Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçımı izliyorsunuz beyler?Eğer öyleyse maçtan sonra klup yapıyoruz bilginize
  • beyler adama ihtiyac olursa soyleyin her pozisyona uyarim
  • Heralde maci izliyoruz arda ya
  • maç koptu zaten gelin hadi klube læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Heralde maci izliyoruz arda ya

http://www.virtualpiano.net/

al læ biraz aliştirma yap
  • Dün akşam güzeldik, o son maçta kaleci niye geldi kendimi geldi oyun kendisimi getirtti anlamadım
  • Kalecinin kornerde acilmasi icin trait var.ya sen yaptin ya da gk
  • la dün gece gelemedim maçtan sonra uyuyakaldım haberiniz olsun.
  • quote:

Kalecinin kornerde acilmasi icin trait var.ya sen yaptin ya da gk

Neyse yapacak birşy yok.Kalecimiz çok iyi arada olur böyleAkşam biraz erken toplanalım yalnız haftasonu problem olmuyor sabaha kadar oynuyorz ama ertesi gün iş güç varsa biraz erken toplanalım.10 gibi klupte olun bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Dün akşam güzeldik, o son maçta kaleci niye geldi kendimi geldi oyun kendisimi getirtti anlamadım

gençler fazla takılmayın o pozisyona. kaçırdıklarımıza sayalım. belki 10-15 pozisyonu heba ettik. ofsayt, hızlı pas yapmaya çalışırken kaptırarak falan. sonuçta atamayana atarlar. kaldıki kalecimiz penaltı çıkardı

he diyorsanız ki o pozisyon kaleci disiplinsizliği yüzünden yediğimiz gol ile yenildik. bomboş pozisyonda ileri ucun skill yapma sevdasına kaptırdığı toplar aynı eşdeğerdedir

• quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

quote:

Dün akşam güzeldik, o son maçta kaleci niye geldi kendimi geldi oyun kendisimi getirtti anlamadım

gençler fazla takılmayın o pozisyona. kaçırdıklarımıza sayalım. belki 10-15 pozisyonu heba ettik. ofsayt, hızlı pas yapmaya çalışırken kaptırarak falan. sonuçta atamayana atarlar. kaldıki kalecimiz penaltı çıkardı

he diyorsanız ki o pozisyon kaleci disiplinsizliği yüzünden yediğimiz gol ile yenildik. bomboş pozisyonda ileri ucun skill yapma sevdasına kaptırdığı toplar aynı eşdeğerdedir

Uğur fena köpürecek læ Onu bunu bilmemde iler uç 2-3 gecedir hiç olmadığı kadar iyi anlaşıyor ve aşırı pozisyona giriyoruz.Yalnız birde bitiriciliğimiz olsa,çok kolay pozisyonları gol yapamadık dün akşam,kaleci ile karşı karşıya 3-4 kere kalındı hiç biride gol olmadıGirdiğimiz pozisyonların 1/3'ünü atsaydık dün tüm maçlar farka giderdi.İleri uç biraz daha basit oynarsa zaten iyiyiz süper olucaz.Selçukla,Uğurda forvette çok iyi anlaştılar tahmin ettiğm gibi oldu

• quote:

quote:

quote:

Uğur fena köpürecek læ Onu bunu bilmemde iler uç 2-3 gecedir hiç olmadığı kadar iyi anlaşıyor ve aşırı pozisyona giriyoruz.Yalnız birde bitiriciliğimiz olsa,çok kolay pozisyonları gol yapamadık dün akşam,kaleci ile karşı karşıya 3-4 kere kalındı hiç biride gol olmadıGirdiğimiz pozisyonların 1/3'ünü atsaydık dün tüm maçlar farka giderdi.İleri uç biraz daha basit oynarsa zaten iyiyiz süper olucaz.Selçukla,Uğurda forvette çok iyi anlaştılar tahmin ettiğm gibi oldu

