Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PS3 Fifa 15 Kardeşlik Grubu (sadece PS3 psn hesapları) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende almayı dusunuyorum birisi bana yardımcı olabilirmi bu olay ne tam bilmiyorum
  • Herkese iyi bayramlar
    Alınık fifa15
    Fifa14
    Granturismo6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCfNrLi

Herkese iyi bayramlar
    Alınık fifa15
    Fifa14
    Granturismo6

Arkadaşlar fifa15 fifa14 us hesaptan
    Granturismo6 tr psn hesabından olanlar pm atsın

• Uupp alan yokmu oyunu 2.hakki satmak isteyen?

• ortak arıyorum
  • oyunu yarın alacağım ortak aranıyor.

• US PSN üzerinden aldığım FIFA 15(PS3) kardeşlik hakkımı 75 TL karşılığı satıyorum ilgilenenler pm ile iletişime geçebilir.
  • fifa 15 alıcam tr veya us psn den ilgilenenler varsa dönüş yapsın alalım beraber kart var sanal kart'da var burada ticaretim yok yeni üye oldum buraya webmasterim

istiyenlere r10.net üzerinden pm atabilirim referanslarımı göstereiblirim webmasterim

ilgilenenler ulaşsın bana

r10.net kullanıcı adım : s103r
  • fifa 15 kardeş arıyorum. benim kredi kartıyla oyunu alamıyorum, karşı taraf alacak, yarın en geç saat 13,00'da para hesabında olur. bizde kelek dava olmaz.
  • bende almayı dusunuyorum birisi bana yardımcı olabilirmi bu olay ne tam bilmiyorum
  • Merhaba herkese , daha önce fifa 14 ümüde buradan bir kardeşimle almıştım .. durum şu oyunu hertürlü alıcam ps3 ve kardeş arıyorum.. Ancak bu US store olayı çıkmış alıp kullanan varsa bi açıklayabilirmi ? Çünkü ben aktif olarak ultimate team ve online oynuyorum fifayı o tarz problemler varsa Tr storedan alırım .. İlgilenen kardeşler de mesaj atsın iletişimde olalım bugun yarın alıcam
  • Fifa 15 istiyorum ama 4 tane oyunum var param yok.

• Fifa 15 hesabını satan varsa almak istiyorum

• Beyler fifa 15 kardeşlik yapmak isteyen mesaj atsın

• beyler oyunu psn den aldığımız hesap aktif değilse oyuna giremiyor muyuz? ayrıca aynı anda 2 kişi UT oynayabiliyor mu?
  • Fifa 15 ps3 Verene Digital Kutulu Fark Etmez 4 Tane Kutulu Oyun Vercem Sleeping Dogs Resident Evil Revulutions Sniper Elite V2 Ve İnfamous 1 Vercem.
  • Referansı olan arkadaşlardan biriyle PS3 Fifa 15 almak istiyorum

Satın alıp kardeşlik arayan Referanslı bir üyeyle Kan kardeş bile olurum..
  • Satılık Fifa 15. US PSN'den yeni aldım. Şu an indiriyorum ilgilenen arkadaşlar var ise iletişime geçebilir. Ziraat Bankası-İş Bankası-Vakıfbank-Akbank üzerinden parayı hesabıma geçtiklerinde hesabı arkadaşa paslarım. Referansım vardır. Düşündüğüm fiyat 70 liradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetg0d -- 16 Kasım 2014; 5:01:00 >
  • güncel almak isteyen varsa alabiliriz
  • fifa 15 psn tek hakkımı satıyorum.
    forumdan bir arkadaşa satılmıştır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 14 Aralık 2014; 12:54:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.