Şimdi Ara

[PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [TURNUVA BAŞLADI ..].[ALIMLARI BİTMEYEN TURNUVA]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [TURNUVA BAŞLADI ..].[ALIMLARI BİTMEYEN TURNUVA]

TURNUVA HAKKINDA KURALLAR VE GENEL BİLGİLER

2vs2 bilmeyenleriniz olabilir kısaca yazıyorum; bir takımı iki kişi yönetmektir.Turnuvada mutlaka bir ortağınız olması zorundadır.Aynı ps3’te iki kişi olmayacaktır.

Ortağınızı konudan yazarak bulabilirsiniz . Ortağınızla ortaklaşa takımınıza bir takma isim koymalısınız .

KURALLARI MUTLAKA OKUYUNUZ !

- Fikstür uygulaması yoktur.
    - İstediğiniz takımı seçebilirsiniz .
    - Süre kısıtlaması yoktur.
    - Müsait olan her takımla istediğiniz kadar maç yapabilirsiniz.
    - Katılım sınırlaması yoktur.Turnuvanın ortasında da ortağınız ile katılabilirsiniz.
    - Her türlü Gol sevinçleri ve gol tekrarları serbesttir.
    - Arkadan kayma , sürekli yan pas yapma vb. davranışlar kesinlikle yasaktır.

Turnuvaya alıngan olanlar , eğlenmesini bilmeyenler , çok hırslı ve ciddi olanlar , sürekli şikayet edenler ...
    Rakibim gol sevinci yaptı , rakibim gol tekrarını izledi diyenler bunlardan rahatsız olanlar katılmasın .

Yukarıdaki kurallarda belirttim , Her türlü Gol sevinçleri ve gol tekrarları serbesttir. Amaç dostça , arkadaşça eğlenmektir .

Bunları idrak edemeyenler turnuvaya katılmasın .

Oyun Kurulum Ayarları :

Match Lobbies - Game modes üçgen'e basınız

Room name : dh1
    Friends only : yes
    Game Mode : Online Team Play daha sonra create room diyoruz.

Oda yaratılmış oluyor , burdan kare basıp oda ayarlarını yapıyoruz.

Create Match alanında ekran gelecek.
    Settings ayarlarından sadece
    Players Per Team : 5 olarak ayarlamanız yeterlidir.

Sanırım ayarlar doğru , yanlış bir anlatımda bulunmuşsam pm atıp düzeltebilirsiniz .

KATILIMCILAR

Katılımcı sınırlaması yoktur . 100 takım gelse bile hepsini yazacağım .

DH KULLANICI ADI / PSN (# ve *'lar ortakları göstermektedir.)

-Sercan1907 / byseco *
    -LopezCarte / emregssk *
    ------------------------------------------
    -şanışer / TR-yunus **
    -Gny **
    -vokiceki / Voki-Ceki ***
    -gamyonlu34/gamyonlu34/ ***
    -KaLqa / KaLqa ****
    -bcnrugur / UgurBuyukcinar ****
    -naturklich / TR_Serdar *****
    -ylonen/ylonenn/ *****
    -SentimentaLs / SentimentaLs_ #
    FenerLee_ / FenerLee_ #
    -ByKryL / ByKryL ##
    -LeThaLeRRor / LeThaLeRRor ##

TAKIMLAR

Takımlar -------- Ortaklar

REAL SKY F.C -------- ( Sercan1907 - Lopez carte )
    DESTROYER F.C -------- ( Voki-Ceki - gamyonlu34 )
    L1ÇARPI SK -------- (ByKryL - LeThaLeRRor )
    ANGARA F.C -------- ( KaLqa - bcnrugur )
    ? -------- ( Şanışer - Gny )
    ? -------- ( naturklich / ylonen )
    ? -------- ( SentimentaLs / FenerLee_ )

[PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [TURNUVA BAŞLADI ..].[ALIMLARI BİTMEYEN TURNUVA]

Evet ... Fikstür yok , zaman sınırlaması olmadığını da daha önce söylemiştik . Eee ne var peki ? .

Tüm zamanların joker takımı var ve tüm zamanların en rüküş takımı var , bunlar nasıl olunur ?

Üst üste en fazla galibiyeti alan takım , tüm zamanların joker takımı , (en formda en iyi takımı)oluyor .
    Üst üste en fazla yenilgi alan takım ise tüm zamanların rükuş takımı oluyor .

Tüm zamanların jokeri olmak için ; en az üst üste 5 galibiyet alması gerekmektedir. (Yenildiğiniz anda sıfırlanır)
    Tüm zamanların rüküşü olmak için ; en az üst üste 5 mağlubiyet alması gerekmektedir.

Takımlar kendi istatistiklerini kendi tutmak zorundadır.Tüm galibiyetlerini tek bir mesajda topyalıp konuya yazmalıdır.

TÜM ZAMANLARIN JOKERİ :

TÜM ZAMANLARIN RÜKÜŞÜ :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 5 Temmuz 2011; 14:45:55 >

• Tam yurt dışına giderken yapılır mi bu ya :d cok şekil olmus turnuva, tutarsa dehşet kapismalar olur :) hadi bakalım takipteyiz.
  • katılmak isterim ama forumda tanıdıgım pek kimse yok. benim gibi ortaksız birileri varsa ortagı olabilirim:) kendimi tanıtayım madem ismim Mehmet 29 yaşındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

katılmak isterim ama forumda tanıdıgım pek kimse yok. benim gibi ortaksız birileri varsa ortagı olabilirim:) kendimi tanıtayım madem ismim Mehmet 29 yaşındayım
    Beyler çok kavga çıkar burada niye pas atmadın Lan !

