Şimdi Ara

PS3 FF XIII LIGHTNING EDITION BOHCADAN CIKIS VIDEO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sen millete bakma neymiş ne değilmiş görmüş olduk. Birçok ürünü almadan önce youtube'dan unboxing videoları izlerim ve gayet faydalı olduğunu düşünüyorum. Keşke ülkemizde de yapılsa.
  • keşke bizde'de yerleşik olsa o kültür arkadaş ps3 almış çıkmış güzelce paylaşmış ama konu nerelere gelmiş işte bizdeki kültür bu oturalımda ağlancak halimize gülelim
  • Sagolun arkadaslar yorumlariniz icin cok mutlu oldum begendiginize zaten dedigim gibi bu unboxing videolarini hep izlerim bende icten ice birgun bende yapicam derken sizlerin huzuruna ilk videomu sundum.

Unboxing videolarinin yararli taraflarida var arkadaslar en azindan urunu almayi dusunuyorsaniz bu videolari izleyerek daha detayli bilgi alabilirsiniz, kulturden ziyade bu acidan dusunursek kotu birsey degil, ayrica unboxing yeni bir uygulamada degil yanilmiyorsam. Ben Turkiyede iken tv kanallarinda teknoloji programlarinda urun tanitimi yapiliyordu, muhakkak su andada ilgili kanallar vardir, iste bu video o tanitimlarin amator versiyonu olarak gorun, umarim ileride daha guzellerini hazirlayip koyabilirim.

Bircok oyunun Collector's Edition'ini aliyorum elimde turlu figur oyuncak birikti. Bundan sonra aldigim oyunlarin limitli surumleri icinde vakit buldukca sizlerle paylasmaya calisacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 12 Ocak 2010; 5:06:18 >

• Dostum oyundan'da video görmek isterim şahsım adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Dostum oyundan'da video görmek isterim şahsım adına

Oğlum bütün youtube videolarını izledin yetmedimi.

Çok güzel video olmuş,elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Sagolun arkadaslar yorumlariniz icin cok mutlu oldum begendiginize zaten dedigim gibi bu unboxing videolarini hep izlerim bende icten ice birgun bende yapicam derken sizlerin huzuruna ilk videomu sundum.

Unboxing videolarinin yararli taraflarida var arkadaslar en azindan urunu almayi dusunuyorsaniz bu videolari izleyerek daha detayli bilgi alabilirsiniz, kulturden ziyade bu acidan dusunursek kotu birsey degil, ayrica unboxing yeni bir uygulamada degil yanilmiyorsam. Ben Turkiyede iken tv kanallarinda teknoloji programlarinda urun tanitimi yapiliyordu, muhakkak su andada ilgili kanallar vardir, iste bu video o tanitimlarin amator versiyonu olarak gorun, umarim ileride daha guzellerini hazirlayip koyabilirim.

Bircok oyunun Collector's Edition'ini aliyorum elimde turlu figur oyuncak birikti. Bundan sonra aldigim oyunlarin limitli surumleri icinde vakit buldukca sizlerle paylasmaya calisacagim.

Video güzel olmuş tebrikler.Unboxing videolar'ı çok severim.Bir elektronik ürün alıcaksam 5-10kere unboxing videosunu izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

keşke bizde'de yerleşik olsa o kültür arkadaş ps3 almış çıkmış güzelce paylaşmış ama konu nerelere gelmiş işte bizdeki kültür bu oturalımda ağlancak halimize gülelim

E ben kötü bişi mi dedim? Keşke bizde de olsa diyoruz...

Amma boş konuşan insan var ya.
  • Çok iyi tanıtıcı bir video olmuş teşekkürler.
  • Hocam eline sağlık güzel, komik video

Bu arada satarım falan demişsin acaba ne zamana kaça satarsın
  • Hakanım hayırlı olsun ps3, almışsın sonunda

Video çok güzel gerçekten de, eline sağlık.Başka unboxing video'ları da bekliyoruz
  • Güzel cihaz, güzel video... Teşekkürler
  • güzel video olmuş bazı yerlerde isteyerek ya da istemeyerk ingilizce kelimeler kullanmışsın ama çok rahatsız etmiyor.Makinede gayet güzel iyi günlerde kullanman dileğiyle.
  • Tekrardan tesekkurler tum yorumlariniz icin

Evet Gokhanim sisman siyah abisinin yanina bu beyaz zarif narin kiz getirtik japonyadan

Satarim dedim ama hikaye sanirsam ben sevdim bu slimi tutarim gibime geliyor satarsamda yakin tarihte saticagimi sanmiyorum yani ama soz olurda saticak olursam sana pm atacagim KarpuzcuTR

Umarim ileride oyunlar olsun PS ile ilgili diger urunlerinde tanitimlarini yapmaya devam edecegim umarim ayni keyfi yasatabilirim sizlere arkadaslar.
  • Bu unboxing videolarini hep yabancilardan izlemeye ve dinlemeye alismisim, Türkçe duyunca bünye alismamis heralde biraz garip geldi ama bence iyi bi çekim oldu. Devamini bekleriz, mesela collector edition oyunlar aliyorum demissin onlarinda unboxing videolarini yapabilirsin.
  • Süper bir çalışma. Tebrik ederim. Görüntü kalitesi de iyi. Yabancıların videolarından bıkmıştık. Türkçe izleyince gözlerim yaşardı. Samimi, içten, esprili ve aydınlatıcı olmuş. Videolarının devamını dilerim. Gerçekten ürünün fetiş bir rengi var. Çok çekici. Büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 13 Ocak 2010; 6:37:01 >
  • Sagolun dostlar guzel mesajlariniz icin, Turkiyeye gelmesinden ziyade Japonya disinda bu bundle satilmicak diye biliyorum. Ileriki gunlerde collector's edition olarak aldigim oyunlarinda bohca acilis videolarini begenilerinize sunacagim :]
  • Ee Çok güzel tanıtım yapmışsın eğlenceli olmuş hiç kasmadan konuşman.Güle güle kullan yeni ps3'ü
  • Sagol dostum ileriki gunlerdede vakit buldukca unboxing videolari koyacagim ve umarim her videomu oncekinden daha keyifle izlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 15 Ocak 2010; 5:57:33 >
  • Kendi konumu hortlatayim, satarim dedigim cihazi simdi tepe tepe kullaniyorum bu arada yakin zamanda bir unboxing daha yapayim guzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.