Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Bu gece penalti olursa bana verin arkadaslar.3 penalti daha atarsam son penalti accomplishmentimi tamamlayip penalty +4 yapicam 25 gol daha atarsam 400 gol accomplishmentsini de alip finishingimi 96 yapicam allah izin verirse

görevleri klupte niye yapıonGit bir maç aç o dediklerini yaparsın 2 maçta falanAyrıca 10.30 klupte ol beni delirtme

olm ben H2H oynamaya yer ariyorum sizle oynamadigimda.Bi de offline pro mu kasicam 90 olmusken

• Senden önce ben varım læ sırada. Bi penaltı neyin verin ilk golümü atıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Senden önce ben varım læ sırada. Bi penaltı neyin verin ilk golümü atıyım.

Söz bu akşam olursa pealtı vericem sana ama kaçırırsın b.ku yeriz,kale boş kalır
  • quote:

quote:

Söz bu akşam olursa pealtı vericem sana ama kaçırırsın b.ku yeriz,kale boş kalır

Kaçırmak ve ben? 2 ayrı kutup

• quote:

quote:

quote:

Kaçırmak ve ben? 2 ayrı kutup

Penaltıcı kalecimiz var læ

• Adam Rogerio Ceni.Frikikte isteyon mu gari ?
  • biraz gecıkıcem beyler basarılar
  • Arkadaşlar dün akşam çok kötüydük ve bunun sebebide gene paslaşmadan atağa çıkmamız ve orta alanı kullanmamız oldu o muhteşem oynadığımız akşamlar hep orta alanı kullandık kanatlar arkaya kaçtı o şekild kanatları kullandık falan filan.Sıkıldım artık konuşmaktan aynı şeyleri sizler zaten biliyorsunuz hatanın ve doğrusunun ne olduğunu.Ayrıca lütfen skill move ve fantastik paslar yapmayalım gerekmedikçe.Kahraman olmaya gerek yok.Herkez bu oyunda kendini kanıtlamış oyuncular zaten klubumuzdeki.Daha basit paslarla ve yanımızdaki arkadaşımıza oynayarak çıkalım atağa
  • Oh bee bizimkiler çıkmış. Serdal başkannnn
  • Arda doğru diyorsun. Şuursuzca pas atılıyor bazen. Yani sorsan ne yaptın şimdi diye cevap veremez pası atan. Kime attığını bilmeden rastgele "ayağımdan çıksın/bende uzaklaşsın" mantığıyla pas atıldığı sürece daha çok konuşursun. Mesela bu diyeceğim Özgür'e ama yanlış anlama Özgür - dünkü oyunda hiç bakmadan içerde kim varmış kim yokmuş diye sallama pas attı (İçerde bizden 1 rakipten ise kümelenmiş şekilde 5-6 oyuncu vardı) Halbuki sol kanatta kendini gösteren pas gelecek diye ofsayta düşmemek için yırtınan adamları görseydi o 5-6 kişi bir anda oyundan düşecek gk ile karşı karşıya pozisyon olacaktı. Özgür yanlış anlama sadece örnek verdim senden. Artık bunların çözülmesi lazım bunlar lafta kalmasın. Pas atarken kime attığınıza bakın(Herkes oyun karakteri farklı. Kimisi ayağa oynamanı ister kimisi koşu yoluna..)...

Not: 22 de gelin klübe hergün 23-23.30 gibi başlıyoruz. Ben 00.30 oldumu kaçarım.

• ben cm oynuyorum en çok pası benim almam lazım (mantık olarak) her topu alana yaklaşıp pas almaya çalışmaktan yoruluyorum, boş yere. "bana verin ben oynayacam bu takımın oyun kurucusu benim" diye düşündüğümü mü sanıyorsunuz??? beni bir duvar gibi kullanın tek! pası verip kaçsanız ben zaten bekletmeden geri veririm pası size. illa ben cm oynıcam da demiyorum cdm de olurum gerekirse rb veya lb de olurum ama şu pası çok sıkışmadıkça ya da gerçekten boşa çıkan bir forvet olmadıkça üçgenle pas atmayın cm veya cdm ile kısa pas yaparak ya da pas alamak için geri çıkan bir st'ye veya kanat adamına pas vererek ve sürekli yer değiştirerek oynayın lütfen ya! atak organizasyonu sürekli ileri geri yer değiştirerek ve kısa kısa paslaşarak yapılır, bunu herkes çok iyi biliyor ama akşam olup da oyuna girince hepimiz tek pasla veya tek şutla gol atma hevesine kapılıyoruz...
  • quote:

Arda doğru diyorsun. Şuursuzca pas atılıyor bazen. Yani sorsan ne yaptın şimdi diye cevap veremez pası atan. Kime attığını bilmeden rastgele "ayağımdan çıksın/bende uzaklaşsın" mantığıyla pas atıldığı sürece daha çok konuşursun. Mesela bu diyeceğim Özgür'e ama yanlış anlama Özgür - dünkü oyunda hiç bakmadan içerde kim varmış kim yokmuş diye sallama pas attı (İçerde bizden 1 rakipten ise kümelenmiş şekilde 5-6 oyuncu vardı) Halbuki sol kanatta kendini gösteren pas gelecek diye ofsayta düşmemek için yırtınan adamları görseydi o 5-6 kişi bir anda oyundan düşecek gk ile karşı karşıya pozisyon olacaktı. Özgür yanlış anlama sadece örnek verdim senden. Artık bunların çözülmesi lazım bunlar lafta kalmasın. Pas atarken kime attığınıza bakın(Herkes oyun karakteri farklı. Kimisi ayağa oynamanı ister kimisi koşu yoluna..)...

