Şimdi Ara

PS3 FIFA 2011 Ülke Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bendede aynı sorun var ben ps3'u amerikadan aldım fifa 11 de hediyesi 7 gunluk deneme süresi var oynadım sonra malum code kullanılış diyor ps3'u yeni aldım fazlada anlamıyorum şimdi ben ne yapmam lazım bana tek tek anlatırmısınız ? şimdiden teşekurler
  • Arkadaşlar,

PS3 te FIFA 11 de Player Hub'a bir mesaj aldım ve okumadan kabul ettim. Meğer Galatasaray logosu imiş. Şimdi Player Hub girdiğimde GS logosu çıkıyor. Nasıl iptal edebilirim ya da silebilirim? Belki burada daha önce konuşulmuştur ama ben bulamadım, cevaplayan olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jam da Joker
    Bir süredi online olarak Fifa 2011 oynuyorum Playstation 3 de.
    Fakat Country bölümünde yani bulunduğum ülke Canada olarak gözüküyor.
    Levelımın yazdığı bölümde Canada bayrağı var ve nereye girdiysem olmadı değiştiremedim.
    En son easportsun sayfasına girip ordan Ülke ayarlarımı değiştirdim yinede olmadı.
    Acaba son aklıma gelen bu ülke bayrağı oyunun satın alındığı yere bağlı olarak defaultmu geliyor ?
    Ben oyunu kadıköyden almıştım yani aralgame in getirdiği oyunlardan değildi onlarda yurtdışından getiriyorlarsa Canadadan gelmiş ise bu şekildemi kalıyor ?
    Değiştirebilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Aynı sorunu bende yasıyorum eskiden ülkeyi değiştire biliyordum. Ea nin sitesinden ama şimdi olmuyor ülkeyi Türkiye yaptım oyuna girince amerika bayrağı cikiyor

Eskiden siteden degistirince oyundada değişiyordu Türkiye bayrağı cikiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ocak 2011; 20:59:13 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.