Eger dun gece kotu gitseydik kopururdum.dun skill yapip top kaptirmadim ayrica.mac sonu istatistiklerimde dribble complete kisminda hep 1-2 tane fire vardi.son macta 5/5 idi hatta.neyse ama dun cok keyifliydi direge nisanladigim muthis sutlar haric. olm selcuk tek eksigin benim kanadima cok gelmen.la sen gitsene solda cem ile takil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eger dun gece kotu gitseydik kopururdum.dun skill yapip top kaptirmadim ayrica.mac sonu istatistiklerimde dribble complete kisminda hep 1-2 tane fire vardi.son macta 5/5 idi hatta.neyse ama dun cok keyifliydi direge nisanladigim muthis sutlar haric. olm selcuk tek eksigin benim kanadima cok gelmen.la sen gitsene solda cem ile takil

yav lafım sana değil ugur. hakkaten bencillik yapmıyorsun paslı oynuyorsun. farkediyorsanız geri dörtlü hariç herkes ileride oldugu için kastettiğim konu buydu. valla son maç 2-1 yenildik ama 4-0 yendiğimiz maçtan daha fazla zevk almadık mı? puan önemli olabilir ama benim için pozisyon zenginliğinin verdiği zevki vermez. oynarken eğlenince inanın ps3 kapatasım gelmiyor.

• Alper baba 2 gecedir ekiyorsun bizi gel artık takıma sensiz ortasaha olmuyor.Üşüyoruz Reyiz
  • Benim ping degerim 8 ama nasil oluyo bu kadar berbat baglanti anlamiyorum.
    Hele sut atarken 2 saat bekliyo bide . Yagmurlu havalar daha felaket
    Læ ugur benim sana yanasmamin sebebi kontraya cikmak , arkaya kosu yapiyorum sag bek bana geliyo cem bos kaliyo .
    Positioningde guvenin bana ,

Abi bide yay cevresinde bana cikarin dun bitane vurdum oda direge degdi .

Zamanla iyi olucak bunlar oynadigimiz oyundan zevk aliyosak sorun yok ki bende aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

Benim ping degerim 8 ama nasil oluyo bu kadar berbat baglanti anlamiyorum.
    Hele sut atarken 2 saat bekliyo bide . Yagmurlu havalar daha felaket
    Læ ugur benim sana yanasmamin sebebi kontraya cikmak , arkaya kosu yapiyorum sag bek bana geliyo cem bos kaliyo .
    Positioningde guvenin bana ,

Abi bide yay cevresinde bana cikarin dun bitane vurdum oda direge degdi .

Zamanla iyi olucak bunlar oynadigimiz oyundan zevk aliyosak sorun yok ki bende aliyorum

Sana gıcıklık olsun diye yapıyor bağlantı.
  • Bu gece penalti olursa bana verin arkadaslar.3 penalti daha atarsam son penalti accomplishmentimi tamamlayip penalty +4 yapicam 25 gol daha atarsam 400 gol accomplishmentsini de alip finishingimi 96 yapicam allah izin verirse
  • quote:

Bu gece penalti olursa bana verin arkadaslar.3 penalti daha atarsam son penalti accomplishmentimi tamamlayip penalty +4 yapicam 25 gol daha atarsam 400 gol accomplishmentsini de alip finishingimi 96 yapicam allah izin verirse

görevleri klupte niye yapıonGit bir maç aç o dediklerini yaparsın 2 maçta falanAyrıca 10.30 klupte ol beni delirtme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 11 Aralık 2011; 20:45:54 >

• quote:

quote:

Bu gece penalti olursa bana verin arkadaslar.3 penalti daha atarsam son penalti accomplishmentimi tamamlayip penalty +4 yapicam 25 gol daha atarsam 400 gol accomplishmentsini de alip finishingimi 96 yapicam allah izin verirse

görevleri klupte niye yapıonGit bir maç aç o dediklerini yaparsın 2 maçta falanAyrıca 10.30 klupte ol beni delirtme

olm ben H2H oynamaya yer ariyorum sizle oynamadigimda.Bi de offline pro mu kasicam 90 olmusken

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.