Şimdi Ara

Ps3 Full Format: 18 saat 30 dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 cok yavasladi oyle boyle degil bayagi yavas..
    Quick format attim ayni sorun devam etti servise goturucem ama ondan once full format sorunumu cozer diye dusundum.

Yalniz sorun su ki; format atmaya baslamadan once "yaklasik 18 saat 30 dakika surer" diye uyari cikti pek diklate almadim baslattim formati gercekten bu kadar uzun surme ihtimali var mi?
    Varsa bu kadar zaman acik dursa bisey olur mu?

• açık dursa bişey olmaz ama o kadar olmamalı
  • En fazla 5 saat içerisinde işlem bitecektir.

Cihaz çok fazla ısınmadığı sürece istediğiniz kadar açık durabilir.
  • 18 saat yazmasi oyle oldugu anlamina gelmez yani 3-5 saatte biter diyosunuz?
  • Cihazın fat kasaysa kaş yapım derken göz çıkarırsın o kadar açık tutarak ama slimse sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

18 saat yazmasi oyle oldugu anlamina gelmez yani 3-5 saatte biter diyosunuz?

Evet tahminim o yönde.
  • Birsey olmaz,7-8 saate biter kanimca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • islemi baslattinsa eger sakin SIKILIP da iptal etme sonra HDD den olursun.]
    Cok ornegi var cunki.
  • 18:30 gibi baslattim saat oldu 20:00 daha %5 bu hakkaten 18 sat surcek galiba.
    Su an 19 saat 58 dakika yaziyor.
  • Bende format çektim ama 3-4 saatte bitti cihazım 80lik fat
  • Full format 3,5 saat sürüyor normalde fakat , eğer makinanın içi dolu ise silme işlemi biraz gecikebilir.
  • Ya elektrik kesilirse
  • Bende de aynı sorun yaşanmıştı PS3 çok ağırdı mecburi değiştirmek zorunda kaldım oyun anında trophylere bile bakmak bir ölümdü veya mesaj yazmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
    Bende de aynı sorun yaşanmıştı PS3 çok ağırdı mecburi değiştirmek zorunda kaldım oyun anında trophylere bile bakmak bir ölümdü veya mesaj yazmak

Garantiden mi degistirdiniz?
  • Nedir bu FAT kasaya karşı cahillik ? FAT kasaysa onu yapma, fat kasaysa öyle yapma, fat kasaysa riskli filan. Kıçınızdan sallamayın, fat kasalar slimler kadar sağlam. Hatta daha sağlam, malzeme kalitesi çok üst düzeyde. Sadece ilk çıkan 60gb lıklarda ısınmadan dolayı sarı ışık vb. oluyor. Diğer fat kasalar taş gibi. 4 yıldır tozluykende, çok sıcakkende saatlerce kullandım fat kasa ps3ümü ve en ufak yavaşlama bile yok şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Nedir bu FAT kasaya karşı cahillik ? FAT kasaysa onu yapma, fat kasaysa öyle yapma, fat kasaysa riskli filan. Kıçınızdan sallamayın, fat kasalar slimler kadar sağlam. Hatta daha sağlam, malzeme kalitesi çok üst düzeyde. Sadece ilk çıkan 60gb lıklarda ısınmadan dolayı sarı ışık vb. oluyor. Diğer fat kasalar taş gibi. 4 yıldır tozluykende, çok sıcakkende saatlerce kullandım fat kasa ps3ümü ve en ufak yavaşlama bile yok şuan.

• quote:

Nedir bu FAT kasaya karşı cahillik ? FAT kasaysa onu yapma, fat kasaysa öyle yapma, fat kasaysa riskli filan. Kıçınızdan sallamayın, fat kasalar slimler kadar sağlam. Hatta daha sağlam, malzeme kalitesi çok üst düzeyde. Sadece ilk çıkan 60gb lıklarda ısınmadan dolayı sarı ışık vb. oluyor. Diğer fat kasalar taş gibi. 4 yıldır tozluykende, çok sıcakkende saatlerce kullandım fat kasa ps3ümü ve en ufak yavaşlama bile yok şuan.

Arkadaşa katılıyorum,Fat kasa 60 GB sahibiyim,çok şükür makinem sorunsuz.Birkaç makina da yaşanan sorunu genelle yapmayalım,artı estetik olarak bence Fat kasa çok şık,sırf aksesuar olarak bile salonumu süsleyebiliyor

• quote:

Aynen kardeşim.
  • quote:

+1903
  • O ne ya, o kadar süre içinde 12 kere yeni Windows yükleyip tüm driverları kurarım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.