Şimdi Ara

[PS3] FIFA 13 ÖDÜLLÜ UT LİGİ - 1.ELEME MAÇLARI KURALARI ÇEKİLDİ !!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
5
Favori
23.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buarada Zafer Eğer katılmazsam Bahtiyar hergün telefon açıp ballandıra ballandıra anlatıcak...Daha cok pişman olucam...

Yaz bizi Xaviesta'yla...

En azından ligi bırakmayacak iki saglam kişi katılmış olur..
  • mürettebat tamamm kaptan

kaldır gemiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynryilmaz

Xaviesta merhaba arkadaşım..

Buarada Zafer Eğer katılmazsam Bahtiyar hergün telefon açıp ballandıra ballandıra anlatıcak...Daha cok pişman olucam...

Yaz bizi Xaviesta'yla...

En azından ligi bırakmayacak iki saglam kişi katılmış olur..

merhaba yener abeyy

daha öncede yazdıgım gıbı bazı kişilerden dolayı katılmama kararı aldım cunku cok ergence ve cocukca triplere giriyor bazıları ama macını yapamayan belki iyi dostlarımız vardır onlar magdur olmasın ve benım ıcınde bır atraksıyon olsun dıye tekrar katılmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

mürettebat tamamm kaptan

kaldır gemiyi

Kaptan yok

Gemiyi ilk terketmiş:DDD

• @Xaviesta

Kesinlikle haklısın, Yaşa bile hürmet kalmamış kimse de, inan sadece forum da değil, reel de bile valla ergenin birine birşey söylemeye çekiniyorum..(Katil olmak istemiyorum, daha ut oynaycağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynrlast17 -- 10 Ekim 2012; 12:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli

Hocam i34fox dan ses yok ayrıldımı yoksa mazereti varmı?

konuya girmiyor ama psn de oluyor bende numarası vardı bügün haber ederim dostum.

Eyvallah hakan hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Xaviesta

Kesinlikle haklısın, Yaşa bile hürmet kalmamış kimse de, inan sadece forum da değil, reel de bile valla ergenin birine birşey söylemeye çekiniyorum..(Katil olmak istemiyorum, daha ut oynaycağım)

Saygılar yener abi hoşgeldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Dikkat Mersinli

Hoşbulduk

Daha dur Zafer ok vermedi
  • quote:

@Dikkat Mersinli

Hoşbulduk

Duramadın dimi gene , Dostlar bu adamı ayakta alkışlayın Sevgilisi ile ilgilenememe ugruna turnuvaya geri döndü...

• quote:

quote:

@Dikkat Mersinli

Hoşbulduk

Duramadın dimi gene , Dostlar bu adamı ayakta alkışlayın Sevgilisi ile ilgilenememe ugruna turnuvaya geri döndü...

doğrumu yener reyiz delikanlı adama bu yakışır zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Beyler siz uyurken yazayim , Tarik yarin imza atar.

Fifaz 3-1 alptugga
    alptugga 3-1 fifaz

Aklimda senin ilk gol kalmis iki direge carpip girdi , bir de ikinci mactaki direkten donen toplar ucuz yirttik

Aklımdan geçeni yazdın hacı '' kardeş payı ''

başarılar
  • quote:

@Xaviesta

Yener şu dediğine katılmamak elde değil kardeşim. Eş dost görse, dövsen çoluk çocuğa mı giriştin derler, gülerler.

Onay konusunda; o olay tamamdır Aliyle beraber senin de kartları şimdi yolluyorum PM'den.

Fikstür için tabloya giriyorum isimlerinizi.

