Şimdi Ara

PS3 FW 3.40 22 Haziranda X-Game Chat gene baska bahara kaldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mıstıkv

quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Sony CrossGame Chat'in parali olup olmamasina karar vermekten ziyade bu ozelligi bir turlu konsola getiremiyor, ilk mesaji update ettim. Sanirim Microsoft bu konuda patenti denildigi gibi elinde tutuyor, Sony gemiyi zamaninda kacirdi simdide isin etrafindan donemeye calisiyor ama o da mumkun olmuyor anlasilan, yetkili agizlardan gelen bilgiler 3.40'da crossgame chat olmayacak. Zaten PSN+ tanitilirken konferansta bile bahsedilmedi bu ozellikten, artik baska bahara kaldi insallah bu jenerasyonda gorebiliriz.

aslında patent olayı bir şekilde aşılır.isim değişir birkaç ufak değişiklik yapılır özelliklerde hallolur gibime geliyor.gelmeyecekse altyapı sorunlarından dolayı gelmez yada gecikir.sony zamanında bunu düşünemedi zannedersem.şimdi ihtiyacı gördü fakat elinden pek birşey gelmiyor gibi.psn+ cross chat yada x chat adı her ne ise olmayacaksa pek bir işe yaramaz.gerçi yine alanı çok olur ama çok yavan olur.

Haklisin hocam bu ozellik uzunca zamandir kullanicilarin bekledigi bir ozellik, sony'de bunun haydi haydi farkinda, mevzu yilan hikayesine dondu her gelen yeni firmware'de su ozellik ciksin diye bekliyoruz ama hala bu konuda sony'de kesin net bir cevap yok, simdiye kadar coktan gelmesi gereken bir ozellikti.

• rezalet...
  • Bu mudur Playstation 3'ün gücü. Bir bunu mu beceremedi bu konsol. Yazıklar olsun.
  • Cidden rezalet bir olay.
  • Evet Uncharted 2, GoW 3'ü çalıştıran PS3'ün gücü maalesef 3-5 MB'lık bir programı çalıştırmaya yetmedi, yazıklar olsun sana Sony ve onun pis kullanıcıları

Yahu arkadaşlar mesele nedir kimse tam olarak bilmiyor, telif hakkı mıdır, network altyapısı ile ilgili bir sorun mudur, pazarlama taktiği midir, nedir bilmiyoruz. Ama şu kesin, Xchat gibi 3-5 MB sistem kaynağı tüketecek bir yazılım PS3'ün gücü ile yakından uzaktan alakalı değildir, olamaz da. Daha adamlar sistemin kontrolü altındaki 70 MB'lık bellek alanını bundan bir kaç ay önce serbest bıraktıklarını, bunun bir güç dopingi olduğunu ifade etmişlerdi. Sorun, eğer varsa tabii; kesinlikle konsolun gücü ile alakalı bir sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 17 Haziran 2010; 21:34:46 >
  • Kesinlikle Ps3 un gucu ile alakali bir durum degil,tamamen online altyapi ile alakali bir durum.. Ama sebebi her ne olursa olsun Sony artik Live kalitesini yakalamalidir,konsol cikali kac yil oldu.. İki konsolun online sistemleri arasinda buyuk farklar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 17 Haziran 2010; 21:45:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Evet Uncharted 2, GoW 3'ü çalıştıran PS3'ün gücü maalesef 3-5 MB'lık bir programı çalıştırmaya yetmedi, yazıklar olsun sana Sony ve onun pis kullanıcıları

Yahu arkadaşlar mesele nedir kimse tam olarak bilmiyor, telif hakkı mıdır, network altyapısı ile ilgili bir sorun mudur, pazarlama taktiği midir, nedir bilmiyoruz. Ama şu kesin, Xchat gibi 3-5 MB sistem kaynağı tüketecek bir yazılım PS3'ün gücü ile yakından uzaktan alakalı değildir, olamaz da. Daha adamlar sistemin kontrolü altındaki 70 MB'lık bellek alanını bundan bir kaç ay önce serbest bıraktıklarını, bunun bir güç dopingi olduğunu ifade etmişlerdi. Sorun, eğer varsa tabii; kesinlikle konsolun gücü ile alakalı bir sorun değil.

Ben zaten Playstation 3'ün gücü yetmiyor demedim. Yanlış anlaşılma olmuş. Demek istediğim Killzone 2, Uncharted 2 ve de GT5 ile şov yapan bu konsolun gücü Xchat'e mi yetmiyor dedim. Yani Sony bunları yapabiliyor fakat yıllardan beri kullanıcıların istediği Cross-Chat olayını yapamıyor. Demek istediğim buydu.

• Bakalm bir kaç aya bu sorunun ne olduğu ortaya çıkacaktır. Ama kesinlikle Sony'nin bu pazarlama stratejisinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Kesinlikle Ps3 un gucu ile alakali bir durum degil,tamamen online altyapi ile alakali bir durum.. Ama sebebi her ne olursa olsun Sony artik Live kalitesini yakalamalidir,konsol cikali kac yil oldu.. İki konsolun online sistemleri arasinda buyuk farklar var..

