Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

ben beklerim :D

Sen adamsın
  • Erdiyle beni ayni kanada koyun hacilar.Ben erdi ile mukemmel bi ikiliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Erdiyle beni ayni kanada koyun hacilar.Ben erdi ile mukemmel bi ikiliyim.

Sen bi kulaklık al uğur ilk önce
  • Kullanamayacagim icin almiyorum.herkes uyuyor gece,salonda oynuyorum.salonda da uyuyan var..setup odamda olsa bi gun bekletmem alirim.

Bu gece ne oynadik be.ozgur takima ilac gibi geldi,en yararli oldugum klup toplanmasiydi bu kesinlikle.tadinda birakmamiz da cok guzel oldu.taktikte oturdu,iyi yoldayiz.
  • Yazacak birşey yok takım tam anlamıyla oturdu artık süper gidiyoruz.Tek yenilgi almadan akşamı kapattık.Bu defans hattı ve bu kaleciyle sırtımız kolay kolay yere gelmez
  • Top geçer adam geçmez veya tam tersi ikisinden biri geçmez biri geçse öbürü hayatta geçmez neyse iyi geceler
  • Kaçırdığım goller için kusuruma bakmayın. Bu sefer duş alıp geldim ama zamanında Guiza nın çok ahını aldım, bide top havadan yada yerden gelince o topun yuvarlanarak ağır ağır gelişi, sanki kale bombardımanında top atışının altındaymışım gibi stres oluyorum... Neyse, bugün hakikaten 10 numaraydı, Uğur'un golleri (ki benim adamla bile chip shot attıysan helal...), savunmanın oturması. Gözüme çarpan tek eksik ki o da zamanla rayına oturacaktır, paslaşmalar... Bende dahil herkes kanada uçuyor, oyunu daha çok kontrol edip oynasak müthiş olacaktır. Ki zamanla da olacaktır...
  • Dün az durabildim ama katkı sağladıysam ne mutlu
  • Yazdım olüm hepinizi - listeye yazdım. Benimde gol sevincim olsa ben de sus işareti yapsam, bap bana niye koşmuyorsunuz.

Bahçeli.gif
  • tek kalan derdimiz sıkışınca geri dönmek. hepimizde aynı sorun var. çözersek maç içinde adamlara top vermeden maçı tamamlarız valla.

bi dünya adamla oynadım ciddi bizimki kadar tek tek hesap edince iyi oynayan adamı bir arada tutan takım yok. ona göre kendimizde arayalım ufak tefek şeyleri.
  • Bugün kimse "Uğur kulaklık al" dememiş

Ayrıca çok sessiz bugün konu, derbi heyecanı mı sardı gençler hepinizi...

Akşam çok sinir yapmayın, çok içmeyin, çok küfretmeyin sonra kulüp performansınız düşmesin ;)
  • Akşam dışarda maçı izleyen klup üyeleri olucaktır muhtemelen.Bugün saat 22.30'a çektim saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Akşam dışarda maçı izleyen klup üyeleri olucaktır muhtemelen.Bugün saat 22.30'a çektim saati

O zaman sen onu düz hesap 00.00 de

Takım her akşam rötar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Akşam dışarda maçı izleyen klup üyeleri olucaktır muhtemelen.Bugün saat 22.30'a çektim saati

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Adetten yazıyorum ben işte laf ola

• Arda başkanı şike soruşturmasından içeri almışlar beyler , bikaç akşamdır galibiyet serimizin sırrı çözüldü şike varmış

• BANA ATIN TOPU LAAAANNNNNN TUTMAYIN BENI
    MELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Edit: Topu Attiniz iki tane klas gol atip macin adami secilerek gorevimi tamamladim Kaleci `iyi geceler` dedigi an birakmaliyiz oyunu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 8 Aralık 2011; 1:33:22 >

• Bizim kaleci çok erken çıkıyor ya kaleci çıktı gene başladı Cpu abuk subuk gollr yemeye.Bence saat tam 10'da toplansak süre yeterli olur ama biz 11-11.30 gibi başlıyor 5 maç falan yapabildik dün.Bugün biraz geç kalabilirim beşiktaşın maçını seyredicem siz başlayın

ŞU günden itibaren saat 10'da klupte olalım gençler kalecimiz zaten online oluyor diğer arkadaşlarda gelsin başlayalım 10'da hergün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 8 Aralık 2011; 10:29:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.