Şimdi Ara

[PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [TURNUVA BAŞLADI ..].[ALIMLARI BİTMEYEN TURNUVA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naturklich

NATURKLICH ORTAĞINI BULDU GİBİ
     [PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [TURNUVA BAŞLADI ..].[ALIMLARI BİTMEYEN TURNUVA]

Turnuva kayıtları sürerken, jokerliğe ambargo koyma hedefiyle yola çıkan Naturklich, bomba bir ortağın işini bitirmek üzere. Akrabalık ilişkilerini de kullanarak sözleşme imzalamaya yakın olan Naturklich, "Resmi açıklamayı yakında yapacağız. Karşımıza kim çıkarsa çıksın fark etmez. Kralı gelsin." diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
    Head set faktörünün turnuvada çok önemli olduğunu belirten süper yıldız, anlaşmayı borsaya bildirmek için erken olduğunu söyledi.

NATURKLICH'E KUZENİNDEN SOĞUK DUŞ
    Umduğu imzayı attıramayan Naturklich rotayı alternatif isimlere çevirdi. "Tekliflere açığım" diyen oyuncu "Bunu ondan hiç beklemezdim" diyerek fatih kurana ateş püskürdü

[PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [TURNUVA BAŞLADI ..].[ALIMLARI BİTMEYEN TURNUVA]

• Dostum beraber oynayabiliriz ?
  • Arkadaşlar bence ilk mesaja ortak arayanlar diye de bir bölüm konulsun oraya psn id'leri yazılsın birbirini bulmak daha kolay olur, ben de eş arıyorum bu arada tekrar belirtmiş olayım
  • Ortak arayanlar listesi :

LeThaLeRRor / LeThaLeRRor
    SentimentaLs / SentimentaLs_
    KaLqa / KaLqa
    akarayel42 / ByKryL

GÜNCEL LİSTE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 1 Temmuz 2011; 21:19:03 >
  • yaşlı kurt hoca 'nın transfer teklifine prensipte evet diyen yıldız futbolcu GAMYONLU 34 ile akşama imzaların atılacağı basına sızdı.
    maç başına 40.000 eur alması beklenen yıldız futbolcu için galibiyet pirimlerinin ise 20.000 eur olarak belirlendiği söylentiler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

yaşlı kurt hoca 'nın transfer teklifine prensipte evet diyen yıldız futbolcu GAMYONLU 34 ile akşama imzaların atılacağı basına sızdı.
    maç başına 40.000 eur alması beklenen yıldız futbolcu için galibiyet pirimlerinin ise 20.000 eur olarak belirlendiği söylentiler arasında.

İlk rakibimiz mi geliyor ? :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 30 Haziran 2011; 18:44:40 >
  • hadi beyler rakibimizi bekliyoruz artık bi 5 atıp gideceğiz
  • Gny*

Ben bu arkadaşımla konuştum onunla beni yazabilirsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Gny*

Tamam. Takımınız adı henüz belli değil sanırım.Belirleyince yazarsınız.

Evet takımlar belli olmaya başlıyor .Eğlenceye az kaldı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Gny*

Bugün yapalım mı maç ?
  • Ortak bakınıyorum bulursam katılırım
  • Katılımcılar , hala ortak bulamadınız mı ? . Bu devirde de ortak bulmak zor herhalde :)
  • benim ortak gamyonlu 34 bilgine sercan dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

benim ortak gamyonlu 34 bilgine sercan dostum.

Tamam hocam . Akşam maçımızı yapalım artık :) . Bizim takım adı Real Sky F.C. . Sizin takım adı nedir ? Yazayım ilk başlığa
  • Arkadaşlar merhaba, Canber arkadaşımla birlikte katılmak istiyoruz turnuvaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knights_35

Arkadaşlar merhaba, Canber arkadaşımla birlikte katılmak istiyoruz turnuvaya.

Hocam sizde bir takım adı belirleyin yazayım sizide .

Arkadaşlar Şuan toplam 4 takım oluştu , bugün kısmetse yaparız maçlarımızı .
  • ylonen senin gibi ortağım olsun 10 milyon € borcum olsun. Ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

ylonen senin gibi ortağım olsun 10 milyon € borcum olsun. Ne dersin?

• ( Şanışer - Gny )
    ( Voki-Ceki - gamyonlu34 )
    (knights_35 - cAnber )

Arkadaşlar müsait olduğunuz saatleri belirleyip , konuya yazınız , bugün yapalım maçlarımızı

Real Sky F.C. olarak biz şuandan itibaren uygunuz.
  • bu akşam ben iş yerinde nöbetçiyim 00:00 dan sonra olabilir ancak. kulubumuzun adını daha belirlemedik .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.