Şimdi Ara

SADECE PS3 3.42 UPDATE BAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bağlantıdan son update'i yapabilirsiniz. Sorulmadan söyleyeyim, PS3 update için bölge ayrımı yoktur, yani makinanız hangi bölge olursa olsun bu update'i gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz. Lütfen update konusu dışında başka bir paylaşım yapmayalım, isteyenler diğer başlıktan devam edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 7 Eylül 2010; 11:14:03 >

• Linki,eklim,diğer,başlığa.Ordan,devam,edelim.
  • eline sağlık
    neler gelmiş belli mi
    sadece anti jailbreak mi ?
  • Hocam orada zaten bu kopya işine karşı çıkartılmış bir FW için nasıl FW'den kaçınılır, update yapmıyorum gibi içerikte mesajlar varken, açıkçası ben orada yazmak istemiyorum. Kirlenmemiş bir başlık olmalı, siz yine oradan devam etmekte özgürsünüz. Bu tip mesajları görmek istemiyorum, hepsi bu... Konuyu açarken başlığınızı daha dikkatli seçseydiniz belki bu durum yaşanmayacaktı ama sanırım kötü niyetle yapmadınız.
  • Senin,tercihin,hocam,saygı,duyarım

Benimde,hoşuma,gitmiyor.Ama,abartırlarsa,adminler,gerekeni,yapar,zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

eline sağlık
    neler gelmiş belli mi
    sadece anti jailbreak mi ?

quote:

The major feature of the firmware 3.42 system update - it stops all variants of the USB exploit such as PSFreedom, PSGroove, PSJailbreak.

Users cannot access to the PlayStation Network if they are still using the firmware 3.41 system, as Sony has flagged 3.42 as a mandatory update.

Kaynak
    Buna göre zorunlu bir update ve PSFreedom, PSGroove, PSJailbreak'e karşı exploit içeren USB aygıt çeşitlerine göre bir güvenlik getiriyor. Bunun dışında önemli bir şey yok, zaten minör bir update ve sadece güvenliğe dönük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 7 Eylül 2010; 11:10:31 >

• Sorulmadan...

<--- Buradan 'Update via Storage Media'

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel paylaşım olmuş hocam... Bu her update'de kullanmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Sorulmadan...

<--- Buradan 'Update via Storage Media'

• Her update'te mesaj atmayı düşünüyorum zaten...
  • yine boş bir update
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

yine boş bir update

Dolusu oldu mu ki ?

Bu arada update yi yapanalar. Usb bellek yada hdd takip bir kontrol edebilirler mi ? Sony engellemis olmasin storage trzi bir donanimi ? Sony bu yapar mi yapar killanmiyor degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 7 Eylül 2010; 11:43:25 >
  • Bence bugüne kadar ki en anlamlı updatelerden birisi. Eğer kırılmazsa ki, tekrar kırılma ihtimali var bu hali ile Türkçe PSN, Türkçe oyun gelişmelerine destekleyici bir update'dir. En azından benim düşüncem bu yönde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 7 Eylül 2010; 11:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Bence bugüne kadar ki en anlamlı updatelerden birisi. Eğer kırılmazsa ki, tekrar kırılma ihtimali var bu hali ile Türkçe PSN, Türkçe oyun gelişmelerine destekleyici bir update'dir. En azından benim düşüncem bu yönde...

o yüzden smiley koydumya
  • Direk network uptade şeklinde yapıcam.Bir sorun olmaz heralde.
  • O şekilde de olur ama verdiğim linkten indirip USB belleğe atarsanız daha hızlı update etmiş olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 7 Eylül 2010; 12:05:46 >
  • 1 dk önce başlattım neyse.Başka uptade çıktığı zaman öyle yaparım.Bitince son durumu söylerim

Güncelleme: 2 dakika gibi kısa bir sürede indi.5 dakikada da yükledi.Şu an bir problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 7 Eylül 2010; 12:17:49 >
  • Madem bunu sırf JailBreak için yapıyorlar, korsan kullanmayan kullanıcıyı da ödüllendirsene düşüncesiz Sony.
    Gene bomboş bir 160 mb. Hiç bir değişiklik yok. Yüzde yüz bu update ile oyunlarda donmalar v.s gene başlayacak.
  • 3.50'de güzel yenilikler olabilir, büyük yapımlar öncesinde cazip yenilikler bekliyorum...
  • ben de türk psn falan gelmiştir diye indirdim ama fos çıktı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.