Şimdi Ara

PS3 gizli bilgi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

360 çıktığında adam gibi oyunmu yoktu ?

Kameo
    Condemned
    PGR3
    Dead or Alive 4
    Perfect Dark Zero
    Call of Duty 2
    2-3 ay içinde GRAW, Fight Night 3, Oblivion vs
    bunlar hatırladıklarım sadece

Ayıptır ayıp

Condemned bana göre değil ama tamam güzel bir oyundu
    PGR3 varsa Motorstorm ve F1 var
    Dead or Alive 4 varsa Virtual Fighter 5 var
    Perfect Dark Zero varsa Resistance var (Resistance 10 basar pdz'ye)
    Cod 2 - Cod 3 var
    Fight night 3 Oblivion zaten var yakında GRAW 2 çıkıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: metflower

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

arkadaşım senin şu anda yaptığın şey içini dökmek değil ortalığı karıştırmaktır..madem memnun değilsin satarsın ps3 ünü alırsın ne almak istiyorsan..yada bu başlığı ps tarafına açmalısın..yeri burası değil bence..

burda yazıyorum çünkü bir kere ps bçlümünde açmıştım 1000 kişi üzerime geldi

Bu bölümde de 1000 kişi seni bağrına basacak

• Pişmansın o zaman xbox 360 al ve rahatla her derde deva xbox 360
    alan pişman almayan bin pişman
  • niye pişman oldun anlamadım TV in de varmış yani sorun nedir ?
  • yapmayin arkadaslar.pgr we perfect dark zero disinda ilk 3-4 ay hangi oyun cikti adam gibi.hadi konsol sahibi olmadan konussak neysede.
    ocak 2006 da aldim konsolu.2-3 ay bekledik oyun icin
  • Başlığı okudum. Birde yazdıklarını. Bunlar gizli değil. Bilinen şeyler.
  • quote:

adamalara bak ya.sanki xbox ilk ciktiginda oyun wardi dogru durust :) 1 sene beklediler haberleri yok.simdide ps3 te oyun yok diyolar.Keske ps3 teki oyun sayisi xboxun ilk ciktiginda olsaydi :)

1 yıldı...

quote:

yapmayin arkadaslar.pgr we perfect dark zero disinda ilk 3-4 ay hangi oyun cikti adam gibi.hadi konsol sahibi olmadan konussak neysede.
    ocak 2006 da aldim konsolu.2-3 ay bekledik oyun icin

2-3 aya düştü.. doğru yoldasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 17 Nisan 2007; 21:22:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

İşte bilinçsiz tüketici,almadan önce araştırsaydın ozaman pişman kalmazdın.

Aldıktan sonramı aklına donk etti....

hep öyleki millet adı var diye alıyor. Ps2nün ünü var okadar ps2 oynamayan yok ps3 çktı diyince konsolda bilgisi olmayan harkes hadi yav süper kesin alacam filan diyor. xbox bilende çok kişi yok. herkes ps üzerine odaklanmış o yüzden diğer konsolları gözleri görmüyor sonra başlarına böyle şeyler geliyor.
  • arkadaşım ps3 ps3 diyip gaza gelıp alırsanız boyle ben zamanında yazdım alım gucu belli ülkemizde 5 oyun alsan 600 ytl ne bu ya yenı konsol demek o yuzden pekde uzulmuyorum sıze ha bılgı yok desem tartışılmadı desem bir şey demıycem ama hiç tartışılmasa 10000 defa tartışıldı..

Genede bence bir xbox 360 edın fıyatlar yurtdışında nerdeyse bedavaya yakın :) varsa ımkanın getır bedavaya yakın deren ver elındekı 3 ps3 oynunu al konsolu
  • ARKADAS<NEDEN<PISMANOLASINKI<ENGUZEL<KONSOLU<ALMISIN<BENDEDE<VAR<HICBISIKNTIMDA<YOK<BENCE<ACELE<ETME<2008<BEKLE<360OLAN<ARKADASLARIN<BILE<AZININ<SUYU<AKACAK<MAKINEYE<PANIK<YAPMA<360BEDAVA<VERSELER<OYNAMAM<CUNKU<AYNISINI<PCMDE<OYNUYORUM
  • işte yine hortladı bu yeni acount almış
  • Kardeşim satiim falan deme konsolu bir 360 sahibi olarak sevsemde sorunlu bir konsol bence bekle...
  • Bir Xbox360 sahibi olsam ve konsolumdan son derece memnun olsam bile PS3 hakkında bu tür olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Zamanla PS3'ün yıldızıda parlayacaktır
  • ps3ü alıp beğenmediysen başlık açmak niye? Saçma bir soru oldu.. Belli niye olduğu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05
    Condemned bana göre değil ama tamam güzel bir oyundu
    PGR3 varsa Motorstorm ve F1 var
    Dead or Alive 4 varsa Virtual Fighter 5 var
    Perfect Dark Zero varsa Resistance var (Resistance 10 basar pdz'ye)
    Cod 2 - Cod 3 var
    Fight night 3 Oblivion zaten var yakında GRAW 2 çıkıo

Hoca çıkışından bahsediyoruz, 5 ay sonrasına gidersek çok fazlalaşır seçenek..
    MS, F1, VF5 kaç ay sonra çıktı el insaf.PS3 ün adam gibi çıkış oyunu Resistance belki.Başka ne söylenebilir ?
    Oyun listesi zayıf PS3 ün, herkes kabul etmişken bunu tartışmayalım.360 ın çıkış oyunları çok iyidir.Puanlarıda belli zaten

• zaten yapılan yorumlar şu zaman dilimi içindi..yoksa ps3 kötü konsol diyen yok şu anda pek mantıklı değil diyoruz sadece..
  • Resistance sağlam bir oyun değil ama kötü bir oyunda değil. Sayılabilir.. Ama tabi Xbox360'ın çıkış oyunları daha fazla bu doğrudur.. Birde forum da hep aynı muhabbet dönüp duruyor iyicene.. Yok 3 kırmızı ışık.. Yok ps3ün çıkış oyunu yok..Sıkıldık, anladık..3 kırmızı elbet tamamen yok olur, ps3ünde elbet fazlasıyla oyunu olur.. Xbox çok mu sağlam geldi veya bugüne kadar kaç tane adam akıllı oyunu oldu ama yine de iyi konsoldu duruyor kenarda zavallı..
  • istersen değişelim bende 40 tan fazla oyun var.makinem pal.pm at bana.
  • Xbox 360 ' ın çıkış oyunlarının iyi puan almalarının nedeni ilk next gen oyunları oluşları, o yüzden öyle yüksek puanlar verildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

işte yine hortladı bu yeni acount almış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.