve sonuc vermesimuthis bi ilerleme bence takim adina.Arda kullansin butun kornerleri.O neden degisti durduk yere anlamis degilim.Abi Cem her mac komik pas atiyor en az 5-6 tane..Onun veya baskasinin yaptigi hatalar `tamam tamam,olsun.Iyi iyi guzel`,`valllaaaa oraya atmadim yuaaaa`,`abi sana attim` denerek gecistirilirken (ki paslar manuel degilse alakasiz bir yere atmasi mumkun degil.) ,kulakligi olmayan benim yaptigim en ufak hatada yukleniyorsunuz.Bu arada Cem,paslar manuel mi degil mi oyuna girdiginde kontrol etsene abi..60. dakikada bi bakiyosun `manuelmis yaaaaaa`falan diyorsun.Yani ben dahil herkesin hatasi var,su an Cem`in yaptigi aklima geldi,yanlis anlamasin kimse.Bi 2 hafta sonra da yeni konusulanlari yapmaya baslariz.Saat 22:00`da toplanmayiz her zamanki gibi..O yuzden 22:30 gibi gelirim,haberlesiriz..her yerinizden optum sevgili Rustuler

Uğur hangisi o frikik taktiği? L2+X olayınımı diyorsun?

Kaleyi cepheden goren pozisyonlarda L2 + X.O taktigi yapamiyoruz,demek istedigimi anlamadiniz cunku. Ceza sahasi icine kumelenip `a dokunup orta acmaktan bahsediyorum

• Ayrica Hull City-PSV,Parma,Bordoeux ve Valencia`nin formalari basarili bence Favorim PSV
  • quote:

Ayrica Hull City-PSV,Parma,Bordoeux ve Valencia`nin formalari basarili bence Favorim PSV

PSV Veya Bordeaux yapalım güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Ayrica Hull City-PSV,Parma,Bordoeux ve Valencia`nin formalari basarili bence Favorim PSV

PSV Veya Bordeaux yapalım güzelmiş

PSV yapalim nolur

• Bugün toplanma yok mu beyler ya? Yarın vize var, bana mısın demedim, kaçak geldim büyük bi heves takımda kimse yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

Bugün toplanma yok mu beyler ya? Yarın vize var, bana mısın demedim, kaçak geldim büyük bi heves takımda kimse yok :(

5-10 dakikaya geliyorum .Hic kimse acik degil mi ?
  • Yok aga kimse valla. Paf veya genç takıma mı attınız beni yoksa :( :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesticozgr -- 30 Kasım 2011; 22:34:06 >
  • Benim gibi Psn update-ini yukluyolardir olumlu dusun
  • quote:

Benim gibi Psn update-ini yukluyolardir olumlu dusun

mantıklı :) neyse gelince görürüm, derse döndüm şimdilik...
  • Güncelleme yapıyorum. 5-10 dk icinde oyundayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

quote:

Benim gibi Psn update-ini yukluyolardir olumlu dusun

mantıklı :) neyse gelince görürüm, derse döndüm şimdilik...

4mb'lık update ne uzunmuş arkadas
  • Dün yanlış hatırlamıyosam 6 G 1 B 1 Y aldık ki yenilgi de son maç ve olmayacak bi şekildeydi... Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum ve gecenin özeti, yıldızı olan Hakan abi'yi ayrı kutluyorum... Kafana kuvvet Hakan abi... Helal olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.