Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Nedir yeni taktik?

4-1-2-1-2 CDM - RCM - LCM - CAM

sen sus! cezalısın sen :P kırmızıyı görünce neden kapattın ps3'ü

Moral çöktü abi oynama isteği kalmadı Ama orda indirmek için girmemiştim 1 adım daha önde olsaydım almıştım o topu zamanlama hatası yaptık

• bu taktikte geri gelmem haberiniz olsun. lcm kapatır geriyi ben ilerideyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

bu taktikte geri gelmem haberiniz olsun. lcm kapatır geriyi ben ilerideyken

Bindirmedeyken evet geri gelemezsin bazen ozamanlar kapatır arkanı ama esas görevin defans.Maç boyu bindirme yapmada
  • Bu akşam erkn çıkıcam diyeni keserim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

bu taktikte geri gelmem haberiniz olsun. lcm kapatır geriyi ben ilerideyken

Bindirmedeyken evet geri gelemezsin bazen ozamanlar kapatır arkanı ama esas görevin defans.Maç boyu bindirme yapmada

olm bale ol diyon geri gel diyon. ne iş bu

ben 11 gibi onlineyim. haberiniz olsun.

• Konuyla ilgilenin læ
  • quote:

Konuyla ilgilenin læ

Takimda isler iyi gitmeye basladi ya konusacak bisey kalmadi heralde
  • şu ugura bi çare bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

şu ugura bi çare bulmak lazım

harbiden he pas atmaz,orta açamaz bune læ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 20 Aralık 2011; 20:10:00 >
  • Selcúk sen `bana gol attirin` diye dilenmeyi kes once Yilbasi hediyesi olarak kulaklik aldiricam cevremden birine valla kendi alacagim yok.sonra burnununzdan getiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 20 Aralık 2011; 21:28:58 >
  • Beyler her şey için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Beyler her şey için teşekkürler.

Hayirdir turko
  • Kalecimiz takımdan ayrılmıştır.Başka takımda oynamak istediğini blirtti saygı duyuyorum.Kendisine başarılar.Şuana kadarki emekleri içinde teşekkür ederim.Yeni kaleci bulmamız gerekiyor.Tüm klup oyuncularına söylüyorum takıldığınız fifa forumları varsa konu açın veya tanıdığınız kaleci olabilecek durumda arkadaşlarınız varsa bir görüşün.Kalecisiz çok zor oynamamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 21 Aralık 2011; 0:23:02 >
  • tekrar ediyorum içimde bi aykut erçetin var
  • quote:

tekrar ediyorum içimde bi aykut erçetin var

Yeni bir transfer yapabiliriz her an, beklemede olun. Çalışmalarımız sürüyor

Ama gerçekleşmezse de sırayla kaleye geçelim belki birimizin içinden bir casillas, bir cech çıkmasa da hakikaten bir aykut erçetin çıkabilir

• bu gece geç kalıcam arkadaşlar belki hiç gelemem belli olmaz.
  • gençler sene sonu geldi diye işler biraz yoğun. akşam yorgun oluyorum. gelemeyeceğim bu gece de. sizlere başarılar
  • Arda yaklasik 100 mac fazla oynamana ragmen gol ve asist rakami haric (onda da yaklasmisim) diger her seyde senden ondeyim.takima yararli oldugum maclarda "ayak ameliyati lazim" diyosun sozun bitmeden ayagina asist yapiyorum.uzuluyosun,yapma boyle seyler bu gece maglup olmadik,harikaydi her sey.keyifliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arda yaklasik 100 mac fazla oynamana ragmen gol ve asist rakami haric (onda da yaklasmisim) diger her seyde senden ondeyim.takima yararli oldugum maclarda "ayak ameliyati lazim" diyosun sozun bitmeden ayagina asist yapiyorum.uzuluyosun,yapma boyle seyler bu gece maglup olmadik,harikaydi her sey.keyifliydi

Kanat oynuyorum,forvet oynuyorsun insaf be

• quote:

quote:

Arda yaklasik 100 mac fazla oynamana ragmen gol ve asist rakami haric (onda da yaklasmisim) diger her seyde senden ondeyim.takima yararli oldugum maclarda "ayak ameliyati lazim" diyosun sozun bitmeden ayagina asist yapiyorum.uzuluyosun,yapma boyle seyler bu gece maglup olmadik,harikaydi her sey.keyifliydi

Kanat oynuyorum,forvet oynuyorsun insaf be

takımdaki adamların yerlerini ayarlamak lazım. gol atanlar ileri atamayan adamlar geride kalsın. top tutabilen adam orta sahada kalsın. çünkü sıkmaya başladı pro modu yavaştan

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.