Şimdi Ara

PS3 Fifa 15 Kardeşlik Grubu (sadece PS3 psn hesapları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazayım güvenilir, müstakbel kardeşiniz olarak. Fut falan oynamam paketi isteyen alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

Yazayım güvenilir, müstakbel kardeşiniz olarak. Fut falan oynamam paketi isteyen alabilir.

hocam ne paketi?
  • ps3 fifa 2015 en ucuza nereden bulabılırım 165 e kadar buldum daha ucuzunu arıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero444

quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

Yazayım güvenilir, müstakbel kardeşiniz olarak. Fut falan oynamam paketi isteyen alabilir.

hocam ne paketi?

ön sipariş yaptın mı bi paket veriyor ya o
  • ps3 için hiçbir yerde yok hala
  • Daha once cok kardeslik yaptim yine yapabilirim ut hakkinida alabilirim

• Merhabalar
    Daha önce hiç böyle bir ortaklık yapmadım ama fifa 15 için yapmak istiyorum.
    Ultimate team oynarım almak ister ona göre fazla para da verebilirim.Düşünen varsa konuşabiliriz.
  • Hala store'a gelmemis olmasi cok ilginc. Umarim yamuk yapmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Merhabalar
    Daha önce hiç böyle bir ortaklık yapmadım ama fifa 15 için yapmak istiyorum.
    Ultimate team oynarım almak ister ona göre fazla para da verebilirim.Düşünen varsa konuşabiliriz.

Hocam merhaba. Ben sırf fifa 15 için bi kaç gün içinde nasip olursa ps3 almayı düşünüyorum. Bu ortaklık/kardeşlik mevzusu nedir tam bilmiyorum. Fifa 15 için ortak olabiliriz isterseniz tabi ilk önce bu işin nasıl yürüdüğünü ve neler yapmamız gerektiğini öğrenmemiz gerekiyor.

Diğer arkadaşlar konuyla ilgili detaylı bilgiyi bulabileceğimiz bir link veya direkt olarak yardımcı olmak isteyen varmı bu konuda :)
  • Arkadaşlar 2008den beri ps3te fifa oynarim ultimate team favorim 😊 sadece fifa 13u psnden aldım gerisi hep cd. Şimdi alacağım fifa 15 ile psn kardeşliği yapabilirim. Kredi kartım var ve ultimate team edition alacağım. Psn kardeşliği nasıl olunuyor? Olmak isteyen varsa pm gelebilir.

Not:us veya uk psnden alacağım hangisinde world kart olursa 😃 fiyat farkı var tr psn ile.

• Şu kardeşlik olayını bende yapabilirim. fifa ut oynamak istiyorum. yardımcı olacak varsa pm atsın.
  • Oyun ps3 için store da yok.ne zaman gelecek acaba?

• Oyun US PSN'e düşmüş diyorlar beyler.
  • Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Oyun US PSN'e düşmüş diyorlar beyler.
    Gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyas03 -- 24 Eylül 2014; 10:43:19 >
  • herkese merhaba;

asıl fifa 15 konusu sadece ps4 e kayınca bu başlığın açılması çok iyi oldu, emeğinize sağlık =)

istanbul da ikamet eden arkadaşlar için; kadıköyde bulunan yazıcıoğlu iş hanındaki çoğu dükkanda takas yolu ile satılmaktadır, ben 170 tl lik oyunu 80 tl ye aldım o sebepten =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: demento

herkese merhaba;

asıl fifa 15 konusu sadece ps4 e kayınca bu başlığın açılması çok iyi oldu, emeğinize sağlık =)

istanbul da ikamet eden arkadaşlar için; kadıköyde bulunan yazıcıoğlu iş hanındaki çoğu dükkanda takas yolu ile satılmaktadır, ben 170 tl lik oyunu 80 tl ye aldım o sebepten =)

abı ben hep psn'den alıyordum oyunları elimde 2012 oyunları hariç kutulu oyun yok. acaba bu takas işi nasıl oluyor? takas olmazsa 170tl çok pahalıymış çünkü. yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

quote:

Orijinalden alıntı: demento

herkese merhaba;

abı ben hep psn'den alıyordum oyunları elimde 2012 oyunları hariç kutulu oyun yok. acaba bu takas işi nasıl oluyor? takas olmazsa 170tl çok pahalıymış çünkü. yardımcı olursan sevinirim.

hocam şöyle anlatayım: adamlara gidiyorsun oyun veriyorsun, piyasada güncel olan ve milletin devamlı aldığı bir oyun ise yüksek bir meblağ veriyorlar sana ve ikinci elden oyununu alıyorlar. oradan kazandığın parayı da alacağın oyundan düşüyorlar.

misal ben gittim watch dogs ile fifa 14 ü verdim ve yerine fifa 15 i aldım. 170 tl olan oyunun fiyatı bir anda düştü. elinizde oynamadığınız oyun mevcut ise bu şekilde onlardan kurtulabilirsiniz =)

açıkçası benim de şu an tek kutulu oyunum fifa 15. geri kalanların hepsi ps plus oyunları. dijital oyunlar daha mantıklı gerçekten ama elinizde kutulu oyun var ise bu şekilde onlardan kurtulabilirsiniz =)

• demento kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam
  • Arkadaslar hemen almak istiyorum US psnden, almis olan varsa kardes olabilirim, yoksa ben alabilirim biri bana kardes olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almış olan varsa kardeş olabilirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.