Şimdi Ara

PS3 FİFA VE PES 2008 ALDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığını görünce dolu dolu bir karşılaştırma yapılmış sandım. Saygı duyuyorum ama hiç bir fikir vermeyen bir başlık olmuş. Klübe, hakemler artı eksi diyerek nasıl bir izlenim oluşturabiliriz ki. Oysa bir rehber haline dönüştürebilirdin seçmek isteyen insanlar için. Yine de düşüncelerin için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

PES tam anlamıyla bir arcade, bu kadar hızlı futbol oynanmaz, 10 saniyede bir gol pozisyonuna giriliyor, Fifa 08 çok daha gerçekçi çok daha zevkli, ben zaten PES'in hızından bıkmış biri olarak Fifa 08 ilaç gibi geldi bana
    Valla yaaa pes 2008 cok hizli.Mubarek pes6 daki double speeed gibi....
  • pes i online oynayan herkez 5 atıyorum diyor,burdan 5 yiyenlere sesleniyorum sizde çıkın yorum yapın
  • anlasildi bu sene agiz tadiyla futbol oynayamiycaz lanet olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontrgerilla

pes i online oynayan herkez 5 atıyorum diyor,burdan 5 yiyenlere sesleniyorum sizde çıkın yorum yapın

• Ben fifa oynuyorum ağız tadıyla oynamayanlara tavsiye ederim
  • Komedi yaa gitmiş PESin üstün oldugu tüm noktaları yazmış Fifa ile kıyaslamış bide

Kimin kimden üstün oldugu belli bu sene, siz fanatikler hiç kasmaya gerek yok. Fifa takar Pese, PES 2008 bir hayal kırıklıgıdır.

TRİBÜNLER GERÇEGİNDEN FARKSIZMIŞ İlahi ya güldürdün beni Bilerek orta hakem yan hakem onları kıyaslıo yaptıgı karşılaştırmada aman çok objektifsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 26 Ekim 2007; 21:36:54 >

• YEDEK KULÜBESİ + --
    ORTA HAKEM + --
    YAN HAKEMLER + --
    ÇİM DESENİ SEÇME + --

Karşılaştırılan konulara bak
  • Oyunun hızlı olması bence güzel olmuş....Bu oyunu biz hızlı haliyle ve oynanışıyla sevmedik mi???Ps one da winning eleven4/ iss pro evo soccer, müthiş hızlı ve zevkli bir oyundu...Bu oyun da eski winning serileri gibi hızlı ve zevkli...PES6 ps2 versiyonu, iğrenç denecek kadar yavaş ve hantal bir oyundu..Bu yüzden ağustosdan beri ,daha hızlı bir oyun olan winning eleven j league yi oynuyordum...Eğer Konami online maçlardaki lag, olayını çözümlerse, PES 2008 , benim için vazgeçilmez olur...Şu an için xbox360 da single player oynuyorum... Online maçlar düzelirse ps3 e alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 26 Ekim 2007; 22:15:27 >
  • pes' i d-pad le xbox 360 da oynamak çok zor.
    şahsen ps3 üm olsa düşünmeden pes serisini ps3 de oynarım.
    ama yok aa yokmuş yok çimler kötüymüş, kılmış yünmüş gibi mazeretlerle pes serisini kötülemeye gerek yok.
    isteyen istediğini oynasın ve futbol oyunu yapmayı kimin kimden öğrendiğini unutmasın!
  • Bu güne kadar konsolda hep pes oynamıştım.Fifa'yı en son 1997 senesinde bilgisayarda oynamayı bırakmıştım.Dün Pes 2008'i aldım.Daha öncedende Fifa 2008'i almıştım.Dün Pes 2008'i akşam heyecanla makinaya taktım ve ilk yaptığım maçta karşıma çıkan oyun maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı.Adamlar sanki uzaydan inmiş gibi koşuşturuyorlar ve adamların koşuş biçimi bir zamanlar Galatasaray'da oynayan jardel gibi kambur biçimde ve inanılmaz süratli ,kale önünde duraksamalar ve diğer arkadaşların dediği gibi golü bol olan iki karşılaşma yaptık,diğer oyuncu olan arkadaşımla.
    Ve sonunda üzülerek 2.maçın sonunda oyunu kapattım ve ardından Fifa 2008'i koydum.Oyun içindeki atmosfer,seyirci sesleri ve oyun içindeki futbolcuların gerçeğe daha yakın haraketleri kabul edilmez bir gerçek.
    Sonuçta bunlar iki oyun arasında daha fazlasını buraya yazmadığım farklar var ama benim fikrime göre futbol oyunu olarak Fifa 2008 daha iyi gibi.
    Zaten dün aldığım PES 2008'i bugün sattım.
    Herkese saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

YEDEK KULÜBESİ + --
    ORTA HAKEM + --
    YAN HAKEMLER + --
    ÇİM DESENİ SEÇME + --

Karşılaştırılan konulara bak

Fifada düzgün olmayan ve en saçma şeyleri teker teker seçmiş ve yazmış

• pese hızlı diyenler hayatlarında futbol görmemişler açsınlar bi premier liğ izlesinler futbol dediğin hızlı oynanır. top bi o kalede bi bu kalede olur, bence pes çok hoş olmuş....
  • İyi ya oyna işte seçim senin herkesin aldığı tat ve futbol kültürleri farklı.
  • pes i begenmiyen olursa takas yapabiliriz isterseniz
  • arkadaşlar fifayı sevdim ama tuşlara alışamadım tuş ayarlarını pees gibi yapabilirmiyiz nasıl
  • PES hayal kırıklığı yarattı.Beklediğime değmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

arkadaşlar fifayı sevdim ama tuşlara alışamadım tuş ayarlarını pees gibi yapabilirmiyiz nasıl

joistik ayarlarından new i seç... yanlız koşma r2 de kalıyor yine
  • pes midemi bulandırıyor o çöp taraftar grafikleriyle 32x hızı ile tam bir çöplük başka hiçbirşey değil gidin ps2 de oynayın en azından 5ytl oyun

fifa08 de gol atın bakalım kolay atabiliyormusnuz

pes de al topu sadece karşı kaleye koşman yeterli zaten gol oluyor otomantikman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 27 Ekim 2007; 13:15:03 >
  • pes i begenmeyen arkadaşlar fifa 08 +35 lira hemen takas yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.