Not: 22 de gelin klübe hergün 23-23.30 gibi başlıyoruz. Ben 00.30 oldumu kaçarım.

Olum çok erken çıkıyorsun o saatte bırakmam seni

• Yarın 2 sınavım var olm. Aslında 2sini toplasan 1 sınav etmiyorda adı sınav.
  • quote:

Yarın 2 sınavım var olm. Aslında 2sini toplasan 1 sınav etmiyorda adı sınav.

Çalış şimdi olum valla bırakmam o saatt kendin diyon adı sınav
  • quote:

quote:

Yarın 2 sınavım var olm. Aslında 2sini toplasan 1 sınav etmiyorda adı sınav.

Çalış şimdi olum valla bırakmam o saatt kendin diyon adı sınav

Bak bizimkiler çıkmış keyfim yerinde, sizde 3-5 sallayın rakiplere daha da neşeleneyim.

• quote:

Arda doğru diyorsun. Şuursuzca pas atılıyor bazen. Yani sorsan ne yaptın şimdi diye cevap veremez pası atan. Kime attığını bilmeden rastgele "ayağımdan çıksın/bende uzaklaşsın" mantığıyla pas atıldığı sürece daha çok konuşursun. Mesela bu diyeceğim Özgür'e ama yanlış anlama Özgür - dünkü oyunda hiç bakmadan içerde kim varmış kim yokmuş diye sallama pas attı (İçerde bizden 1 rakipten ise kümelenmiş şekilde 5-6 oyuncu vardı) Halbuki sol kanatta kendini gösteren pas gelecek diye ofsayta düşmemek için yırtınan adamları görseydi o 5-6 kişi bir anda oyundan düşecek gk ile karşı karşıya pozisyon olacaktı. Özgür yanlış anlama sadece örnek verdim senden. Artık bunların çözülmesi lazım bunlar lafta kalmasın. Pas atarken kime attığınıza bakın(Herkes oyun karakteri farklı. Kimisi ayağa oynamanı ister kimisi koşu yoluna..)...

Aga niye yanlıl anliyim, eleştiri yapmışın ve haklısın da:) Dün berbattım. Ama dün yemin ederim bir kere bile üçgen'e basıp pas atmadım. Amacım ayakta top tutmadan pas vermek. Bunu hergün deniyorum. Ben pas verdiğimde bana gelen adam topa gider, o mevkideki de öyle ve 1-2 kişi boş kalır... Böyle böyle boşluklar bulunur ancak. Alper abi de demiş, bi kaç maç yine yenilelim, hatta kaleye bile gitmeyelim, kazanmayalım ama bikaç gün şu pas trafiğini oturtalaım. Kanatlar göbeğe gelsin, forvetler bir tek koşu yapsın. Herkes pastan yana ama maçtayken yine gol telaşı kaplıyor... Ben kendi adıma hergün, her mevkide elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bazen iyi, çoğu zaman kötüyüm. Herkeste aynı şekilde elinden geleni yapmakta ama şu sistemi oturtalım, kanattan mı yardırıcaz, paslaşıp mı gidicez. Maçlarda hakikaten en az top giden mevki CDM ve CM... Ayrıca gerekirse top yapmak adına savunmaya pas indirim derim ben...

Son olarak forma değişme vakti de geldi sanki Arda başkan :) Paraya kıy takıma yeni formalar yaptır :P

• Parma yapalim yeni takimi
  • Yalnız şu sprint speed görvlerini yapın defans adamları bile full yapmış size yetişip topu kapıyor.Sonrada "Nasıl kapıyor læ" diyorsunuz4 dakikalık bir maç açın bu game settingst cpu ve user için shot error vs falan ayarlar var onları ayarlayın.Maçı açın bi hiçbirşey yapmayın zaten o ayarları yaptığınız için cpu hiçbirşey yapamaz dakika 89 90 oldumu gidin adamınızlı bir gol yapıştırın maçın adamı olun.30 kere bunu tekrar etmek evet sıkıcı ama yapıcak birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 13 Aralık 2011; 1:02:32 >
  • "man of the match" ve "player rating" fifa12'de çok mantıksız. Fifa11'de daha iyidi. Bunda 10 tane gol at, 10 tane asist yap yine de maçın adamı olamıyorsun, çoğu zaman. Arda'nın dediği gibi yapılabilir ama...

Not: bu durumun düzeltilmesi lazımdı yama ile ama hiç ilgilenmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

"man of the match" ve "player rating" fifa12'de çok mantıksız. Fifa11'de daha iyidi. Bunda 10 tane gol at, 10 tane asist yap yine de maçın adamı olamıyorsun, çoğu zaman. Arda'nın dediği gibi yapılabilir ama...

Not: bu durumun düzeltilmesi lazımdı yama ile ama hiç ilgilenmemişler.

Abi bir maçta 45 gol attım kalecim maçın adamı olduÇünkü Cpu özllikleri düşürünce rakip takım kalecinize dahi yaklaşamıyor ve haliyle her maçta kaleciniz 0 hata ile oynadığı içim man of the match oluyor

+ Olarak player raitingde yapmak istiyorsanız aynı şeyi yapıcaz.4 Dakikalık maç açın cpu editli olsun gene sonra hiçbirşey yapmayın bekleyin dakika 75'tn sonra kendi adamınızlı isabetli pasler verin rakibe çalım atın sonrada dakika 90'da adamınız ile gol atın raitinginiz 9.5 falan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 13 Aralık 2011; 9:25:48 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.