Şimdi Ara

PS3 FW 3.40 22 Haziranda X-Game Chat gene baska bahara kaldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Posted on 15 June, 2010 at 11:11 pm by James Thorpe

I like it when I can give you good news! playStation Plus will be available in almost all terr’s that have access to PlayStation Store. the only countries we aren’t able to offer the service to at launch are Turkey and Russia

quote:

Posted on 15 June, 2010 at 10:22 pm by magmar126

Will this be available across all countries?
    Not like Qore and FirstPlay which are only available in USA/UK.

Posted on 15 June, 2010 at 11:22 pm by James Thorpe

All terr’s with access to PlayStation Store apart from Turkey and Russia at launch

Peki şimdi oyunlarda ve dlclerde yaptığımız gibi ,Plus hesabı da US veya UK hesaptan alsak TR hesabımız acıkken kullanamaz mıyız? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ana hesabım TR olduğu için soruyorum.

• valla ben alıcam çünkü acayip + ları var o paraya göre baya şey veriyorlar.
  • Mantıklı bir soru....
    quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

quote:

quote:

I like it when I can give you good news! playStation Plus will be available in almost all terr’s that have access to PlayStation Store. the only countries we aren’t able to offer the service to at launch are Turkey and Russia

quote:

All terr’s with access to PlayStation Store apart from Turkey and Russia at launch

Peki şimdi oyunlarda ve dlclerde yaptığımız gibi ,Plus hesabı da US veya UK hesaptan alsak TR hesabımız acıkken kullanamaz mıyız? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ana hesabım TR olduğu için soruyorum.

• Türk psn i bizi sevdiklerinden açmıyorlarya para kazanmaya açıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

quote:

quote:

quote:

TR hesabında yemez bence çünkü alacağın Plus servisi hangi hesabınla aldınsa o hesabınla ilişkendiriliyor yani her hesaba ayrı Plus alınması gerecek. Tabi buna gerek yok bana göre zaten kimse böyle bir saçmalığa kalkışmaz en azından TR içinde.

Ben USA hesabıma duruma göre Plus servisi alabilirim 1 senelik çünkü fiyatı ideal geldi bana.

• TR store açılsın ben tr hesabıma alırım herhalde
  • Güzel sistem fakat özelliklerde Cross-chati göremedim.Umarım sony onuda koyar.Beni şu kötü sistemden kurtarır.
  • Arkadaşlar takip ettiğim kadarıyla şöyle bir olay olacak PS Plus'da. İndirdiğimiz bedava oyunları PSN Plus üyeliğimiz olduğu sürece oynayacağız. Üyelik bitince tekrar alana kadar oyun yok (Para ile satın almadıkça) E3 Anakonuda bu konuşuldu azda olsa.

Merak ettiğim bir husus var; bu X-Game Chat sadece Plus'a mı özel?
  • PSN Türkiye ve store acıldıgı anda alırım valla
    Çok cazip bi paket olmuş
  • BSC u premium psn yi bi incelese neler var neler yok bilgi edinelim
  • PSN+ için Türkiye hesabı kullananlar hala muallakta. Servis Türkiye için hizmete girecek mi, girmeyecek mi henüz belli değil. Çünkü Türkiye PSN'in tam olarak ne zaman faaliyete gireceği belli değil. Bununla ilgili yukarıda bir arkadaş PSN US Blog'tan bir bilgi vermiş ama kaynağını göremedim, kaynak verirse daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

PSN+ hesaba bağlı olacağından, aynı makinada diğer hesaplarınızda para vermeden kullanmanız mümkün olmayacak. Bu hesaptan indirilen oyunların ise oynanacağını düşünüyorum, belki olmaz ama iyimser olmakta fayda var. Cross Chat için ise henüz bir duyuru yok, Sony ne kabul ediyor, ne de red ediyor. Bu hizmet PSN+'ın içinde yok görünüyor, açıklamalar bu yönde, ama bedava mı olacak, paralı mı o da belli değil. Açıkçası Sony yine her zamanki gibi insanların kafasında soru işaretleri yaratmayı tercih etti. 22 Haziran'da gelecek 3.40 update ile bence soruların bir kısmına cevap alacağız. 29 Haziran'da da PSN+ hizmete girince tüm sorular kendiliğinden cevaplanmış olacak.