benimde demek istediğim buydu aynen.sorun varsa makinada değil psn altyapısındadır .512 bağlantıyla online oyun rahatlıkla oynatırken oyunda sohbet edebilirken, chat te 10 dakika sohbet edemiyorsunuz.psn den düşüyorsunuz mesela.heloeki bu sayı 4e 5e çıkınca 1 mbit bile kesmiyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 17 Haziran 2010; 21:53:52 >
  • Umarim birkac aya uzamaz bu mevzu, yalniz bu olayin yabanci ulkelerdeki Playstation Official sayfalarinda(gerci sade PS Portekiz sayfasinda yazilmisti) PSN+'in getirilerinden biri olarak yazilip sonrada kaldirilmasida ilginc, yani bu ozellik kesin gelicek ama henuz degilmi, ufacik bir eklentinin bu konsolun cikisinda 3 sene sonra hala gelmemesi gercekten kotu bir durum.
  • Alırsam Tr Psn ye alırım ...
  • cross game chat, cross game invite ve party invite bu üç herkezin dört gözle beklediği özellikler microsoftun milyon dolarlar vererek aldığı patentlerdir. Sony bunu defalarca açıkladı ama hala bazı arkadaslar inatla cross game chat' den bahsediyorlar. zor gelip cross game chat. Ha gelir microsoft salak değil ya satar kullanım hakkını olur biter. Ha neolur xbox kullanan arkadaslar senelik 9.99$ verir ps3 kullanan arkadaslar 50$ verir okadar...Değmez bu paralara şu ana kadar 3 kez ban yedim cross game chat yada invite değmez o paralara
  • Cross Chat,party chat arkadaslari ile oyun oynayanlar icin mukemmel bir ozellik kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husmenus
    cross game chat, cross game invite ve party invite bu üç herkezin dört gözle beklediği özellikler microsoftun milyon dolarlar vererek aldığı patentlerdir. Sony bunu defalarca açıkladı ama hala bazı arkadaslar inatla cross game chat' den bahsediyorlar. zor gelip cross game chat. Ha gelir microsoft salak değil ya satar kullanım hakkını olur biter. Ha neolur xbox kullanan arkadaslar senelik 9.99$ verir ps3 kullanan arkadaslar 50$ verir okadar...Değmez bu paralara şu ana kadar 3 kez ban yedim cross game chat yada invite değmez o paralara

Sony defalarca bunu açıkladı demişsiniz, ama ben okuduğum onca haber arasında böyle bir haber geçtiğini hatırlamıyorum. Keşke iddianızı kanıtlayacak bir kaynak verseydiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 18 Haziran 2010; 2:32:29 >
  • Sony microsoft un party muhabbetine milyonlarca dolar vererek patentini aldiginimi ? Yada ps3 te bu ozelligin olmayacagini mi defalarca acikladi ?

Ben sony nin agzindan Oyun icinde sohbet ozelliginin olabileceginin yada boyle bir ozelligin gelip gelmeyecegini bile birkez duymadim. Hangi defalarca. Yukarda arkadas diyor portekiz psn de yanlislikla yazilip sonradan kaldirilmis. Bu ilk kez olan bir yer onceside yok zaten sony agzindan cikan bir aciklama.
  • Cross Chat ile ugrasana kadar 1-2 guzel exc. oyun daha yapsinlar,PS3 u chat yapmak icin mi aldik?Bence cok gereksiz bu cross chat muhabetleri,baydi artik.

Zaten PSHome gelismis versiyon ile gelicek yakinda,cross chat,party olaylari visual olucak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 18 Haziran 2010; 10:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Cross Chat ile ugrasana kadar 1-2 guzel exc. oyun daha yapsinlar,PS3 u chat yapmak icin mi aldik?Bence cok gereksiz bu cross chat muhabetleri,baydi artik.

Zaten PSHome gelismis versiyon ile gelicek yakinda,cross chat,party olaylari visual olucak....

Hocam sence gereksiz olduğu için mi o kadar kişi istiyor. Gereksiz dediğin şeyi milyonlar kullanıyor ve Psn kullanıcılarının çoğunluda istiyor, istemese ve gereksiz olsa millet ister ve Sony'de bu hizmeti sunmaya çalışır mıydı ?

Önemli olan senin muhabbetinin belli bir alana hapsedilmemesi. Hangi aktiviteyi yada hangi oyunu oynarsan oyna muhabbet edebiliyorsun. Ben Live'a girip ama oyun açmayıp internette takılıp arkadaşlarımla ne muhabbetler etmiştim ve bunu milyonlarca kullanıcı yapıyor. Muhabbet edebilmen için seni illaki bir oyuna hapsetmiyor istediğin gibi takıl olayı var daha ne olsun. Ps3 chat yapmak için alıp almamakla alakası olan bir durum değil.

Pshome'da gelse ne olur seni yine bir alana hapsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 18 Haziran 2010; 10:54:34 >

• Cross chat e gereksiz diyenlere o kadar guluyorum ki..

O kadar ex oyun cikti,su an hicbirini oynamiyorum.. Multi oyunlar uzun sureli oynaniyor,multi icinde bu ozellik sart.. Keske Unc 2,Gow3 gibi oyunlar seneye gelseydide bu yil Party chat gelseydi su alete..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 18 Haziran 2010; 11:10:01 >
  • quote:

Cross chat e gereksiz diyenlere o kadar guluyorum ki..

bende call of duty oynarken, bir tarafta fifa oynayan diğer tarafta red dead redemption oynayan biriyle insan neden konuşmak ister o kada gülüyorum ki anlatamıyorum... smile ile açıklayayım en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Cross chat e gereksiz diyenlere o kadar guluyorum ki..

bende call of duty oynarken, bir tarafta fifa oynayan diğer tarafta red dead redemption oynayan biriyle insan neden konuşmak ister o kada gülüyorum ki anlatamıyorum... smile ile açıklayayım en iyisi

Er yada gec bu ozellik gelecek,o zaman ne kadar kucuk dusundugu anlayacaksin arkadasim ve ben o zaman yine gulecegim sana..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.