Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçük o serinin 7 maçını sen yokken kazandık güzelim fazla konusma
  • Beyler bu akşam yokum.
  • Sınava calisiyorum,rotarli katilacagim..
  • beyler işler biraz yoğun. bi süre katılamayacağım.

başarılar size.
  • gençler uzun zamandır gelemedim. iş güç derken ps bile açamıyorum. oynamayı unuttum desem yeridir baya puan kasmışsınız tebrikler
  • Cem,mehmet abi ozledik valla sizlerde gelince daha iyi olucaz
  • gözünüz arkanızda kalmasın, içiniz rahat olsun; takımda kadro derinliği çok arttı. herşey yolunda

siz de geldiğinizde çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

gözünüz arkanızda kalmasın, içiniz rahat olsun; takımda kadro derinliği çok arttı. herşey yolunda

dunku vahiy indirme olayi cok komikti ya
  • selam beyler forumu yeni acabildim aksam gorusmek uzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

gözünüz arkanızda kalmasın, içiniz rahat olsun; takımda kadro derinliği çok arttı. herşey yolunda

dunku vahiy indirme olayi cok komikti ya

hocam ben koptum galba

• bi 5000 olalim da basliga puanimizi yazalim diger klupler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

bi 5000 olalim da basliga puanimizi yazalim diger klupler gibi

Şimdiye kadar niye yazmadım sanıyorsun
  • 5000 degil 7000 olunca yazalım
  • Bu aksam yokum,konsere gidiyorum.Basarilar yigidolar
  • Yoklugun hissedilecek ugur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be defansta (RB) ve CDM de

26 macta :

4 Gol
    2 Asist
    50% Shot Accuracy
    74% Pass Success
    26% Tackle Success
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Yoklugun hissedilecek ugur

Ulan dün geldikten sonra yaptığım katkıyı da yok sayıyosan harbiden çıkıyorum takımdan şaka maka çok iyi takım olduk,inanılmaz keyif alıyorum.gelen gideni(olmayanı) aratmıyor.Hele Alper abinin Xavi rolü üstlenmesi,top sürerken sakin olmasi beni benden alıyor açık söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Yoklugun hissedilecek ugur

Ulan dün geldikten sonra yaptığım katkıyı da yok sayıyosan harbiden çıkıyorum takımdan şaka maka çok iyi takım olduk,inanılmaz keyif alıyorum.gelen gideni(olmayanı) aratmıyor.Hele Alper abinin Xavi rolü üstlenmesi,top sürerken sakin olmasi beni benden alıyor açık söyleyeyim

Eyvallah Uğurcum

• Beyler özellikle yeni gelenler çok fazla yerinizi kaybediyorsunuz herkez bir noktaya yığılıyor.Herkes forvet bölgesine geliyor ben geriye çekiliyorum.Herkez bölgesinin görevlerini yapsın.Ayrıca kanatlardan gitme işini abartmayın başarılı olmuyor çoğu zaman tabiki kısıtlama koymuyorum ama orta alanı daha çok kullanalım ver kaçlarla + pas yaparak atağa çıkalım.Dün akşam kaleciye defans oyuncusu çarptı ve gol yedik.Bunları ayarlayın lütfen kaleci alabilecek durumdaysa bırakın alsın veya topu süren oyuncumuzun önünü açın çok fazla çarpışıyorsunuz.Bu yüzden kulaklık önemli diyorum işte haberleşme açısından.Yeni gelen arkadaşlarında uyum süreci var tabiki o konuda diyecek birşey yok.Yalnız adamlarını gelitirmeleri gerekiyor defans oyuncusu olarak aldık şuan orta alanda oynuyorsunuz çünkü takımda 3-4 kişi eksik iş güç yoğunluğundan dolayı.Adamları defans olarak geliştirin lütfen 75 overallık adamlarla olmaz bu iş,ne siz zevk alırsınız(geliştirirseniz aradaki farkı göreceksiniz) nede takıma tam verimli olabilirsiniz,en kısa sürede sizide +85 overall görmek istiyorum:)İşin özeti herkez bölgesinin gereklerine yapsın ve yerini kaybetmesin.Herkesin yeri belli sonuçta beğenmeyen varsa söyleyip takımdan ayrılabilir.Ama defans olupta forvete kadar gelmenin forvet olupta defansa kadar gitmenin hiçbir manası yok.Takım zarar görüyor Ayrıca kimse kusura bakmasın zevk almak ve muhabbet sohbet için oynuyoruz doğru ama şu saatten sonra kimsenin takımı baltalamasına müsade etmeyeceğim.Kişisel hatalar tabiki olabilir arada sırada ama bu süreklilik halini alırsa kimsenin kimsenin zevkini kaçırmaya hakkı yok diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 29 Aralık 2011; 10:54:47 >

• Ya bide şu var 4-5 kişi oynadıgımızda 3 maçta 8 gol attım geçen , kalabalıklaşınca bana pas gelmiyor hiç finesse şut bile düzgün vuramamaya başladım körelttiniz beni

Bir de herkes şu yaydan denemesin illa ben vurayım demiyorumda defanstan gelip vurmaya kalkmayın oyuncunuzda finesse yok birşey yok , gereksiz macera

Koşu yaparkende illa top size gelecekmiş gbi koşu yapmayın , diğer arkadaşınıza yer açın .Tamam golde atacaksınız ama siz bunları yapin ben size gol attırırım

Dün ben dahil çogumuz kötüydük
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.