Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdii2307

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Arda yaklasik 100 mac fazla oynamana ragmen gol ve asist rakami haric (onda da yaklasmisim) diger her seyde senden ondeyim.takima yararli oldugum maclarda "ayak ameliyati lazim" diyosun sozun bitmeden ayagina asist yapiyorum.uzuluyosun,yapma boyle seyler bu gece maglup olmadik,harikaydi her sey.keyifliydi

Kanat oynuyorum,forvet oynuyorsun insaf be

takımdaki adamların yerlerini ayarlamak lazım. gol atanlar ileri atamayan adamlar geride kalsın. top tutabilen adam orta sahada kalsın. çünkü sıkmaya başladı pro modu yavaştan

Erdi takımda mevki konusunu sürekli sen gündeme getiriyorsun anladığım kadarıyla sol bek veya orta saha oynamaktan şikayetçisin. Ama bence de oturmuş düzeni bozmaya gerek yok zaten adam eksik olunca defanstakiler de ileri geçiyor.

• quote:

quote:

Arda yaklasik 100 mac fazla oynamana ragmen gol ve asist rakami haric (onda da yaklasmisim) diger her seyde senden ondeyim.takima yararli oldugum maclarda "ayak ameliyati lazim" diyosun sozun bitmeden ayagina asist yapiyorum.uzuluyosun,yapma boyle seyler bu gece maglup olmadik,harikaydi her sey.keyifliydi

Sanki geldigimden beri RF oynuyorum ha Ayrica anadolu guzel sanatlarda okudugumu nerden cikarttin oglum sen ? Bana diyorsun da sen girip bak facebook profilime Erdi gel forvet oyna,degise degise oynayabiliriz ben defansta da takilirim.

• quote:

quote:

quote:

Sanki geldigimden beri RF oynuyorum ha Ayrica anadolu guzel sanatlarda okudugumu nerden cikarttin oglum sen ? Bana diyorsun da sen girip bak facebook profilime Erdi gel forvet oyna,degise degise oynayabiliriz ben defansta da takilirim.

Oğlum güzel sanatlar falan kafam karıştı orda benimAyrıca mevkiler belli.Kimsenin mevkisi değişmeyecek söyleyim

• Uğur sen çıktın kupayı aldık læŞaka bir yana maçtayken hiçbirimiz final maçı olduğunu bilmiyorduk penaltılar ile kazandık kupayı
  • Beni tadınıdınızmı len hani vardı mars
  • gençler bugun ben yokum , olumsuz hava koşulları nedeniyle clube gelemiyorum
  • Bin kere söyledim gelemeyecekseniz şu konuya yazın diye.Takımdan sadece 2 kişi psnde başka kimse yok ama konuya yazan sadece 1 kişi var!
  • quote:

Uğur sen çıktın kupayı aldık læŞaka bir yana maçtayken hiçbirimiz final maçı olduğunu bilmiyorduk penaltılar ile kazandık kupayı

Sus la selcukla ikilediniz penalti kacirmada. kahkaha attim ekran basinda resmen.benle her ugrasisinizda siz bi sicis yasiyosunuz ben her cuma takimdan ayri idman halindeyim.yazmistim onceki mesajlarimdan birinde.her cuma atakoy marinada caliyoruz isteyen gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Uğur sen çıktın kupayı aldık læŞaka bir yana maçtayken hiçbirimiz final maçı olduğunu bilmiyorduk penaltılar ile kazandık kupayı

Sus la selcukla ikilediniz penalti kacirmada. kahkaha attim ekran basinda resmen.benle her ugrasisinizda siz bi sicis yasiyosunuz ben her cuma takimdan ayri idman halindeyim.yazmistim onceki mesajlarimdan birinde.her cuma atakoy marinada caliyoruz isteyen gelebilir

olm bizim olumsuz hareketlerimiz bile klubu taşıyo

bi ara takım halinde gidelim piyanocuyu dinlemeye

• Yarın tam kadro olalımda puan kasalım biraz artık

Ayrıca

• beyler ben çıktım takımdan. sarmadı beni pro modu. h2h devam. seviyorum sizi
  • yarin daha iyi olurum beyler bu gece berbattim pardon alisamadim.

CPU cok acik veriyor olmadi CB oynarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

yarin daha iyi olurum beyler bu gece berbattim pardon alisamadim.

CPU cok acik veriyor olmadi CB oynarim

olsun ömer hoşgeldin öncelikle tekrardan ,

GK istersen bi süre daha devam et alişana kadar ara ara defans ve ortasahada oynarsın .
  • Ya beyler ben sizi anlamıyorum saat kaç oldu gelmiyorsunuz.Olmaz bu iş böyle.Kaç kere rica etmem gerekicek resmen takmıyorsunuz.Gelin diye boynunuza sarıldığım yok en azından şuraya bir mesaj düşün gelemicem,geç gelicem diye.Saat kaç oldu Özgürle ben bekliyoruz.Olmuyor böyle!
  • 8 maç 8 galibiyet. 2 kupayla geceyi kapattık.Deli top oynadık bu akşam herkes çok iyiydi. +330 puan kastık
  • quote:

8 maç 8 galibiyet. 2 kupayla geceyi kapattık.Deli top oynadık bu akşam herkes çok iyiydi. +330 puan kastık

Ekleme yapiyorum dun inanmayacaksiniz ama ugurda vardi

• ugurlu mu geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

8 maç 8 galibiyet. 2 kupayla geceyi kapattık.Deli top oynadık bu akşam herkes çok iyiydi. +330 puan kastık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

her geçen gün hem takım olarak hem bireysel olarak daha iyi oynuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

ugurlu mu geldim

hocam iyisin sende dmc olarakta geliştir adamını , slider ayarlarıyla oynayıp exhibition maç yap adamın bi günde 82-83 olur
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.