Şimdi Ara

Ps3 Full Format: 18 saat 30 dakika (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazmayı unuttum, makineyi kutuladım garantisi var birazdan götürücem inşallah çok özletmez kendini.
    Garantiye götürürken bilmem gereken bişey var mı?
    Istanbul da nereye götürmek lazım, önce aldığım yere götürücem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

O ne ya, o kadar süre içinde 12 kere yeni Windows yükleyip tüm driverları kurarım.

Aynen ben de 24 kere yeni Mac yükleyip sonra da dırayvır şeysinden işte...

Gel kapışalım, ilk 18 yapan kazanır.
  • quote:

quote:

quote:

O ne ya, o kadar süre içinde 12 kere yeni Windows yükleyip tüm driverları kurarım.

Lite bi windows sürümü + flash diskten boot ile 18 saatte 30 a yakın format atabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

quote:

quote:

Lite bi windows sürümü + flash diskten boot ile 18 saatte 30 a yakın format atabilirim :)

Mac kraldır dayılar gerisi hikaye...

• Sonuç olarak Hdd bozulmuş az önce öğrendim, yeni bir Hdd almam gerekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

Sonuç olarak Hdd bozulmuş az önce öğrendim, yeni bir Hdd almam gerekmiş.

quote:

yuh 320 gbyte için 18 saat çok fazla, belliki hdd bir bozulma olabilir. yani elle sektörleri kayıtlasan 20 saat tutar . pcden format at, yani hdd yi kasaya bağla ve fdisk çak bir adet 98system disk bul.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

formatın amacı ne tekrar sordum? neden yapılır

inat devam ediyor
  • Format süresi normal.Benim ps3 üm 250 gb slim.Bende format atmıştım makinaya.Başlangıçta banada 19 saat demişti ama 12 saat gibi format tamamlanmıstı.
  • bende buna benzer sorun yaşadım.demoların hepsi kayboldu(40 tane felan vardı).diğer ablemler dakikalarca açılmıyordu(örnek:game yazısı,psn yazısı vs.).kısa format attım aynı sorun devam ediyor.sonra full format attım.bende 8 saat felan yazıyordu, o kadarda bitti.format bittikten sonra ps3 hızlandı,eski haline döndü ama tüm kayıtlar gitti.trophy ve arkadaş listesi gitmiyor
  • 1000 gb lık dolu pc harddiskleri bile 30-60 dakika arası format oluyor.ps3 nasıl 18 saat sürer
  • ya kahretesin konu hort ama bende yanlışlıkla full format attım 1 saat oldu hala yuzde 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubar

ya kahretesin konu hort ama bende yanlışlıkla full format attım 1 saat oldu hala yuzde 1

Birşey olmaz bekle umarım sende de %99 da felan problem çıkarmaz.Çıkmaz muhtemelen senide korkutmayayım şimdi.
  • yavaş format atmaya kalksak elektrik kesilmeyeceğini nasıl garanti edecez ?Elektrik giderse ne olacak? tertemiz bir 320 gb ps3 de hdd kaç gb boş göstermelidir?
  • Arkadaşlar aynı sorun2 gün önce başıma geldi. FULL FORMAT ATARKEN %10 DA MAKİNE DONDU TUŞUNABASTIM KAPANMADI MECBURİFİŞDEN ÇEKTİM YAPACAK BİRŞEYİM YOKTU SONRA arkadaşınki gibi bişiler doldu formatting... diyor %99 da donuyor
  •  Ps3 Full Format: 18 saat 30 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Ps3 Full Format: 18 saat 30 dakika

Komikmisin ?
  • Yoo gayet ciddiyim, eğer update veya back up sırasında kapanma veya takılma olduysa verilere hoşçakal diyip üzerine de bi bardak sğuk su içmen gerekir. Hatta vidzone uygulamasını güncellerken birden net bağlantısı koptu "bozuk veriler" adında kaldı öyle. UK PSN'den indirdim ama sizin bölgenize uyumlu değildir diye hata veriyor . Eğer yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim.
  • hocam veriler gitmedi hepsini yedeklemiştim :) sorun hdd gitti yenisini alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk1996

hocam veriler gitmedi hepsini yedeklemiştim :) sorun hdd gitti yenisini alıcaz

Benim Hdd de gitti sanıyordum, aldığım yere götürdüm ücretsiz tamir ettiler.
    Bakırköy' e yakınsanız Khalkedon' a götürmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Yoo gayet ciddiyim, eğer update veya back up sırasında kapanma veya takılma olduysa verilere hoşçakal diyip üzerine de bi bardak sğuk su içmen gerekir. Hatta vidzone uygulamasını güncellerken birden net bağlantısı koptu "bozuk veriler" adında kaldı öyle. UK PSN'den indirdim ama sizin bölgenize uyumlu değildir diye hata veriyor . Eğer yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim.

vidzone bizde çalışmıyor o yüzden bu hatayı alıyorsunuz.
    Hdd yi update yaparken yada formatlarken kullanılamaz hale getiremezsiniz. Pc ye bağlayın hdd yi partition magic veya benzeri bir programla formatlayın. Hdd nin smart verilerinede bakın reallocated sector değerini kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.