Şimdi Ara

(PS3) FIFA 14 ü yalayıp yutmuş insanlar , acil yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradaki herkese galatasaray 3-5-2 yi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps3 için fifa 14 turnuvasına kimler katılır
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90436863&p=1#90436863

• Dostum her takımın kendine has bir stili var. Chelsea ise az gol-garanti futbol. Normal hayattada takım olarak mentalitesi bu. Tek forvet aslına bakarsan kumar. Özellikle Chelseade hızlı forvet namına kimse yok. Ne Torres ne de Eto'o hızlı oyuncular değiller. Benim sana nacizane tavsiyem orta sahaya kalabalık, hızlı tut, bolca pas yap ve oyunu defanstan değil orta sahadan kur. Tek forvetli takımlarda defans bloğu ile forvet bloğu arasında tek forvet oynadığından mütevellit bir çok sorun yaşanıyor. Zaten tek forvet, havadan gelecek topu ya kontrol edip kanata indirecek ya da tekrar orta sahaya dönecek ki Eto'o ile Torres'de bu özellikler (top indirme, vücüt kullanma) yok. Kısacası takım olarak hücüm yapıp kanatları kullanman lazım ki Hazard denen bela formda olduğu zaman anasını belliyor, hem atıyor hem de attırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

dostum anlatım kötü kusura bakma hızlıca yazmışım .

daha basit yazayım elin hız tuşunda giderken takım arkadaşına pas at. top takım arkadaşına ulaşmadan sağ analog (yön tuşu olmayan diğer analog çubuğu) ile topun akış istikametine göre itekle. ardından r2+r1 yap .

r1 sende hız
    r2 de pres yaptırdığın tuşlar.

Hocam R1'i pres değil hız olarak kullanın demişsiniz ama , oynadığımız Fifa ki Pes'e hiç benzemiyor . Uzun yıllar önce ben de Pes'ten Fifa'ya geçerken R1'i hız olarak kullanmayı denemiştim , öyle istiyodum çünkü yılların alışkanlığı . Fifa'da R2'de düz , son hızında ayağından aç aça koşmanın yanında ayrıca basış sertliğiyle orantılı koşuş şiddeti var . Yarım basarsanız R2'ye ayağından açmadan daha dribling meyilli koşar . Bence önemli bi özellik . O yüzden en kısa sürede eski orjinal haline çevirdim - Alternate ( şut ) olarak -

• Tabi haklisiniz herkes en rahat oynadigi sekilde oynamali. o ozellik bir avantaj olarak size kosularda yariyor anladigim kadariyla . Bende de r2 ile driplingin mesafesinin uzun mu kisa mi kademeli olarak sectigimi dusundugum icin rahat ediyorum hele birde l1 ile stop ediip oyunun yonu nu degistirdigim zamanlarda etkili oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Yok hocam o kadar da değil ben 12 sezonda divison 1 i almıştım 13 sezonda . Takımını bulmak lazım sadece bence. Geçen sene liverpool'du benim için.

Öncesinde ne futbol ne ps oynamadan mı? Öyle yazmışta arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PS4 SAHIBIYIM FİFA14 TE ONLINE OYNARKEN NASIL LEGENDERY DEFENCE YAPARAK OYNAYABİLİRİZ ACABA MAÇ YAPARKEN ONLİNEDE ADAMA GİREMİYORUM YADA BEN BU İŞİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..ONLİNEDE OYUN ZEVKİNİN İÇİNE EDİYOR MAALESEF BU DURUM..
  • Guzel konu,mesajim bulunsun

• Diw 4 teyim kimseyi yenemiyorum, en kısa zamanda diw 5'e düşebilirim :D
  • ozkanozmen34 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar bende de bir gariplik var attığım paslar yerine gitmiyor, kafa vuramıyorum vs...
    Acaba yine oyun da update benzeri değişiklikler mi yaptılar. Bir de son 2-3 gündür div 3 rakipler geliyor ama çoğunluk en fazla 5 kez yenilmiş
    Div 3'te 3'te 3 yaptım, artık rahat rahat title alırım derken sonra 4 mağlubiyet
  • Fifaddict kullanıcısına yanıt
    :D Ekleyelim birbirimizi oynarız istersen

PSN: milletinefendisi
  • ozkanozmen34 kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan hırsını benden çıkaracaksın
    psn: bilge37
    not: daha yeni farkettim bu post PS3 içinmiş. Ben de PS4 var isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaddict -- 16 Nisan 2014; 13:39:08 >
  • Fifaddict kullanıcısına yanıt
    :D bendede ps4 var sorun değil akşam eklerim, görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.