Şimdi Ara

PS3 FIFA 14 ULTİMATE TEAM BAĞLANTI HATALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir PS'de Fifa 2014 Ultimate Team oynuyorum. Oyun şuan bana zehir oldu diyebilirim.

-Transfer listesinde arayacak adam bulamıyorum. Sürekli aynı hatayı veriyor. Verdiği hata arama kriterlerimden dolayıymış ancak bu imkansız. O an oldukça genel bir arama yapıyorum. Bulamaması imkansız.

-Bu sefer bütün listede oyunlar için arama yapıyorum ancak yine aynı hatayı alıyorum.

-Bu kez tüketilebilir ürünler listesine bakıyorum burada da ancak 1 sayfa geçebiliyorum. 2'inci sayfayı geçmiyor. Yeni sayfa açılmaya başladığında bir süre yükleyip bu sefer yine aynı hatayı veriyor.

Ben bu hataların bağlantımdan olduğunu zannediyorum. Çünkü sürekli olarak EA serverdan kopuyorum ve tekrar bağlanıyor.

Kablo modem kullanıyorum UYDU NET. Port açmayı denedim ancak yine aynı hatayı alıyorum. Bu kez modemki Wifi değil de kablo ile bağlandım PS'a yine çözülmedi sorun.

Acaba bu sorunları yaşayan başkaları var mı? Varsa çözdü mü ve nasıl çözdü?

Bunlar dışında önerebileceğiniz şeyler var mıdır öğrenmek istiyorum.

Teşekkürler.
     PS3 FIFA 14 ULTİMATE TEAM BAĞLANTI HATALARI PS3 FIFA 14 ULTİMATE TEAM BAĞLANTI HATALARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuvuu -- 26 Nisan 2014; 17:20:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.