Şimdi Ara

PS3 FIFA 2011 Ülke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredi online olarak Fifa 2011 oynuyorum Playstation 3 de.
    Fakat Country bölümünde yani bulunduğum ülke Canada olarak gözüküyor.
    Levelımın yazdığı bölümde Canada bayrağı var ve nereye girdiysem olmadı değiştiremedim.
    En son easportsun sayfasına girip ordan Ülke ayarlarımı değiştirdim yinede olmadı.
    Acaba son aklıma gelen bu ülke bayrağı oyunun satın alındığı yere bağlı olarak defaultmu geliyor ?
    Ben oyunu kadıköyden almıştım yani aralgame in getirdiği oyunlardan değildi onlarda yurtdışından getiriyorlarsa Canadadan gelmiş ise bu şekildemi kalıyor ?
    Değiştirebilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

• Sıralamaya giremediğin için orada senin sayfan değil de başkasının sayfası görünüyor yani o kısımda, o kısımda senin ekranın görülebilmesi en az 2000 puana ulaşman lazım
    quote:

Orijinalden alıntı: Jam da Joker

Bir süredi online olarak Fifa 2011 oynuyorum Playstation 3 de.
    Fakat Country bölümünde yani bulunduğum ülke Canada olarak gözüküyor.
    Levelımın yazdığı bölümde Canada bayrağı var ve nereye girdiysem olmadı değiştiremedim.
    En son easportsun sayfasına girip ordan Ülke ayarlarımı değiştirdim yinede olmadı.
    Acaba son aklıma gelen bu ülke bayrağı oyunun satın alındığı yere bağlı olarak defaultmu geliyor ?
    Ben oyunu kadıköyden almıştım yani aralgame in getirdiği oyunlardan değildi onlarda yurtdışından getiriyorlarsa Canadadan gelmiş ise bu şekildemi kalıyor ?
    Değiştirebilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 22 Kasım 2010; 16:29:26 >

• Puanım 1900 lerde zaten 2000 olması zor değil fakat benim anlamadığım saçmalık maç yapmak için odalara girdiğinde from your country gibi bir seçenek var ve oraya girdiğinde Canadalı oyuncular gözüküyor böyle bir saçmalık olurmu nedir yani 2000 puanın yoksa başka ülke bayrağı ile oynamak zorundasın gibi bi mantıksızlıkmı olur ? Böylesini hiç düşünmemiştim 2000 yapiyimde değiştireyim öyleyse puan 2000 olduktan sonra nerden değişiyor peki ?
  • Puanım 2000 i geçti girmediğim section kalmadı hiçbiyerde ülkeni seçip oraya TÜRK bayrağı koyma gibi bir seçenek yok.
    Yokmu adam akıllı nasıl olduğunu bilip anlatıcak biri ?
  • Yokmu bilen?
    Up
  • Herkes gevur bayrağı ilemi oynuyor bu oyunu kimse TÜRKİYE bayrağını oraya nasıl koyulucağını bilmiyormu ?
  • ea.com dan yapıyosun onu
    ea.com da online ol kendı bılgılerıne gır turkıyeyı sec
  • Ea.comda sign in oldum ordaki bilgilerimdede turkiyesinden istanbuluna kadar girdim bilgileri fotogragfima kadar koydum hala canada bayragi duruyor gordukce sinirlerim ayaga kalkiyor
  • dil seçeneği var orda,hangı ulkedensın hangi dili kullanıyosun dıye
    yuz kere yaptım en az
    bi terslik var dikkat et
    ya da sana özel birşey var
  • Göstereyim ben zaten oyunu alır almaz girip bu ayarlarımı yapmıştım save etmiştim sen söyledin tekrar girdim kontrol ettim editledim save ettim hala bir değişiklik yok
    Puanımda 2000 üstü ayarlarımda tamam gördüğün gibi fakat hala Canada bayrağı var ben böyle saçmalık görmedim..

PS3 FIFA 2011 Ülke Sorunu
  • Burası değil işte ,burası EaSport bölümü
    ben sana pm atıcam bı bakar mısın ona
  • https://profile.ea.com

bu link ten açılan sayfada mail şifre bilgilerini gir
    online ol
    yenı sayfada update my info de,oradan değiştir bilgilerini

edit: baktımda ea.com da problem var sanırım ,bilgiler sayfasına erişilmiyo..,ea.com uk sayfasından anca gırılebılıyo..,o da işlemiyo ps3 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZo -- 24 Kasım 2010; 17:52:13 >
  • Mrb arkadaşlar bende ps3 FİFA 2011 de online code sorunu yaşıyorum oyunu ilk aldım kodu girdim kod yanlış yada daha önce girilmiş gibi bir hata msjı verdi aldığım yere gidip cdyi değiştirdim yeni aldığım cd ve kod ilede aynı sorunu yaşıyorum şimdilik 7 günlük deneme ile idare ediyorum yardımcı olabilecek varmı teşekkürler
  • bende aynı sorunu yaşıyorum. İlk aldığımda giriş yaptım sonra PS3'e format attım şimdi "code" kabul edilmiyor.
  • Bende de aynı durum vardı SeZo sağolsun halletim
  • Bide bizimkini halletsek size zahmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergul
    Mrb arkadaşlar bende ps3 FİFA 2011 de online code sorunu yaşıyorum oyunu ilk aldım kodu girdim kod yanlış yada daha önce girilmiş gibi bir hata msjı verdi aldığım yere gidip cdyi değiştirdim yeni aldığım cd ve kod ilede aynı sorunu yaşıyorum şimdilik 7 günlük deneme ile idare ediyorum yardımcı olabilecek varmı teşekkürler

Arkadasım senin yaşadığın problemi bende yasadım ve kodu girdim hata verdi sebebedi sudur yeni PSN acicaksin ama tr den ;) yani Türkiye psn olarak acicaksin ve ondan sonra aynı işlemleri yapıp kodu girip online oynama basliyacaksin :)
  • Çok tşkr ederim ama onu deniyorum 2 gündür aldığım yeni ID psye girince onada hata veriyor kabul etmiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergul
    Çok tşkr ederim ama onu deniyorum 2 gündür aldığım yeni ID psye girince onada hata veriyor kabul etmiyor??

O zaman UK olarak al ;) çünkü ya tr yada uk ;) olucak gercektende cd içerisindeki kod kullanilmadiysa ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 8 Aralık 2010; 18:25:28 >
  • Tşkr ederim hallettim tekrar teşekkür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.