ankarada olup pes satan yada takas yapacak varmı nba 2k8 le
varsa pm atabilir
quote:
Orjinalden alıntı: CemaL79
pes i begenmeyen arkadaşlar fifa 08 +35 lira hemen takas yapalım.
valla öyle bi teklif vermişsinki ben beğenmeme rağmen takaslasammı diye düşündüm
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
pes midemi bulandırıyor o çöp taraftar grafikleriyle 32x hızı ile tam bir çöplük başka hiçbirşey değil gidin ps2 de oynayın en azından 5ytl oyun
fifa08 de gol atın bakalım kolay atabiliyormusnuz
pes de al topu sadece karşı kaleye koşman yeterli zaten gol oluyor otomantikman
Next-gen bir oyun degil mi bu ?Ve biz hala yapışık formalarla oynuyoruz. Pes 2008 çöptür o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: itachi84
quote:
Orjinalden alıntı: CemaL79
pes i begenmeyen arkadaşlar fifa 08 +35 lira hemen takas yapalım.
valla öyle bi teklif vermişsinki ben beğenmeme rağmen takaslasammı diye düşündüm
son derece ciddi bi teklif bu. ben bu "çöp oyunu" almak istiyorum.
Ya aslında bence bu sene Fifa sürpriz yarattıysa da hala beklediğimiz kalitede bir futbol ya da basketbol oyunu ile karşılaşamadık.
NBA Live'i beğendim ama eksikleri var,2K8,onda da yenilik bekliyor insan.Günlerdir sadece Fifa oynuyorum.Hakikaten büyük değişim var.Ama onun da çok önemli eksileri var.Bir kere kalecilerin iq'ları -'lerde.Karşı karşıya genelde aynı tarz goller oluyor vs. vs.PES deseniz grafikleri Next-Gen'e yakışmıyor.Oynanabilirlik güzel olsa da.
Hepsini birden oynamak en mantıklısı gibi aslında....
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
Ya aslında bence bu sene Fifa sürpriz yarattıysa da hala beklediğimiz kalitede bir futbol ya da basketbol oyunu ile karşılaşamadık.
kesinlikle.
quote:
pes midemi bulandırıyor o çöp taraftar grafikleriyle 32x hızı ile tam bir çöplük başka hiçbirşey değil gidin ps2 de oynayın en azından 5ytl oyun
mideni tabi bulandırır fırat. çünkü oynuyamıosun oynamayı öğrensen seversin. her maç kitliyodum sana
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
quote:
mideni tabi bulandırır fırat. çünkü oynuyamıosun oynamayı öğrensen seversin. her maç kitliyodum sana
çaktırma kanka
fırat soner pes 8 guselmi?
ya gs de arda yı ve ümit i çok dandik yapmışlar gerçekte daha iyi oynuyorlar mili takımda ise emre çok iyi olmuş abartmışlar
Bİr de replaylar çok iyi ama frame düşmesi kötü olmuş online işi de hallolsa coşsak
bazı arkadaşlar görüntü pes oynanabilirlik fifa demiş.bence tam tersi olmalı.pes oynanabilirlik sayesinde fifayı geçiyor bana göre
quote:
Orjinalden alıntı: levihakan
abi sana gelmez. sen fps al savaşlı şeler al
fifanın kadroların güncel olması çok hoşuma gitti valla hersene bir sezon öncesinin futbolcularıyla oynamaktan sıkılıyordm türk takımlarında
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
quote:
Orjinalden alıntı: levihakan
abi sana gelmez. sen fps al savaşlı şeler al
alırım aklını 3 avans 5te biter
biri fifamı dedi ben herkesle varım su japon psn işinihalediyim 30 dk ye kadar giriyorum emre81 psn bilirsiniz işte
pes i de görücez amadaha değil fifa duruyorkenn
arkadaslar ps3 cafede pes ve fifayi yan yana koydular ve grafik oynanıs herseyi musterilere tek tek sordular.pes de futbolcular abartılı sekilde hızlı kosuyorlar.bir futbolcu hayatta ole cabuk hızlanamaz ve cok sacma olmus.fifa da cok oturaklı ve futbolcunun agırlıgına gore hız artisi var.goruntuler full hd bi plazmada denememize ragmen pes resmen tozlu bir tv de oynuyormus gibi cansız renkler ve soluk renkler fifa da ise resmen renk cumbusu icinde plazmadan tam performance aliyorsunuz.futbolcu suratlarına gelince pes resmen tabiri caizse s..mıs batırmıs.ne o ole ya.hepsi essek e bekliyor.gic biri benzemiyor futbolculara.resmen yakın cekimde resmen futboldan sogutuyolar.birde bi eksiside ne sponsorlar ne reklamlar ne takımların armaları ne bu kardesim.yıllarca pes bu ozelligi artık can sıkmaya basladı.reklamsız formalar.takımların reklamları ne zman olacak ya.fifa bence bu isi yapiyor. kim ne derse desin.pes ciler bu sene dudugu fifa calacak.hic kendinizi yormayın...
quote:
Orjinalden alıntı: hsngencer
arkadaslar ps3 cafede pes ve fifayi yan yana koydular ve grafik oynanıs herseyi musterilere tek tek sordular.pes de futbolcular abartılı sekilde hızlı kosuyorlar.bir futbolcu hayatta ole cabuk hızlanamaz ve cok sacma olmus.fifa da cok oturaklı ve futbolcunun agırlıgına gore hız artisi var.goruntuler full hd bi plazmada denememize ragmen pes resmen tozlu bir tv de oynuyormus gibi cansız renkler ve soluk renkler fifa da ise resmen renk cumbusu icinde plazmadan tam performance aliyorsunuz.futbolcu suratlarına gelince pes resmen tabiri caizse s..mıs batırmıs.ne o ole ya.hepsi essek e bekliyor.gic biri benzemiyor futbolculara.resmen yakın cekimde resmen futboldan sogutuyolar.birde bi eksiside ne sponsorlar ne reklamlar ne takımların armaları ne bu kardesim.yıllarca pes bu ozelligi artık can sıkmaya basladı.reklamsız formalar.takımların reklamları ne zman olacak ya.fifa bence bu isi yapiyor. kim ne derse desin.pes ciler bu sene dudugu fifa calacak.hic kendinizi yormayın...
oynanıstan haber ver arkadasım sen...zaten yıllardır fıfa daha ıyıydı bu konularda....sende pes gıbı aynı seylerı tekrarlayıp durma....oynanıs nasıl zevklımı
Karşılaştırma süper yalnız.
Ne diyim ya seviyorum bu topicleri, eğlenceli oluyor valla
2007-2008 FİFA08 birinci bpşuna uğraşmayın paranıza deymez hem hayal kırıklığı biri pes yani 140 ytl biride 90 ytl fifaya para verinderim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme