Şimdi Ara

PS3 FİFA VE PES 2008 ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankarada olup pes satan yada takas yapacak varmı nba 2k8 le

varsa pm atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

pes i begenmeyen arkadaşlar fifa 08 +35 lira hemen takas yapalım.

valla öyle bi teklif vermişsinki ben beğenmeme rağmen takaslasammı diye düşündüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

pes midemi bulandırıyor o çöp taraftar grafikleriyle 32x hızı ile tam bir çöplük başka hiçbirşey değil gidin ps2 de oynayın en azından 5ytl oyun

fifa08 de gol atın bakalım kolay atabiliyormusnuz

pes de al topu sadece karşı kaleye koşman yeterli zaten gol oluyor otomantikman

Next-gen bir oyun degil mi bu ?Ve biz hala yapışık formalarla oynuyoruz. Pes 2008 çöptür o kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

pes i begenmeyen arkadaşlar fifa 08 +35 lira hemen takas yapalım.

valla öyle bi teklif vermişsinki ben beğenmeme rağmen takaslasammı diye düşündüm

son derece ciddi bi teklif bu. ben bu "çöp oyunu" almak istiyorum.
  • Ya aslında bence bu sene Fifa sürpriz yarattıysa da hala beklediğimiz kalitede bir futbol ya da basketbol oyunu ile karşılaşamadık.

NBA Live'i beğendim ama eksikleri var,2K8,onda da yenilik bekliyor insan.Günlerdir sadece Fifa oynuyorum.Hakikaten büyük değişim var.Ama onun da çok önemli eksileri var.Bir kere kalecilerin iq'ları -'lerde.Karşı karşıya genelde aynı tarz goller oluyor vs. vs.PES deseniz grafikleri Next-Gen'e yakışmıyor.Oynanabilirlik güzel olsa da.

Hepsini birden oynamak en mantıklısı gibi aslında....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Ya aslında bence bu sene Fifa sürpriz yarattıysa da hala beklediğimiz kalitede bir futbol ya da basketbol oyunu ile karşılaşamadık.

kesinlikle.
  • quote:

pes midemi bulandırıyor o çöp taraftar grafikleriyle 32x hızı ile tam bir çöplük başka hiçbirşey değil gidin ps2 de oynayın en azından 5ytl oyun

mideni tabi bulandırır fırat. çünkü oynuyamıosun oynamayı öğrensen seversin. her maç kitliyodum sana

• quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

mideni tabi bulandırır fırat. çünkü oynuyamıosun oynamayı öğrensen seversin. her maç kitliyodum sana

çaktırma kanka

• fırat soner pes 8 guselmi?
  • ya gs de arda yı ve ümit i çok dandik yapmışlar gerçekte daha iyi oynuyorlar mili takımda ise emre çok iyi olmuş abartmışlar

Bİr de replaylar çok iyi ama frame düşmesi kötü olmuş online işi de hallolsa coşsak
  • bazı arkadaşlar
    görüntü pes
    oynanabilirlik fifa
    demiş.bence tam tersi olmalı.pes oynanabilirlik sayesinde fifayı geçiyor bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

fırat soner pes 8 guselmi?

abi sana gelmez. sen fps al savaşlı şeler al
  • fifanın kadroların güncel olması çok hoşuma gitti valla hersene bir sezon öncesinin futbolcularıyla oynamaktan sıkılıyordm türk takımlarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

fırat soner pes 8 guselmi?

abi sana gelmez. sen fps al savaşlı şeler al

alırım aklını 3 avans 5te biter

• biri fifamı dedi ben herkesle varım su japon psn işinihalediyim 30 dk ye kadar giriyorum emre81 psn bilirsiniz işte

pes i de görücez amadaha değil fifa duruyorkenn
  • arkadaslar ps3 cafede pes ve fifayi yan yana koydular ve grafik oynanıs herseyi musterilere tek tek sordular.pes de futbolcular abartılı sekilde hızlı kosuyorlar.bir futbolcu hayatta ole cabuk hızlanamaz ve cok sacma olmus.fifa da cok oturaklı ve futbolcunun agırlıgına gore hız artisi var.goruntuler full hd bi plazmada denememize ragmen pes resmen tozlu bir tv de oynuyormus gibi cansız renkler ve soluk renkler fifa da ise resmen renk cumbusu icinde plazmadan tam performance aliyorsunuz.futbolcu suratlarına gelince pes resmen tabiri caizse s..mıs batırmıs.ne o ole ya.hepsi essek e bekliyor.gic biri benzemiyor futbolculara.resmen yakın cekimde resmen futboldan sogutuyolar.birde bi eksiside ne sponsorlar ne reklamlar ne takımların armaları ne bu kardesim.yıllarca pes bu ozelligi artık can sıkmaya basladı.reklamsız formalar.takımların reklamları ne zman olacak ya.fifa bence bu isi yapiyor. kim ne derse desin.pes ciler bu sene dudugu fifa calacak.hic kendinizi yormayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar ps3 cafede pes ve fifayi yan yana koydular ve grafik oynanıs herseyi musterilere tek tek sordular.pes de futbolcular abartılı sekilde hızlı kosuyorlar.bir futbolcu hayatta ole cabuk hızlanamaz ve cok sacma olmus.fifa da cok oturaklı ve futbolcunun agırlıgına gore hız artisi var.goruntuler full hd bi plazmada denememize ragmen pes resmen tozlu bir tv de oynuyormus gibi cansız renkler ve soluk renkler fifa da ise resmen renk cumbusu icinde plazmadan tam performance aliyorsunuz.futbolcu suratlarına gelince pes resmen tabiri caizse s..mıs batırmıs.ne o ole ya.hepsi essek e bekliyor.gic biri benzemiyor futbolculara.resmen yakın cekimde resmen futboldan sogutuyolar.birde bi eksiside ne sponsorlar ne reklamlar ne takımların armaları ne bu kardesim.yıllarca pes bu ozelligi artık can sıkmaya basladı.reklamsız formalar.takımların reklamları ne zman olacak ya.fifa bence bu isi yapiyor. kim ne derse desin.pes ciler bu sene dudugu fifa calacak.hic kendinizi yormayın...

oynanıstan haber ver arkadasım sen...zaten yıllardır fıfa daha ıyıydı bu konularda....sende pes gıbı aynı seylerı tekrarlayıp durma....oynanıs nasıl zevklımı

• Karşılaştırma süper yalnız.

Ne diyim ya seviyorum bu topicleri, eğlenceli oluyor valla
  • 2007-2008 FİFA08 birinci bpşuna uğraşmayın paranıza deymez hem hayal kırıklığı biri pes yani 140 ytl biride 90 ytl fifaya para verinderim ben
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.