Şimdi Ara

[PS3] FIFA 13 ÖDÜLLÜ UT LİGİ - 1.ELEME MAÇLARI KURALARI ÇEKİLDİ !!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
5
Favori
23.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sonunda ertelenen maçımızı Muhibbii ile yapabildik.Tebrik ediyorum kendisini 2 maçtada çok üstün oynadı.

FenerLee_ :1 Muhibbii : 4

Muhibbii : 3 FenerLee_:2
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

evet sonunda ertelenen maçımızı Muhibbii ile yapabildik.Tebrik ediyorum kendisini 2 maçtada çok üstün oynadı.

Bahtiyaaaaar,sonunda beklenen turnuva acilisi geldi,tebrikler kardesim,bu turnuvada ilk 4 bekliyorum artik senden kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 10 Ekim 2012; 1:45:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet sonunda ertelenen maçımızı Muhibbii ile yapabildik.Tebrik ediyorum kendisini 2 maçtada çok üstün oynadı.

teşekkürler kardeşim ellerine sağlık :)

ve maçlarımı tamamladım kaptan gelsin yeni rakiplerrrrr

turnuva notlarım;

Fenerlee_ : falcao'ya dikkat, tüm defans onu tutarak maçı bitirdimm :) top onda olmasa bile gözüm üstündeydi, çok çok tehlikeli, sırf bu herif için ispanya kurmayı düşünüyorum
    alp10ur : neymar'ı manyak kullanıyor, köşelere dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Bahtiyaaaaar,sonunda beklenen turnuva acilisi geldi,tebrikler kardesim,bu turnuvada ilk 4 bekliyorum artik senden kardesim.

ahah sorma Osmanımm
    iyi başladık, umarım böyle devam eder :))

ilk 4 çok zor be abi :)) ilk 14 olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

teşekkürler kardeşim ellerine sağlık :)

ve maçlarımı tamamladım kaptan gelsin yeni rakiplerrrrr

turnuva notlarım;

Fenerlee_ : falcao'ya dikkat, tüm defans onu tutarak maçı bitirdimm :) top onda olmasa bile gözüm üstündeydi, çok çok tehlikeli, sırf bu herif için ispanya kurmayı düşünüyorum
    alp10ur : neymar'ı manyak kullanıyor, köşelere dikkat

valla bende sadece falcao için kurdum takımı ama kesinlikle ispanya tavsiye etmiyorum.Fut a 2011 de başladım bu kadar momentum yediğim başka bir kadro hatırlamıyorum(her sene en az 3 kadro kurarım) birde ttnet saolsun lag gelince tadından yenmiyor.

• haki: 1 ruud_: 2

ruud_: 3 haki: 6

Leş gibi başladım, 4 maç 3 puan Bahtiyar Abi SALDIR !!
  • Beyler siz uyurken yazayim , Tarik yarin imza atar.

Fifaz 3-1 alptugga
    alptugga 3-1 fifaz

Aklimda senin ilk gol kalmis iki direge carpip girdi , bir de ikinci mactaki direkten donen toplar ucuz yirttik
  • akonayTR 1 - 5 babon
    babon 4 - 1 akonayTR

kardeşim başarılar
  • Skorlar güncellendi turnuva son hızıyla devam ediyor

Rakiplerim @fenerlee_ ve @aksnbrk

Dün ultimate team'e bir türlü giremedim web app bile açamadım modeme resetlemiş olmama rağmen elimden gelen birşey olamadı malesef. Bu akşam bir aksilik çıkmaz ise 20:00 - 23:00 arası online olmaya çalışacağım. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

haki: 1 ruud_: 2

ruud_: 3 haki: 6

Leş gibi başladım, 4 maç 3 puan Bahtiyar Abi SALDIR !!

mehmetimm o durum fazla uzun sürmez gibi rakipler çok tehlikeli

senin sonradan açılmalarını çok iyi bilirimm

yalnız onca turnuva yaptıkk hayatımda diyeyimm ilk kez berkeden öndeyimm karrrdeşiiimmm

vuuuuuvvvv nazar olcam lann

• beyler bu akşam 3. ve 4. hafta maçlarına başlasak (başlayabilenler) iyi olmaz mı turnuvanın ateşini kaybetmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berknal -- 10 Ekim 2012; 9:39:03 >
  • @alihan777

Hocam dün gec online oldum sen de ben girdikten yarım saat once çıkmışın denk getıremedık :) bu aksam saat 22:00 gibi yapalım maçlarımızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişi aranmaktadır. Katılmak isteyen söylesin.
  • Hocam i34fox dan ses yok ayrıldımı yoksa mazereti varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli

Hocam i34fox dan ses yok ayrıldımı yoksa mazereti varmı?

konuya girmiyor ama psn de oluyor bende numarası vardı bügün haber ederim dostum.
  • mertaltuntas: 4 --- mertka93: 0
  • herkese merhaba,

yeni katılacak 2 kişi kimlerin yerine katılacak yanı kımler ayrıldı turnuvadan? ve ayrılan kişilerin turnuvadaki mevcut durumları nedir takip edemedim fazla

herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

herkese merhaba,

yeni katılacak 2 kişi kimlerin yerine katılacak yanı kımler ayrıldı turnuvadan? ve ayrılan kişilerin turnuvadaki mevcut durumları nedir takip edemedim fazla

herkese başarılar

Selamlar Ali kardeşim.

Ottoman-iac kendi isteği üzerine ayrıldı ve kasikirik da daha turnuva giriş ücretini bile ödemedi. İnsanlar 2. maçlarını bitirip 3. ve 4. maçlarına geçecek elbet bir açıklaması vardır ortalarda olmamasının fakat diğer katılımcılara hak vermek lazım rakiplerini bekliyorlar. Bu nedenle bu 2 arkadaş yerine alım yapılacaktır. İkisi de hiç maç yapmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

herkese merhaba,

herkese başarılar

Selamlar Ali kardeşim.

Ottoman-iac kendi isteği üzerine ayrıldı ve kasikirik da daha turnuva giriş ücretini bile ödemedi. İnsanlar 2. maçlarını bitirip 3. ve 4. maçlarına geçecek elbet bir açıklaması vardır ortalarda olmamasının fakat diğer katılımcılara hak vermek lazım rakiplerini bekliyorlar. Bu nedenle bu 2 arkadaş yerine alım yapılacaktır. İkisi de hiç maç yapmadılar.

katılmayacam diye kendi kendime söz verdim bazı arkadaşlardan dolayı ama madem eksiklik var belki bekleyen değer verdiğimiz arkadaşlarımız dostlarımızdır ozaman katkımız olsun dostlar beklemesinler katılmak isterim

• Zafercim yazz benı, cok pısman oldum zaten

Psn : ynrylmz

Hemen alayım kartı..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.