İşin şakası bir yana sercan yine farklı ve güzel bir fikir bende varım bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LopezCarte

İşin şakası bir yana sercan yine farklı ve güzel bir fikir bende varım bakalım nolacak

Güzel ve eğlenceli olacak diyelim ki , böyle olsun :)

@LeThaLeRRor ,

Ortak bulmakta zorlanacağınızı sanmıyorum . Zamanla katılımlar artacak ve herkesin ortağını bulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 29 Haziran 2011; 21:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

Güzel ve eğlenceli olacak diyelim ki , böyle olsun :)

@LeThaLeRRor ,

Ortak bulmakta zorlanacağınızı sanmıyorum . Zamanla katılımlar artacak ve herkesin ortağını bulacaktır.

Alıntıları Göster
    Benim Şehir Dışına Çıkma Durumum Var Hocam Yedeklere Yazabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JABS_20

Benim Şehir Dışına Çıkma Durumum Var Hocam Yedeklere Yazabilirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam ortak bulup geliyim ? Buraya yazıyım katıyım en kısa sürede dönerim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

Hocam ortak bulup geliyim ? Buraya yazıyım katıyım en kısa sürede dönerim !

Alıntıları Göster
    Ben katılmak isterim. Ortak olmak isteyen varsa ortak olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Ben katılmak isterim. Ortak olmak isteyen varsa ortak olalım.

Alıntıları Göster
    Ben de katılmak istiyorum, farklı bir konsept, tamamen eğlence amaçlı görünüyor

Ben de ortak arayanlardanım, bence biz ortak arayanlar birbirimizi PSN'de ekleyelim ve maç yapalım, eğer iyi bir takım olabileceğimizi düşünürsek takım oluruz

PSN ID: ByKryL

• Ben de oynarım. bir ortak bulup haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

Ben de oynarım. bir ortak bulup haber veririm.
    Evet yavaş yavaş çoğalıyoruz , ortaklarımızı bulup başlamaya az kaldı .
  • quote:

Evet yavaş yavaş çoğalıyoruz , ortaklarımızı bulup başlamaya az kaldı .

Alıntıları Göster
    Bende katılmak isterim bir arkadaşa teklif ettim haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Bende katılmak isterim bir arkadaşa teklif ettim haber bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşlar gol sevinçlerine karışmayalım ben gol atınca ortağıma koşarım
  • quote:

Valla arkadaşlar gol sevinçlerine karışmayalım ben gol atınca ortağıma koşarım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar henüz bir otağım yok isteyen varsa psnden beraber maç yapalım uygun bir ikili olup olamayağımıza kara veririz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

Arkadaşlar henüz bir otağım yok isteyen varsa psnden beraber maç yapalım uygun bir ikili olup olamayağımıza kara veririz ?

Alıntıları Göster

DEV BİRLEŞME GERÇEKLEŞTİ !

Sercan1907 - Lopezcarte

Real Sky F.C.

• quote:

Sercan1907 - Lopezcarte

Real Sky F.C.

GELİYORUZ !

• quote:

quote:

Sercan1907 - Lopezcarte

Real Sky F.C.

GELİYORUZ !

Alıntıları Göster
    Rakiplerimizi bekliyoruz ...

Ortak arayan arkadaşlar , özel mesaj yoluyla birbirinizle iletişime geçmeniz süreci kısaltacaktır.

• quote:

Rakiplerimizi bekliyoruz ...

Ortak arayan arkadaşlar , özel mesaj yoluyla birbirinizle iletişime geçmeniz süreci kısaltacaktır.

Alıntıları Göster
    Sercancım daha önce denedim elime yüzüme bulaştırdım ha gayret bu olur bence kuralları çok net yazmışsın. ortağım yok ama çok sağlam bir adayım var. pm attım dönünce o yazacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Sercancım daha önce denedim elime yüzüme bulaştırdım ha gayret bu olur bence kuralları çok net yazmışsın. ortağım yok ama çok sağlam bir adayım var. pm attım dönünce o yazacağım

Alıntıları Göster
    NATURKLICH ORTAĞINI BULDU GİBİ

Turnuva kayıtları sürerken, jokerliğe ambargo koyma hedefiyle yola çıkan Naturklich, bomba bir ortağın işini bitirmek üzere. Akrabalık ilişkilerini de kullanarak sözleşme imzalamaya yakın olan Naturklich, "Resmi açıklamayı yakında yapacağız. Karşımıza kim çıkarsa çıksın fark etmez. Kralı gelsin." diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
    Head set faktörünün turnuvada çok önemli olduğunu belirten süper yıldız, anlaşmayı borsaya bildirmek için erken olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 30 Haziran 2011; 17:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Özellikle çok sağlam bir rakip olması durumunda , çok zevkli geçecektir. Herkes o takımdan ünvanını almak isteyecektir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.