Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buıgün konu ölmüş. dirilteyim bari. geç kalabilirim size başarılar.
  • Læ nerdesiniz?

• Geçenlerde görmüştüm videoyu Beyler akşam saat tam 10'da toplanalım bugün cuma yarın iş güçte yok geç saate kadar oynayalım puan kaslım biraz
  • Takim olarak biraz puan kazaninca, mac kazanmaya baslayinca iyiden iyiye puan derdine dusmeye basladik gibi bir hava var. Puan kasmayi dusunuyoruz artik "puan kaybetmeyelim daha fazla iyi oynamiyoruz bugun, ciksak mi" denildi dun gece mesela. Bir de eskiden fark bile yesek en fazla off! Cekerdik simdi kacan gollere, kaptirilan toplara cok tepki verilmeye baslandi sanki. Tamam tabi ki yenmek, puan kazanmak her zaman daha keyiflidir ama aksi durumda da eglenebiliyorduk, kimseye kizmiyorduk, en fazla saka yollu takiliyorduk ya da tavsiyelerde bulunuyorduk bu ozelligimizi koruyamazsak bizim kulubun en onemli ozelligini kaybederiz. Olsun puan kazalim diyorsaniz benim icin farketmez, ben aksam girer mevkimde uzerime dusen gorevimi elimden geldigince yaparim yine... Yok abi sen yanlis anlamissin oyle bir sey yok diyorsaniz yine aksam oyuna girer yenilsek de yensek de egleniriz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Takim olarak biraz puan kazaninca, mac kazanmaya baslayinca iyiden iyiye puan derdine dusmeye basladik gibi bir hava var. Puan kasmayi dusunuyoruz artik "puan kaybetmeyelim daha fazla iyi oynamiyoruz bugun, ciksak mi" denildi dun gece mesela. Bir de eskiden fark bile yesek en fazla off! Cekerdik simdi kacan gollere, kaptirilan toplara cok tepki verilmeye baslandi sanki. Tamam tabi ki yenmek, puan kazanmak her zaman daha keyiflidir ama aksi durumda da eglenebiliyorduk, kimseye kizmiyorduk, en fazla saka yollu takiliyorduk ya da tavsiyelerde bulunuyorduk bu ozelligimizi koruyamazsak bizim kulubun en onemli ozelligini kaybederiz. Olsun puan kazalim diyorsaniz benim icin farketmez, ben aksam girer mevkimde uzerime dusen gorevimi elimden geldigince yaparim yine... Yok abi sen yanlis anlamissin oyle bir sey yok diyorsaniz yine aksam oyuna girer yenilsek de yensek de egleniriz ;)

Abi kimsenin kimsye kızdığı yok evet bazen aşırı tepki vermiş olabilirim ama özellikle kendimden büyük olan abilerime asla laf edemem ben.Size karşı birşeyim olmadı.+Olarak dün gece delirdim doğrudur yani ya ben anlatamıyorum yada anlamayan arkadaşlar var.Kanatta oynuyorum ben haliyle kanattan atak yapılması bnim hoşuma gitmesi gerekirken orta alandan gidelim çoğunlukla diyorum çünkü 2 gece dediğim gibi çok pas yapıp,zor durumlarda defansa dönüp birde orta sahadan başlatınca atakları gördünüz nasıl oynadığımızı.

2. Bir nokta ise eğer yanlış düşünüyorsam söyleyebilirsiniz.O kadar boş beleş gol yiyoruzki anlatamam kaleci-defans varkende azda olsa yiyoruz,kaleci-defans yokkende.Örnek oalrak adam şut çekiyor kaleden sekip bizim defansa çarpıp gol oluyor veya şut çekiyor kaleci kurtarıyor defans oyuncusu biraz bekletince topu bizim alanda adam kapıp gol atıyor.Hayır soruyorum size bizim hiç bu tarz bedavadan gol attığımız oldumu?1-2'yi geçmez.Böyle gol atamıyorsak yemememizde lazım yoksa nasıl baş edicez bu durumla?

Bu arada puan derdinde falanda değilim rank kasmak şu saatten sonra çok zor milet almış başını gitmiş biz kazandıkça onlarda kazanıcak yakalaamız zor.Sadece artık rakibin boş beleş gollerle bizi yenmesini hazmedemiyorum.

Bu akşam 10'da klupte olalım artık.Tatil günüde geç gelen olmaz sanırım işi gücü yoksa.DÜn akşamıda unutalım bu akşam o çok iyi oynadığımız 2 geceki gibi performans bekliyorum herkezden.Gösterelim takımın kalitesini

• Çok hırslıyım bu akşam mermiye kafa atarım
  • Haydi gidelim maça.
  • selam beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aı_legend3

selam beyler

kilır yinemi sen læ
  • quote:

selam beyler

Hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

quote:

selam beyler

kilır yinemi sen læ

asıl yinemi sen burayadamı geldin læ
  • Noluyor læ burda?
  • gelin hadi beyler læ
  • Beyler konsere gittim aniden gelisti okuldan gectim direk..gelmeye calisicam.
  • dün akşam eve geldim internet yoktu. aradım superonlineyi herzamanki gibi arıza kaydı oluşturdular. sinyal gelmiyormuş vs.. şimdi interneti deniim dedim internet var. gece mi yediler. hemde cuma gece mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

dün akşam eve geldim internet yoktu. aradım superonlineyi herzamanki gibi arıza kaydı oluşturdular. sinyal gelmiyormuş vs.. şimdi interneti deniim dedim internet var. gece mi yediler. hemde cuma gece mi

Abi içine oturmasında dün ok güzel klup yaptık sadece 2 mağlubiyet var

+Olarak bugün saat 23'te El Clasico var seyredip klube gelemeyecek olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 10 Aralık 2011; 10:15:40 >
  • Ben biraz geç kalıcam büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.