Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brky39

O değil de takımda en iyi paslaşan ikili Serkan'la ikimiziz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

O değil de takımda en iyi paslaşan ikili Serkan'la ikimiziz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Geç başladığımız için pek kalmak istemiyorum, sabah malum hastanede iş yoğun oluyor.

O süreç içerisinde katkı yapabildiysem dün için ne mutlu.

Genelde kısa paslar ile verkaça girmeye çalışmalıyız , zira her konuda dün meyvesini aldık bunun . 11-10 yaptığımız maçta şans yanımızda olmadı , benimle birlikte 1 arkadaşımızn topu direkte patladı, plase vurduğumuz halde!!

O tarz oynamaya devam edersek sıkıntı olmaz. Kanat ataklarına pek ihtiyacımız olmuyor çünkü kaleciler cpu çıkmıyor. O yüzden CM CAM bölgesinden RAM LAM ST'ler ile birlikte 5 kişi en az atağa kalkarsak yakın top kullanarak kaleyi görür , gerektiği yerde pası çıkarır golü buluruz. Defansımızda maşallah okadar topu biz yardım edemesekte çıkarıyor, tebrik ederim.

Bugün senin şu klasik resmini bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 14 Aralık 2011; 18:37:52 >

• Bu akşam 11 gibi gelirim arkadaşlar.
  • Alper abi güzel yazmışsın okudum hepsini,eline sağlık çok doğru yorum yapmışsın.Tüm klup üyeleri okusun

Bu arada 11'e yakın klube gelicem bugün biraz oynayalım artık çok erken bırakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 14 Aralık 2011; 21:04:08 >
  • 16sinda piyano ara vizem var,onemli bi sinav.Gec katilicam bu aralar.Buraya herkes sahip oldugu traitleri yazabilir mi ? Biz de herkese yapmasi gereken traitleri soyleyelim.Ucgen ile atilan paslar swerve pas yoluyla adrese ulassin mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Alper abi güzel yazmışsın okudum hepsini,eline sağlık çok doğru yorum yapmışsın.Tüm klup üyeleri okusun

Bu arada 11'e yakın klube gelicem bugün biraz oynayalım artık çok erken bırakıyoruz

kaleci birtek olmassa olmazımız ( şimarla læ yımah )

10:30 da başlayalim kaç kişi isek 5 bile olsak oynayalım
  • Gelmeyecekseniz veya geç gelecekseniz şu konuya bir yazı yazın diy bin kere rica ettim.
  • bu gece gelirim beyler 1-2 maç yapmaya kale doluysa boş mevki varsada oynarım joker görevi görelim
  • 1 yenilgimiz var sadece bu akşam gayet iyiydik.Son maçta kalecinin uykusu geldi herhalde yemeyeceği golleri yediBirde artık biraz erken toplanalım kaleci+4-5 kişi oldukmu başlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

la erdi hayırlısı yazıp espri yapmak için niye alıntı yapıyosun koca mesajı :)))) ne adamsın ya... ama hayırlısı hakkaten, kısmet bu işler... :)))

Onların hepsini yapıyo olsam abidal değil ben oynardım Barça'da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

la erdi hayırlısı yazıp espri yapmak için niye alıntı yapıyosun koca mesajı :)))) ne adamsın ya... ama hayırlısı hakkaten, kısmet bu işler... :)))

Onların hepsini yapıyo olsam abidal değil ben oynardım Barça'da :D

Abidal kim Erdi ya, Marcelo, Ashley Cole, Gareth Bale falan de bari, Abidal senin yaptıklarını bile yapamıyor. sen aslında çoktan Barça'da olmalıydın zaten ama kısmet işi bunlar, kader... :D

Bu arada iki akşamdır gelemiyorum kusura bakmayın. Birader ABD'den dönecek h.sonu onu karşılamak için gelen aile fertlerini ağırlıyoruz evde. bu akşam geç de olsa gelmeye çalışacağım. ;)

• Bu akşam Sercan'la ben yokuz... Herkese iyi eğlenceler diliyorum, kolay gelsin beyler..
  • İdare edin ben de yokum.
  • Aynen,vizem var yarin.Basarilar beyler.
  • beyler konusu degil ama bi yardımcı olursanız sevinirim fifa 12 yi bu gün aldım ps3 de normal online mac yapıom ama ranked mac yapamıom yardımcı olursanız sevinirim
  • banlarlar birazdan elveda 4 gün
  • Az kişi olunca çok kötü oynuyoruz ya.Ayrıca bu takımın sorunu %100 golleri atamıyoruz çoğu zaman(kaleci ile karşı karşıya kaldığımızda vs) ama rakip atıyor ve zorlanıyoruz haliyle.Birde anlamadığım nokta rakibin cpu su çatır çatır oynuyorz bizimkiler aşırı kötü anlamadım gitti bu işi. -100 puanla kapattık geceyi.

Ayrıca bu takımın artık bir hücum taktiği olması gerekiyor hani kendi stilimiz yok hala olur ya sürekli o şekilde gol bulursun.Her golümüz farklı nerdeyse.Ayrıca korner ve frikik taktiği yapmamız lazım.Önerisi olan varsa buraya yazabilir

Yarında işleri ayarlayalım tam saatinde buluşalım geç saatlere kadar oynayalım tam kadro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 16 Aralık 2011; 1:35:51 >

• Bu gece formamı giyip takımdaki yerimi alacam inş...
  • gece oyundayım inş.

bu arada takımda belli değişiklikleri yapma zamanı geldi gibide geliyo bana aslında. bek olan arkadaş var tamam ama mesela ben defans yapmaktan çok çakmam. ama iyiede defans yapan adamlar var. onlarla karışık bi takım yapalım derim ben. defans sağlam olur atağı bilen adam olur ileridede.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.