• Arkadaşlar Muhibbii UT konusunda yazmış elemana ihtiyaç varmış diye. Eğer uygunsa bende katılmak isterim. Oradaki mesajımı burayada yapıştırayım.
    Para'sından ya da kazanacağımdan değil ama forumda turnuvalar zevkli oluyordu katılmak isterim. Gerçi Silver takım ile katılacağım bakalım neler yapabileceğiz :) Aslında daha çok merak ettiğim burada UT konusunda baya bilgili arkadaşların nasıl oynadığı ya da kaç yiyeceğimiz :)

Bu arada çalışıyorum geç saatlerde ancak online olabilirim umarım problem oluşturmaz.
  • kart alınmıştır herkese başarılar tekrar

edit:

tabloya baktımda... -5 averajla başlamışım tabloya bakmadan ben girme kararı aldım keşke girişim onaylanırken; ''-5 averajla başayacaksın bilgin olsun'' tarzında bi bilgilendirme olsaydı neyse sağlık olsun

edit:

@fifaz

tarık abey sanırım seninle 2 dene maçımız var onları bu akşam aradan çıkaralımmı? bakalım averajım iyice eksilecekmi yoksa çıkışamı geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 10 Ekim 2012; 13:56:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

quote:

@Dikkat Mersinli

Hoşbulduk

doğrumu yener reyiz delikanlı adama bu yakışır zaten

@Haki

@Xaviesta

Maalesef doğru

İki aydır görüşemiyoruz ama dayanamadım valla olmuyor

En iyisi ben ona güzel bir kitap alayım

• quote:

kart alınmıştır herkese başarılar tekrar

edit:

tabloya baktımda... -5 averajla başlamışım tabloya bakmadan ben girme kararı aldım keşke girişim onaylanırken; ''-5 averajla başayacaksın bilgin olsun'' tarzında bi bilgilendirme olsaydı neyse sağlık olsun

edit:

@fifaz

tarık abey sanırım seninle 2 dene maçımız var onları bu akşam aradan çıkaralımmı? bakalım averajım iyice eksilecekmi yoksa çıkışamı geçecek

Maç dün yapılmış, tabloyu bu sabah güncelledim, sana aktarırken de ayrılan kişi maç yapmamıştır diye sanıyordum, yanlış görmüşüm Ali'cim kusura bakmayasın. Kalan 15 maçında -5 averajı sen +55 averaj yaparsın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: mcaaltuntas

Arkadaşlar Muhibbii UT konusunda yazmış elemana ihtiyaç varmış diye. Eğer uygunsa bende katılmak isterim. Oradaki mesajımı burayada yapıştırayım.
    Para'sından ya da kazanacağımdan değil ama forumda turnuvalar zevkli oluyordu katılmak isterim. Gerçi Silver takım ile katılacağım bakalım neler yapabileceğiz :) Aslında daha çok merak ettiğim burada UT konusunda baya bilgili arkadaşların nasıl oynadığı ya da kaç yiyeceğimiz :)

Bu arada çalışıyorum geç saatlerde ancak online olabilirim umarım problem oluşturmaz.

Yer doldu 2 kişi bulundu fakat seni ilk yedeğe yazıyorum kardeşim. Elbet çıkan olur.

Uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

Orijinalden alıntı: mcaaltuntas

Arkadaşlar Muhibbii UT konusunda yazmış elemana ihtiyaç varmış diye. Eğer uygunsa bende katılmak isterim. Oradaki mesajımı burayada yapıştırayım.

Yer doldu 2 kişi bulundu fakat seni ilk yedeğe yazıyorum kardeşim. Elbet çıkan olur.

Uygun mudur?

Yok önemli değil o zaman başka turnuvala inş. Başından katılmayı tercih ederim o yüzden yedeklerden çıkarabilirsin beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

quote:

kart alınmıştır herkese başarılar tekrar

edit:

edit:

@fifaz

Maç dün yapılmış, tabloyu bu sabah güncelledim, sana aktarırken de ayrılan kişi maç yapmamıştır diye sanıyordum, yanlış görmüşüm Ali'cim kusura bakmayasın. Kalan 15 maçında -5 averajı sen +55 averaj yaparsın sen

yok üstadım önemli değil yok yahu DH turnuvalarında şansım tutmuyor pek

edit:

bu arada PSN: xaviesta34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 10 Ekim 2012; 14:52:21 >

• puan eşitliği durumunda 2'li averaj mı geçerli olacak yoksa genel averaj mı ?

Kurallar kısmında bulamadım bunu, cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.