Bence Sony hala Cross Chat (Xchat) in paralı mı, bedava mı olacağına karar veremedi. Sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Bekleyelim, görelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 17 Haziran 2010; 2:07:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

PSN+ için Türkiye hesabı kullananlar hala muallakta. Servis Türkiye için hizmete girecek mi, girmeyecek mi henüz belli değil. Çünkü Türkiye PSN'in tam olarak ne zaman faaliyete gireceği belli değil. Bununla ilgili yukarıda bir arkadaş PSN US Blog'tan bir bilgi vermiş ama kaynağını göremedim, kaynak verirse daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

PSN+ hesaba bağlı olacağından, aynı makinada diğer hesaplarınızda para vermeden kullanmanız mümkün olmayacak. Bu hesaptan indirilen oyunların ise oynanacağını düşünüyorum, belki olmaz ama iyimser olmakta fayda var. Cross Chat için ise henüz bir duyuru yok, Sony ne kabul ediyor, ne de red ediyor. Bu hizmet PSN+'ın içinde yok görünüyor, açıklamalar bu yönde, ama bedava mı olacak, paralı mı o da belli değil. Açıkçası Sony yine her zamanki gibi insanların kafasında soru işaretleri yaratmayı tercih etti. 22 Haziran'da gelecek 3.40 update ile bence soruların bir kısmına cevap alacağız. 29 Haziran'da da PSN+ hizmete girince tüm sorular kendiliğinden cevaplanmış olacak.

Bence Sony hala Cross Chat (Xchat) in paralı mı, bedava mı olacağına karar veremedi. Sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Bekleyelim, görelim....

Kullanıcıların sorduğu sorulara cevapları veren adam "James Thorpe – PlayStation Network Product Manager"

Konu hakkindaki linkhttp://blog.eu.playstation.com/2010/06/15/playstation-plus-check-out-what-its-all-about/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 17 Haziran 2010; 11:44:39 >

• Tr psn ile ilgili hiç bir belirsizlik yok...tr psn suan açık alt yapı hazır sadece aktif hale getirilmesi bekleniyor Buda banka kredi kartı prosedür lerinden kaynaklanıyor ...yani tr Store la ilgili hiç bir problem yok... Her an aktif olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

Tr psn ile ilgili hiç bir belirsizlik yok...tr psn suan açık alt yapı hazır sadece aktif hale getirilmesi bekleniyor Buda banka kredi kartı prosedür lerinden kaynaklanıyor ...yani tr Store la ilgili hiç bir problem yok... Her an aktif olabilir...

Beklemedeyiz zaten
  • Bu TR Store ben konsol almadan önce açılsın yoksa xbox slim de bi yandan ps3 alma beni al diye dürtüklüyo
  • Ya hani plus çıktı TR psnde açılmadı napıcazki sanki bence beklemek ve gormek gerek ama bu adamlar salak değil bu kadar işleri varken plus için uğraşırken boşuna TR psn içinde uğraşmazlar yani bana gore ikiside hazır olacak Türk kullanıcılar için en geç 29 Haziran'a kadar

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet386 -- 17 Haziran 2010; 16:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

PSN+ için Türkiye hesabı kullananlar hala muallakta. Servis Türkiye için hizmete girecek mi, girmeyecek mi henüz belli değil. Çünkü Türkiye PSN'in tam olarak ne zaman faaliyete gireceği belli değil. Bununla ilgili yukarıda bir arkadaş PSN US Blog'tan bir bilgi vermiş ama kaynağını göremedim, kaynak verirse daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

aynen bıktırdı şu sony .her açıklamaları yarım yamalak.hep ucu açık şeyler çıkmadan belli olmayacak herhalde..

• Sony CrossGame Chat'in parali olup olmamasina karar vermekten ziyade bu ozelligi bir turlu konsola getiremiyor, ilk mesaji update ettim. Sanirim Microsoft bu konuda patenti denildigi gibi elinde tutuyor, Sony gemiyi zamaninda kacirdi simdide isin etrafindan donemeye calisiyor ama o da mumkun olmuyor anlasilan, yetkili agizlardan gelen bilgiler 3.40'da crossgame chat olmayacak. Zaten PSN+ tanitilirken konferansta bile bahsedilmedi bu ozellikten, artik baska bahara kaldi insallah bu jenerasyonda gorebiliriz.
  • Beyler ya ben bilmiyorum Us mu Uk mu nerden öğrenicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Sony CrossGame Chat'in parali olup olmamasina karar vermekten ziyade bu ozelligi bir turlu konsola getiremiyor, ilk mesaji update ettim. Sanirim Microsoft bu konuda patenti denildigi gibi elinde tutuyor, Sony gemiyi zamaninda kacirdi simdide isin etrafindan donemeye calisiyor ama o da mumkun olmuyor anlasilan, yetkili agizlardan gelen bilgiler 3.40'da crossgame chat olmayacak. Zaten PSN+ tanitilirken konferansta bile bahsedilmedi bu ozellikten, artik baska bahara kaldi insallah bu jenerasyonda gorebiliriz.

aslında patent olayı bir şekilde aşılır.isim değişir birkaç ufak değişiklik yapılır özelliklerde hallolur gibime geliyor.gelmeyecekse altyapı sorunlarından dolayı gelmez yada gecikir.sony zamanında bunu düşünemedi zannedersem.şimdi ihtiyacı gördü fakat elinden pek birşey gelmiyor gibi.psn+ cross chat yada x chat adı her ne ise olmayacaksa pek bir işe yaramaz.gerçi yine alanı çok olur ama çok yavan olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.